A topik a saját írásainkról ,a szabad véleménnyivánításának ad lehetőséget.Kéretik a politikai, a vallási,faji hovatartozási írásokat máshol véleményezni. Légy jó önmagadhoz,ismerd el ha vétettél magad ellen.Magadat is megdicsérheted,ha kell,ezt ne csak másoktól tűrd el.
ez az álarc engem is nagyon izgat, hogy mire gondolhatsz, mert egyes szavaidból úgy ítéltem meg, hogy tisztán láttál, álarc nélkül, akkor most mi a helyzet. Homályban vagyok.
Igen, nagyon jól tudod, hogy mosogatni nem férfimunka.... majd én megcsinálom, de addig vidd el sétálni a kutyákat, mert szeretem, ha közben együtt üvöltök Pataki Attilával.....és, bár tutikisamanadalear hangom van, főleg szombatonként....állítólag jobban élvezik az emberek egy másik városból, mint a közvetlen közelemből....hazafelé hozhatnátok egy kis somlóit a cukiból...
Nolcsi nem ért rá,kicsit még vártam azután nekifogtam én.
Szeretek a konyhában fözöcskézni,de nem szeretik ahogy én zörgetem a lábasokat.
Kimondottan nem vagyok kitíltva a konyhából,komolyabb ellenállást csak akkor kapok ,ha fözés után erőnek erejével el is akarok mosogatni. Ez nagyon fáj ezt szeretem a legjobban az egészben. Tudva tudom ,hogy ezt te sem engednéd,még ha fogcsikorgatva is de lemondok a mosogatásról.
Van harminc deka trappista,és ugyanennyi az edámi sajtunk ,dözs van mindkettőt kirátjuk.Két tojás talán elég lesz,sutty beletőrtem egy tányérba ,csipet sót rá,a héj repűlt is a szemétbe. Törlöruha,ragad a kezem, majd a szekrényről is letörlöm.
Szeletelés ,széles késsel,jól viszi,naná most vettem ki a sajtokat a hűtőböl.
Só ,bors-liszbe tojásba,morzsába- a trappita elég egyszer,edámit kétszer.
Affenébe egy leesett,nemfért a tányérba! Ezt meg is kóstolom,prffúú fúú forró volt az olaj,de úgy is kell. A krumplipürét és a gombamártást már elöbbre elkészítettem.
Jóétvágyat! A szekrényt majd töröld le mert elfelejtettem! Futok jön Nolcsi!