"Sziasztok Sajnos nem tudtam ma elmenni :( pedig nagyon szerettem volna... Aki volt,megosztaná pár mondatban az előadást?Hogyan búcsúzott,mit mondott,lesz-e még stb... Köszönöm "
Sziasztok Sajnos nem tudtam ma elmenni :( pedig nagyon szerettem volna... Aki volt,megosztaná pár mondatban az előadást?Hogyan búcsúzott,mit mondott,lesz-e még stb... Köszönöm
Az, hogy idén lesz utolsó előadás, az Christ idézve nem igaz.
Amiket mondott nagy/kiscsoportoson: - idén lesznek "utoljára" táborok. Ha tart is megint, max cirka 10 év múlva, - idén voltak (tavaszi szezon) "utoljára" a szokott ütemben előadások, kurzusok; ősszel elvileg lesz még egy második út (aki nagyon akarja és eddig nem volt), meg szeptemberben még egy nagy + egy kiscsopi, utána külföldre megy hosszú időre, - nagyjából fél évente lesz egy előadás (+ kiscsopi?) itthon.
Eztet mondta ő. Aztán, hogy hogy lesz az másik kérdés, mondott már sokmindent, ami nem úgy lett :D
Sziasztok Christian visszavonul?Tud valaki többet erről?A honlapján járva, láttam hogy idén lesz az utolsó csend tábor,és szeptemberben az utolsó előadás is.
"Mert nem az én gondolataim a ti gondolataitok, és nem a ti útaitok az én útaim, így szól az Úr!
Mert a mint magasabbak az egek a földnél, akképen magasabbak az én útaim útaitoknál, és gondolataim gondolataitoknál!
Mert mint leszáll az eső és a hó az égből, és oda vissza nem tér, hanem megöntözi a földet, és termővé, gyümölcsözővé teszi azt, és magot ád a magvetőnek és kenyeret az éhezőnek:
Így lesz az én beszédem, a mely számból kimegy, nem tér hozzám üresen, hanem megcselekszi, a mit akarok, és szerencsés lesz ott, a hová küldöttem." (Ézsaiás 55:8-11)
.. legyetek azért okosak mint a kígyók, és szelidek mint a galambok."
"Melyik ember az közületek, a kinek ha száz juha van, és egyet azok közül elveszt, nem hagyja ott a kilenczvenkilenczet a pusztában, és nem megy az elveszett után, mígnem megtalálja azt?"
"Annakokáért vegyétek föl az Istennek minden fegyverét, hogy ellentállhassatok ama gonosz napon, és mindeneket elvégezvén megállhassatok.
Álljatok hát elő, körül övezvén derekatokat igazlelkűséggel, és felöltözvén az igazságnak mellvasába,
És felsarúzván lábaitokat a békesség evangyéliomának készségével;
Mindezekhez fölvevén a hitnek paizsát, a melylyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok;
Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, a mely az Isten beszéde:
Minden imádsággal és könyörgéssel imádkozván minden időben a Lélek által, és ugyanezen dologban vigyázván minden állhatatossággal és könyörgéssel minden szentekért .." (J. K.)