Megnéztem az oldalt. Lehet ügyeskedni, de a legegyszerűbb: ami érdekel, azon a lapon Menü -- File -- save as -- és kimented textként az egész oldalt, aztán a tiéd :-)
Portalmundos a neve. Spanyol. Cikkek vannak rajta mindenféle témakörben. A főoldalon ki tudok jelölni bármit, de a cikkekben már nem. Arra is gondoltam, hogy valami képformátumban vannak, de szövegkurzor viszont megjelenik bennük. Csak kijelölni nem tudok.
Annak mi lehet az oka, ha egy weboldalon nem tudom kijelölni a szöveget az egérrel? Kurzor megjelenik, de bekékíteni nem hajlandó. Szeretném kinyomtatni, viszont ha nem muszáj, nem pocsékolnám a festéket a lap tetején lévő igencsak színes és vastag fejlécre. Van valami más mód is a kijelölésre?
Lekopogom, de nálam több mint 4 éve nem működik vírusirtó és eddig kétszer volt csak vírusom, azt is tudtam helyben, kiütéssel kezelni.
Tudom, hogy ez több informatikust kiakasztana, de szerencsére még nem voltam potenciális zsákmányállata egy mikroorganizmusnak sem. (És működik is a gépem rendben, leszámítva a téli xp-s kalandokat.)
Eleg magas szellemi szinvonalat kepviseltek paran meg az elejen.
Ami, úgy látszik, nem függ össze a szellemi magasságokkal az élet egyéb területein.
Egyébként meg, azt gondolom, aki ebben részt vesz, az vállalja fel. Persze teoretice, nem a zindex szempontjából, mert azt nyilván teljesen más szempontok vezérlik, semmint az erkölcsi ítéletek.
valószínűleg, ha nyoma van írásban és/vagy elegendő a tanu.. azt nem hiszem, hogy a klubfórum önmagában sokat nyom a latba egy bíróságon; ez inkább csak azt jelenti, hogy egymásnak átadtuk az adatainkat (ami megtörténhet kintiek közt is)
"A mobile szolgaltatojanal is rogzitve van ez a hivas, idoponttal, idotartalommal egyutt"
Az adatvédelmi törvény szerint a beszélgetés csak akkor rögzíthető, ha arról a fél kellőképpen tájékoztatva van. (bemondja egy hang, hogy rögzítve leszel) Amennyiben ez nem történik meg, abban az esetben csak nemzetbiztonsági célból lehet hozzáférni a beszélgetésekhez. Balázs nem igazán beszélyeztette a magyar köztársaságot...
Másrész a jog alapja, hogy a büntetés arányos legyen a bűncselekménnyel. Tehát ha valamire a kiszabható maximális bűntetés mondjuk 1 év, akkor nem biztos, hogy mindíg azt fogják kiszabni. Jelen eset súlyossága alapján Balázsra kb. 0,001 mp közmunkát szabhatnak ki...