Minden, ami kép.
Vizualitás, képi világ, dizájnnal, látvánnyal, fotókkal kapcsolatos elméletek, élmények és ízlés... Várok számotokra kedves képeket is, leírással, élménybeszámolóval, asszociációkkal, etc. (de nem csak képeket).
Itt van ez a kép, a mai Népszabadság címlapfotója. Őszintén bevallva valahogy nem tudok megbarátkozni az ilyen szerkesztésű fényképekkel, de nem zárom ki, hogy bennem van a hiba. Irritál az előtérben lévő két homályos alak, bár a kép "filozófiáját" értem (kettős fedezékben, rácsok és biztonságiak mögött tárgyal az MSZP és az SZDSZ), ugyanakkor ez erőltetettnek tűnik, másfelől a szememet nagyon bántja. Zavar még a bal oldalán lévő rácsos homály is, hiányzik a jobb oldalon lévő homályalak feje (nekem), minden összevissza áll, de végül nem lesz belőle egész. Kezdek hosszú lenni. A lényeg, hogy egyre több ilyen "előtérben homály" fotót látok a napilapokban, s nem tudok velük cimbizni. Nem támogatást várok, csak kíváncsi volnék: mi a véleményetek róla? Nektek hogy tetszik?
Nézzétek meg közelről, majd hunyorítsatok vagy távolodjatok el a képtől, netán kicsinyítsétek le. Rá fogtok jönni a turpisságra. :-) (Nekem bandzsítással is kijött.)
"Egy régi vágyát szeretné megvalósítani, de önerőből nem telik rá. Ha a hitelfelvétel mellett dönt, lesz miért idegeskednie. Ingatlan ne legyen fedezet!"
A Tisza-parti épületek, házak alját már nyaldossa a víz, olyan, mint Velence. Azért az egyetemi épületeket igazán elönthetné, mert akkor nem kellene holnap zh-t írnom :)