Keresés

Részletes keresés

Tázsika1 Creative Commons License 2012.06.05 0 0 4160

Kedves Lakótársak!

Annyira elegem van a mekdánból, folyton mellébeszélnek, semmi sem érdekli őket, egyszerűen nem közös képviselőnek valók! Remélem hogy jövőhéten tényleg lesz közgyűlés, mert ugye a május 31.-i kötelező időpont már eltelt, na de hátha sikerül tartani magukat a 30 naphoz ami a napirendi pontokról szóló aláírásgyűjtő íven volt. Hátha...

cinke1112 Creative Commons License 2012.06.04 0 0 4159

 

Tévedés!

 Ezt az SRIII SzVB tagjai intézték. A közösség akarata és az SzVB tagjainak, valamint aktívan közreműködő tulajdonosainak a mukája.

Üdv.

Előzmény: 52# (4158)
52# Creative Commons License 2012.06.03 0 0 4158

A kapu megoldás enkem is tetszik sőt a kamera rendesz is. Nem védeni szeretném a Mekdánt, de ha jól tudom az is az ő érdemük.

Végre kigazoltak nálunk. Király köszönöet érte. I. tartsa meg ezt a jó szokást.

 

Szeretném megkérdezni mi újság a játszótér kapujával ? Hozzak lakatost aki kinyitja a sétáló utca felől ? Vagy megvan a kulcsa ?

 

Előzmény: montekukk (4151)


k.solya86 Creative Commons License 2012.06.02 0 0 4157

Tisztelt Tulajdonosok!

 

Hosszú távra keresek kiadó lakást a lakóparkban, család részére. Nappali + min. 2hálószoba, bútorozatlan. Amennyiben tudnak ilyen albérletről, kérem jelentkezzenek. Köszönettel.

montekukk Creative Commons License 2012.06.02 0 0 4156

A „három ütem”-ről a kezdeteknél nem volt tudomásunk, úgy látszott, hogy egy nagyobb lakópark lesz, középen egy közös nagy játszótérrel. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a játszótér 5 ház saját tulajdona lesz. Ezt a Sasad (vagy a válság) szépen elintézte. Még nagyobb baj, és ezt egyre inkább érezni fogjuk, hogy semmi sem épült meg a szépen hangzó „számtalan sportolási lehetőség”-ből. (uszoda, villanyfényes(!) futballpálya, stb.) Mert egyre több a gyerek, s valószínűleg nem csak ők, hanem a mozgásigényük is nőni fog. Márpedig a kert elsősorban díszkertnek épült, amelynek fenntartásáért és gondozásáért fizetünk, a csendről nem beszélve.

 

Nem tudom, kinek a birtokában vannak a környező üres területek,  de átmenetileg valamilyen sportolási célra talán hasznosítani lehetne őket. Tisztes távol vannak a házaktól, és valamilyen délután/esti mozgásra alkalmasak lennének azoknak, akik nem akarnak/tudnak messzebbre menni.

Előzmény: cinke1112 (4153)
_splash_ Creative Commons License 2012.06.01 0 0 4155

Most akkor mikor lesz közgyűlés? Folyamatban van a szervezése? Lassan letelik az egy hónap és a Mekdan nem tartotta meg az elszámolót...

Előzmény: oahuu (4129)
cinke1112 Creative Commons License 2012.06.01 0 0 4154

 

Bocsánat, nem  "velünk"  Velük

Előzmény: cinke1112 (4153)
cinke1112 Creative Commons License 2012.06.01 0 0 4153

 

Kedves halomi!

 

Véleményed azt sugalja,hogy valamiért nagyon haragszol Faraoné-ra.

A saját tapasztalatom , hogy ha előrre szeretnénk haladni, csak velünk tudunk.( azok közül akikkel kapcsolatba kerűltünk)

Voltam több megbeszélésen velük, a vezetők szakmai tudása, érdek képviselete, hozzáállása nagyon magas.

Ha nem az Ő alvállakozóival akartok dolgoztatni arra is nyitottak, - mi  ezt tettük.

Az alkalmazottakkal pedig jó kapcsolat-tartással mindent rendezni lehet.

Természetesen Ő is tévedhetnek , de nyitottak a rendezésre.

 

Sajnáljuk, hogy a három ütem nem tud összefogni, sokkal hatékonyabban lehetne megoldani minden gondunkat és a mindennapi feladatokat.

 

Üdv.

 

Előzmény: halomi (4148)
chriscc Creative Commons License 2012.06.01 0 0 4152

a #4148-as hozzászólás szerintem olyasvalakitől származik, aki kb. annyira figyeli az eseményeket, mint én a politikát. Most több az adó ezért a Fidesz egy buzi banda. Közben dunsztom sincs mit csinálnak, az is lehet, hogy nem. Bár azért valszeg igen, de ebbe ne menjünk bele :D Úgy rémlik neki, hogy a beköltözéskor fasza volt a kert (persze, mert egy évig a Gropius rendben tartotta, és még kb. egy évig tűrhető volt mire teljesen leromlott), most meg szar. Az nem merül fel benne, hogy azért szar mert a Mekdán alatt senki nem gazolt, én vágtam az őserdőt az ablak előtt, hogy ne lepje el a teraszt, stb. és a Faraone amióta átvette most van először tavasz, amikor neki lehet állni helyreállítani. És valószínűleg azt sem tudja, hogy ez nem egy jobbklikk helyreállítás tádámmmm művelet, hanm hosszadalmas folyamat. Nyilván sosem volt közgyűlésen és nem is szavazott semmire, ezért azt sem tudja, hogy a költségek csökkentése érdekében úgy szavaztunk, hogy elég heti 2x takarítás a 3 (vagy nemis emlékszem már mennyi volt) helyett, és most azt látja, hogy ritkábban van felmosva. Nyilván, mert _EZT KÉRTÜK_. Úgyhogy az SR2-eseknk javaslom, hogy ez alapján ne ítéljék meg a Faraone-t, mert szerintem sokminen a jó irányba változott, amióta átvették a társasház képviseletét.

Előzmény: montekukk (4151)
montekukk Creative Commons License 2012.05.31 0 0 4151

Nem értem a 4148-as hozzászólást, a Faraone tisztességesen teszi a dolgát.

 

Én legfeljebb az SR3-at irigylem, mert a kapujuknál belül is van nyitó kódtábla !

Kérdés, ez pl mibe kerülne...

speeder Creative Commons License 2012.05.31 0 0 4150

Ha ennyire gázosnak tartja a Faraone tevékenységét, akkor nem vetette fel ezeket a problémákat közgyűlésen, ahol közösen megvitathatók lettek volna ezek a problémák?

 

Nem mellesleg ennyira sima elszámoló közgyűlésünk, még soha nem volt, és a jelen levőknek nem volt problémája sem a takarítás minőségével, sem gyakoriságával (heti 2 lett korábban megszavazva), sem a könyveléssel kapcsolatban. A kerttel kapcsolatos tájékoztatást, várható tevékenységeket tudomásul vettük, aminek remélhetőleg előbb-utóbb megmutatkozik az eredménye is.

speeder Creative Commons License 2012.05.31 0 0 4149

A földhivatali bejegyzéshez mi köze a közös képviselőnek?

 

Utánaérdeklődtem: Az SR 80.000-es befizetésével rendeződött az elbetéte egyenleg, ha SR ezt nem fizette volna be, akkor most ennyivel nagyobb lenne a tartozása. Ennek örülnie kellene.

 

Milyen ócska gépekre gondol? Az általam látott nem kis darab garázstakarító gépek állapota rendben levőnek tűnt.

 

Mi a gond jelenleg a takarító személyzettel? Mit javasol, hogy szalonképesek legyenek?

 

A kertnek nem most kezdtek hozzá! (vagy áprilisben szellemeket láttam)

Ráadásul a héten nem először gazolnak az idén!

Mekdan idejében tavaly, míg ők voltak, egyáltalán nem volt gyomlálás.

 

A kert szebb volt a Mekdan alatt? Igen, egy ideig. Aztán meg meg lehet nézni a képeket, hogy milyen állapotban vette át Faraone (náluk megtekinthető).

 

És mennyivel nyugalmasabb volt Mekdan idejében: senki nem zaklatta a lakókat holmi közös/rezsi költség tartozás miatt...

 

 

Előzmény: halomi (4148)
halomi Creative Commons License 2012.05.30 0 0 4148

Kedves SR II-esek,

sajnos nincs jó hírem, a Faraone trehány könyvelése miatt fél éve késik a földhivatali bejegyzésem, valamint a Sasad Resort-tól is lekapcsoltak 80 ezer forintot, amit sem nálam nem írtak jóvá, sem nekik nem fizettek vissza, holott közben már kiderült, hogy ők hibáztak.

Ócska gépekkel, szedett-vedett személyzettel takarítgatnak, a kertnek meg csak most kezdtek hozzá, de az is csupa gaz. Ti még nem laktatok itt korábban, de sokkal szebb volt minden a Mekdán alatt.

Nem állítom, hogy ők jobbak, de legyetek résen!

KavicsSR2 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 4147

Sziasztok! Mostanában fedeztük fel ezt a fórumot, mely azonnal megerősítette a már egyébként is egyre erősödő gyanúnkat, hogy a Mekdannal problémák vannak! Az SR 2-ben lakunk, szeretnénk megkérdezni, hogy tudja-e valaki a SZB tagjának nevét és elérhetőségeit! Fontos lenne kinyomozni - miután a " www.nethaz.net "hónapok óta nincs frissítve -, hogy van -e köztartozásunk, egyáltalán a Mekdan fizetett-e bármit!? Esetleg tele vagyunk tartozásokkal, és a befizetett közös költség ki tudja, hol landolt!? Kérlek aki tud akár a témáról valamit, akár az említett lakótárs nevét és elérhetőségeit, segítsen! Köszönettel, Kavics

52# Creative Commons License 2012.05.26 0 0 4146

többször nekifogtam hogy értelmezzem az beírásod, de segíts kérlek, mert kicsit zavaros.

3 pályázó volt de csak 2 vel beszéltetek ?! a 3. nem ment el? Miért nem ad árajánlatot a Faraone ?

Előzmény: oahuu (4129)
52# Creative Commons License 2012.05.26 0 0 4145

úgy hallottam júni közepe lesz.

Előzmény: _splash_ (4142)
52# Creative Commons License 2012.05.26 0 0 4144

Szép estét mindenkinek

 

Tudom, hogy most elsősorban a társas ház kezelőjének a pozitív irányba történő elmozdítása a cél, de nekem személy szerint egyre jobban kezd tele lenni a poharam( és nem a nem a boros) a kapun csimpaszkodó apukákkal, akik kommandós multjukból merítkezve Cuck Norris módjára próbálnak bejutni az A épület akpuján a játszótérre. De van MacGyver típusu is aki újsággal nyitjja a kapu kilincsét.

Az egy kapu, amit zsanérok tartanak, költséges az állandó jaíttatása is, de példának sem jó a gyerekenek elött.

Szavazás ide vagy oda, nyissuk már ki végre azt a rohadt kaput a virágkertész utca felől, hogy bárki játszhasson a játszótéren.

Gondolom ez a probléma nem zavarja a többi sr2 lakóházakat mert ott nem közlekednek.

 

Kérem az illetékest, hogy legyen szíves kinyitni a kaput, hogy a játszóteret mindenki a saját felelőségére, biztonságosan megközelíthesse és használhassa !!!

 

 

 

 

halomi Creative Commons License 2012.05.23 0 0 4143

Keresek 3. emeleti eladó lakást, kérem, aki ismer ilyet szóljon. Köszi!

_splash_ Creative Commons License 2012.05.22 0 0 4142

Lesz most akkor májusban SRII közgyűlés vagy rendkívülit kell majd összehívni?

Előzmény: oahuu (4129)
Big Show Creative Commons License 2012.05.21 0 0 4141

szia Chriscc! nem megint a Polik család még mindig nagyon tele van cipőm velük jó lenne nekik egy két pofon hátha észhesz térnének de hát nálúk ez kizárt.Támogatom a dvd é öttletet. Múltkor ügy orditotak hogy az valami kegyetlen volt szegény anyám az majd nem szívrohamot kapot. Kár hogy el költözttetek mert akkor együttes erövel kirakhatukl volna ökat a "mezőre'. Vigyázzatok magatokra ha van valami jó hírem hogy végre el költözött a Polik család akkor neked írom meg előként.

 

üdv Big Show

Előzmény: chriscc (4140)
chriscc Creative Commons License 2012.05.20 0 0 4140

Már megint a Polik család? :D Történt valami extra, vagy csak hozták a szokásos állat módjára viselkedünk formájukat?

Én terveztem hogy egy teljes évad Szuperdada dvd-t pillanatragasztózok az ajtajukra. Ha nem költözünk el, nem kellett volna sok hozzá, hogy megtegyem :P

Előzmény: Big Show (4136)
csibe74 Creative Commons License 2012.05.20 0 0 4139

Tényleg dúrva. Egyébként el lehet olvasni és ki lehet következtetni, hogy mi zavarja.

Előzmény: budapestgirl (4137)
Big Show Creative Commons License 2012.05.20 0 0 4138

Köszönöm majdc észben tartom

Előzmény: budapestgirl (4137)
budapestgirl Creative Commons License 2012.05.19 0 0 4137

Azt hiszem, Grétsy László most megállna egy szóra...

Előzmény: Big Show (4136)
Big Show Creative Commons License 2012.05.19 0 0 4136

Kikérjük magunknak több lakó nevében! hogy három,négy,gyerek viselkedése fel bóritya a itt élők a pihenéshez és a csendhez való jógát

 

Itt mindenki csak a saját területét, teraszát vette meg és nem az egész lakóparkot. Kérjük a Szülőket hogy hassanak oda, különös tekinttetel a nyári szünetre hogy másók nyugalmát ne zavarják.Megértésüket előre is köszönjük és akkinek probélája van ezzel az kérem hogy jelezze itt a fórumon és beszéljük meg hogy mindenkinek megfelejen

speeder Creative Commons License 2012.05.18 0 0 4135

Pl. ilyenekben lehetne költségcsökkentést elérni:

- folyamatos gondnoki jelenlét lehetne (napi 8 órában), és pl egy délutáni hiba miatt nem kellene külön kiszállni a gondnoknak

- gondnoknak, takarítónak ki lehetne alakítani közösen 1 wc-t, aminek hiánya most probléma

- hóltakarítónak nem kellene külön kiszállási költséget fizetni

- liftek, kazánok, egyebek karbantarátására nagyobb árengedményt lehetne elérni

- takarítási, kertészeti munkákat jobban összhangba lehetne hozni, ezáltal költséget lehetne spórolni

 

És talán a faraone-nak is nagyobb veszteni valója lenne, ha nem csinálná rendesen a dolgokat, mert akkor egyszerre több ütemet veszíthetne el...

Előzmény: nincs kecmec (4134)
nincs kecmec Creative Commons License 2012.05.18 0 0 4134

Ez igy igaz. Csak a legjobbakat tudom mondani róluk .

Val.szeg jobb árat kaphatnánk mindannyian de pro. szervizt biztosan.

Előzmény: speeder (4133)
speeder Creative Commons License 2012.05.18 0 0 4133

Részemről nagyon sajnálom, hogy SRII esélyt sem ad a Faraone-nak az árajánlat adásra sem, ami szerintem még inkább az ütemek elszigetelődésének irányába fog vezetni, ráadásul egy közös közös képviselővel akár még megtakarítást is el lehetett volna érni az üzemeltetési költségekben, a munkák összehangolása és nagyobb volumenének okán, akár a SZVB-k együttműködésével és közös érdekérvényesítéssel...

 

oahuu Creative Commons License 2012.05.14 0 0 4132

Igen, valóban a D épületről van szó :-)

 

Levinen Creative Commons License 2012.05.14 0 0 4131

Annyit javítanék, hogy az E épület még nem épült meg, így szerintem a D épületbe keresünk SZB tagot! ;)

Előzmény: oahuu (4129)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!