Keresés

Részletes keresés

Laczkó90 Creative Commons License 2011.03.16 0 0 219

Sajnos nem. Amit én keresek az az ezredforduló környékén játszódik, és kissé Sci-Fi jellegű.

Előzmény: kétország (214)
LangsamV6 Creative Commons License 2011.03.12 0 0 218

Köszönöm szépen.

Telitalálat.

Már már az Éjszakai vonat című filmet próbáltam bebeszélni magamnak, de Danny Glover nem igazán tűnt John Voight-nak. :)

Tényleg érdemes ez utóbbi filmet is megnézni szerintetek ?

Üdv.

Előzmény: Thibi (216)
Wicked Belzebub Creative Commons License 2011.03.12 0 0 217

De, lehet nyugodtan. A Jon Voight ott áll a mozdony tetején és száguld a semmibe.

Előzmény: Thibi (216)
Thibi Creative Commons License 2011.03.12 0 0 216
Előzmény: LangsamV6 (215)
LangsamV6 Creative Commons License 2011.03.12 0 0 215

Egy másik film, ha valakinek rémlik.

Legalább 15 éves amerikai, vagy talán kanadai akciófilm, egy vonatról szól ami havas jeges tájon éjszaka megy, szökött fegyencek is vannak benne, a végén a fegyenc fővezér a mozdonyra fagyva süvít tovább a semmibe. :) Hát ez nem sok tudom, de hátha valaki. :)

Köszi. Üdv.

kétország Creative Commons License 2011.03.09 0 0 214
Előzmény: Laczkó90 (212)
LangsamV6 Creative Commons License 2011.03.08 0 0 213

Sziasztok. Keresek egy 80-as évek vége felé készülhetett filmvígjátékot. Egy lányról szól, akinek van egy rendes komoly középkorú udvarlója, mégis a végén egy komolytalan fiatalabb srácot választ, természetesen csak a templomban dönti el az igen kimondása előtt. A lány egy vizilovat szeretne nászajándékba, és azt a középkorú férfitól meg is kapja, valamilyen szeszélyes Mary felirattal. A középkorú kérőt egy ismert francia színész játsza, valamilyen algériai vagy arab hangzású névvel. Ha valakinek rémlik, megköszönöm. Üdv.

Laczkó90 Creative Commons License 2011.03.07 0 0 212

Néhány éve láttam egy filmet a Duna TV-n. Talán 2006 vagy 2007 nyarán. Nagyon úgy rémlik, hogy "Zóna" volt a címe, de nem a mexikói filmre gondolok. Késő este adták, alig tudtam ébren maradni, ezért sajnos csak apró foltok maradtak meg, de talán ebből is rá lehet ismerni.

Egy zongoristáról szólt, aki csak úgy adott koncerteket, hogy a "nézők" ne láthassák, csak hallják. Valamelyik középeurópai városban (talán Berlin) játszódik a cselekmény, ahol a "zóna" volt, ami a városnak egy olyan része, ahová nem lehet bejutni (legalábbis nem egyszerű). Rémlik egy jelenet, amiben valaki (lehet, hogy a zongorista, de már nem emlékszem) odamegy a zóna széléhez, ahol két rendőr áll, és azt mondják, mikor az illető érdeklődik, hogy hogyan lehet bejutni, hogy sehogy, mert csak egy kép. Az egyikük bele is üt a levegőbe a zóna határán a gumibottal, ami nekiütközik annak, és az addig nem is látható határfelület megremeg. Nem emlékszem már hogyan s miért, de valahogy bekerül a zongorista a zónába, ahol egy nővel találkozik, mint később kiderül, a múltjából (akire egyébként egyáltalán nem emlékezett). Ezek után többször is visszamegy a zónába egy a zónában lévő kerekesszékes ember segítségével, aki telefonon instruálja. Emlékszem, hogy egyszer egy szabadtéren elhelyezett mini zongorán kell játszania, hogy bejusson.

Bent egyre többet tud meg a nőről, megtudja, hogy valaha a barátnője (menyasszonya?) volt. Közben egy csomó lehetetlennek tűnő dolgot él meg, sajnos konkrét példára nem emlékszem, csak azt tudom, hogy a film végefelé látja a nőt meghalni is, és kéri a kerekesszékes embert, hogy hozza vissza, a látottak után mondván, hogy "itt mindent lehet". A barátnőjét nem lehet visszahozni, de az események megváltoztatják a zongorista életét. Az addig szürke, érzelemmentes léte és zongorajátéka érzelemmel teli, élő lesz, és az egész hozzáállása a világhoz megváltozik.

Nagyon szeretném újra megnézni, mert nagyon tetszett, de az az érzésem, hogy túl fiatal (és fáradt) voltam ahhoz, hogy teljes mélységében megértsem.

divaoni01 Creative Commons License 2011.03.07 0 0 211

Volt valaha régen, kb a nyolcvanasak évek táján egy olasz zenés film, én a tévében láttam.

Úgy kezdődik, hogy kint a földeken kapál a porban, egy borzasztóan szőrös lábú fiatal nő, aki talán mellé még bajszos is, meg olyan nagyos dús szemöldökű, mint K. Tünde.

Szóval a film folyamán aztán valami Vénus néven hatalmas énekes sztár lesz belőle, aki szőke, gyönyörű és sima bőrű !

Na, ebben a filmben volt pár régi, feelinges olasz dal és ezeknek az eredetijére lennék kiváncsi.

Csak sehogy nem tudok elindulni, mert nem tudom a film cimét, s a szereplőinek nevét sem.

Ha esetleg valakinek beugrana erről valami, azt megköszönném.

LangsamV6 Creative Commons License 2011.02.28 0 0 210

És ki lett az első ? :)

Nem felejtem el a képet. :)

Egyébként pont most nézem a feliratos orosz változatot. Szerintem klassz. Ha angol nyelven menne, simán megenném "nyugati" filmnek. A szaharai feldolgozás viszont valami förtelmes volt.

Persze izlések és autók. :)

Üdv.

Előzmény: Merci-autósbolt (208)
Merci-autósbolt Creative Commons License 2011.02.28 0 0 209

Köszönöm.

Kellene az összes rész a havernak (5)

Ha megvan írjatok!

Előzmény: Thibi (205)
Merci-autósbolt Creative Commons License 2011.02.28 0 0 208

Nagyszerű!

Csak azzal foglalkozunk.

Szájjalszerelő világbajnokságon második vagyok.:-)

Előzmény: LangsamV6 (207)
LangsamV6 Creative Commons License 2011.02.27 0 0 207

Szívesen. Sajnos nagyon pocsék minőség, nem találtam jobbat. De egy rajongó túl teszi magát rajta. :) Kíváncsi vagyok az orosz feldolgozásra, az úgy láttam jobb minőségben van fenn a neten.

Ez a Merci-autósbolt komoly ? Mert jó eséllyel készülök Mercit venni. :)

Üdv.

Előzmény: Merci-autósbolt (206)
Merci-autósbolt Creative Commons License 2011.02.25 0 0 206

Köszi!

Letöltetem a haverral.

Előzmény: LangsamV6 (204)
Thibi Creative Commons License 2011.02.24 0 0 205

Nem lehet hogy a Szép maszkok című sorozat lenne? Azt hiszem csak egy rész témája a pokol, és Garas Dezső,Dégi István a főbb szereplő

http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/08/08/20/Szep_maszkok_2_resz_A_helyettes_avagy_a.aspx

Előzmény: Merci-autósbolt (203)
LangsamV6 Creative Commons License 2011.02.24 0 0 204
Előzmény: Merci-autósbolt (202)
Merci-autósbolt Creative Commons License 2011.02.24 0 0 203

A haverom keresi! 
Keresek egy magyar sorozatot, Major és Igló játszottak benne emlékeim szerint 6 rész volt és a pokolban játszódott.

Merci-autósbolt Creative Commons License 2011.02.22 0 0 202

Akkor keressük meg a többi verziót is.

A 65-ös USA és az orosz verzió már meg van! 

Előzmény: LangsamV6 (201)
LangsamV6 Creative Commons License 2011.02.22 0 0 201

Közben ezt találtam.

• And Then There Were None (1945) – amerikai mozifilm; rendezte: René Clair
  • Ten Little Indians (1965) – angol mozifilm; rendezte: George Pollock
  • Zehn kleine Negerlein (1969) – német TV-film; rendezte: Hans Quest
  • Ten Little Indians (1974) – angol mozifilm; rendezte: Peter Collinson
  • Gyeszjaty negrityjat (1987) – szovjet mozifilm; rendezte: Sztanyiszlav Govoruhin
  • Ten Little Indians (1989) – amerikai mozifilm; rendezte: Alan Birkinshaw
  • Harper's Island (2009) - amerikai sorozat; rendező/producer: Ari Schlossberg

Üdv.

Merci-autósbolt Creative Commons License 2011.02.22 0 0 200

A fekete-fehér amerikai verziót megnéztem.

De nem erre emlékeztem.

Gyerekkoromban (emlékeim szerint) a MTV-n volt egy másik verziója is

Előzmény: LangsamV6 (199)
LangsamV6 Creative Commons License 2011.02.22 0 0 199

Akkor most hány magyarul, vagy magyar felirattal is elérhető filmes 10 kicsi néger feldolgozás van ? Egyik kedvenc krimim a könyv, de én is csak az 1965-ös fekete-fehér filmet láttam, amelynek a végét Hollyvood átírta, bár ettől még a film hangulata jó.

A neten többfajta magyar nyelvű hivatkozás is végül mind az 1965-ös filmhez vezet. Üdv.

Merci-autósbolt Creative Commons License 2011.02.19 0 0 198

Merci-autósbolt Creative Commons License 2011.02.19 0 0 197

KÖSSZ A TIPPET!:-)

Előzmény: Wicked Belzebub (191)
Wicked Belzebub Creative Commons License 2011.02.18 0 0 196

Jaja, ez lesz az, köszi szépen :)

Előzmény: Törölt nick (194)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.18 0 0 195

akartam menni = akartam betenni

Sorry, de itt jönnek-mennek körülöttem, beszélnek hozzám, és már azt se tudom, mit írok le.

P. S.: Elmondaná valaki, hogy mi értelme van a várakozási időnek indexes két hozzászólás között? Azon kívül, hogy ezzel lehet szívatni a figyelmetlen fórumozót, aki sebtiben szeretné kijavítani előző hozzászólása valamilyen hülyeségét...

Előzmény: Törölt nick (194)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.18 0 0 194

Mint írtam, nemrég láttam, és minden stimmel, amit írtál: elszeparált ház a havas hegyekben, ahová csak hegyi lifttel (drótkötélpálya) lehet feljutni, halál a zongora mellett stb.

P. S.: Ja, most látom, a Port.hu linkjén nemcsak a kép nem odavaló, hanem a szöveg is az 1974-es filmre vonatkozik. Én eredetileg az IMDB-linket akartam menni, de itt az Indexen ez sosem sikerül. Viszont a Port.hu-n található IMDB-link a megfelelő helyre visz.

Előzmény: Wicked Belzebub (193)
Wicked Belzebub Creative Commons License 2011.02.18 0 0 193

Node ez most akkor a hegyekben jáccódó? Mer' az nem derül ki...

Előzmény: Törölt nick (192)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.18 0 0 192

Ez nem egyfajta TÍZ KICSI INDIÁN, hanem valóban annak a feldolgozása, de nem az 1980-as évekből, hanem 1965-ből.  Éppen nemrég láttam újból. Kicsit poros ugyan, de mégis jobb, mint a sivatagba helyezett 1974-es verzió.

http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=5921&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2

P. S.: A csatolt képnek ne dőljél be, nem ebből a filmből van. Az 1965-ös verzió ugyanis fekete-fehér volt.

Előzmény: Wicked Belzebub (191)
Wicked Belzebub Creative Commons License 2011.02.17 0 0 191

Sziasztok

Eszembe jutott egy rég látott film. '80-as évek elejére tippelem. A film alapvetően egyfajta "10 kicsi indián" feldolgozás.

Fönt játszódik a havas hegyekben, egy panzióban. Van drótkötélpálya is. Az egyik szereplő zongorázás közben hal meg ciánmérgezésben. Oszt kb ennyi amire emlékszem.

Előre is köszi, hátha...

LangsamV6 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 190

Köszönöm szépen.

Telitalálat, igen ez az a film.

Mai szemmel nézve biztos hogy csalódás lesz :) de hát a jó öreg nosztalgia.:)

Üdv.

Előzmény: Thibi (189)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!