Keresés

Részletes keresés

Izom Szem Creative Commons License 2006.02.27 0 0 757

Sziasztok!

Most kezdtem el játszani a NFS MW-del, és nem tudom, mit jelentenek a kis piktogramok ( különböző színű házak, zászlók stb) a térképen. Elmagyarázná valaki? az is jó, ha adtok egy linket ( magyar nyelvűt, ha lehet).

Előre is köszi!

Mirrmurr Creative Commons License 2006.02.27 0 0 755

Áve!

 

Két hete nyüstölöm a Most Wantedet (Black Edition), holott megvan már vagy fél éve, de eddig még valamiért nem akaródzott feltelepíteni. Nem is tudom, talán azért, mert úgy gonoltam, nagyon gépigényes a cucc. De mégsem, a masinám két éves, és mégis megy minden flottul (AMD 2500+, 1 GB memória, Radeon 9250 256k, SB Audigy). De most! Függő lettem azonnal.

Jelenleg 12. vagyok a Fekete Listán, a Lexusszal nyomom, amit szépen építgetek, van turbóm, sportmotorom, nitró, stb., és olyan buzi színű festésem, amit nem hiszem, hogy élőben látni szeretnék (metál ciklámen, bordó tetővel, fehér felnik:)). Nagyon élvezem, eddig nem tudtam megunni.

Annyit a játékmániámról, hogy kezdetben vala a Need For Speed I, amit nagyon sokáig játszottam, természetesen az NSX volt az überkirály. A második rész nem tetszett, gagyinak tűnt, a Porsche klassz volt, de nem sokáig nyúztam, azóta nem is követtem a játék karrierjét. És akkor elérkeztem a MW-ig, és miután abbéli hitem, hogy a vasam kevés lesz alá, nem igazolódott be, tisztára lelkes vagyok tőle.

Hanem! Hogyan lehet online játszani? Biztos leírtátok már, de bocsi, lusta vagyok keresni. Van azonosítóm, de a kódot nem fogadja a központ. Naná, crackelt változat. Szóval?

Köszi előre is!

kickthem Creative Commons License 2006.02.25 0 0 754

Szevasztok!

 

Már egy jó ideje nyüstölöm az nfs-eket, tulajdonképpen a 3-mal kezdődött a játék és az EA utáni rajongás, amibe beletartozik az EA Sports, EA Games és a Westwood is, amely utóbbi fejlesztő, ha jól tudom, már sok éve megszünt ill. beolvadt....de nem ez a lényeg. A téma a köv.:

néhány hónapja megszereztem a 9-est,a Most Wantedot, de nem tudom teljes mértékben élvezni (már amennyire lehet élvezni a '98-as és a'99 fejelesztés után)bizonyos furcsa dolgok miatt. Talán ti tudtok segíteni nekem.

 

Az első dolog, hogy nem fogadja a kódokat, amiket az elején az előírásoknak megfelelően írok be. Pontosabban csak 2 műkszik.

 

A második, hogy miért csak 4 egységig fokozódik az üldözési nehézség,amikor még sehol sincsenek a corvettek,csak gto-k, helikopter meg néhány jeep-kordon próbálkozik.

 

Az utolsó dolog ami érdekelne az az, hogy van vmi BLACK vagy NIGHT vagy vmi hasonló verzió patch? Az utóbbi időben nem vagyok képben az ilyen dolgokban, mert nem volt időm, de érdekelne.

 

Szóval jó lenne, ha tudnátok segíteni legalább néhány (számomra) problémában v. tippet adni h. mit csináljak, mielőtt végképp lemondok az NFS-ről a törvényen kívüli rosszfiús-graffitis stílusa miatt,ami a fast and furious-szal kezdődött(underground). Ezt nem szívesen tenném 10 év után.

 

Köszi!  

Mamégegyütt Creative Commons License 2006.02.22 0 0 753
Hát nem tudom, az Underground 2-vel még elvoltam valahogy, de a MW nekem már túl mesterkélt hangulatú...
Madspeed Creative Commons License 2006.02.21 0 0 752

TSÁ!

 

Igen, megoldható, bár kisebb rizikóval jár. Mivel minden virusirtó portfigyelő progit le kell kapcsolni, de itt az eggyik cikbe le van írva, hogy hogy lehet!

 

Madspeed

Előzmény: Törölt nick (751)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.20 0 0 751
Nem nagyon volt penzem gyari jatekra, de szeretnek neten jatszani. meg lehet ezt vhogy oldani? :)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.14 0 0 750
b*w mi? >:-
Arra kiváncsi lennék, hogy a vajh' a b*w mennyit fizetett a játék fejlesztőinek, hogy az legyen a legjobb autó a játékban?!
Gyűlölöm. Egyszerűen képtelenség a neten mozdulni azoktól a csá'óktó' akik ezzel nyomják. Más autóval viszont nem sok esély van ellenük... Amennyire szerettem online játszani eleinte annyira kezdem utálni (ezek miatt).
Inkább újrakezdtem a San Andreas-i kalandozásokat. :-)

Előzmény: pingvin92 (747)
trazz Creative Commons License 2006.02.14 0 0 749
Ismerem, de feleslegesnek tartom a használatát. Általában felteszem az összes patchet, az általában megoldja a gondokat...
Régebben mondjuk használtam (akkoriban még 128 mega ramom volt egy cerkához, úgyhogy a legkisebb memory leak is elég kellemetlen tudott lenni), de nem tartom túl elegáns megoldásnak...
Ja, egyébként van benne gyorsfunkció, szóval nem kell kilépned winbe, csak meg kell nézni a menüjében hogy milyen billentyűzetkombinációra van beállítva. Alaphelyzetben talán valami ctrl-alt-Mre van téve, de nem hiszem hogy több év távlatából vissza tudnék ilyesmire helyesen emlékezni. O:D
Előzmény: giornalista (748)
giornalista Creative Commons License 2006.02.13 0 0 748

Nem tudom, ismered-e a MemTurbo nevű programot. Pont a memóriás esetekre lehet jó: kiírja, hogy mennyi szabad ramod van (az óra mellett), egyáltalán nem zavaró. (Nekem pl 1024 ramból egy startup után marad úgy 5-600)

 

Namost jobb gombbal rákattintva a derék kis ikonra felugrik egy menü, fajra Open Main Window. És itt két módszerrel szépen vissza lehet tölteni a ramot. A Scrub Ram elég brutális, utána az én gépem rendszerint percekre meghal, a Recover Ram viszont teljesen korrekt. Összeszedi a dolgokat, valamit művel, és igen remek mennyiségű ramot szabadít fel.

 

A játék közben egy Alt-Tabbal kilépve könnyen megnyitható, nekem volt, hogy 40 ramom volt szabadon, lepörgettem a progit, kaptam 300-at. Persze aztán megint elkezdett fogyni, de 30-40 percenként simán be lehet játszani. Linket nem tudok adni, én az fmhungary.com oldaláról szedtem, de ott most mintha nem működnének a letöltések. Give it a try!

Előzmény: trazz (746)
pingvin92 Creative Commons License 2006.02.13 0 0 747

Mentetek már '69-es Camaro SS-el ? Hát Carrera GT-vel ? Bömbi M3GTR-rel ? Kurva jó mindegyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

winDirVariable="C:/WINDOWS"
trazz Creative Commons License 2006.02.13 0 0 746
Egyáltalán nem biztos hogy a ram miatt akadozik a játék... Lehet más is. Pl nem megfelelő driver, ilyesmik.
A játék egyébként bugos, gondolom teleszemeteli a ramot ezért egy idő után időnként átmegy képregénybe... Újraindítva megint jó. Nem tudom hogy a patch orvosolja-e a dolgot (miután feltettem, azóta nem nyomultam vele O:D), de gondolom igen.
Előzmény: cápaFeri (745)
cápaFeri Creative Commons License 2006.02.13 0 0 745

Hali trazz!

 

Akkor ha jól értem azt mondod, hogy ha megfelelő típusú, a meglévő ramokkal jól együtt működő memóriát sikerül vennem, akkor mondjuk a harmadik slotra -vagy hogyis hívják- egy az egyben betehetem. Mondjuk egy 512-eset.

Így lesz a gépben kettő darab 256 MB-os és egy 512 MB-os DDR RAM, így lesz meg az 1 Giga.

Értem. Na akkor ezek szerint ha akadozik a játék, irány memóriát venni..:-))

Köszi a segítséget!

Üdv

 

 

trazz Creative Commons License 2006.02.13 0 0 744
Légy erős : a Semptron 2600+ 1800 MHen hozza azt a teljesítményt mint az Intel 2.6on (legalábbis kb)...
512 mega ram kevés - több mint a felét megeszi alapból az XP...
Nekem 1 giga ramom volt, azon kifogástalanul elment maxon.

Ezek az alaplapok már teljesen külön kezelik a ramokat - más technológia mint mondjuk a régi edo ramok... O:)
Azonban arra nagyon kell figyelni, hogy nem biztos hogy 2 különböző ram menni fog egymással. Még akkor sem feltétlenül, ha azonos márka, bár olyankor azért elég kicsi az esélye hogy összeakadjanak... A legjobb megoldás az ha viszed a boltba a régi ramot hogy emellé szeretnél venni. (vagy veszel egy egygigásat a régt meg eladod, bár azon buksz anyagilag)
Az eladó ilyenkor általában ilyenkor nagyon okosnak mutatja magát, alaposan megnézi hogy milyen a ram és hümmög egy picit majd rámondja bármelyik tipusra hogy azzal nem lehet gond (a valóságban persze legtöbbször fingja nincsen arról hogy menni fognak-e együtt O:D), ilyenkor csak meg kell kérdezni hogy ha mégis, visszahozhatod-e kicserélésre. Nem fog nemet mondani, az tuti (kicsi az esélye annak hogy ne menjen a kettő együtt). Ha mégis azt tenné, az a bolt nagy ívben kerülendő!
A gépemben egyébként most 2 giga van, biztos ami biztos alapon. O:)
Egyelőre picit feleslegesnek érzem, nincsen különösebben érezhető különbség az 1 gigához képest... De azért jó tudni hogy van a gépben legalább egy fél giga tartalék és hogy ha valami miatt belassul valami, az tuti hogy nem a ram miatt van, úgyhogy azt egy darabig garantáltan nem kell venni. O:))
Előzmény: cápaFeri (743)
cápaFeri Creative Commons License 2006.02.12 0 0 743

Aham...na ebbe rendesen belekevertetek!.:-))

Hát ez csak egy Sempron 2600+, ami 1800-nak mutatja magát a gépen.:-((

Mondjuk most hallottam azt, hogy nem csak videokártyafüggő, hogy megy a játék. Tehát az A7V880-as alaplapomon lévő 8xAGP-vel együtt a GeForce 128MB-os kártyám lehet, hogy elég lesz egy kisebb beállítással, de a 2-szer 256MB 400 MHz-es DDR memóriám lehet, hogy kevés lesz, hogy igazán élvezetesen játszhassak.

Ha van még két hely az alaplapon, akkor hogy tudok belerakni még memóriát?

Muszáj 2-szer 256, vagy 512, avagy elég mondjuk egy harmadik helyre berakott 512?

Esetleg vehetek rögtön a harmadik helyre 1 GB-osat is?

Az alaplap könyvében az van, hogy 400MHz-ig és helyenként 1GB-ig lehet bővíteni, tehát max 4GB memória lehet.

Vagy elmúltak azok az évek, amikor csak párban lehetett memóriát rakni a gépbe?

Mondjuk jobb is lenne, ha memóriabővítéssel megoldódna a szűk keresztmetszet, mert az nem annyira költséges és a gép még két évig sulinetes, így a videokarit nem adhatom el, új meg sokkal többe kerülne csak úgy megvenni, mint a + memóriabővítés.

Azért köszi az eddigi tanácsokat is, de várom a további infókat, kérlek benneteket segítsetek!

giornalista Creative Commons License 2006.02.12 0 0 742
Akkor innen a félreértés.
Előzmény: trazz (741)
trazz Creative Commons License 2006.02.12 0 0 741
Te kevered a dolgokat. Én Athlonról beszélek, te meg Athlon64ről... A kettő nem egészen ugyanaz. O:)))))
Előzmény: giornalista (740)
giornalista Creative Commons License 2006.02.12 0 0 740
Hmm, Sempron és Atlhon máig kapható. A 3000-es jellel ellátottak közül a Sempron 18K forint, az Athlon 32K (nettóban). Akkor melyik a jobbik?
Előzmény: trazz (739)
trazz Creative Commons License 2006.02.12 0 0 739
Nem kerül kétszer annyiba. Már csak azért sem, mert egy ideje már sehol sem kapható... O:))))
Előzmény: giornalista (738)
giornalista Creative Commons License 2006.02.12 0 0 738

Aha. Azért kerül kétszer annyiba az Athlon, mint a Sempron :) T nélkül.. :)

Előzmény: trazz (737)
trazz Creative Commons License 2006.02.11 0 0 737
Igen. Az 1800 mhes Athlon csak 2.2es intelnek a felel meg a Semptron 2.6tal ellentétben. O:))))
Előzmény: giornalista (736)
giornalista Creative Commons License 2006.02.11 0 0 736
Igen, csak egy Athlon és egy Sempron nem ugyanaz.
Előzmény: trazz (735)
trazz Creative Commons License 2006.02.11 0 0 735
Hiába vagy az. Egy 1800as Athlonon is tökéletesen fut maxon...
Előzmény: giornalista (734)
giornalista Creative Commons License 2006.02.11 0 0 734

Én kissé pesszimistább vagyok. Egy 1800-as Sempron processzor alatt igen gyenge minőségben fog csak futni az MW. Én az upgrade pártján állnék, persze tudom, hogy más pénzével könnyű játszani.

Előzmény: cápaFeri (731)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.11 0 0 733
A MW dobozán a következő minimális rendszerigény van feltüntetve:

xp/2000; 1.4GHz; 256RAM; 3GB szabad hely; 8x dvd; 32MB videokártya; 9.0c directx (+ a hálózathoz szükséges dolgok esetleg.)
Előzmény: cápaFeri (731)
chevyfan Creative Commons License 2006.02.11 0 0 732

Hella!

 

A konfig nekem jónak tűnik, talán a videókártya lehet a zsákbamacska (mint mindig)

Előzmény: cápaFeri (731)
cápaFeri Creative Commons License 2006.02.10 0 0 731

Hali!

 

Van valakinek infója arról, hogy az alábbi konfig.-on hogy fut a Most Wanted, vagy a Colin McRae 2005? Egyáltalán érdemes ilyen géppel próbálkoznom?

 

Asus A7V880, AMD Sempron 2600 (1,8GHz), 512MB DDR PC3200, GeForce FX5700LE 128MB

 

Segítsetek, mert a fiam odavan ezekért a játékokért, de ha a gép nem alkalmas, akkor be kell terveznem egy upgrade-et, ami ugye nem két fillér lesz.

 

Köszike

 

cápaFeri

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.10 0 0 730
:-)
Előzmény: Joker-007 (729)
Joker-007 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 729

WÁÁÁÁ! :--DD

 

LÁCCIK, HOGY FÁRADT VAGYOK!!! :-))

 

SZÓVAL: NÁLAM AZ EREDETI FUT !!!!! (és "ezzel nem vagyok egyedül!")

 

 

 

Előzmény: Joker-007 (728)
Joker-007 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 728

Van olyan, akinek nem eredetiben van meg a játék???

 

Jelen!  :-DD  (és szvsz nem vagyok egyedül)

 

Előzmény: chevyfan (727)
chevyfan Creative Commons License 2006.02.09 0 0 727

Én is ezt mondom!!!

 

A virtual daemonnal én is csak zenét hallgatok:-)

 

Van olyan, akinek nem eredetiben van meg a játék???

Előzmény: Törölt nick (726)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!