Keresés

Részletes keresés

mary515 Creative Commons License 2011.10.26 0 0 7792

Sziasztok!

Én DW soundtrackeket a youtube-ról szereztem (amíg nem lesz pénzem rájuk), és egész jók vannak. Meg is találtam az összeset, igaz, most a 3. nem sikerült újra megtalálnom. Itt egy link: http://www.youtube.com/user/Illyria237#p/p

Mr. Nocadlee Creative Commons License 2011.10.26 0 0 7791

Jó, de mondjuk a soundtracket is le lehet tölteni egészében, ahogy az epizódokat is.

A Royal Albert Hallban rendezett élő koncerteket is meg lehetett hallgatni a BBC oldalán, meg gondolom a Pirate Bayen is... :-)

Előzmény: GallifreyGőte (7790)
GallifreyGőte Creative Commons License 2011.10.25 0 0 7790

Igen, de az ilyen videók többségénél, kicsit meg is van vagdosva a zene, de az ilyeneknél mindig ki van biggyesztve az Unreleased felirat... Mármint többnyire...

Néha-néha pedig felkerülnek tiszta, értékes darabok is, pl egyszer fel volt rakva az összes special soundtrack-je a 4. évadból.

Tehát a minőség azért YouTube-éknál relatív fogalom...

Előzmény: daleksec (7789)
daleksec Creative Commons License 2011.10.25 0 0 7789

Hát egy kicsit lehalkítják a zenét, hogy annyira ne legyen halható a beszéd.

Ennél a videónál hallható:

http://www.youtube.com/watch?v=0MyJPrLuRh0

Amúgy lehet, hogy van hozzá programjuk.

Előzmény: Mr. Nocadlee (7787)
GallifreyGőte Creative Commons License 2011.10.24 0 0 7788

Dehogy, csak én vagyok túl igénytelen... xD

Csak jelen anyagi állapotomban -ami abból áll, hogy két öreg, és beteg nagyszülő, és keresztanyám tartja el a csonka családot- valahogy nem érzem magam olyan helyzetben, hogy soundtrack-re dobáljam a fölös pénzt, főleg hogy olyanom nincs...

Egyébként youtube-on kivételesen jó minőségű egyedeket is találok, természetesen csak azokat töltöm le... Unreleased az természetesen kuka...

Mindegy, esések és plafonok...

Előzmény: Mr. Nocadlee (7787)
Mr. Nocadlee Creative Commons License 2011.10.24 0 0 7787

Na, ne már, hogy az epizódokból meg youtube-videókból szedjük ki a zenét...

És mi van a zajokkal meg a dialógusokkal?

Vagy csak én vagyok túl válogatós?

Előzmény: GallifreyGőte (7783)
hunmaster Creative Commons License 2011.10.23 0 0 7786

Értem én, hogy megvan, csak a megjelenési dátumaival vontam párhuzamot. Még 2-3 hét és kinn lesz, ennyi a lényeg.

Előzmény: makinen2 (7784)
hunmaster Creative Commons License 2011.10.23 0 0 7785

Persze, hogy tud, de azért megvan annak a varázsa, hogy az ember odarakja a polcra a soundtrack CD-t / az évados box set-eket, a DW-könyveket, vagy amit épp meg akar szerezni.

Előzmény: GallifreyGőte (7783)
makinen2 Creative Commons License 2011.10.23 0 0 7784

A 4., 5. évad OST-je már megvan egy ideje, csak a hatos évadot várom.

Részben mert HD felbontású epizódokból csodás DVD-Videó project készül, s a menü alá mégsem tehetek régebbi zenét...  :)) Az ötödik évaddal most lettem kész.

Előzmény: hunmaster (7779)
GallifreyGőte Creative Commons License 2011.10.23 0 0 7783

Ugyan... Pár szemfüles Youtuber, és Realplayer segítségével tud az ember szerezni épkézláb soundtracket... Problem solved :D

Előzmény: hunmaster (7782)
hunmaster Creative Commons License 2011.10.23 0 0 7782

Bizony, valamikor március végén azt is kidobták :)

10 font / 3400 forint körül megy mostanában.

Előzmény: Mr. Nocadlee (7781)
Mr. Nocadlee Creative Commons License 2011.10.23 0 0 7781

A tavalyi karácsonyi epizódnak saját filmzene-albuma jött ki tavasszal, ha érdekel valakit.

Előzmény: hunmaster (7779)
ysu Creative Commons License 2011.10.22 0 0 7780

Ott a pont! Közben nekem is ez jutott eszembe. :) 

Előzmény: Oscon (7778)
hunmaster Creative Commons License 2011.10.22 0 0 7779

a 4. és 5. évadé november elején ill. közepén jön ki, a hatodiké is csak kijön november végére. karácsonyra ideér postán Angliából.

Előzmény: makinen2 (7777)
Oscon Creative Commons License 2011.10.22 0 0 7778

Szvsz erre van egy tökegyszerű magyarázat.:

- Ki mondta, hogy 200 év telt el ?

- Rule one ! :-)

Előzmény: ysu (7765)
makinen2 Creative Commons License 2011.10.21 0 0 7777

Lehet már tudni, mikor jelenik meg a hatodik évad OST-je? Esetleg már van is? :)

GallifreyGőte Creative Commons License 2011.10.21 0 0 7776

Noja... Nem is zavart nagyon, de mikor megláttam az öcskös füzetére nyomtatott "Facebook azonosító" mezőt a név és az osztály alatt...

Habár engem jobban zavar a barna baloon kabát és a fez beszerzésének problematikája...

Előzmény: hunmaster (7775)
hunmaster Creative Commons License 2011.10.21 0 0 7775

Bizony, a fene megehetné azt a facebook-ot!

Mi sem használjuk semmire, csak kb. az eseményeket szervezzük ott, meg kidobjuk a friss posztokat. Minden infó megtalálható lesz az oldalon, amint sikerül véglegesíteni a dolgokat.

Előzmény: GallifreyGőte (7774)
GallifreyGőte Creative Commons License 2011.10.21 0 0 7774

Na, fene, megint a Facebook... Az egyetlen emberi találmány amit a dalek faj igazán elpusztíthatott volna...  

Akárhogyis, valahogy úgy érzem, hogy december 10-re akkor tanácsos szereznem egy szép barna baloon kabátot... :D

Előzmény: hunmaster (7773)
hunmaster Creative Commons License 2011.10.21 0 0 7773

Mindenkit várunk a Második Doctor Who Találkozóra december 10-én.

A program alakulóban van ,érdemes néha rápillantani a facebook-lapra, hátha valakinek megjön a kedve a részvételhez :)

Hamster Creative Commons License 2011.10.19 0 0 7772

Elkezdte alkalmazni... aztán jól szétdobta, úgyhogy fogalmunk se lehet, mennyi idő telt el a második Moff-évadban. True Moffat spirit :) Mondjuk szerintem ez már csak azért is jó, mert bármikor bel elehet retconolni valamit a történetbe, amiről még nem tudunk: akkor történt, amikor "épp nem voltak ott a kamerák".

Előzmény: ysu (7771)
ysu Creative Commons License 2011.10.19 0 0 7771

Az, hogy RTD döntése, azt értem, de úgy tűnik nekem, Steven Moffat ezt átvette, és nagyon tudatosan alkalmazza. Nagyon kihangsúlyozták a 6. szezon első részében, és szerintem Moffat tipikusan nem az az ember, aki ezt elfelejti, nem figyel oda. :) Lehet, hogy tévedek, de nekem olyan érzésem van, hogy ennek lesz még jelentősége. 

Előzmény: Hamster (7769)
tgunda Creative Commons License 2011.10.19 0 0 7770

Na igen, ilyen értelemben értem, mit akarsz mondani. Főleg az útitársakon mérhető ez le: velük nem mehet el bioidőben (hogy Asimov elnevezésével éljek) 100 évre, hiszen közben a társai meghalnának, míg ő alig változna. Azonban éppen a mostani Amy-Rory korszakban derült ki többször egyértelműen is, hogy időnként magára hagyta hosszabb időre is a párost. Közben ő elmehetett csatangolni bárhová, a saját bioideje szerint akár 50 évre is, lehettek akár más társai is, akikről fogalmunk sincs.

Előzmény: Hamster (7769)
Hamster Creative Commons License 2011.10.19 0 0 7769

Az, hogy az új sorozatban 900 éves a Doktor, az csak RTD döntése volt. Össze-vissza voltak utalások a korra korábban, Négyes általában 750 körül volt, Hatost mondták 950-nek, Nyolcast valamelyik könyvben ezarakármennyinek. Nekem Moffat magyarázata tetszik, miszerint a Doktor egyszerűen nem tudja, hány éves, mert nem normális életet él, illetve utalások vannak arra is, hogy nem alszik. És ez a lusta megoldás logikusabb is, hisz egy űrlény miért tudná pontosan, hogy földi évben mennyit élt? :)

Előzmény: ysu (7768)
ysu Creative Commons License 2011.10.19 0 0 7768

Én csak az arányokon csodálkozom. 40 éve megy a sorozat, és már az elején is több száz éves volt. Általában az ő biológiai ideje megegyezett a szezonnal, vagyis kb. annyi minden történt vele egy év alatt, amennyit láttunk is. Ilyen nagyarányú ugrás szerintem még nem történt. Igaz, pl. az Amy kiszabadítására maga köré idézett sereg felkutatása időt vett igénybe (ehhez képest én egy picit nehezményeztem, hogy maga a történet (Good Man Goes To War) olyan rövid volt, míg előtte a Gangereket 2 unalmas részen keresztül kellett néznünk (na jó, lehet, hogy a 2. nem volt unalmas, mert azt nem néztem meg, az első után nem bírtam még azt is végigülni). A szezonzárót is talán jobban élveztem volna, ha 2 részben adják, mint pl. a Pandorica kinyílását is (ez utóbbit nemrég néztem újra, egyszerűen zseniális az a szezonzáró).

Azért nem panaszkodom, ezt a szezont is nagyon élveztem, főleg River Song történetét, és kapcsolódását Amy és Rory szálához. RS karaktere zseniális. :)

Előzmény: Hamster (7767)
Hamster Creative Commons License 2011.10.19 0 0 7767

Azt már a szezon legelején megkaptuk: kicsit utazgatott a végítélet előtt, ahogy megcsinálta a "Csattogva Fejetrázva Mesterré Átalakuló Emberiség vs. Közelről Fotózva Röhögő És Zabáló Mester vs. Köpködős Rassilon vs. A Kaktuszok Űrhajójából Pisztollyal A Kezében Vicsorogva Kiugró Doktor" című tragédia (ti. tragikusan túlspilázott évadzáró) elején is. Sose tanul, mindig ez van :)

Előzmény: ysu (7765)
tgunda Creative Commons License 2011.10.19 0 0 7766

Nem kell hozzá semmi különleges magyarázat. Időutazásos történetről lévén szó, egyszerűen visszajött későbbi önmaga oda, ahol már járt korábban. A saját biológiai ideje neki is ugyanúgy ketyeg, mint másnak, de a TARDIS jóvoltából bármikor bárhová beléphet az általános időbe.

ysu Creative Commons License 2011.10.19 0 0 7765

Kapunk majd magyarázatot arra, hogy a doktor hogyan öregedhetett 200 évet egyetlen szezon alatt?

SeptiSeverus Creative Commons License 2011.10.17 0 0 7764

Megnéztem az évadot, és csak annyit tennék hozzá, hogy, ha jól értettem, végre a Doktornak is van szexuális élete.xD

Legalábbis remélem, hogy nem sakkoznak, vagy fizikáznak.xD

hunmaster Creative Commons License 2011.10.17 0 0 7763

Zseniális, köszönjük!
(Ezt a hírt például én ki se szúrtam.) 

Küldtem privát mail-t az axelero-s és a hampage-es címedre is, remélem, az egyik legalább eljut hozzád.

Előzmény: Hamster (7762)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!