Keresés

Részletes keresés

motduck Creative Commons License 2015.09.10 0 0 397

Én minden kitől elnézést kérek,mert a desztvízet csak kúra szerüen szabad használni. Viszont tartom magamat ahhoz, hogy egészséges.

Előzmény: motduck (396)
motduck Creative Commons License 2015.08.24 0 0 396

Ha igaz lenne, hogy a desztillált víztől hullanak az emberek. Miért nem nincs erről fel jegyzés? Eddig abban a tudatban voltam, hogy fel borít valamiféle ion háztartást, mert kellenek a csapvízből az ásványi anyagok! De te most egy új tér idő kvantumba csöppentem, mert idáig te voltál az egyetlen az ilyen ember. Azóta ki oktattak, akkor hihettem ezt el, ha van ott egy név! Elérhetőség és még sokminden más dolgok is. Szóval valami féle bizonyítékot kérünk, hogy hiteles legyen a tájékoztatás. Így addig csak félre vezetés szaga lesz a dolognak. Ismerek egy embert, aki 5 éve csak desztilált vízet iszik bemutassalak? Ez peddig az én bizonyítékom. És van is egy ember aki 8 éve csak desztilált vízet iszik.

Előzmény: motduck (395)
motduck Creative Commons License 2015.08.24 0 0 395

Ha a bolti sót túlzottan káliumozzák, akkor az élelmiszerbe, hogy kerül 2x több nacl? Ez hazugság, mert akkor a patikában simán kiadhatnák a tiszta sót is ilyen mondva csinált alapon is.:) A hivatlalos orvosi feljegyzésekben sincsen olyan aki a desztvíztől meg halt volna. Az alkohol nem érdekel, pedig köztudott, hogy kis mennyiségben az is sokkal egészségesebb, mint a csapvíz, de erre ne vegyél be mérget.:) Akkor kérlek mennyi az az idő ha desztiláltvízet ivó ember mennyi idő után hal meg? Már csak én is és a többiek is kíváncsiak az igazságra, mert egyik nagy prof is ilyeneket mondott. Kérlek segíts nehogy bele haljak.:)

Előzmény: pert2 (394)
pert2 Creative Commons License 2015.08.24 -1 0 394

De miután az élelmiszerekben meg 2-3 szorosa a NaCl a szükségesnek, ez bőven kompenzálja a túlzott káliumbevitelt.

 

Egyébként a tengervíz sótartalmának 80%-a NaCl, és csak 1-2 % Kálium sót tartalmaz, aki nagyon be van szarva a káliumtól, az egyen tengeri sót.

 

 

A desztillált víz túlzott fogyasztása súkyos betegségeket okozhat, orvosi megfigyelések szerint a 60% deszt víz és 40% alkohol keverékét nagy mértékben fogyasztó páciensek májbetegséget sőt delírium trémens-et kaptak, a tiszta alkoholt fogyasztó kontrollcsoport viszont csak rövid úton elpatkolt.

Előzmény: motduck (393)
motduck Creative Commons License 2015.08.24 0 0 393

És a műtrágya túlzott kálium a sóban is túlozztatják a káliumot érdekes az infozióban 3 nacl 1 kálium arányban adják, de boltban fordítottját kapjuk.:) Szóval nincsen itt kéremszépen kálium hiány, mert ha az lenne a szervezeted leállna.:)

Előzmény: pert2 (392)
pert2 Creative Commons License 2015.08.24 -1 0 392

Szerepe az állati táplálkozásban

Általában a takarmányok a káliumot kielégítő mennyiségben tartalmazzák, gyakoribb a nátrium- és magnéziumhiány. A szervezet a kismértékű K-hiányt vagy -túlsúlyt képes kiegyenlíteni. A nagyobb K-hiány súlyos betegségeket okozhat, a kálium a szervezetből víz és nátrium leadása mellett ürül ki. A takarmányok 0,6% (szárazanyagra vonatkoztatva) mennyiségben tartalmaznak káliumot. A K-hiányos táplálkozás fejlődési rendellenességhez vezet. A káliumhiányos növényekben a nem fehérje N felhalmozódik, melyből az ammónia könnyen felszabadul, betegséget okoz! A fiatal, gyorsan növő füvet, apró magvakat (magasabb káliumtartalom) fogyasztó állatoknál felléphet a magnéziumhiány, a fűtetánia. Az OETI vizsgálatok szerint a táplálékkal bevitt kálium mennyisége 2-6 g/nap, a nátrium mennyisége ennek duplája.

 

http://www.biokontroll.hu/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=350%3Atermeszetes-es-nelkueloezhetetlen-a-kaliso&catid=402%3Atapanyag-utanpotlas&Itemid=127&lang=hu

 

Táplálkozásilag mi is állatok vagyunk.

Előzmény: antirandom (390)
pk1 Creative Commons License 2015.08.24 0 2 391

"Izrael országa esővizet iszik, az egész világ pedig a maradékot".

 

Igen, valami ilyesmi van ott, de ugye világos, hogy ez nem tudományos, hanem spirituális kijelentés, tehát nagy hiba ebből akár így, akár úgy a desztillált víz hatásaira következtetni.

 

http://dtorah.com/otzar/shas_soncino.php?ms=Taanith&df=10a

Előzmény: antirandom (380)
antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 2 390

antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 2 389

antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 1 388

antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 2 387

antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 1 386

motduck Creative Commons License 2015.08.23 -1 1 385

Ha logikusan gondolkodunk józani paraszt észel, akkor ha ember 80% víz akkor azt kéne elöszőr tisztán tartani, mert gondolom te se piszkos vízzel mosól? Igaz calgonnal a mósógép is tovább él. :) Csak te nem vehetsz be calgont, mert csúnyán véget ér a játék.:) Ha tisztítás csak tiszta vízzel történhet, mert mindent ki moss. Az ásványi anyagokat tuti nem mossa ki csak a sót sajnos.:) Amit lehet pótólni és aki sósan szeret étkezni annak kánaán ez a kúra.:) Ahogy mondják a természet tudorok is, hogy már nem úgy hat a gyógy növény ahogyan régen, mert ha gyógy hatást szarba öntöd attól még szar marad. Én is ha gyülölök valamit utána nézzek és ki próbálom. Utána vagdalkozok itélkezek. Ha ki próbálnád te se írnád ki ugyan azt amit most. És ne csak egy szöszenetett idéz hanem mindenre válaszolj, hogy nekem is teljes legyen az össz kép. Köszönöm.xD

Előzmény: motduck (384)
motduck Creative Commons License 2015.08.23 -1 1 384

Talmud, mint írányzatott írta. Ebben igazad van, hogy másokat nem szabad rosszba vinni. Én sem szeretnék mást rosszba vinni főképen nem olyat ajánlani ami egészségre káros. Egyet tudok, hogy mióta desztilált vízet iszok az IBS is el tünt. Ha csap vízet iszok akkor meg vissza jön.:) Érdekes a tiszta víz meg a savamat is oltja. Szerintem itt senki sem akkar rossz lelki ismeretet magának. Ha azt akarnák miért nem a bolti sót ajánjuk a többieknek? Vagy a tiszta nacl só patikában miért tilos venni? Ha kérsz még a patikus néz hülyének. A másik dolog, hogy amit tanítanak a suliban egyetemen az direkt vezetik félre, hogy ne hogy egészségesen éljen az ügyfél.:( És érdekes minden orvos hallgató hadakozik ellene a desztvíz ellen. Szerintem sokkal többet ér a paraszti ész, mint a 3 diploma néha.:) De desztvízhez hasonlóan tiszta víz van benne, amit vénásan adnak be, akkor a desztillált víz hogyan lehet mérgező és mósó hatású? A mocskos fürdöszóbából már a víz kő is kopik lefele, pedig ottan nem is desztilált vizzel fürdök.:) A gondolkodó orvos már rég nem praktizzál, mert Ő mondja, hogy nem egészséget alapozzák meg hanem csak és kizárolag betegséget gyógyítanak. Ha elöszőr egészségre tanítaná az embert nem lenne munkájuk.:) Nem ellene vagyok, hanem hogy a rendszer be csap minket ahogyan titeket is.

Előzmény: Mungo (383)
Mungo Creative Commons License 2015.08.23 -1 1 383

Rákbetegség ellen is a desztillált víz és a konyhasó a leghatékonyabb gyógymód. Ehhez alkalmazzák a SALSOL-t, de csak a kiválasztottaknál, akiknek - egy zsidó főrabbi szerint is - kb. a 98%-tudják kigyógyítani, a kemoterápiát mellőzve!!!

Nos, ha te magadat a Talmud útmutatásai szerint akarod kezelgetni, ez ellen nekem semmi kifogásom nem lehet és nincs is.
Viszont másokat mégiscsak tisztességtelen dolog rábeszélni ilyesmire.
A gyógyításhoz értő tanult orvosok tudják, hogy nem lehet a jelenlegi tudásukkal minden beteget meggyógyítani, de ez még nem ok arra, hogy kuruzslók karmai közé kellene irányítani a pácienseket.
Mellesleg az élettant, biológiát, kémiát nem a Talmudból kell megtanulni.
Az, hogy egy oldat elkészítéséhez desztillált vizet használnak nem jelenti azt, hogy a végterméket is desztillált víznek lehet tekinteni. (Ez még általános iskolai tananyag.)

Előzmény: antirandom (376)
motduck Creative Commons License 2015.08.23 -1 1 382

3 hónapja desztvízet iszok és még nem mosta ki az ásványi anyagokat és sokkal egészségesebb lettem, mert 80% vízből vagyunk és ha desztvíz egészségtelen, akkor már rég a kórházba lettem volna.

Előzmény: antirandom (380)
motduck Creative Commons License 2015.08.23 0 0 381

Desztilált víz az egy fogalom, hogy MINT a RO is. Más hogy tisztitják a vízet, de attól még állaga desztvízéhez hasonló lesz.:)

Előzmény: Mungo (377)
antirandom Creative Commons License 2015.08.23 -1 2 380

A Talmud szerint "Izrael országa esővizet iszik, az egész világ pedig a maradékot". Talmud, Taanith 10 a. lap.) Orvosi tankönyv szerint csak napi 15 liternél több tiszta desztillált víz okozhat "elektrolít zavart", ún. "vízmérgezést", de az is csak akkor, ha nem pótolják közben a konyhasót. Vagyis nem a desztillált víz okozz problémát, hanem a konyhasó hiány. Hamisan nevezték el a problémét vízmérgezésnek. A tiszta esővíz is desztillált víz. Az állatok is szívesen isszák!

Tejfalussy András

antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 2 379

Az álnévű, engem becsmérlő hozzászóló az igazságot igyekszik elködösíteni. Ugyanis a SALSOL és a SALSOLA és a Ringer infúziós oldat is 110-es arányban tartalmazza a vizet és konyhasót. A desztillált víz mellé csak a konyhasó kell. A többi anyag bejut a táplálékokkal. A Ringert olyankor adják, amikor nem eszik a beteg és a emiatt káliumot is pótolni akarják. a 3 liter Ringerrel is, 3 liter desztillált vízzel 27 gramm konyhasót juttat be egy nap alatt a vérbe, de emellett 0,4 gramm káliumot is bejuttat, a tényleges szükségletnek megfelelően. Tehát nem becsmérelni kell, hanem mérni! Tejfalussy András

antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 1 378

Mungo Creative Commons License 2015.08.23 0 0 377

Ha ez igaz lenne, akkor az infúzióban használt desztvíz fordított ozmózis egy súlyos betegnek halálos lenne! 

 

Az infúzióhoz un élettani sóoldatot használnak, ami 1%-os só oldat, tehát messzemenően nem desztillált víz. Az ismerethiányos ezoterikus "tudós" kuruzslókat meg simán figyelmen kívül kellene hagynod. Nekik mindegy mi lesz veled, csak hirdethessék az igét, mert akkor, ha híveket találnak, ugye már nem is látszanak olyan felelőtlen gonosz gazembereknek...

Előzmény: motduck (375)
antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 2 376

NEM ELHINNI KELL, HANEM MEGMÉRNI!

 

Nem a desztillált víz egészségtelen, hanem az ellenkezője. A Talmud előírja, hogy zsidók csak tiszta desztillált vizet igyanak, mások viszont csak szennyezettet kaphassanak (Tamud, Taanith 10. a. lap). Azt is előírja, hogy a gyógyító hatása sózott kenyérrel (a nátrium-klorid, a konyhasó) bejuttatása mellett garantálható  (Talmud, Baba kamma 93. b. lap.) A gyógyító Salsol és Salsola infúziókban kizárólag csak ez a két anyag van! Ezekkel, napi 3 liter desztillált vízzel 27 gramm (!) konyhasót juttatnak be a vérbe. Ugyanez a dózis arány a testnedvekben, pl. a vérszérumban is (víz:konyhasó=110). Én már kb. 20 éve lehetőleg desztillált vizet iszom, és a tiszta konyhasóval sózok. Azóta csökkent a vérnyomásom. Azért, mert a több sóban lévő több nátrium benntartja a több vizet és ezáltal hígítja, kisebb nyomással keringethetővé teszi a vért. Rákbetegség ellen is a desztillált víz és a konyhasó a leghatékonyabb gyógymód. Ehhez alkalmazzák a SALSOL-t, de csak a kiválasztottaknál, akiknek - egy zsidó főrabbi szerint is - kb. a 98%-tudják kigyógyítani, a kemoterápiát mellőzve!!!

 

1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányokkal és emberekkel kísérletezve kimutatták, hogy a konyhasó pótlás csökkentés és a kálium túladagolás is életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatású. Azért találták nemrég úgy, hogy 153 spermadonornak jelentkező magyarból csak 3 spermiuma felelt meg a (leszállított) követelményeknek, mert ötödére csökkentették a konyhasópótlást és tízszeresre növelték a kálium bevitelt az ún. Nemzeti Stop só programmal. Vagyis az ÁNTSZ honlapján is hirdetett desztillávíz-mérgezőség és az akármennyi konyhasó-hiányos ivóvízhez legfeljebb napi 5 gramm konyhasó pótlás előírása, és a vér csak napi kb. 0,2-0,4 gramm kálium pótlási szükséglete mellett napi legalább 5 gramm (!) kálium pótoltatása, az e célból bebeszélt kálisóval sózás és sok káliumot tartalmazó élelmiszerekre, pl. a szójára) rábeszélés nemsorkára mind kipusztít minket. Migrációs üzlet lehet, ugyanis nagy haszonnal eladhatják a helyünket az idemigráltatottaknak.

 

Mellékelek róla rövid egy ismertetést, egy szórólapot, amit célszerű minden magyar kezéhez eljuttatni, pl. minél több Facebookos és YouTube fórumra a hozzászólásaitok mellé felvinni:

 

AMIT MINDEN MAGYAR SPORTOLÓNAK, DE A SPORTOLÓ GYEREKEK SZÜLEINEK IS, HALADÉKTALANUL MEG KELL TUDNI, TUDNIA KELL:

 

A MAGYAR SPORTOLÓK TÖBBSÉGE MIGRÁCIÓN GAZDAGODÁS ÁLDOZATA LETT VAGY LESZ: MIÉRT ÁLL LE EGYRE TÖBB SPORTOLÓNK SZÍVE? MIÉRT BETEG, RÖVIDEBB ÉLETŰ, MEDDŐ EGYRE TÖBB MAGYAR? MIÉRT PUSZTUL KI NAPI TÖBBSZÁZ, ÉVTIZEDENKÉNT TÖBB MILLIÓ MAGYAR? A TUDOMÁNYOS HATÁS- MÉRÉSEK HÁROM TITKOS TÖMEGGYILKOSSÁGI MÓDSZERT LEPLEZTEK LE:

 

1. KLÓROZÁSNAK ELLENÁLLÓ VÍRUSOKKAL FERTŐZŐ ÜRÜLÉK ÉS MÉRGEZŐ VEGYSZEREK „BECSATORNÁZÁSA” AZ IVÓVÍZ KÉSZÍTÉSÉHEZ FELHASZNÁLT FOLYÓINKBA. 2. A VALÓDI SZÜKSÉGLETNÉL SOKKAL KEVESEBB NÁTRIUM-KLORID KONYHASÓ PÓTLÁS. 3. A VALÓDI SZÜKSÉGLETNÉL SOKKAL TÖBB KÁLIUMOT BEJUTTATÓ, KÁLISÓVAL MÉRGEZETT SÓKAT ÁRUSÍTÁS, AJÁNLÁS. PL. A REDI SÓ, BONSALT, BONOSAL, VIVEGA, SARA LEE, BAD ISCHLER stb. MIÉRT NÉPIRTÁSRA VALÓ, ÉLETRÖVIDÍTŐ ÉS IVARTALANÍTÓ BIOLÓGIAI FEGYVEREK?

 

AZ 1. FERTŐZ ÉS MÉRGEZ. A 2. ÉS A 3. ELRONTJÁK A SEJTMEMBRÁNJAINKAT. LECSÖKKENTIK A SZERVEZETÜNK STRESSZ ELLENI VÉDEKEZŐKÉPESSÉGÉT ÉS ETTŐL MINDEN SEJT ÉS SZERV TÖNKREMEGY. A VESE, SZÍV, KERINGÉS, IDEG-ÉS IZOMRENDSZER, A SZAPORÍTÓ SZERVEK IS. NEMRÉG 153 SPERMADONORNAK JELENKEZŐBŐL MÁR CSUPÁN 3-NAK VOLT TERMÉKENYÍTŐKÉPES A SPERMÁJA!

 

MIÉRT HALLOD FOLYTON AZ ELLENKEZŐJÉT? KIK ÉS MIÉRT CSINÁLJÁK? AZ ORSZÁGUNKAT LENYÚLNI TERVEZŐK SZERVEZIK, FEDEZIK. AZÉRT AKARJÁK KIŰZNI, KIPUSZTÍTANI A MAGYAROKAT, HOGY A NÉPIRTÁSSAL MEGSZERZETT INGATLANOKAT NAGY HASZONNAL ELADJÁK AZ IDETERELT MIGRÁNSOKNAK.

 

A BETEGSÉGEKBŐL GYÓGYULÁSHOZ ÉS EGÉSZSÉGESEBBEN TOVÁBBÉLÉSHEZ ITT TETTEM KÖZZÉ A MÉRÉSI STB. BIZONYÍTÉKOKAT IS: www.tejfalussy.com. TÖLTSÉTEK LE A SAJÁT SZÁMÍTÓGÉPEITEKRE EZT A HONLAPOT, S AZ AZON BELÜL MŰKÖDŐ KORÁBBI HONLAPOKAT IS, MIELŐTT ÚJRA ELTÜNTETHETIK!

 

A sportolók számára is legfontosabb létvédelmi dokumentumok: Email-könyv 1. „Vér Elektrolit Optimum Program” V.E.O.P., és a többi Email-könyv is, Videók, MEHNAM intézkedések, pl. a MEHNAM 470. Világosítsátok fel egymást, védekezzetek a mérgezők ellen, ha nem akarjátok, hogy meg se szülessen, vagy nyomorék legyen az unokátok! Segíts a többieknek, hogy Téged is segíthessenek!


Verőce, 2015. augusztus 21. Magyar üdvözlettel:


Tejfalussy András okl. vill. mérnök, hatás-mérés-tudományi szakértő feltaláló

VERŐCEI LÉTVÉDŐ POLGÁRI KÖR, Magyarország 2621 Verőce, Lugosi u. 71.

E-mail: magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmailcom, Tel.: +36/20/218-1408

 

Nemzetbiztonsági kárelhárítás, a Kormányok és Önkormányzatok helyett végzett Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel (PTK) alapon. Cc: Kormány és Önkormányzatok, tőlük is kérve a terjesztését, kiplakátozását, közhírré tételét, minden magyar családhoz eljuttatását!

 

MEHNAM-info/Egészségügyi továbbképzés on-line Iratjel: sportolok-tajekoztatasa-150822email1

 

 

motduck Creative Commons License 2015.08.04 0 0 375

De bizonyíték arra van, hogy ki mossa az ásványi anyagokat? Ha ez igaz lenne, akkor az infúzióban használt desztvíz fordított ozmózis egy súlyos betegnek halálos lenne! Szerintem meg nem igaz ez az állítás!:) Vagy valami bizonyíték? Ha desztvízhez késhegyni szódabikarbónát adok akkor már nem desztillált víz, ahogy vannak a RO ozmozisos vissza ásványosított készülékek.

Előzmény: Klondike78 (373)
pk1 Creative Commons License 2015.08.04 0 1 374

Ez biztos? Mert az ozmózis nem így működik.

Előzmény: Klondike78 (373)
Klondike78 Creative Commons License 2015.08.04 0 0 373

Tiszta víz alatt a csak vízmolekulákat tartalmazó vízre gondolsz? Mert az az ozmózishatás miatt nyilván ki fogja mosni a szervezetedből az ásványi anyagokat. Sokkal hatékonyabban, mint az ásványvíz.

Előzmény: motduck (372)
motduck Creative Commons License 2015.08.04 0 0 372

Melyik egészségesebb víz? A tiszta víz, vagy a szervetlen ásványi anyagokkal és más egyébb szenyeződéses csapvíz?

motduck Creative Commons License 2015.07.24 0 0 367

De nem csak irt róla, hanem szedte is.;)

Előzmény: pk1 (365)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2015.07.22 0 0 366

Állítólag Kubában rengeteg van. (-:

Előzmény: motduck (364)
pk1 Creative Commons License 2015.07.21 0 0 365

Köszi a tippet, akkor én is írok a szelénről.

Előzmény: motduck (364)
motduck Creative Commons License 2015.07.21 0 0 364

És aki a szelén rol irt 1923ban. Az 112 éves most.;) és magyar

Előzmény: zöldkomcsi. (363)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!