aki szeretne jönni MEFOB-ra (máj 7-8), és szeretne rész venni egy VIP partin az kérem jelezze itt vagy e-mailbe mert le kell adni a névsort előre, mert csak megfelelő létszám esetén adják ki a VIP termet. ez 500Ft-ba kerül (mint belépő) ehhez jár 3 szenvics, külön ital akciók és belépés a szórakozóhely mindegyik termébe.
Szombaton még Pécsen leszek, mert reggel ZH-m lesz. Elvileg van egy buszom, ami 15.25re visz be a Paksi autóbuszpályaudvarra. Ha ez nem jó, akkor igyekszem az előbbivel eljönni, és akkor földváron felvesztek.
A Megyó és a két Berkin kívűl senki nem hozta még a márciusit!
A fő tartozók a Bóák ők még a februárit sem hozták!
A Sika elkéri legalább az egyik Bp útra a buszt otthonról, így neki nincs tartozása, bár ha akar,vagy tud hozhat zsetont, mert nem állunk jól. Ezért kérek mindenkit, hogy hozzátok az áprilisit is, hogy tudjunk hétvégén fizetni. Még 25 ezer hiányzik a meccshez, jó lenne ha nem megint nekem kéne meghitelezni. Ha mindenki behozza amivel tartozik+áprilist nem lesz gond.
Indulás szombaton 15.15 -kor OTP. Még eddig senki sem jelezte, hogy nem jön ezért sok autó kell. Hanzi, Janó, Én, Imi a csajokkal?, kéne jegyzőkönyvvezetés is. Pontosítás szombat délelött, vagy edzésen. Zsoltit 15.50-kor vesszük fel a szokott helyen, vagy írj, ha más ötlet van.
Zsolt. Azon a hétvégén képzésem van, viszont elméletileg szombaton és vasárnap délután ráérek. A képzésem 10.15kor ér véget szombaton, és 11.15kor van buszon Paksra, ami 13.25re ér be. Pontos meccsidőpontot nem találtam, szóval ez a legkorábbi busz amivel odaérek.
Lefordítva ezekeg a hieroglifákat, szóval szerdán nem tudok megjelenni mert Pécsen vagyok. Ha fontos és engem is érintő dolgokról lesz szó, akkor itt a fórumon vagy emailben küldjetek az elhangzottakról információkat. Köszönöm.