Keresés

Részletes keresés

metal001 Creative Commons License 2016.03.28 0 0 2611

Köszönöm, várom.

Ahogy kivettem a szavaidból, ő egy magyar aki ott él és szervez csoportos fakuktatív utakat, vagy csak nyáron van ott?

Péter

Előzmény: iatti (2608)
Jonhy62 Creative Commons License 2016.03.28 0 0 2610

dodi620516 @gmail.com

Előzmény: iatti (2609)
iatti Creative Commons License 2016.03.28 0 0 2609

az szuper mi 2 hétig voltunk de még kettőt simán el tudtunk volna csavarogni. igen megoldom a térképet .

Előzmény: Jonhy62 (2606)
iatti Creative Commons License 2016.03.28 0 0 2608

igen van este megkeresem 

Előzmény: metal001 (2607)
metal001 Creative Commons License 2016.03.28 0 0 2607

Nagyon köszönöm a választ!

Most már 99%, hogy megyünk :) Marcsi a nyári szezonban mindig elérhető? Van hozzá esetleg közvetlen kontakt, hogy tudjunk akár előre is egyeztetni? Köszönöm még egyszer a segítséget!

Péter

Előzmény: iatti (2604)
Jonhy62 Creative Commons License 2016.03.27 0 0 2606

teljesen magán szervezésben megyünk  ,és majd egy honapig leszünk.  Nem tudnád beszkenelni?  vagy lefényképezni  több részletben

Előzmény: iatti (2605)
iatti Creative Commons License 2016.03.27 0 0 2605

Igen mi is kaptunk és be is jelölgette a hölgy hogy hol mit tudunk nézni még menetidőket is irt rá de mi is írtunk rá.

Attis

Előzmény: Jonhy62 (2603)
iatti Creative Commons License 2016.03.27 0 0 2604

Igen ajánlom, az általam felsorolt strandok fakultatívval elérhetők Marcsi szervezésében a 3 strand programban benne van Xi vörös homokos strandja is mondjuk tavaly Assosba és Fiskardóba nem szerveztek, ezért is jött el velünk autóval, egy pécsi család, oda próbáljatok meg eljutni vhogy.

Attis 

Előzmény: metal001 (2602)
Jonhy62 Creative Commons License 2016.03.27 0 0 2603

szia olyan kérdésem lenne hogy nincs e egy jó autos térképed  kölcsönzök szoktak adni.amit emailbe el is tudnál küldeni köszi

Előzmény: iatti (2601)
metal001 Creative Commons License 2016.03.27 0 0 2602

Szia!

Köszönöm a gyors választ! Ezek szerint nem elvetélt ötlet a kefalóniai nyaralás autóbérlés nélkül sem? Valószínű, hogy az utazási irodán keresztül több magyar család is jön majd (bár ezt előre nem lehet tudni) és velük szervezkedve talán könnyebben menne a sziget felfedezése. De mi azzal is megelégednénk, ha pár szép strandot sikerülne felfedezni és egy-két hajóutat is be tudnánk iktatni a nyaralásba.

Az ajánlott idegenvezetőt feljegyzem, köszönöm! :)

Szóval autóbérlés nélkül is tudod ajánlani az utat?

Péter

Előzmény: iatti (2601)
iatti Creative Commons License 2016.03.27 0 0 2601

Szia mi tavaly voltunk és 1 hétig volt autónk ami alatt 1200 km-t vezettem a sziget gyönyörű és csodás strandjai és látványosságai vannak, viszont ha nem vagytok gyakorlott vezetők ,lehet hogy nem itt kellene gyakorolni,de ezt mindenki maga dönti el. az biztos hogy a szállásotok csendes helyen lesz ha még mindig ua. mint tavaly, mi a Granddal voltunk és a Renieri ap-ban voltunk ami 100 m-n belül van a tietekhez itt lakik Marcsi a Grand idegenvezetője bátran ajánlom mert segít amiben csak tud és ha nem akartok kocsizni rengeteg fakultatívot szervez és így megismerhetitek a sziget jó részét Myrthos,Petani,Drogarati, Melissani szervezett még túrát az Ainosra és volt még egy 3 strand programja,vagy társultok vkivel és együtt béreltek kocsit, velünk is jött egy pécsi család egyik nap.átmentünk Ithakára a Marcsival ezt bátran ajánlom, ha nem gond a hajózás. 

kérdezz és ha tudok szívesen segítek

Attis

Előzmény: metal001 (2600)
metal001 Creative Commons License 2016.03.26 0 0 2600

Üdv mindenkinek!

Idén nyáron tervezünk nyaralást Kefalóniára. Egész pontosan Skala lenne a cél és a Hotel Porto Skala. A Dias Zeus Travel-lel tervezünk:

http://www.diaszeustravel.hu/hu/ponuda/hotel-porto-skala/1674

Sok-sok kérdésem lenne az úttal kapcsolatban. A legfontosabb az, hogy autóbérlés nélkül is érdemes ide elutazni, illetve itt nyaralni? Van jogsim nekem is és a páromnak is, de nem nagyon szeretnénk annyi pénzt költeni a bérlésre, valamint nem szívesen vezetne egyikünk sem olyan helyen, amit nem ismerünk. Lényegében egyikünk sem vezet aktívan, jogsink van, de autónk nincs. :/

Vannak szervezett kirándulások? Amelyek keretében autó nélkül is lehet szép helyekre eljutni? Pl. Myrtos, stb.?

Aki volt már Skalaban tudna adni tanácsokat, hogy mit és hol érdemes megnézni, vásárolni, stb.?

Van valakinek/valakiknek tapasztalata a fent említett utazási irodával?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat és mindeninek nagyon jó nyaralást kívánok előre is! :)

bluenice Creative Commons License 2016.03.25 0 0 2599

Kedves Marcsi!

Sokat segítettél, köszönöm. Nektek is jó nyaralást kívánok.

Timi

Előzmény: fmarcsi71 (2597)
iatti Creative Commons License 2016.03.23 0 0 2598

Szia Greno! megnéztem a a videód le a kalappal a teljesítményed előtt mert tavaly mi is Skalaban voltunk és tudom mennyit kellett  tekerned,

de sajnos még nem a hegy legmagasabb pontjára jutottál ugyanis ahol a toronyok vannak még kb 2 km a kavicsos úton és egy 2-300 m séta egy jó kis emelkedőn az erdőben egészen a sziklás gerincig és ott van egy emlékkönyv tollal, amibe beleírhatod hogy ott jártál akik mennek azoknak is írom hogy ezt keressék mert ez a csúcs és ne járjanak úgy mint mi, mert azt gondoltuk először hogy megjártuk és, a barátaink kérdezték hogy írtunk-e a könyvbe ezért, 2 nap múlva újra csúcstámadás volt és végre megtaláltuk az ösvényt felfelé. Bocs Greno de le kellett írnom hogy aki megy az a csúcsra menjen.

Attis

a távolban az adótornyok        a csúcson írás    a gerinc másik oldala

Előzmény: Greno (2557)
fmarcsi71 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 2597

Szia Timi!

Mi is Granddal megyünk. Szintén Skala, Mi Abeli apartman, szeptemberben. Tavaly is itt voltunk, annyira megtetszett, hogy idén többed magunkkal újra megyünk. Sokan szídják Skala-t, de szerintem gyönyörű. Közvetlen az apartmanok mellett apókavicsos a strand, de nem szúrós. Ha délebbre mész, akkor sziklás, eldugott kis öblökkel. Szép tiszta a vize. Ha autót béreltek, be lehet járni az egész szigetet. Myrtos gyönyörű, ott kétszer is voltunk. Argostoli felé van egy Lidl, ott be tudtok vásárolni, de Skala-ban a főutcán több bolt is van. Nem a legolcsóbbak, de mindent lehet kapni. Mazsola bort is ;) A Grandnál egy hűtőtáska engedélyezett, mi felpakoltunk :D Idén is így teszünk. Kefalónián szinte minden strand másképp néz ki, másért csodálatos, érdemes barangolni. Ha nem béreltek autót, menjetek el az iroda sziget-túrájára. Találtam tavaly egy honlapot, onnan szemezgettünk, hogy melyik nap, hova megyünk :D 

http://kefallinia.hu/index.php/kefalonia/kefalonia-sziget

Remélem segítettem :D

Jó nyaralást!

Marcsi

Előzmény: bluenice (2594)
bluenice Creative Commons License 2016.03.18 0 0 2596

Kedves Laci!

Köszönöm a válaszodat. Igen a Granddal megyünk.

Laci_BP Creative Commons License 2016.03.18 0 0 2595

Szia Timi!

Kefalónia nagyon jó választás. Azon belül Skala nem annyira, de gondolom akkor Grandtours-szal utaztok, náluk meg csak az van. Egy két napot ott is el lehet lenni pihenéssel, fürdéssel. Javaslom, hogy sétáljatok el a Kamina/Mounda beachre. Ez kb 20-30 perc séta a part mentén Skalatól jobbra, ha a tengerrel szembe álltok. Ez a legdélebbi pontja a szigetnek. Az odaút eleje szép, a vége elégé csúnya (sár/tengerifű stb). De ha odaérsz egy csodálatos széles csendes homokos tengerrészre érsz. Itt alig lesz valaki, mert nehéz megközelíteni. 

A többi napra javaslom, hogy béreljetek autót, mert nagyon sok a látnivaló, ezek csak nagyon részben járhatók be szervezetten.

Laci

Előzmény: bluenice (2594)
bluenice Creative Commons License 2016.03.18 0 0 2594

Sziasztok! Idén nyáron Kefaloniára esett a választásunk. Skalába megyünk. Szeretnék információkat kérni, aki volt már itt. Vannak-e helyi irodák, akik fakultatív programokat szerveznek, a Myrtos Beachre, hogy lehet eljutni önállóan. Esetleg jó éttermek, olcsó szupermarketek.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Timi

Jonhy62 Creative Commons License 2016.02.27 0 0 2593

május utolso hetén tervez valaki indulást Kefaloniára autoval?

lassi16 Creative Commons License 2016.02.10 0 0 2592

Igen ezt láttam..Csak az időponttal van baj...

Előzmény: Laci_BP (2591)
Laci_BP Creative Commons License 2016.02.09 0 0 2591

http://www.csak1nap.hu/termek/kulfold/?product_id=104012

Ez se rossz 180 ezerért, saját szervezéssel is nehéz olcsóbban megúszni. Persze főszezonban nem érvényes.

Pietro85 Creative Commons License 2016.02.09 0 1 2590

Londonbol utazok. Odafele olcso de visszafele tenyleg dragabb. Tudom hogy Budapestrol nem megy kozvetlen jarat de lehet hogy megy a kornyezo orszagokbol. Esetleg egy olyan atszallast valasztani ami nem tul hosszu az ut es nem tul draga mert sok helyrol megy Kefaloniara repulo.

lassi16 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 2589

Szia! Honnan és mennyiért veszed a jegyet??Én sok helyen néztem, de horribilis áron vannak..Köszi a választ! :-)

Előzmény: Pietro85 (2588)
Pietro85 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 2588

Repulovel.

Előzmény: lassi16 (2586)
ervin+ildi Creative Commons License 2016.02.07 0 0 2587

Mangoo79,mi is 4személyre foglaltunk Skalaba a Renieri apartmanba 2légteres is van,a Grand Tours-nál,esetleg ha érdekel a buszos út.

lassi16 Creative Commons License 2016.02.06 0 0 2586

Kocsival utazol???

Előzmény: Pietro85 (2585)
Pietro85 Creative Commons License 2016.02.05 0 0 2585

Sziasztok! 2 evvel ezelott Zakynthoson, utazasi iroda szervezeseben mentunk. Iden Kefalonia a cel, sajat magunk szervezzuk. Erdemes megnezni a Tripadvisor honlapjat mert rengeteg szallas van, szinte csak az ember penztarcaja szab hatart es sok helyen ingyenes visszamondas van a nyaralas elott 2 honapig. Mi 10 ejszakara mentunk Zakynthosra, most 2hetet tervezunk es anyagiakban talan meg egy kicsit kevesebb is, szoval szerintem mindenkepp nyer aki ezt valasztja az utazasi iroda helyett.( Boccs a kampanyolasert)

lassi16 Creative Commons License 2016.02.04 0 0 2584

Szia! Én láttam 2 szobás 4 fős apartmanokat az IBUSZnál...Nézd meg a honlapjukat!

Előzmény: Mangoo79 (2583)
Mangoo79 Creative Commons License 2016.02.04 0 0 2583

Sziasztok! 

Kefaloniat néztük ki idei úticélnak és azt mondták az irodában, hogy nincs 4 személyes apartman. Most ez komoly?  Van köztetek olyan aki párjával és két gyerekével ott volt?  Hogy csináltad? 😁 

lassi16 Creative Commons License 2016.01.31 0 0 2582

Sziasztok! Szeretném kérdezni azoktól,akik ismerik Lassit, hogy a magyar utazási irodák apartmanjai közül melyik van legközelebb a homokos parthoz, illetve központhoz?? Van-e olyan amelyiknek jó kis belső udvara is van, ahol lehet egy kicsit összeülni a barátokkal? Köszönöm a válaszokat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!