Keresés

Részletes keresés

maszat:) Creative Commons License 2006.12.10 0 0 228

Várom a képeket!!!

 

 

Előzmény: Pharao's Heart (227)
Pharao's Heart Creative Commons License 2006.12.10 0 0 227

szia,

 

Fannit azóta ujra megnyirattuk de most nem olyan rövidre csak a hosszából vágattunk le , a tömörségéből most nem, nehogy fázzon a séták alkalmával:-)

Most hétvégén kirándulni voltunk és csináltunk róla képeket, ha letöltöttem őket megmutatom:-)

A cicák már elkeltek, most várjuk az újabbakat...

Előzmény: maszat:) (223)
maszat:) Creative Commons License 2006.12.08 0 0 226

Szerintem más fajtáknál is ugyanúgy előfordul ez a betegség mint a pekinginél.Legalábbis a 3 éves állatorvosi rendelőben eltöltött tapasztalataim ezt mondatják velem.

 

Az Én egyik kutyim olyan rafinált volt,hogy igaz májkrémbe kapta meg a gyógyszerét,tudta miről szól az egész.A májkrémet leszopogatta a gyógyszerről,a gyógyszert pedig sértetlenül kiköpte.Úgyhogy,sajna maradtunk a drasztikusabb gyógyszer beadásnál.:(

 

Tudsz képeket felrakni a kutyusaidról??Nagyon kíváncsi vagyok rájuk.Biztos kis édes pofik.

Zabos Tarisznya Creative Commons License 2006.12.08 0 0 225

Sophie 12 éves. Na, ha már előfordul más pincsinél is, lehet fajtajellemző a betegsége. Ha megkapja a gyógyszerét, akkor ő is rendben van, verebet hajszol, játszik, futkos, szóval minden oké, csak akkor van gáz, ha este 7 elmúlt és még nem kapott bogyót.

 

Állati édes egyébként, ha kinyitom a gyógyszeres táskát, rohan hozzám, mert ez az akció medvesajttal jár. :)

Előzmény: maszat:) (224)
maszat:) Creative Commons License 2006.12.08 0 0 224
Szia!Mennyi idős a beteg kutyusod??Az enyém 9 éves volt, a másik 10 amikor ilyen problémák lettek.Állandó gyógyszerezés mellett,még évekig éltek.De azt nem tudom,hogy ez fajtabetegség-e.
Előzmény: Zabos Tarisznya (222)
maszat:) Creative Commons License 2006.12.08 0 0 223
Szió!Azt hittem már nem hallok rólad többet,de örülök hogy újra itt vagy!!!Fancsi szokás szerint nagyon cuki.Ilyen lassan nő a szőre,vagy újra megnyírtátok?És a cicáknak van már gazdijuk?Nem is tudom már,mennyi idősek?
Előzmény: Pharao's Heart (220)
Zabos Tarisznya Creative Commons License 2006.12.08 0 0 222

Sziasztok!

2 pincsijószágom van (egyikük igazából csak pincsiféle), de a valódi fajtiszta blökszi egy ideje szívmegnagyobbodással küzd. A doki szerint legalábbis... ráadásul valami májbaja is van, amivel kapcsolatban ködösített az orvos, a lényeg, hogy ha Ednytet és no-spát kap, akkor jól van.

Van valami tapasztalatotok, ezek fajtajellemző betegségek, vagy csak egyedi eset lehet?

 

Nagyon helyesek a kutyusaitok! :)

Pharao's Heart Creative Commons License 2006.12.07 0 0 221
Ja bocsi azt elfelejtettem írni hogy én írtam korábban Atahualpha néven, de gondoltam átírom a kennelnevemre, ez könnyebben beazonosítható nicknév:-)
Pharao's Heart Creative Commons License 2006.12.07 0 0 220
sziasztok, rohanásban vagyok szokás szerint, egy új kép Fancsiról:-)
maszat:) Creative Commons License 2006.11.24 0 0 219

Szia!Én nagyon szívesen segítenék,de sajna most épp azért nincs kutyám,mert albérletben lakunk és a főbérlő nem engedi!:((

De majd ha fordul a kocka megkereslek.:))

Előzmény: Ariari (216)
maszat:) Creative Commons License 2006.11.24 0 0 218

Akkor veled megfogta az Isten lábát!!A szomszédaidnak "gratulálok"...,de nem minősíteném Őket,még megrovást kapok a moderátortól!!!

 

A cica is gyönyörű!!Volt itt a fórumon egy cica tenyésztő lány,Athaulpha(a nevét sose bírom rendesen leírni).

De remélem még ő is benéz hozzánk!!:))

Előzmény: sushka (213)
maszat:) Creative Commons License 2006.11.24 0 0 217

Jaj hát nagyon édes ez a kis Odi!!És milyen ügyesen megy porázon....

Emlékszem még az enyémeimmel mennyit kínlódtam mire megszokták.

Előzmény: Timike21 (212)
Ariari Creative Commons License 2006.11.24 0 0 216
Sziasztok!
Az utóbbi egy évben sokat foglalkozom állatvédelemmel, elsőroban kutyákkal. Több menhelynek vagyok önkéntes segítője. Mivel a fajta szerelmese vagyok fokozottabban figyelek a bajba jutott pekingikre és keverékeire. Sajnos egyre több palotakutya kerül véletlenül, vagy szándékosan az utcára, bajba, vagy lesz baleset áldozata. Néhányan elhatároztuk, hogy megkezdjük a magyarországi pekingi palotakutya-mentést. Ehhez keresünk segítőket, támogatókat. Minden fajta segítséget szívesen veszünk, de az induláshoz a legnagyobb segítséget ideiglenes befogadók jelentkezése adná.
Tehát, akinek van kedve és lehetősége néhány hétre, esetleg egy-két hónapra elszállásolni egy utcán talált, elveszett, kidobott pekingi palotakutyát vagy annak keverékét, kérem jelentkezzen az alábbi emalcímen: bonca2@t-online.hu
Természetesen - mint írtam - szívesen fogadunk bármilyen más, a munkánkat segítő felajánlást is.
Előre is köszönöm, és minden kétlábúnak és négylábú kedvencének további szép napot kívánok.
Ari
Timike21 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 215
Köszönöm szépen! A cicád és a kutyád is nagyon szép! Én is nagyon cicapárti voltam, volt is egy gyönyörűséges perzsa cicám Börny, aki egy gyönyörű barna kandúr volt! Fehér tesójával került hozzánk, aki anyukámé a mai napig! Börnykét pont aznap, mikor egy éves volt, kicsalta valaki, ugyanis a kertünkbe lemehettek, csendes helyen lakunk! Hatalmas fájdalom és csalódás volt, ahogy a napok múltával elveszett a remény, h látom még... :( És ennek már 3 hónapja! Ezért döntöttem a kutya mellett! Ismerős amit írsz, a kutyi szinte lelkibeteg mikor magára hagyom! Szerencsére ritkán fordul elő, a munkám lehetővé teszi, h mindig velem legyen! De ha mégsem jön, akkor addig a cipőmön alszik, szomorkodik!

Komolyan felháborít, hogy a gyönyörűséges kutyiddal hogy bánhattak így, az ilyen ember, nem ember! Akinek egy kutya szeretete nem nyitja meg a szívét, annak semmi...! Húúh, nagyon idegesítő! Örülök, hogy hozzád került :)
Előzmény: sushka (214)
sushka Creative Commons License 2006.11.23 0 0 214
TÜNDÉR ;-)
Előzmény: Timike21 (212)
sushka Creative Commons License 2006.11.23 0 0 213
Sziasztok,most épp itt fekszik az ölemben és így elég nehéz az írás.Amit észrevettem,nem nagyon szeret sétálni esős időben.Majdnem elalszik,az egész úgy néz ki,mintha ő vinne sétálni.:-)))
Volt 11 évig egy babaarcú himalaja cicám,Sushika,de januárban meghalt.Totál ki voltam, és nem is akartam állatot.De pár hónappal késöbb elkezdtem keresgélni klasszikus himalaja után de sikertelenül.Közben Picur,elkezdett árjárni hozzám és nem tudtam levakarni magamról.A szemetek (szomszéd) úgy elementek nyaralni,hogy a szerencsétlent itt hagyták poráz,kaja stb nélkül.Igy befogadtam arra az időre.Tele volt sebbel és verés nyomokkal,nem beszelve a bolhákról,el kezdtem kezelgetni..Mikor hazajöttek,a faxkalap apuka átküldte az igen sötét gyerekét megüzenvén,ha akarom akkor megtarthatom, ha nem, akkor elviszik az Illatosra.Apuka meg anyuka kapott is tőlem rendesen.Így végül nálam maradt.Nekem még mindig furcsa,mert cicához szoktam,hiányzik az elengancia,a függetlenség,ő meg pont az ellentéte.Eleinte állandóan sírt (nem ugatott),amikor elmentem,most már a helyzet változott.Most csak nagyon, de nagyon szomorú.:-)))De hát az idő majd segít.Pussz

Sushika

ilyen volt

ilyen lett mostanra
Előzmény: maszat:) (209)
Timike21 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 212
Ebben egyetértek, bármekkora kutyus, illetve szőr, imádom!
Előzmény: maszat:) (211)
maszat:) Creative Commons License 2006.11.23 0 0 211

Már korábban volt erről szó a fórumon.Pekingi palotakutya csak egy féle létezik,nincs külömböző szőrü változata.A hosszú,habos szőrű a kiemelkedő minőségű,a rövidebb a gyenge minőségű.Csak ennyi a külömbség.Egy igazi fajtareprezentáns pekingi ilyen:

 

De azt még hozzátenném,hogy egy kutyát szerintem nem a szépsége miatt szeretünk.Ha majdhogynem rövid szőre van,akkor is a mi kis pincsikénk.

Előzmény: Timike21 (210)
Timike21 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 210

Rendben, ha estére már lesz otthon net, mellékelem a képeket! Persze, nagyon tetszik neki a pulcsi, már amikor rápróbáltuk a boltban kiderült, egy percig sem idegenkedett! De ha bármiféle ellenállást, vagy kényelmetlenséget vettem volna észre a részéről, akkor hagytam volna!  Bár Odika az a kutyus, aki mindent imád, a lehető legjobb tulajdonságai vannak, semmiféle negatívumot nem tapasztaltam! Akkor remélem este, ugyanitt! /egy kérdés, sok fajta szőrű pincsi létezik szerintetek? mert néztem egy pár képet, és valamelyik szinte "habosan" nagy szőrű, és van olyan, ami meg alig! Remélem érthető... Illetve honnan lehet tudni, hogy pl Odi majd melyik csoportba fog tartozni?!

 

Sushka gyönyörű a kutyád, gratulálok hozzá!

Előzmény: maszat:) (208)
maszat:) Creative Commons License 2006.11.23 0 0 209

Várjuk a képeket!!

Az a lényeg,hogy jó gazdira talált a személyedben a kutyus!!

Vannak cicáid is?

Előzmény: sushka (207)
maszat:) Creative Commons License 2006.11.23 0 0 208

Hellóka!!Miért haraudnék??Örülök neki,hogy sikerült a költözés végére érni!

És mit szólt a kutyi a pulcsinak?

Előzmény: Timike21 (206)
sushka Creative Commons License 2006.11.23 0 0 207
Szia Maszat,Hát, ami azt illeti elég eleven, de írtó aranyos.Épp tegnap fürdettem meg,imádja a vizet.Most nagyon szép a bundája,sokkal dúsabb, mint a képen.Majd este csinálok képet és felrakom.
Hát igen,nem is érdemes ilyen emberekkel foglalkozni.Egyszerűen nem értem meg őket, legszivesebben lenyomnék nekik egy qrva nagy maflást.A lényeg az, hogy jó helyre került, és ezt meg is hálálja.
Üdv.:-)
Előzmény: maszat:) (205)
Timike21 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 206

Sziasztok!!!!! Szia, maszat!

 

Ne haragudj, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, csak a költözés körül támadtak bonyodalmak, de mostmár megvan az otthonunk :) Ma elvileg már net is lesz, tehát sokszor tudok majd jönni!!! Majd töltögetek fel képeket is a kis drágáról! Egyébként jól van, lassan 3és fél hónapos! De annyira türelmetlen vagyok, szeretném már látni felnőttkori énjét! Tudom, dilis vagyok, mindenki mondja, hogy örüljek amíg pici! Jajj, és kapott egy kis pici pulóvert, ugyanis sétánál, ha a hasiját eléri a vizes fű, remeg órákig :( hisz még nem olyan hosszú a szőre! Bocsi, ha sok volt így egyszerre... Délután benézek! Remélem nálad alakul a kutya projekt! Puszi

maszat:) Creative Commons License 2006.11.23 0 0 205

ÓÓÓ,Én hamar megtudnám szokni!!!Nagyon aranyos kis pofija van,látszik rajta hogy egy kis rosszcsont.Vagy tévedek?

 

Nem tudom egyes emberek mit képzelnek az állatokról!(Most a szomszédodra gondolok)Az állat is érző lény,nem lehet vele tárgyként bánni!!Most is ami volt a TV-ben,hogy gyerekek végeztek ki egy kutyát!!:(((Biztos jó példa volt előttük...

Az ilyeneket egy szó nélkül feltdnám pofozni.

Előzmény: sushka (203)
maszat:) Creative Commons License 2006.11.23 0 0 204

Azt hittem fajtatiszta kutyák leszneek...

Aranyosak.

Előzmény: Leather Rebel (200)
sushka Creative Commons License 2006.11.22 0 0 203
vazze ilyen nincs,na akkor megegyszer. :-)))
Előzmény: sushka (202)
sushka Creative Commons License 2006.11.22 0 0 202
Sziasztok,o Picur kb 1.5 eves lehet,egy honapja van nalam,orokbe fogadtam,mert a szomszed borzasztoan bant vele.Nagyon aranyos es borzasztoan ragaszkodo.Nekem,mint ex-macskasnak nagyon zavaro neha,de majdcsak megszokom.
Udv.
Leather Rebel Creative Commons License 2006.11.22 0 0 201
jajj...szóval a jobb oldali az apa Félix ő egy csivava és bal oldalon az anya Pihe aki Pekingi...:)
Leather Rebel Creative Commons License 2006.11.22 0 0 200
Anya(Pihe) - Csivava(Félix)http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/2/2/1/THM_0002208221.jpg
Anya(Pihe) - Csivava(Félix)
maszat:) Creative Commons License 2006.11.22 0 0 199

Helló!

Mint minden fajtánál,a pekinginek is 62-63 nap a vemhességi idő!

Ez idő alatt nem árt,ha legalább 2-szer megnézeted állatorvossal,aki megmondja minden rendben van-e,és mennyi kiskutyi várható.Féreghajtani mindenképp javasolt!!

 

És milyen a mama és papa kutya?

Előzmény: Leather Rebel (198)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!