Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 731
Nem lehet, hogy ez az?

November 17.-én a Városmajori Parkban találtuk ezt az 1-2 éves, fehér cirmos nőstény cicát, hasán nem régi műtéti sebbel.
S.O.S. gazdiját keressük!
A cica nagyon barátságos, kedves.

E-mail: lazsofi(kukac)gmail(pont)com
Tel.: 06-30/331-0838

http://talaltcica.org/

Előzmény: mármindennévfoglaltvagymi (725)
arwenkutya Creative Commons License 2009.12.05 0 0 730

ELVESZETT!

 

December 3-án szökött ki a budakalász-szentistvántelepi kertünkből kutyánk Arwen. Középméretű , hosszabb szőrű. Nagyrészt fekete színű, a mellkasa fehér, a pofája és a lábai barnák. az orra hosszúkás, lógó fülei vannak. Ivartalanított nőstény. Leginkább szetterre emlékeztető keverékkutya. Nyakörv van rajta, a neve szerepel a bilétáján is, sajnos egy régi, már nem érvényes telefonszámmal.
 
Elég bizalmatlan és félős, nem biztos hogy könnyen hagyja magát megfogni.
 
Van beleültetve chip is, az alapján is beazonosítható.
 
Nagyon-nagyon szeretnénk visszakapni, kérem értesítsenek, ha bárki látott-hallott valamit róla!
Minden információnak örülünk. 


telefonszám: 20/3245064
kereszturydorka@hotmail.com

efanni_ Creative Commons License 2009.12.03 0 0 729
Kedves Fórumozók!

2009-07-18-án hajnalban nyoma veszett, Budapesten a 16. kerületben, a Caprera utcából. Ivartalanított, 11 éves kandúr macska, cirmos (szürke, barna, fekete) színű szőrrel. A közlekedő autók elől mindig elbújik, az idegenektől is tart. Akit viszont közel enged magához, ahhoz dorombol, nem ijed meg tőle. Konzerves és dobozos, száraz eledelt eszik. Különös ismertető jele, hogy fehér folt található a hátán, a farkánál, illetve van egy fekete pont a nóziján.

Elérhetőségeim közül, megadnám az e-mail címem, efanni_@hotmail.com , valamint a telefonszámom: 06 70 347 44 37 .
Vacaki Creative Commons License 2009.11.29 0 0 728
Sziasztok!

Köszönöm, Vacak kutya megkerült!

Egy nagyon jó ötletet viszont kaptam valakitől, mert az is megfordult a fejemben, hogy valaki befogadta, mert megtetszett neki...
Azt mondta, kérjem meg a postást, járjon nyitott szemmel. Nem rossz tanács! :)
Előzmény: Vacaki (727)
Vacaki Creative Commons License 2009.11.28 0 0 727
Szervusztok!

Tegnap este a Bagoly u. környékén elkódorgott kétéves, kan, labrador-retriever keverék kutyusunkat, aki Vacak névre hallgat. Rendkívül barátságos.
Ismertető jegyei:
borostyán színű szemek, egyikben sötétebb pöttyök.
Ha még megvan, hevederszerű, Trixie nyakörve van/volt...
Két kisfiam sír utána :(.

Hálás köszönettel várok bármilyen segítséget elérhetőségeimen:
Mészöly Nóra
meszolyn@gmail.com
20/491-1132, 23/369-435
Csipibogyó Creative Commons License 2009.11.21 0 0 726

Sziasztok!

 

Egy Husky-keverék (talán, nem biztos,  nem értek a fajtához igazán) felemás színű szemekkel (hátha a gazdája így könnyebben ráismer) kóborol a Badacsoniy utca Leányka és Kadarka közötti részre eső utcákban. Ha valaki elvesztette.... Sajnos befogadni nem tudjuk az amúgy is kicsi kertünkbe, mert elég nagy és nekünk két elég kicsi gyerekünk van, valamint egy tüzelő szuka vizslánk. De ha valakinek hiányzik, errefelé van.

 

Valamint egy édek szálkászőrű tacskót csodáltak meg többen ma a Stop-shop környékén.... Nagyon öntudatosan indult a Spar felé, gondolom nem vásárolni ment:-)

 

Remélem, mindannyian hamarosan hazatalálnak...

mármindennévfoglaltvagymi Creative Commons License 2009.11.21 0 0 725
5 napja eltűnt a cicánk. Nőstény, fehér alapon szürke foltos nagyon szép házicica hatalmas szemekkel. Frissen, két hete műtött, ivartalanított, a sebe még nem gyógyult be a pocakján. Érd-Parkvárosból a Bádogos u-i játszótér környékéről tűnt el hétfő estére, mire hazaértünk. Két gyerek várja, ha valaki tud róla, kérem hagyjon itt üzenetet. Cili névre hallgat. Köszönöm.
csoffi Creative Commons License 2009.10.28 0 0 724
KÉT CICÁT TALÁLTUNK A XVI.kerületben! 

Pár napja a kertünkbe költözött két fiatal, nyakörvet viselő cica.

Az egyik vörös kisfiú, a másik szürke lány. Kb. 6-8 hónaposak.

Keressük eredeti gazdijukat!

 Tel.: 06-20-913-24-10

Creative Commons License 2009.10.03 0 0 723
Az Állatok Világnapja az állatszeretetéről ismert Assisi Szent Ferenc ünnepe, azaz október 4., de világszerte, így 1991 óta Magyarországon is minden év október első vasárnapján tartják. (Assisi Szent Ferenc már a XIII. század elején azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körül vesz minket, legyen az élő vagy élettelen.)
A világnapon eredetileg a vadon élő állatok védelmére figyelmeztettek és pusztításuk ellen tiltakoztak, ma már minden védtelen élőlényre felhívják a figyelmet. Az ember állatbarátnak születik, csak később nevelik bele a fölös félelmet, higiéniai irtózást, s ez is gerjesztheti az állatokkal szembeni agresszió kialakulását. Persze a haszonelvűségnek is sok állat esik áldozatul, Magyarországon csak szürke rókából - prémje miatt -évente 20 ezer. A kedvtelési állattartás felelőségen kell hogy alapuljon, a "kedvenc" állatok közül hazánkban évente több százezer válik kóborrá.
Az elmúlt év márciusától bűncselekménynek minősül az állatkínzás, miután az Országgyűlés elfogadta a Büntetőtörvénykönyv módosítását, amely három fontos területre terjed ki: a gerinces állatok összeeresztésével tartott állatviadalok szervezőinek büntetésére (ezért 3 év börtön is kiszabható), az állatkínzásra, amiért 2 év börtön adható és az orvvadászatért és -halászatért is ennyi lehet a büntetés. Az állatkínzás vétségét követi el az is, aki háziállatot elűz, elhagy, vagy kitesz.


Ebből az alkalomból a menhelyen nyílt -és símogató napot tartunk 10.00-13.00-ig.

Minden kedves látogatót, segítőt, önkéntest és önkéntes jelöltet szeretettel várunk.

www.siriusalapitvany.hu

doma78 Creative Commons License 2009.10.02 0 0 722

Sziasztok!

A házamtól 5 percre lévő vasútállomáson etetek 6 kóbor cicát minden reggel mikor megyek a vonathoz (természetesen hétvégén is lesétálok). Van egy kb. fél éves cirmos cica, a többiek már kifejlett cicák: 2 vörös-fehér-szürke cirmos foltos, 1 fekete-kevés vörös foltos, 1 gyönyörű hamiszürke, 1 cirmos-fehér pofis sérült lábú cica. Van egy 7. kis fehér cica is, kb. 3 hónapos, de elég ritkán látom, nem tudom, hogy van-e már gazdája.
Sürgősen gazdit szeretnék nekik találni a tél beállta előtt!
Remélem valakit érdekel!

Elérhetőségeim: maria.dozsa@gmail.com; 209 705 406

Dózsa Marika

ferrocomolus Creative Commons License 2009.09.29 0 0 721
Sziasztok!


Makkegészséges, állatorvos által ellátott talált cicáink gazdit keresnek! Kihagyhatatlan alkalom, hogy megmentsetek 3 kedves cicát! Egy építkezésen, a konténerek alatt találtuk őket. Mielőtt összeszedtük őket, senki nem törődött velük, félénkek, és nagyon soványak voltak. Már több mint négy hete etetjük, ápoljuk, simogatjuk őket, így ennek köszönhetően mára már mindegyik kedves, barátságos, szobatiszta, és korának megfelelő aktivitású és súlyú. ( A többi cicánkhoz dorombolva rohantak. ) Kedves szerető gazdik jelentkezését várjuk. A cicák kb 10-12 hetesek, külön-külön és együtt is elvihetőek. A cirmosok kislányok, a fekete kisfiú. Féreghajtót, bolhairtót már kaptak, egy-egy fürdésen is átestek. Nagyon várják már az új gazdikat!!! : )


Ha valaki szeretne felelős, szerető gazdija lenni valamelyiküknek, hívjon bátran a 06202321163-as számon!


Köszönöm!

Képeket itt találhattok pl. :
http://www.expressz.hu/allat_noveny/macska/hirdetes-16538749/
solyomvari Creative Commons License 2009.09.28 0 0 720
Keressük



2009.09.27-én eltűnt a képen látható só-bors színű törpeschnauzer kutyánk a Kossuth Lajos utcából (Kispest). A neve Törpe, 7 éves kan.

A kutya hamis és harap, csak minket fogad el, ezen felül epilepsziás rohamai is vannak, így gyógyszeres kezelésre szorul. Aki információval rendelkezik az jelentkezzen a 06203517830-as telefonszámon vagy a solyomvari@freemail.hu e-mail-en. A megtalálót jutalomban részesítjük.

Képek: http://www.freeweb.hu/sasalom/torpe.html



Köszönettel

A kutya gazdái
Creative Commons License 2009.09.09 0 0 719
Ismét SEGÍTSÉGET KÉR a Belfegor és Maci Állatmenhely Alapítvány!

"Olvastam a kérést, amelyben a menhely ismét segítséget kér, előzetes telefonon történt egyeztetés után meglátogattam a menhelyet.
Korodi Gizella végigvezetett a területen, minden zugát bejártuk és bizony a kérése a világba kiáltó. Sok cica van, köztük betegek is. Fényképeket is csináltam, rövidesen felpakolom.
A cicaházak nagyon SOS felújítandók, kifutókat és még sok szabad területet kellene építeni. Ehhez sürgősen szükség lenne 5x5 ös betonvasra és persze szakemberre vagy sok-sok szorgalmas kézre, aki mindezeket be is építi. Jön a tél a cicaház fűtése is megoldásra vár.....
A víz hozzáférés korlátozott, tartozás miatt, így a takarítás is sok nehézségbe ütközik.
Kellene egy átfolyós rendszerű bojler, aminek beszerelése megint csak SOS lenne!
A menhely tisztántartása sem egyszerű, nagy a terület így a takarítás besegítésében is segítséget kér K. Gizella. Persze az elmaradhatatlan dolog egy menhelyen a gyógyszerek...
A vezetőnő elmondása szerint a továbbiakban kizárólag macskamenhelyet szeretne üzemeltetni, ennek engedély kérése az Önkormányzat asztalán van.
Szóval nagyon nagy összefogásra lenne szükség. Ha vki bármilyen segítségét fel tudná ajánlani a 06 20 3966511 telefonszámon megkeresheti a menhely vezetőjét."
Creative Commons License 2009.09.04 0 0 718
Előzmény: Gí (717)
Creative Commons License 2009.09.04 0 0 717

Hagyományoknak megfelelően idén szeptemberben is lesznek „Érdi Napok”.

A rendezvénysorozat szeptember 5-én a Balatoni úti Kilométeres Utcabállal indul. Ezen a  napon Felső-Parkvárosban a Napközistáborban  a Sirius Állat- és Természetvédelmi Közhasznú Alapítvány  kutyasimogató délelőttöt tart néhány kutyusával ( 9.30-12.00-ig)

Minden KEdves simogatót, esetleg leendő kutyatulajdonost szeretettel várunk:-)

Borella Creative Commons License 2009.08.26 0 0 716

Üdvözlet a cica-kutya szerető embereknek!

 

Kétségbe vagyok esve.

Aug. 12-én eltűnt Corleone cicánk, két éves, ivartalanított félperzsa kandúrka, szürke, habosbabos, kövérkés, nagyon kedves, nyugodt, barátságos cica, barna nyakörvvel. A Bp. II. ker. Hűvösvölgyi út Lipótmezei szakasza és a Tárogató úti lakótelep házai között szokott bóklászni, egy-két napra már kimaradt korábban is, de most nem jön haza két hete. Ha bárki látta, tud róla, esetleg garázsba zárta véletlenül vagy befogadta, nagyon kérem, szóljon! Köszönöm!

Nagyon-nagyon várom őt vissza!

kbora.corlecica@gmail.com

tel. : 200 66 85 (idős nevelőapám veszi fel többnyire), mobil: 06-30-9132761

Creative Commons License 2009.08.21 0 0 715
Pótolom a cicceket:-) bocsi
Előzmény: Gí (714)
Creative Commons License 2009.08.21 0 0 714

Kérésre bemásolva.

"Sziasztok!

Gyors segítségre lenne szüksége 3 kiscicának!

Nem túl felelősségteljes tenyésztőjük-hogy nagyon finoman fejezzem ki magam!-biztos halálra ítélt 4 kiscicát,sorsukra akarja hagyni őket,elaltatásukra is sajnálja a pénzt.1 cicát talán sikerül elhelyeznem,ideiglenesen hozzám kerül,ha visszajelez a leendő gazda.

Szegény cicák kisebb hibákkal rendelkeznek /egyik mellső mancsuk görbe,egyikük fél szemére vak/ és clamydiás a szemük,ami mondjuk jól kezelhető,viszont így a menhelyek sem hajlandóak akár egyet is befogadni,mivel ez fertőző betegség.Lábhibájuk inkább esztétikailag zavaró,őket nem korlátozza.

A mi 3 egészséges macskánk mellé nem tudom bevállalni őket,na meg 4 macs kezelése már meghaladná a kereteimet sejnos.

1 skót lógofülű és 2 brit cicáról lenne szó-fajtatiszták,hibájuktól eltekintve gyönyörű,életrevaló kölykök,3 hónaposak.!"
 Érdeklődni: tomgiz@freemail.hu

jpi Creative Commons License 2009.08.11 0 0 712
A kihelyezett fényképes plakátokra senki sem jelentkezett, így kénytelenek vagyunk új gazdit keresni a két kölyökkutyának.
Bővebb infók és fényképek az alábbi hivatkozásokon találhatók:

<a href="http://allat.info/animal.php?a=10381975" target="_blank">Lara</a>
<a href="http://allat.info/animal.php?a=10381974" target="_blank">Misa</a>
Előzmény: jpi (711)
jpi Creative Commons License 2009.08.01 0 0 711
Július 31-én két kölyökkutyát találtunk Érden, a Baján utcában.
Gazdájuk jelentkezését várjuk a 20-491-9680 számon.
kútásás Creative Commons License 2009.07.31 0 0 710
Budapest XII. kerület, Thomán István utcai buszfordulóban -  2009.  július 30-án, csütörtökön este találtunk egy keservesen nyávogó, cirmos mintájú  kis kandúr cicát, (már kezd kamaszodni). Más macskáktól nagyon fél.

Keresi a gazdáját !!!  Érdeklődni lehet: 0630/5310210 mobilon.

 

felni84 Creative Commons License 2009.07.28 0 0 709
(ÉRDEN KERESSÜK)
Elveszett SUBA!
Július 21-ére virradóan eltűnt a kertünkből fekete, Suba névre hallgató labradorszerű, három hónapos kutyánk.
Eltűnt az Árpád/Ányos utcából. Lehetséges környék:
(ÉRD, érd felső vasútállomás, Spar környék)
Felismerhetőség: Fekete, anyag nyakörv van a nyakán, késkes, pirosas díszítéssel.
Elérhetőség:
0620/5430120
0620/3787967
Aki tud róla valamit, vagy látta, kérjük értesítsen.
Köszönjük!!!!
otterlo Creative Commons License 2009.07.11 0 0 708
... és köszönöm a segítséget!
Előzmény: RJancsi (706)
otterlo Creative Commons License 2009.07.11 0 0 707
Ma reggelre megoldódott: 8 óra körül elrepült. Ezek szerint csak megpihent egy napot. :)
Előzmény: RJancsi (706)
RJancsi Creative Commons License 2009.07.11 0 0 706

Szia,

 

próbáld befogni a szárnyast, és a gyűrűszám alapján van esély megtalálni a tulajt.

 

http://www.mgksz.hu/frames.htm

 

 

 

Előzmény: otterlo (705)
otterlo Creative Commons License 2009.07.10 0 0 705
Tudom, hogy a galamb se nem kutya, se nem cica, de nincs elveszett galamb topikunk.

Van-e itt valaki, aki galambászkodik, vagy ismer olyat, aki ezt teszi? Ma betelepedett a tetőteraszunk párkányára egy galamb. Mindkét lábán van valamilyen színes gyűrű, valakinek biztos nagyon hiányzik. Lehet, hogy eltévedt, az is lehet, hogy beteg. Vizet elfogadott, de amúgy egy tapodtat sem mozdul. Igen "jó húsban van" ránézésre, de az nagyon furcsa, hogy csak bámészkodik, de még csak nem is mászkál.

Nincs valaki, aki ért az ilyen posta/sportgalambokhoz?
Kaco5 Creative Commons License 2009.07.01 0 0 704

 

 

CIRMI képei az előbb lemaradtak!

Kaco5 Creative Commons License 2009.07.01 0 0 703

CIRMI ELVESZETT DUNAKESZIN!

 

Június 17.-én elveszett Cirmi nevű cirmos cicánk (ex kislány)Dunakeszin, a régi vasútállomás környékén (a Torony köz-Spartacus utca-Pavilon utca-Víz köz által határolt területen). Fiatal cica (3-4 éves), jobb mellső lábára kicsit, alig észrevehetően sántít korábbi sérüléséből adódóan. A cica két évvel ezelőtt költözött a kertünkbe és ott szülte meg kicsinyeit a borzasztó nagy és csúnya sérülésével a hátán. Rengeteg gondoskodásunknak köszönhetően mára csodaszép cicus lett belölle. Nem tartjuk kizártnak, hogy valakinek megtetszett és magához vette. Kérjük, ha bárki látta CIRMIT-t kérem hívjon minket. Nem csak a család várja őt haza, henem két kiscicája (igaz ők már pont két évesek), de hárman ők nagyon jól megvoltak egymással. Hiányzik nekik és nagyon szeretnék viszontlátni a "Mamit"

 

A megtaláló jutalomban részesül.

Kérjük, jelentkezzen aki látta őt a
06-20-311-5888 vagy a
06-30-9824-832 telefonszámon.

Creative Commons License 2009.06.30 0 0 702
 

Ma elveszett sétáltatás közben Érden a Fogoly utcából Kéktacsi:-(
Kérem, aki látja fogja be és hívjon azonnal megyek érte: 06 30 332 8128

 

 


Magic18 Creative Commons License 2009.06.28 0 0 701
Ma éjjel vagy hajnalban elveszett Érden a Pintyőke utcából 1,5 év körüli beagle kan kutyus.
Kérem aki tud róla valamit hívja a gazdikat ezen a számon:
06-30-513-0004

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!