De jó! Öröm ide írni, mert mindenki velem örül:-) Hogy mindenkit megnyugtassak a helyszínről: baromi meleg van, de jelenleg felhős az ég. Nem esik, nincs hideg,,itt minden isteni,:-)
Pedig ma is, holnap is 30-37 fok közötti a hőmérséklet ott. Legjobb hely, forever (Scillával), sajnálom, hogy a Wizz megszünteti Lameziát Bp-ről. Hihetetlen hangulat, a lepattantság keveréke a szép tájjal. És nem is olaszosan copertósan lehúzós. Mennék.
Hát mi most az ezen időszakokat kedveljük, amikor eltünnek a turisták. Szardinián, ebben az idószakban még a fagylaltosok is beveszik a székeket, asztalokat. Azért nem szűnik meg a jó idő( remélhetőleg), szóval a nagy rohamok már nincsenek. Ez kb. olyan, mint a szeptember a Balatonon:))
Nézem a live webcamot Tropeából, szép napos volt tegnap is, ma is, csak a tenger hullámzik rendesen. Azért az brutális, mennyivel kevesebben vannak a parton, szeptember 1. ott nagy cezúra. A hotel is leszerelte a napernyőket.
Háááát én várom a beszámolókat, tettem fel olyan kérdést is. Azért vagyok itt, hogy délről, most éppen konkrétan Calabriáról többet megtudjak. Képeket, olyan helyeket, ami esetleg nincs fent a neten.
Aki autóval járt arra akár bérelve, akár sajáttal.
Ez egy tét nélküli, vitának sem nevezhető dolog, gittrágás. Én is hülye vagyok, hogy reagáltam, mert el kellett volna engednem a fülem mellett.
Úgyhogy ki is szállok, na meg el is szállok szerdán. Bár a Wizz elég későn ér oda, remélem, hogy gyors lesz a kocsifelvétel, és gond nélkül találjuk meg a Pizzóban lévő szállásunkat. Nagyon reménykedek egyébként még a jó időben is.(múlt héten nagyon megfáztam Edinburghban) Na meg várom az élményeket!