Készül a Cseh Open 2007 CD... bár nevezve még nem vagyunk. Queen, ska, Macskajaj zenéje... ajánlóként ennyi... Akinek a 2006-osból kell, most éppen Vandánál van az eredeti, azt lehet másolni :D Ági
nagyon fontos!!! a lanyok teli programjat mar tudom,, a fiuke is nagyon kellene!!!!! ha termet, idopontot akarok foglalni, es tudom, megprobalom ugy alakitani. es szeretnem, hogy minel kevesebb meccsen legyunk letszamhianyban emiatt!!!!!
de nem mindegy, hogy mikor hiányzok, nem?:) Szóval ha lenne program, akkor lehetne varriálni vizsgákkal...:) most 3ra is jelentkeztem, és majd program függvényében 2ről le kell jelentkezek... amelyikkel kevesebbről maradok le, az marad... Légyszi írd majd meg a programot, ha már lesz... Köszi...
hat, eleg nehez lesz ugy berakni, hogy valamikor ne hianyozz. irtam egy programot, amit este ujra csinalhatok, ha meg ma felhiv A.Zsolt a Neumannbol, hogy biztosan jonnek (Dave mar jelezte, de azert jo lenne vele fixalni..)
5 csapat kormeccsek, kozben u15-szulok meccse, bunteto lovo verseny, minitorna, vegyes minitorna.. kb ennyi. holt ido lesz, de mivel jo csapatok jonnek, remelem nem fog senki unatkozni:)
:) Jó, de programra lettem volna kiváncsi, mert 28 vagy 29én mindenképpen van egy vizsgám, csak kérdés melyik nap... De most nem jutottam közelebb, hogy melyiket is válasszam...:) És most kell jelentkezni:( De értem én...:)