Ez a topik az "Irodalmi Gyűjtemények" klubfórum tagfelvételt kezdeményező helye.
Amennyiben már más irodalmi közösségekben kipróbáltad, megmutattad magad -ez mindenképpen előfeltétel , amelytől csak kivételes esetekben térhetünk el- és szeretnél a klubunk tagjává lenni, ezzel elfogadva a klub kötöttebb, szabályozottabb életvitelét, akkor írjad be ide jelentkezési szándékodat ÉS adjál meg valamilyen linket, helyet, ahol olvashatunk eddigi irodalmi jellegű hozzászólásaidból. Jelentkezhetsz valamelyik klubtagnak küldött levélben is.
Kérek mindenkit, hogy az átláthatóság megőrzése céljából ide csak felvétellel kapcsolatos bejegyzéseket tegyen.
A felvétellel kapcsolatos minden intézkedés a klub, a topiktartalom megvédését szolgálja. Köszönjük megértésedet.
Felvételi kérelmedet megbeszélem klubtársaimmal és az ő véleményüket figyelembe véve születik meg a döntés.Arra kérlek -mivel a szabályaink értelmében amúgy is minimum 5 nap várakozási időt kell beiktatni- addig is olvasgasd el az Irodalmi Gyűjtemények /ez a klubunk gyűjtőneve/ néhány topikjában és főleg fejrészében foglaltakat.Amennyiben felvételedre sor kerül,tudnod kell mit vállalsz és mit fogadsz el a magad számára is kötelezőnek./ne ijedj meg,nincs olyan sok minden!:-)/
Ha nem gond,holnap válaszolnék bővebben,ma már elég késői ehhez az időpont. Kérem a türelmedet. Hát igen.Talán a vita önmagában nem is egy rossz dolog-hisz létezik érdekes,értelmes és kultúrált formája is-csak az eldurvult,erőszakos,kirekesztő,agressziv fajtája az,ami számomra is undorító tud lenni.
Mostanában ritkán írok az Index fórumra, mert elegem lett a vitákból. De titeket gyakran olvasgatlak. "Szakmai ártalom" nálam az irodalom iránti elkötelezettség. Gondoltam, megkérdezem, felvennétek-e klubtagnak.
Az előbbi -alábbi- hozzászólásom értelmében Fea ügyében írtam a moderációnak és ma reggelre megérkezett a visszaigazolás. Tehát Fea a mai naptól érvényes klubtagsági jogosultsággal rendelkezik.
Kedves Fea, szeretettel üdvözöllek klubunkban és kívánom Neked, olvasóinknak és magunknak, nagyon sok szép művel tudjál megörvendeztetni mindannyiunkat!
Jelentkezési kérelmét a törzstagokkal megbeszéltem, egy kivétellel mindenki támogatta felvételét.Ezért számára a klubtagsági jogosultság megadását kértem a moderációtól. Úgy gondolom-mivel meglehetősen egyértelmű a támogatottsága-az egyéb bürokratikus formuláktól jelen esetben eltekinthetek.
Fea jelenti, ő most fülig pirult. Nem szokta mutogatni a verseit...
Szóval, köszönöm a dicséretet, a verset is. Hova írok még... papírra. Sokat. Egyébként a saját verseimet tényleg nem nagyon szoktam mutogatni.
A többieknek pedig: köszönöm akkor előre is a lehetőséget. Igyekszem nem csalódást okozni, a saját verseimtől meg nem kell félnetek, de azért lehet, felbátorodom majd. Talán.
Semmi gond Dodger.És igen,én is arra bíztanám Feát,hogy tessék megmutatni ezeket a szép saját verseket a világnak-akár valamelyik közösségi topikban is.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ezáltal feladnod kellene a verselési igényedet. Ha gondolod, kigyűjtök néhány linket , azokat a topikokat, ahol kötöttségek nélküli verselésre lehetőséged van. Rengeteg ilyen található akár az INDEX fórumban is. Gyakorlatilag sokkal-sokkal ritkább az ilyen zárt klubtopik, mint a mi helyünk.
Értem. Sajnos irodalmi megnyilatkozásaim linkjeivel még nem szolgálhatok, mert nincsenek. :( Akár hiszed akár nem, a "Vers, vagy amit akartok" topic lett volna az első ahol megnyilvánulok e témában, mivel most először kerültem előreláthatólag huzamosabb időre netközelbe! :) No de mindegy, majdcsak...
A "Vers, vagy amit akartok" topicba szretnék valami módon bejutni... lenne néhány mű amit megosztanék a rejtett gondolatokra, és írott érzésekre éhes befogadókkal :) úgyhogy ha beférek, hát nosza
Nekem van egy 15 éves fiam. Imád olvasni, de a versek - remélem, csak egyelőre - nem izgatják. Ezért nálam már van egy plusszod. S valljuk be, ennyi idősen nem is lehet sem nagy fórumos múltad, sem sok versekkel kapcsolatos hozzászólásod! Értelmes lánynak tűnsz, bizonyára nem élsz vissza azzal, hogy leszek az egyik ajánlód. Mindössze egy szabályt kell betartani: a Vers, vagy....-ba saját művet nem hozunk. Már, aki ír!:-)) Arra van a Rosszalkodós. Ha beleolvasol, láthatod, sok nagyon jó alkotás szerepel ott is!
Nem vettem sértésnek, de egyébként meg olvastam a fejlécet, és már akkor el is tűnődtem azon, hogy ugyan mit linkelhetnék be. Ugyanis én az ilyen fórumokat (és blogokat) inkább olvasgatni szoktam.
Ezért mutattam inkább a pps-t, hátha az megteszi.
Rákerestem a nevemre, mármint az előzőre, Catlyként, és mintha írtam volna ilyen topicba is... de őszintén, nem néztem meg, meg amúgy is régen volt.
...szóval azt hiszem, lehetetlent kérsz tőlem. A blogomban van némi Simon István (Csillagot láttam és Nem elég!), egy kis Reményik Sándor (Csendes csodák), de egyébként az egy blog, szóval több vers nincs is benne szerintem. A szobám falát nem linkelhetem be... :) Nem tudom. Annál az egynél többet aligha tudnék mutatni. Sajnálom.
Valószínűleg itt Batta Györggyel és Simon Istvánnal kezdtem volna, nem a saját verseimmel... de őket sem szoktam idézgetni.
Sajnálom.
Azért kezdjetek velem valamit... én meg majd várok.
Szóval Neked is azt tudom mondani, amit -itt is láthatsz az előzményeket olvasva- a többi jelentkezőnek. Tudnod kell, hogy a topikunk -és ez persze a fejrészben olvasható is- nem a saját versek topikja, sőt saját verset hozni az "apatopikba" kimondottan tiltja a szokásjogunk./Ennek ellenére van egy kiegészítő topikunk, ahol ez -és még sok egyéb lazaság is -megengedett.:-)/ A másik dolog pedig, hogy mielőtt valakit felveszünk, szeretnénk valamilyen módon meggyőződni az irodalmi affinitásáról, szeretnénk olvasni az eddigi topikos hozzászólásaiból -természetesen csupán az irodalmi érdeklődését vizsgálandó. Amit most fogok leírni, kérlek ne vedd sértésnek: aki verses topikokban szeretné magát megmutatni, általában nem nálunk kezdi a dolgot, mert erre rengeteg egyéb hely létezik az interneten. Csak az Indexen létezik legalább 100 verses topik. Közöttük természetesen olyan is, ahol saját műveket lehet idézni. Kérném Tőled amennyiben lehetségesnek tartod- adjál meg olyan linket, címet, ahol megnézhetnénk az irodalmi vonatkozású hozzászólásaidat. Nem kell, hogy itt add meg:bármelyikünknek levélben is megteheted. Természetesen a felvételed mindettől -majdnem- függetlenül közös döntés lesz. Mivel most két olyan topiktársam is szabadságon és távol van,akinek nagyon számítanék a véleményére, ezért mindenképpen megvárnám őket a döntéssel. Addig is ismételten türelmedet kérem és kérlek, ha lehetséges a fenti kérésemet vedd figyelembe.