Már régen egyszer láttam a testvérét, és Petra Korpi is egy nagyon szép lány! Büszkék lehetnek a szüleik! Amúgy ő is korizik, de csak hobby szinten :)))
Régen volt egy Kiira fórum az rtl klub honlapján, de most az átköltzözött a netbulvar.hu-ra! Ennek jegyében ott is nyitottam egy Kiiráról szóló fórumot! Az előnye annak a fórumnak, hogy jobban lehet betenni képeket, mint az indexre! Aki oda is akar írni, az tegye meg, szívesen várom :)))
Bár az elején két ugrása is szimpla lett, és így kombinációja sem volt, a program második fele nagyon erősre sikerült. Gyönyörű, tiszta korcsolyázás, 3-as 4-es nehézségű forgások, 3 kombináció, szép ugrások.
TV-Tokyo közvetíti majd az adást ha jól tudom, sajnos, nincs angol része a honlapjuknak:( Nem tudok róla, hogy neten keresztül is lehetne nézni, viszont mindenképpen látogass el az fsvids-re, oda tavaly is nagyon hamar felkerültek a videók:)
Nagyon jol sikerült a hétvége, szerintem jol mentek a szereplők.. )magunkat nem értékelem mert elfogult vagyok..)
Vähämaa az általad küldött linken a 14. képen van, fa volt barna ruhában körben állnak és ő a legkisebb a 3 fa közül. Lepistö pedig az első képen látható. Én a 15 képen vagyok, háttal középen..