Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 134

"elkezd beszelni es megorbanosodik..."

T'om én aztat. Most csak csinálja végig a konvergencia programot, 2009-ben visszatérünk a témára.

Előzmény: alfredoo (128)
avacs Creative Commons License 2006.09.22 0 0 133

Nagyon tévedsz! Igen könnyű vádiratként összerakni.

Csak nem lehet most vádiratot fogalmazni, országgyűlés mentelmi bizottságát összehívni, megvitatni és felfüggeszteni a mentelmi jogot.

Vagy egy mód van az azonnali mentelmi jog elvételére törvényes módon még, de azt azért nem írnám le.

Ebben a helyzetben  mártírt csinálni egy szemmel láthatóan össze vissza beszélő, értelmetlen jogi zagyvaságokat, morális útra terelő emberrel nem lehet.

A konszolidáció, alkalmával meg kell vizsgálni a hatályos törvények alapján kinek milyen szerepe volt a zavargások kirobbantásában és részvételében.

Előzmény: PuPu (118)
alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 132

gulg

sokkal jobb ha a sajat oldalunkrol fantazialgatunk. mert ez a leadott velemeny ez a jobboldaliak, fideszesek velemenye. es egy diabolizalt keep alapjan jott letre. ugyanugy mint az en orban keepem.

gondolkodjunk!

Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 131

Lopcsányék vannak beszarva nem?

Láttad, hogy mekegett a CNN-riportban?

Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 130

"nincs ebben a kurva fideszben (jaj nekem) egy elemes kaliberu ember?"

Már egy ideje. Amikor Tölgyessy kivált, akkor húzták le a rolót...

Előzmény: alfredoo (127)
dredbíró75 Creative Commons License 2006.09.22 0 0 129

kisgyurcsány! nekem nincs vezérem! nem úgy mint neked, ugyebár. az a baj pajti, hogy van ám nekem sok "hülye" mszp aktivista barátom, akik elmondták ám hogy mi a dolguk most, mivel bízták meg őket az mszp-ből!!! azzal amit te is csinálsz itt, KOMCSI BÉRENC !!! eladod az anyád, apád, stb... pár forintért, és próbálsz befolyásolni minden fórumon mindenkit akinek tele a fasza ezzel az egész szemét hazug brigantival!!! hogy bírsz tükörbe nézni???

érdekes sok eddig politikamentes szakmai, stb... fórumba ahová járok, és eddig be nem tette a lábát a politika, ismerjük egymást a tagokkal, és egy két beírás született gyf-el kapcsolatban rögtön megjelentek az új regisztráltak, és nyomják a balos süketséget!!!!!

UNDORÍTÓAK VAGYTOK !!!!   HAZAÁRULÓK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de megkapjátok, csak türelem....  !!!

Előzmény: avacs (110)
alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 128

1stperson

szvsz egyik kutya masik eb. azert gyurcsany mondatai is jellemzoek. megorulnek a hatalomert ezek mindannyian pszichopatak. es egymasra mondogatjak..

radioba beszoltam hogy mi lett volna ha gyurcsany nem azt mondja hogy hazudtunk 4 evig hanem azt mondja hogy EZUTAN igazat kell mondani. a jelentese ugyanaz de belekotni lehetetlen...

hiszen azt mondja ki hogy ezutan csak igazat lehet mondani, es ezutan igazat fogunk mondani.

meg a 4 evrol hogy nem csinaltunk semmit. mi van ha azt mondja hogy nem csinaltunk eleget. meeg ez igaz is lett volna. ki kotott volna bele.

elkezd beszelni es megorbanosodik...

Előzmény: Törölt nick (123)
alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 127

nickfree

na de riporterunk ott sem kerdezett vissza hogy kedves ildiko mirol tetszik beszelni? mert a kerdesre veletlenul sem akart valaszolni... beszelt ami az eszebe jutott. illetve inkabb frocsogesnek lehet mondani. nagyon szomoru.

nincs ebben a kurva fideszben (jaj nekem) egy elemes kaliberu ember?

Előzmény: Törölt nick (122)
della Creative Commons License 2006.09.22 0 0 126

de épp ez a dupla vagy semmi a veszélyes benne.

OV azt mondja, hogy a megoldás az MSZP kezében van. (TI. hogy ő zavarhatja el Gyurcsányt.) Énnekem mindig az az érzésem ilyenkor, hogy valójában a saját félelmét vetíti ki. HOgy előbb-utóbb őt zavarják el az övéi, mert a 2002 óta tartó útján nem csak a maga politikai, de a többiek -- a saját pártja -- politikai sírját is ássa.

Ez tényleg csak megérzés, de én egy nagy adag kétségbeesést is érzek abban a küzdelemben, amit OV most folytat.

Előzmény: alfredoo (119)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 125

Nem sokat ér Lopcsány szava már.

Még a bolsi slepp is tudja, hogy egy elmebeteg hazudozó!

Nincs súlya a szavának.

Nulla.

Csak egy hazug Lopcsány.

Előzmény: alfredoo (111)
alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 124

pupu

szerintem vagy nagyon masszivan kikap orban es a jobboldal vagy polgarhaboru lesz belathato idon belul.

a dolgok ugy erzem nagyon is abba az iranyba fejlodnek. szinte csak egy kulfoldi tamogato kell...

peldaul ami a televizional volt.

es a kodobalas emberi eletek kioltasara alkalmas. ezek a nehez felteglak. a rendorok gondolkodas nelkul visszadobtak. ez mar tragedia. es nem tudom a fidesztol levalasztani a csurhet. szijjarto sem veletlenul mondta amit mondott.

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 123

"Mindent elkövet a hatalomért ez az aljas banda!"

Orbánék? Azok mindent. Élvezet volt látni az interjút, ahogy remegett a hatalomért. Mert az az övé, az övé, az övé, csak neki jár. Hisz ő Magyarország Örökös Miniszterelnöke. LOL :)))

Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 121

"Talán mégis az adócsalás lesz a megoldás..."

Mint a jó öreg AL-nél? :-)

avacs Creative Commons License 2006.09.22 0 0 120

Ime, hogy kik akarják meghatározni a kormány összetételét:

"Csütörtökön kora este jelentették be a Forradalmi Nemzeti Bizottmány megalakulását is, amelyet a jelenlévő demonstrálók kézfelemeléssel erősítettek meg. A bizottmány tagjai között - Tamás Károly ismertetése szerint - szerepel Ekrem Kemál György, a tüntetések egyik szervezője, Wittner Mária, a Fidesz országgyűlési képviselője, Kőrösi Imre, illetve ifjabb Hegedűs Loránd lelkész, volt parlamenti képviselők, az egybegyűltekhez korábban szóló Nagy László ügyvéd és Suszter Loránt rockénekes is. Mellettük egy jogász és számítástechnikus, illetve egy vállalkozó mutatkozott be a bizottmány tagjaként néhány mondatban."

Röhely!

És még komolyan is veszik magukat!

A végén még rendeleteket fognak hozni!

alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 119

della

ha ugy nezzuk akkor most orban olyan helyzetbe hozta magat hogy ki lehet utni. azt hiszem orban dupla vagy semmit jatszik.

a naggyules elmaradaasa azt hiszem hogy rossz jel neki.

az meeg rosszabb lesz ha szervezes nelkul megtartjak!

Előzmény: della (116)
PuPu Creative Commons License 2006.09.22 0 0 118

Orbán szokás szerint játszik a szavakkal, átértelmez,  önkényesen értelmez és fogalmakat kever ezerrel.

Van, aki beszopja.

A többség azért megérzi rajta a kóros hatalomvágyat.

Ez a hattyúdala.

Meg kell adni: emlékezetesen énekli.

Én csak a titkosszolgálatokat kárhoztatom, - már régen meg kellett volna találniuk a kapcsolódási pontot a szervezett bűnözés és a Fidesz vezetői között, - persze ami azt illeti, qrva nehéz ezt vádirattá összerakni.

Talán mégis az adócsalás lesz a megoldás...

:O))))

Előzmény: alfredoo (108)
alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 117

gulg

ezek tokre paranoid dolgok. az orszag fele fideszes. szerinted a titkosszolgalatokban nincsenek fideszesek?

szerintem ertelmesen is lehet beszelgetni...

Előzmény: Törölt nick (114)
della Creative Commons License 2006.09.22 0 0 116

SZia. én is ennek látom a nagyobb valőszínűségét - hogy a szoc szavazók elmennek végül, és ha lesz is fidesz fölény a megyékben, egyáltalán nem olyan elsöprő, mint várják, sőt, pl. a megyei jogú városok többsége + Bp koalíciós győzelmet hoz --, de szvsz tényleg kisztámíthatatlan a jövő. Tényleg azon függ sok minden, hogy a maszop meg GYF el tudja- e a saját szavazóinak magyarázni, hogy mi ez az egész beszéd. Aminek az értékéelésében én Nádassal értel maximálisan egyet.

Előzmény: PuPu (102)
alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 115

nickfree

nem es nem. mindent lenyeltek EDDIG orbantol. ott szajkoztak, papagajoztak amit ki tudtak talalni. a jozan esznek teljesen ellentmondo dolgokat.

pelczne egy gyongyszem ebben. a papagajszajkozasban.

Előzmény: Törölt nick (112)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 114

A bíróság megállapítása csak azt jelenti, hogy kommunista bíró vizsgálta az ügyet.
Jókorát hazudott, amit megkövetelt tőle a Párt.

Természetes, hogy a Hazugok máig megfigyeltetik a fideszeseket. Most is ezt teszik.

Mindent elkövet a hatalomért ez az aljas banda!

Előzmény: avacs (-)
alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 113

della

ugyanezt gondoltam. es bardos nezett mint egy bargyu hulye. nem mondta, nem kerdezte.

pedig ha ketten is ezt gondoltuk akkor ez nem egy lehetetlen felvetes.!

Előzmény: della (107)
alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 111

biro

hulye komcsi genyo vagyok, de ha lehet ne nepszerusitsed tomcatot. foleg ha ma olvastad eloszor.

nem gondolod hogy te meg nevetseges vagy?

de megirom neked az otletemet.

mi van ha gyurcsany a parlamentben, nyilvanosan elmebeteg hazudozonak minositi orbant? forradalom?

Előzmény: dredbíró75 (105)
avacs Creative Commons License 2006.09.22 0 0 110

Menj vissza és dicsérjétek egymást, és Vezéreteket.

Bár nálatokm elég csak annyit írni. 5.old.(2)bek. válasz: 6.old.(1)bek.

Előzmény: dredbíró75 (105)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 109

Így van.

Október 1-én a csendes többség megfizet az urnáknál.

Előzmény: PuPu (102)
alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 108

gulg

ez a legtobb ember csak egy becsles, egy szo.

akik szocikra szavaztak, tehat az orszag cca fele, maas velemenyen van. tehat teljesen felesleges legtobbemberezni, mert konnyen hazugsag lehet.

itt van peldaul bloki. a lottos baromsagaval. mikor kert bocsanatot hogy evekig itt hazudozott nekunk? remalmokat fantazmagorizalt. hogy igy meg ugy meg amugy. csak mert elhitt barmilyen hulyeseget amit ki tudott gondolni.

nincs ilyen hogy legtobb ember!

ja meeg

legitim e a kormany kerdezi bardos. azt mondja hogy erkolcsileg nem legitim, ha az emberek nem fogadjak el akkor nem legitim. a legitim semmilyen erkolcsi elfogast vagy nepszeruseget nem jelent.

a legitim kizarolag a jogi ertelemben vett torvenyessegre vonatkozik. semmi de semmi masra. es aki  a legitim kormanyt negligalja az egy nagy seggfej! a demokracia alapszabalyait nem tartja be.

mi lenne ha gyurcsany jelentene ki hogy a fidesz/orban nem legitim mert nem szeretik oket az emberek. es sehol nem lenne hajlando szoba allni veluk. akkor lenne nagy sertodes. mi lenne ha elmebeteg hazudozonak titulalna orbant? akkor lenne csak nagy sertodes.!

Előzmény: Törölt nick (95)
della Creative Commons License 2006.09.22 0 0 107

az mszp gyurcsány foglya, mondja OV. Rendben.

És a Fidesz? Az viszont Orbán foglya. Meg a jobboldal is. Emiatt legalább annyira kellene aggódni egy komoly jobboldali polgárnak, mint GYF miatt.

Előzmény: alfredoo (100)
avacs Creative Commons License 2006.09.22 0 0 106
A "Vezér"  "Attila" " messiás" FIDESZ KOMMUNISTA DIKTATURA PÁRTban dívik.
Előzmény: Törölt nick (92)
dredbíró75 Creative Commons License 2006.09.22 0 0 105
de hülye vagy! ma néztem meg először azt az oldalt egy másik fórum ajánlására, komcsi genyó!!
Előzmény: alfredoo (83)
ahab Creative Commons License 2006.09.22 0 0 104

Könyörgöm ki az a Tomcat és ki nem szarja le, hogy mit ír? Ki ő? Mit tett már le az asztalra?

A következő az lesz, hogy a Mein kampfban is vannak megfontolandó sorok? Olvassuk azt is?

Előzmény: dredbíró75 (77)
PuPu Creative Commons License 2006.09.22 0 0 102

Szinte mindegy is, - ez a pöcs arra épít, hogy a megyei közgyűlések többségét elviszik.

Ez persze attól is függ, hogy a szocik, akik ma még hallgatnak, az utolsó héten mit és hogyan kommunikálnak, - mindenesetre a szoci szavazók többsége el fog menni és leadja a szavazatát ha a politikusaik egy kicsit is bíztatják erre őket.

Kérdés, hogy a pártokon kívüli csendes többség mit fog szólni a fővárosi nagycirkuszhoz, - a magyar ember nem nagyon kedveli az erőszakot, és mindenfelől azt hallom, hogy a rendőrség nagyon helyesen tette, hogy összekapta magát.

A  tetejében a nép nem hüje, és pontosan tudja, hogy kik fűtik a hangulatot, és talán már Grespikkel sem szeretnének egy táborba kerülni.

Vityka időzavarban van, - az események nem az ő ütemezése szerint zajlanak, egy héttel később kellett volna bekövetkezni némi zavargásnak , nagyobb tömegtámogatással, - nem mérte fel, hogy a tizenegymilliós tüntetését senki nem bírná túrórudival...

Most fut a pénze után, és előrehozza az október 23-ára tervezett látványelemeket, és ő maga is radikalizálódik.

Nem biztos, hogy akár a saját tábora józanabbjainál is nyerő a "mjniszterelnök kóros hazudozó" és egyéb hasonló színvonalú balkáni dumáival, és az ígérgetéseket sem tudja abbahagyni, - igaz, szokása szerint inkább csak sejtet, konkrétumok kinyilatkoztatásától azért tartózkodik rendesen.

Hááát, - könnyű őszünk nem lesz, de csak túléljük Viktorunk agóniáját...

Gátlástalan alak, egy hataloméhes fax, akinek semmi nem drága.

Monnyon le!

:O))))

Előzmény: della (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!