Nagy kihívás. Egy teljesen ismeretlen PNA hardware a legkisebb támogatás mellett.
Legyen ez a hely az ahol összelapátoljuk az összes fellelhető információt!
Hello! Igo8-nál tudok a számítógépen útvonalat tervezni? Kényelmesebb lenne a számítógép nagy képernyő és a billentyűzet használata. Valami olyanra gondoltam, mint a Googl Map-ban tervezni. Aztán összekötve a GPS-t a számítógéppel és áttölteni az útvonalat, amit terveztem. Eddig beadtam egy úti célt és kész. Most szeretném a napi túrát megtervezni, ahol nem azon az úton jövök vissza, ahol oda felé mentem. Van valami megoldás, ill. program?
ahogy elnézem....nem vágom annyira a dolgokat, de az IGO cuccok mit keresnek ott ??? A srác akitől kaptam ,az öccse azt hiszem bele piszkált a kártya tartalmába :-( vagy hijányzik valami ,vagytöbb van a kelleténél :-) ..nem tudom :-(
Köszike ..megtaláltam a Zip fájlt .. nem tudom,hogy csak úgy rá kell rakni a kártyára ??? lehet,hogy még valamit letöröltek a kártyáról ?? :-( ez van a kártyán :
bocsi ,hogy naívkodok de nem csináltam még ilyet.... :-( kicsomagoltam ,lett egy bin fájl azt beraktam ,de így is ugyanazt adja ki mikor bekapcsolom :-( ....
Köszönöm a tanácsot. Rosszul írtam, A-N438-om van. Nem hiszem, hogy emiatt, de Beállítások --> Navigáció --> Terep mód menüpont nincs. Lehet, hogy ebben a programban nincs? Nav.N.Go.iGO.v8.3.2.64873. A Save mappát már régen azelőtt töröltem.
Kipróbáltam azóta a Primo-t is, de azzal el sem indul, nincs memoria gond, a kezdő Navigáció menüpont nem találja. Átneveztem MobileNavigator.exe-ra , de úgy sem jó. Több ötletem nincs.
Ha csak áttetted a kártyát a régi készülékből az újba és nem változtattál semmit sem, akkor első lépésként töröld a Save mappát. Ha újraindításkor, a szükséges beállítások elvégzése után sem illeszti az útra a navigálást, akkor nézd me a Beállítások --> Navigáció --> Terep mód menüpontban, hogy ne legyen kipipálva a négyzet, mert akkor sem az úton visz.
Sziasztok, AN-418 új telepítésű igo8-cal az útraillesztést nem veszi figyelembe, pedig be van kapcsolva és személyautó a használó. Azelőtt ugyanez a program jól ment egy régebbi generációs ugyanilyen készüléken.
Időközben felhomályosított egy kereskedő. Az első időben 2 GB-al jött ki a Wayteq X85 és sok kereskedőnek van olcsón megszerzett a régiből. Valóban oda kell figyelni és ha lehet, meggyőződni, hogy tényleg 4 Gigás e amit rám akarnak sózni.
Nézegettem a Wayteq x960BT, nagyon szép képet produkál, a dupla akkukapacitás is jól jönne néha túrázgatáskor (bár azt hiszem többet is fogyaszt). De 18,000-ért házhozszállítva garantált 4 Gigás-t találtam. Meg gyalogláskor a kicsi előnyösebb.
A Wayteq x960BT-t javasolnám Neked, mert annak tuti, hogy 4GB a belső memóriája és HD (800x480) a kijelző felbontása. Bármi elfut rajta és olcsón megkapható. Nézz körül itt: http://speedshop.hu/talalatok/kereses/wayteq_x960bt.html
Végül, visszakaja készüléke árát lett a GP-318B sorsa.
Most a WayteQ x850-el szemezgetek, annak is a 4 GB-os belső memóriás változatával.
Ami zavar, hogy sok helyen 4 GB-osnak hírdetik de az apróbetűs részben már csak 2 GB szerepel. Egyáltalán létezik 4 GB-os vagy csak marketing duma és 2 GB a valóság?
Sziasztok ! vettem az akciós gps-ből 9990ftért viszont a gépem nem ismeri fel drivert honnan tudok letölteni hozzá ? és még egy, kaptam hozzá igot baráttól de mondta el van írva a sys benne avval mit lehet kezdeni?
sziasztok..kaptam egy ilyen kis kütyüt ..gondolom azért mert el lett "frissítve" ..de rendesen ....a segítségeteket kérném ,köszike :-) a sor.szám:00039-263-446-281 és még van valami X11-15302...wince coure 5....köszike
Reggel voltam cserélni, de végül maradt. Nagyon sokan vitték vissza miatta. Néztünk jó pár origit is de csak egy törött kávájúnál lehetett érezni, hogy kapcsolót tologatok. A többi lötyög mint az enyém. Átveszik és szervízbe küldik ami 3-4 hét minimum. Úgy döntöttem, inkább marad. Lehet, leszedem valahogy a csavarról a QC cimkét és megbütykölöm a kapcsolóját.
Egy Igo 8 (8.3.5.183522) és egy Primo (8.5.9.142948) van rajta.
Próbáltam egy Primo 2.0-át de felbontását nem tudtam összehozni, meg még volt valami hibajelzés de azt mér nem tudtam elolvasni mert restartolt. Végül feladtam.