A pontos menetrendet nem ismerem, az azonban biztos, hogy 15:10-kor haladt el az üres szerelvény a pápai repülőtér mellett Ugod felé. 16:25-re érkezett vissza Pápára a gyerekekkel.
Itt nyugaton a remot is csak csörgő.Egyszerübb volt igy mint a remoton ki majd vissza iktatni a vonatbefolyásolót.A szerelvény meg eleve 1.5 óra késéssel ért már le Cellbe a 20-on.
Én fotóztam, de ritka fos képek lettek úh nem lesznek publikálva :)
Nem dupla csörgő, hanem Hörgő+Csörgő volt, utóbbi ráadásul a 2143-as retrógép, ami azonban érdekes módon sosem volt elől. Gondolom, technikai okok miatt csak a remot gép lehetett az előfogat, így minden körüljárás igen kacifántos volt. Gondolom, a késés részben ennek is köszönhető.
Lehet,hogy a Császári rakodás nincs,de a pft-től nem lesz fényes a sín.Varsány és Kisbér között is jár,mégis olyanok a sínek,mint amik 100 éve ott rohadnak.Nem lehet hogy a gyomirtó miatt tűnik fényesnek?Vagy az arra nem ment?
Tudomásom szerint Császár és Környe között van tehervonat,azért fényes a sín.Azt hallottam,hohy heti 1-2 vonat megy ki Császárig.(talán fát rakodnak az erőműnek)