Tartsd meg tartalékgépnek egy egyszerű (olcsó) obival. Persze csak ha nehéz eladni. Bár gondolom egy új rendszerhez minden fillérre szükség van. Az S5-öt futtában megnéztem, nem rossz. Harmadgépnek elfogadnám. :-)
NAgyn büdösnek néz ki a dolog.:( (e-3) úgy néz ki, a zajcsökkentés nem jött össze. Hiába a masszív váz, az élőkép, pormentesítés, világrekorder éleségállítás. De várjuk ki a végét.
Én is 40D-ben (vagy Fuji S5) gondolkodom, ha nem lesz jó az E-3. Sigma 10-20 HSM, Tamron 28-75/2.8 ,meg felé valami fényerős telezúm, vagy fix, oszt csókolom :)
Mennyiböl lehet egy jó (nem elfogadható, vagy elmegy kategóriás) Canon, Nikon rendszert kihozni? Lehet új vagy használt, de a váz normális fogású (nem egy apró, megfoghatatlan) legyen, az obik pedig szép rajzú fényerős darabok (nagylátó és tele). Nem a méregdrágára vagyok kiváncsi, hanem amit elérhető áron meg lehet venni. JA, és vaku + protrémarkolat is kellene. Köszi!
Nemtom, azt nem én szervezem..:) Ott már vannak 50-en, hetente összejönnek, kánkánt táncolnak (komolyan, még valami versenyt is megnyertek), meg gyakran járnak kirándulni össze-vissza. Amúgy jó bulikat tartanak, csak szeretnek táncikálni, így aztán folyton menekülök....:)
A nyugdíjas klubunknak is van valami egyesülete (vagy mi). Nem nagyon pályázgatnak, de 1-2 bejön nekik évente... Végül is nonprofit manager a második szakmám:) Azért ezt beszéljük át.
Ha gondoljátok, és ha egy kicsit a jövőbe nézünk, lehet hogy érdemes lenne egy egyesületet létrehozni, hiszen rengeteg előnyel jár, valamit támogatásokat is könnyebb szerezni.
Én támogatom az ötletet. Jó lenne valami belépési nyilatkozatot is kreálni (bár részemröl nem tartom fontosnak, de valamivel igazolni kell, hogy létezünk), de nem tudom mit szokás ezekbe írni.
Ha valaki járna jövő héten (meg az azutánin) a megyei könyvtárban az olvasóteremben, akkor esetleg megkukkerolhatná a Leonardo Multimédia Akadémia grafikai, fotó és multimédia kiállítását. És hogy miért reklámozom? Öt képem nekem is a falon fog csüngeni :)))
Butyka= CSászárszállás (mondjuk ez nem egészen igaz, de fogjuk rá)
Tehát debrecen felé mész, a Metró előtt balra a régi 4-esre. Ott egyenesen, keresztül az ipari parkon. Második körforgalom után vasútállomás, a felüljáró alatt tovább, aztán a településen balra, de ott már ki van táblázva. Utca végén jobbra a művház.
Következő klub november 30-án, 17 óra. Jó hír, hogy kaptunk támogatást a kiállításokra, vendégek fogadására, és talán kapunk melót is, de ez csak regisztrált klubtagoknak:))
NAgyobb volt az érdeklődés, mint amennyien eljöttek (másnap munkanap volt, meg sajna kicsit rosszul lett az időpont meghírdetve), de a következő már jobb lesz! :)
26-án, pénteken 18 órától fotós klub a Butykai Közösségi házban. Első alkalommal beszélgetés, gépnézegetés, és a következő találkozók megbeszélése. (Pl. ki legyen a meghívott vendég, miről tartson előadást). Tervekben szerepel egy közös fotókiállítás szervezése is. Minden találkozó kötetlen, szabad eszem-iszom, beszélgetős parti, de az enni-innivalót az első találkozóra nektek kell hozni. (aztán a következőt megbeszéljük) Később lehet más időpontban is, hogy legyen elég fény a közös fotózásra, környék felderítésére. A klub komolyságát mutatja, hogy szerda délutánra meghívtak a Kölcsey TV-be egy beszélgetésre a témával kapcsolatban. Mindenkit várok, bővebb infó privátban, vagy itt.