Minden, amit a sorozatról tudni kell, és érdemes. Akik nézik a sorozatot, és hasonlóan rajonganak érte, mint én, azoknak nem is mondok semmit, akik még nem látták, nem tudják, mit hagynak ki! Egy topik, ahol kötetlen csevegés keretein belül oszthatjuk meg egymással a sorozattal kapcsolatos összes észrevételt, problémát, eseményt. Mindenkit szeretettel várok! ~:-))
Jaj tényleg azt akartam kérdezni, hogy sikerült-e? De akkor ezek szerint igen!
Egészségedre! Szex és New Yorkból soha nem elég! ~:)) Én is egy kissé zombi lettem, miután az első nagy Sz & NY maratonomat tartottam, a szemem kifolyt már a végére. Így voltam a Lost-tal is, de az más tészta.
5.000,- Ft/lemez? Egy kissé drágán adod! Ha valakit érdekel, 300,- Ft-ért letöltheti a netről, adok címet is! Magyar szinkronos! Mind a hat évad! Ez azért egy kissé ócsóbb, mint 5.000,- Ft!
Jaj igen! ~:-DD Minimacák, az jó volt! Na jó, de az azért nem az átlagos tinédzser. Bár mondjuk egy 12 éves gyerek már tisztában lehet a világ dolgaival, de én emlékszem rá, hogy minket nagyon sokáig kiküldtek a szobából tévénézés közben az ősök, amikor tudták, hogy "szexjelenet" lesz. Az a szexjelenet abból állt, hogy a csávó megcsókolta a csajt, és esetleg levette a pulcsiját. ~:)) Szóval ebben a rohanó világban már nem kizárt, hogy egy 12 éves gyerek már teljesen tisztában van az emberi szaporodással, és nem csodálkozik el azon, ha gyilkosságot lát a tévében. Akkor én vagyok elmaradva. Bár mondjuk tovább gondolva a dolgot, lehet, hogy a fogalmakkal tisztában van, dehogy nem fogja átérezni az egész hangulatot, következményt, poént, satöbbit, az biztos, mert tapasztalata az nincs.
Lehet, hogy a holnap egy óra tolódik. Nem vettem számításba, hogy holnap péntek, és hogy kettőkor végzek. A főnököm biztos nem örülne, ha már délben letenném a lantot! ~:))) Szóval lehetséges volna, hogy monnyuk háromkor talizzunk?
szerintem inkább a rajongók fogják megvenni maguknak, tegnap mintha mutatták is volna abban a promófilmeben amit a SZF aktuális epizódja helyett adtak... mondjuk én nő létemre nem vennék Carry meg Samantha babát (hogy a topic témájánál maradjak) de azért egy Dr House vagy Jack Bauer figurán már elgondolkodnék :)))) szerencsére (vagy szerencsétlenségünkre) a mi tájékunkon teljesen elméleti a probléma, úgyse lehet kapni se ilyet se olyat
hmm a gyerekek meg .... Dorinesz biztos emlékszel arra az epizódra mikor Samanthának 13 éves csajszi az ügyfele, az meg már nem is babával játszott :))
Ma hallgattam a rádiót, azt hittem behalok! Van ez a sorozat, hogy Született feleségek. Én az elején néztem, de most már nem nagyon, egyre durvább, és hülyébb dolgok vannak benne. Mindegy, nem ez a lényeg, hanem hogy aszonták a rádióban, hogy lesznek született feleségek-es babák. Tudjátok, mint Barbi, meg Ken, meg Sindy. Na szóval kijönnek ilyen babák, a célközönség a 12 éven aluliak korosztálya. Hogy ki volt az az agyament barom, aki ezt kitalálta? Merthogy a célközönség az lenne, akik nézik a sorozatot, nem? Az kizárt hogy ilyen kis gyerekek nézik. Vagy ha igen, akkor nem normális a szülő. Egy gyerek mit ért meg ebből? Csak álmatlan éjszakái lesznek. De azért adjunk született feleségekes babákat nekik. Hát behalok! Ez ugyanolyan, mint a szex és new york lájt!
Most megy a viasaton a Szex és New York, az új részek! Ezek most tényleg új részek. ~:)) És nem lájtosan, hanem 16-os karikával! ~:)) Kár, hogy ezeket a részeket is már láttam! ~:-DDD
A sorozat nem folytatódik. De ahogy Habmalac is mondja, a Viasathoz képest új részeket fognak adni. Ott max az ötödik évadig jutott el a dolog, ezek szerint most már a hatodik évadból fognak részeket leadni. Maga a sorozat (legnagyobb sajnálatomra) nem fog folytatódni. Legalább is most úgy van, és ha folytatódna, akkor is a Samantát tuti más játszaná, de az úgy már nem az igazi. De nem baj, akkor is van jó sok rész, amit tudok nézni! ~:)) Szal sajna leálltak a forgatással. Sőt, még úgy volt, hogy mozifilmet is fognak csinálni belőle, de annak a forgatásával is leállt az HBO. ~:(((
Szerettem ezt a sorozatot annakidején.... de már kissé unalmasnak tartom a folytonos ismétlését legyen az "rendes", vagy "light"-os ismétlés akár. És nem hallottam arról, hogy folytatódna a sorozat miután a legutolsó részt úgy kommentálták ahogy.