Kálmán Transalp , Attilla Transalp , Csabe Transalp , Bike-R Transalpon gondolkodik , Zituka a Transalpon gondolkodik , még a végén kilógok a sorból :))))
Ha abból indulunk ki, hogy olyan motorral induljunk el, amit ha ott kell hagyni nem fáj érte a szivünk, akkor tökéletes :))))
Ha abból, hogy 15 éves technika, akkor ennek lehetnek előnyei és hátrányai is.
Ha pedig abból indulunk ki, hogy ezt nem csak mongóliára veszed, akkor lehet hogy egy nem sokkal drágább, de jópár évvel fiatalabbat lenne érdemes megvenni.
Köszi de a Dominátor csak itthonra való vagy Erdély illetve Kárpát alja Mongóliára már AT jön vagy TA lesz vagy marad a CBF 1000 igaz Főnök ? Te tudod az mit bír :)))))))
Üdv urak olvasom a hozzászólásokat azért a motoroknál nem egy másodlagos szempont a szervizintervallum sem, a Dominátornak olajcsere 3000-km ami igen sűrű bár ha valaki elszánt nem lehet akadály ,figyelemmel kísérem én is a szervezést sok szerencsét hozzá! Hátha összejön hogy én is veletek tartsak ,de egyenlőre csak megfigyelem az eseményeket .
A viccet félretéve, azért ez nem gyenge terep. Az emelkedő is megván pár százalékos a közepétől felfelé. Ott nem jó dolog helyből indulni hegynek felfelé. Izgis lehet, no :))))
Nem fog a natha leverni, majd vigyazok. Ha a gps 3.5 orat mond, akkor 4 ora. Ha a realis viszonyokat nezem, akkor 2.5 ora.A tudomannyal , nem vitatkozom.
Kissé matekgyenge vagy..)) Ha Bike-R 19.00-ra szeretne pestre érni és számolgatásai szerint 3,5 óra az út (kerekítve 4.00) Namármost 19.00 mínusz 4.00 az 15.00.....de persze ez csak szerintem..)))
Akkor sarkitsuk ugy a dolgot: Aki jon mongoliaba, az ott lesz.Aki nem lesz ott nem jon. Ennyi.