Csak hozzáteszek, meg be, kedves borátunk iratára, hogy valóban mindenki aki lát, az szellem, de ki (mi) nem?
Vegyük a látás mechanizmusát, mikor csak a fényt, vagy sötétseggeket látjuk, (érezzük a büzt) ugyanis mindennek a szellemét (fényét, vagy nincs benne) látjuk? Ezt rögtön lehet vonatozni hu hu huuuuuuuuuu... a hangra, is, mert mi van benne?
Két hegy közzül mi mász ki.... hetyek vötyek között zakatyol a vonyat...
u.i. ahogy mondom, hyogy borát barátom mellé álltam, a sötétbe, amit félre lehet érteni, mint a a feleségem tregnap is, jól elvert a faknyállal, mit beszélsz... mire nem te róllad, megőrültél? -jah, akkor is mergérdemlted!?
Jelllemes hüsvető tavaszi vaszi nyuszi ünnepeket, minden szellemnek! -himes tollást...
Szellemek nem léteznek!? Miért ne léteznének? Az árnyékok is szellemek tulajdonképp, és néha a tévémen is van szellemképe az alakoknak. Ha félálmosan nézek ki a fejemből akkor is tudok kettőt látni, és ott sem igazi mind a kettő, tehát az egyik: szellem!
Amúgy én másképp képzelem el a szellemesdit.Nemcsak a magnószallag , a wichester vagy memokártya tárolhat.Lehetségesnek tartom hogy akik szellemeket látnak azok egy másfajta termmészetes tárolóeszközről (pl.kristályközet )tudják venni valamilyen általuk sem ismert módon az azon természetes úton tárolodott információkat amik akár egy álom vagy halucináció vagy egyébb úton számára meg is jelennek.
Meg kéne vizsgálni milyen közetekből álló természetes vagy mesterséges építmények vannak annak közelében ahol sürün fordulnak elő ilyen jelenségek.
szvsz ez felesleges szócséplés, akinek van összeköttetése a szellemvilággal, az tudja, amit tud, akinek nincs, annak meg felesleges magyarázni a dolgot...
sajnos van benne igazság amit irtál,de 41 éves létemre vállalom hogy hiszek bennük. de én néha komunikálok velük.ez együtt jár azzal amivel foglalkozom.
Nekem 200% látásom van, kitűnő helyzetfelismerő képességem, reflexem stb... van(ezt nem én akarom állítani magamról, de tegyük fel:)). Általában a szkeptikusok oldalán állok, de én folyamatosan látok, találkozom úgymond "szellemekkel", természetesen ezt nem kell elhinni senkinek, én sem hinném el. Én egy temető mellet lakom, de komolyan itt olyan nagy a forgalom , h már tényleg unom de már term. megszoktam. Ezzel csak azt szeretném mondani, h én tudom, h létezik a jelenség, de soha nem jutott eszembe, h filmre vegyem vagy ilyesmi, és bizonygatni probáljam. Tök jól megvagyunk, néha igaz összeszarom magam, de jó poénnak tartom , ennyi. Sziasztok.
A feleségem valahogy meglátta az irkámat, s nagyon lebutázott, hogy persze hogy értheteltenül irok!?
Igen ám, de ő a következőt állitja... maga a pohár hogy létrejött, azt egy gép nem, tudhatja, hanem maga aki létrehozta, az tudja hogy miért hoztak létre, meg hogyan, a pohárt?
Jó jó, de én azt is bele értettem, meg ha van szellem, az a borban van?
Kedves joy, aki szintén aki (joy) örül de mijének, csahojjjjjjjjjjj....
Nehaogy azt hidd, vagy bárki, akinek irok a szelllemi termékére, hogy haragszok, vagy bárkit bántani akarok, esetletg sikitaniiiiiiiiiiiiii....
Fidelem, arra hogy nix a válasz vax? Jigen ám, de most azt akarjuk megtrundi, hogy vannak -e szellemek vagy nix? Nos, abból, hogy ne térjünk el a tárgytól, hogy a pohár eltörött, de mi volt benne, az is?
A folyamat nem zárt, rendszeresen vált az olvadt-folyó üveget tartalmazó kokilla. A két különböző olbadék határán hangyányit eltérő rendezettségű kristályszerkezet alakul ki, így születése pillanatában bbenne az a feszültség, amely csak idő kérdése, mikor választja szét a pohár két részét.
Ezt, gyakorlatilag semilyen eszközzel kimutatni nem lehet.
-Másik változat, amikor a gyártási technológiában keletkezik hiba, és az okoz feszültséget.
- Harmadik -legvalószínűbb, minden anyagnak van kifáradási idelye. Ez a gyártási technológiától gügg. A hőálló edények egyoke sem örök életű.
Nekem Sötétbarna készletem van amelyből -nejem minden igyekezete ellenére- csupán egyetlen mélytányér hiányzik.
Számtalanszor melegítettem benne ugyan azzal az eljárással kaját a mikróban, soha semmi baja nem volt egyik darabjának, mígnem egyszer az a hiányzó kinn az asztalon, kajolás közben, csodaszép hang, hihetetlenül szabályos félhold vonalban kettévált, és a csodálatos tavaszi borsóleves egy része az ölemben, a többi az asztalon terült szét.
A "hideg érintésről" külön tanulmányt lehetne írni, de fölösleges. Szellemek mi a francért szórakoznának poharak lefejezésével, irodisták símogatásával?