Keresés

Részletes keresés

zuglo_14 Creative Commons License 2005.04.26 0 0 1419
Mosakodjál szépen:-))) Esetleg küldjünk valami speciális tisztitószert?:-))
Előzmény: takacsi (1414)
apple48 Creative Commons License 2005.04.26 0 0 1418
Ez engem is meglepett. Szerintem a fijjungok be voltak rúgva!
Előzmény: Droopy (1417)
Droopy Creative Commons License 2005.04.26 0 0 1417
De facto ma bukott meg a kormany, hisz a fidesz kijelentette, hogy tamogatja a kormany elkepzeleseit... :)
Előzmény: Törölt nick (1415)
apple48 Creative Commons License 2005.04.26 0 0 1416
Egy lényeges stat.adat, melyről mélyen hallgatsz. Orbán országlása idején, Ő és csapata a népszerűségi lista második felében volt található. Most a min. elnök az élbolyban és ami korábban nem volt jellemző, az ellenzék vezére előtt, mellett, vagy közvetlen mögötte. Ennyit a bukásról! :-))
Előzmény: takacsi (1414)
takacsi Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1414
Ugye ismered a virtuális szót?

De facto akkor, sőt, korábban december 5. után bukott meg.
Akkor megírtam, hogy a magyarság visszaüt azért a nemzetárulásért.
Tudat alatt is munkál a magyarellenesség elutasítása...

De jure meg akkor, amikor bekövetkezik.
Gondolom te is elismered, hogy ez a dumagép egyetlen napot nem kormányozta az országot.
Előzmény: zuglo_14 (1413)
zuglo_14 Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1413
Kedves T! Csak egy megjegyzés:-) Ma 2005.04.24 van, Te 2005.02.23-án nyitottad a topikot:-)) Nem égő, hogy két hónapja nem jön össze a kivánságod?.-)))
Előzmény: takacsi (1411)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1412

Lesz az a 51% még 61% is év végéig.
takacsi Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1411
Az idő dolgozik.
A kormány dumál. Az eredmény:

"
Gyurcsány Ferenc tevékenységét a megkérdezettek 33 százaléka ítéli meg pozitívan. Folyamatosan nő azonban azok aránya, akik elégtelennek tartják tevékenységét. A novemberi 23 százalékkal szemben az elmúlt hónapban 47 százalék volt elégedetlen a miniszterelnök munkájával, április végére azonban már a megkérdezettek 51 százaléka. "
apple48 Creative Commons License 2005.04.05 0 0 1410
Ta-ka-csi úúúúr! Ki van kormányon? Jéééé! Még mindig Gyurcsány. Ki gondolná, h nem veszik figyelembe a topiknyitó óhaját! Hát megint eltelt egy hét.
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.02 0 0 1409
Még április elsején sem merte megismételni a topiknyitót!
Előzmény: apple48 (1408)
apple48 Creative Commons License 2005.04.02 0 0 1408
Hello takacsi! Még mindig nem bukott meg a kormány!
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.30 0 0 1407
Szerintem Csík is csak Csintalankodik.
Amint Pozsgay meg a Szűrt részesíti előnybe Schmitt bocskai-ja helyett.
Előzmény: Zabos-Szabó (1406)
Zabos-Szabó Creative Commons License 2005.03.30 0 0 1406

Végre valaki, mond valamit a Gyurcsány kormányról és a cigányügyekről.

Ajánlom mindenkinek.

 

 

"Nem elég ma a Parlamentbe cigány nyelven beköszönni"

____________________________________________________________________

RomNet, 2005. március 29.

A Rádió C riportja Csík Tamással a Centrum Párt országos cigányügyi politikai referensével. (centrum-part.hu)

Hirdetmény




Müller György: - 7 óra 28 perc a pontos idő, és máris itt vagyunk ma reggeli témánkkal. Átvette dr. Kupa Mihálytól megbízólevelét a volt MSZP-s roma politikus, Csík Tamás. Dr. Kupa Mihály, a Centrum Párt elnöke személyesen adta át a volt szocialista tagozatvezető Csík Tamásnak a centrumos megbízatására vonatkozó levelet. A korábban, az MSZP színeiben politizáló szakértő a továbbiakban a Centrum Párt kisebbségekkel és mindenek előtt cigány ügyekkel kapcsolatos tevékenységét koordinálja majd. Országos cigányügyi politikai referensként Csíknak a párt részletes kisebbségi programjának kialakítása mellett feladata lesz, a megyei referenshálózat megszervezése is. Csík Tamás a vonalban van, őt kérdezzük László Bencsik Judittal. Jó reggelt kívánok!

Csík Tamás: - Jó reggelt kívánok, üdvözlöm a Rádió C. hallgatóit.

Müller György: - Az, hogy valaki korábban az MSZP-ben dolgozott, ugye ez nem jelent semmiféle akadályt. ..hogy a.. Centrum Pártban tevékenykedjen.

Csík Tamás: - Szerintem nem. Sőt! Az a sok éves tapasztalat, amit úgymond rám ragadt a cigányügyek területén, a cigánypolitikában, én azt gondolom, azokat nagyon jól fogom tudni hasznosítani, a Centrum Párt oldalán, hiszen azért 14 évig voltam a Magyar Szocialista Párt tagja, jóból, rosszból kivettem a részemet, és azt gondolom, hogy azokból a hibákból, amibe a Magyar Szocialista Párt beleesett, azt gondolom ezeket a Centrum Párt ki fogja küszöbölni, illetve cigánytársadalom javára fogja fordítani.

Müller György: - És mely hibákra gondol?

Csík Tamás: - Nézze, nem nagyon szeretnék a Centrum nevében nyilatkozni bár, azért a Centrumhoz tartozom. Vádaskodni, sem akarok visszamenőleg az MSZP-re, de azért nagy vonalakban el lehet mondani, ami nagyon fontos dolog, hogy a rendszerváltás óta a cigánytársadalmat nem érte az a felemelkedés, amelyre vártunk, amire úgymond szövetkeztünk. Volt 2002-ben egy jóléti rendszerváltás, vagy fordulat beígérve, ez sajnos nem jött el a cigánytársadalom életébe. Ezek voltak azok a problémák, események, amiért azt gondoltam, hogy váltanom kell, hiszen hosszútávon már nekem nincs tovább még 15 évem, sem a cigánytársadalomnak, hogy ezt a másik 15 évet vegetációban töltse el. Én azt gondolom, itt az ideje, hogy a cigánytársadalom egy új szellemiségben, új alapokra téve a gondolkodását, politizálását, közéleti szerepek vállalását, és meghatározza önmagát, illetve egy új erővel jöjjön elő 2006-ban, hiszen még egyszer mondom, nincs 15 évünk még egyszer arra a vegetációra, ami a cigánytársadalmat megnyomorítja.

László Bencsik Judit: - Csík úr, két kérdésem lenne, és a dolog összefügg. Az egyik az, hogy gyakorlatilag a Centrum Pártban ön most esetleg kapott -e ígéretet arra, hogy azokat az elképzeléseit, amiket a cigányság érdekében szeretne tenni, vagy akár csak javaslatokat, hogy ezt a Centrum Pártban meg tudja -e valósítani, mert ugye az MSZP-ben gondolom nem sikerült, ezért mondott le ott a posztjáról. Tehát ez az egyik kérdésem, a másik pedig, hogy nincs -e önben esetleg valami gyanú azzal kapcsolatban, hogy jönnek hamarosan a választások, és nekem olybá tűnik, mintha a pártok mindegyike akarna maga mellé egy fölmutatandó roma politikust a választások előtt, hogy mi ennyire lojálisak vagyunk a roma társadalommal, íme ez a két kérdésem.

Csík Tamás: - Köszönöm szépen a kérdését, hát az elsőre és, sőt a másodikra is nagyon könnyen meg tudok válaszolni, hiszen az első arról szól, hogy meg tudom -e valósítani a cigánytársadalom érdekében azokat a, programokat, amiket úgymond kitaláltunk, kitaláltam. Természetesen elkészült a Centrum Párt részére egy programjavaslat, amely 23 oldalból áll, és nagyon komolyan, intenzíven foglalkozik azokkal a kérdésekkel, ami a cigánytársadalmat érinti, illetve azokat az igényeket fogalmazza meg, amit a cigánytársadalom meg szeretett volna már régebben is fogalmazni. Ez 2006-2010-re vonatkozik. Természetesen az én javaslatom, az egyik a sok közül, hiszen a Centrum Párt egy csapatmunkában dolgozik, vannak felelősök a programírások területén, én a cigány ügyeket, kisebbségi ügyeket, szegénységi ügyeket kaptam meg, természetesen belekapcsolódik az egészségügy, a foglalkoztatás, satöbbi. Ezeknek a felelőseivel együtt írjuk ezeket a programokat, április elejére rakjuk össze, összegyúrjuk, 6-8 ember dolgozik ezen a programon, persze az időbe telik, míg ezt kiformáljuk, kialakítjuk, de én azt gondolom, hogy nagyon erősen ki fog domborodni benne az a személyi akarat, az a politikai akarat, és mindaz, ami hozzám köthető, mert én egy interaktív cigánypolitikus vagyok, és természetesen nem fogom hagyni, hogy a Centrum Párt is ellaposítsa a cigányügyeket. De nem is célja, és nem is akarja, sőt hozzátehetem, hogy nagyon nyitottan, és nagyon nagy rálátással fogadta be ezeket a programokat. Mondom, ez több oldal volt, sőt ígéretet kaptam, hogy oldalakat fognak átemelni a programokból, természetesen meghallgatva más területeket is és mondom összegyúrva, hogy hol tud beleilleszkedni a cigány ügy a szegénységi ügy, illetve mindaz a feladat, ami a jövőre nézve fontos számunkra. Ha megengedi, egy pár dolgot azért kiemelnék belőle.

László Bencsik Judit: - Bocsásson meg, de rátérhetnénk a kérdésem második részére is? Tehát hogy nincs -e önben esetleg egy olyan gyanú, amikor esetleg tárt karokkal fogadták önt a Centrum Pártban, hogy a választások előtt minden pártnak jó fölmutatni azt, hogy nekünk van egy ilyen .emberünk.

Csík Tamás: - Nézze, ha ilyen aspektusból közelítettem volna meg a dolgokat, ilyen bizalmatlansággal, akkor azt gondolom, kár lett volna lépni.

László Bencsik Judit: - Úgy gondolja, hogy ez teljesen jogtalan kérdés?

Csík Tamás: - Nem, jogos az igény, illetve a kérdés, hiszen sajnos a cigánytársadalmat mindig a választások előtt veszik elő, illetve lesz fontos a cigány-ügy kezelése, és azt el is mondtam a Magyar Szocialista Pártnak annak idején, hogy nem akkor kell csak foglalkozni a cigány ügyekkel, hanem két választási ciklus között is meg kell hallgatni a véleményét, javaslatát, és amit ígért, azt bizony számon kell tartani, és be kell tartani.

Müller György: - A Centrum Párt korábban is foglalkozott már ilyen ügyekkel egyébként?

Csík Tamás: - Nézze, nagyon furcsa a kérdés, és a Centrum Párt 2002-ben indult el először. Akkor másfél, két hónap alatt 3,89 százalékot ért el. Akkor én nem voltam a Centrum Párt környékén, de megnéztem a visszamenőleges programjukat, abban is volt kisebbségpolitika, persze nem ilyen nagyon volt kidomborítva, úgy, mint más sem, hisz az időintervallum akkor sürgette őket, hogy nagyon gyorsan jöjjenek elő egy rövidített programmal, illetve azokat a választókat, szavazókat szólítsák meg, akik azt gondolják, hogy középen haladva lehet politizálni, jobb és bal oldal mentesen, hogy így mondjam.

Müller György: - Úgy gondolom az MSZP, egy hatalmas erős párt, és ehhez képest azért egy Centrum Párt lényegesen kisebb.

Csík Tamás: - Tudja, én egy pozitív ember vagyok. Ha így gondolkodnék, és nagyon sokszor föltették az elmúlt másfél hónapban ezt a kérdést, akkor soha a kicsik mellé, az elesettek mellé soha nem állna oda senki. Én nem azt mondom, hogy a Centrum Párt kicsi és gyenge, csak ha ezzel a személettel lennénk, akkor mindig az erősek, a hatalmasok és a gazdagok mellé állnánk. Azt szeretném ezzel most demonstrálni, hogy igenis az új alapokra letett politikai vélemények, javaslatok meg tudnak kapaszkodni, egy kis párton belül, ami kinövi magát. Mihez képest kis párt? A parlamenti küszöbhöz? Nem sok kellett, másfél százalék. Vagy egy százalék pontosabban. Most én azt gondolom, hogy a Centrum Párt 12-15 % magasságában biztos, hogy bent lesz, hiszen a magyar társadalom 56 százaléka elégedetlen ezzel a jobb és bal oldali politikai retorikával, megfáradtak az emberek, nem történt az életükben semmi olyan változás, ami kézzelfogható lett volna, és azt gondolom, hogy a Centrum Párt fogja középről mozgatni, illetve rábírni a nagy pártokat, hogy valami elmozdulás legyen a cigánytársadalom, a szegények, az elesettek, a kisnyugdíjasok, a bérből-fizetésből élők részére, pozitív elmozdulás legyen, és ne csak a szájukkal, hanem végeredményben a kezükkel, a cselekedetükkel is meg tudják mutatni azt, hogy igenis ez a társadalomnak kell, hogy valamit lépjenek, kell, hogy a cigánytársadalom javára kell, hogy csináljanak valamit, bizony bele kell nyúlni az államháztartásba, pénzt kell félre tenni.

László Bencsik Judit: - Bocsásson meg, hogy félbeszakítom , ne haragudjon Csík úr, de ezek azok a dolgok, amiket igen tudjuk, ismerjük. Olyannyira jól, hogy nagyon sokszor hallottuk is, úgyhogy most már majd azon drukkolunk, hogy ezekből a szavaktól, tényleg akár a Centrum Pártnál, akár másutt is tettek legyenek. Amit még mindenképpen szeretnék megtudni, hogy ahhoz mit szól, amit Teleki László, a roma ügyekkel foglalkozó államtitkár mondott, úgy hogy kellene egységes hazai cigányság, és ennek érdekében április végén országos kerek-asztalt hív össze, hogy egységet teremtsenek a hazai cigányságot érintő alapvető kérdésekben. Mit szól Teleki úr kezdeményezéséhez?

Csík Tamás: - Nézze, hogy Teleki úr mit gondol, én úgy vélem, hogy az egy vágyálom.

Müller György: - Az egység?

Csík Tamás: - Igen. Sajnos. Hiszen Teleki László az, aki az egységet megbomlasztotta annak idején, és most már kihegyezhetem erre is a dolgot, hiszen a Magyar Szocialista Párt bal oldalával, annak idején, mikor hatalomra került, országgyűlési képviselő lett, politikai államtitkár lett, bizony jó messziről elfelejtette a bal oldali cigányokat, semmilyen kapcsolata nem volt a cigánytársadalommal, a baloldaliakkal, elsősorban hiszen a bal oldal által lett politikai államtitkár, ezért hangsúlyozom a baloldali cigányságot, illetve csak a saját szervezetével foglalkozott, azt építette ki, azt irányította kézi vezérléssel. Nézzük meg jó erősen azt is, hogy a CSZOSZ, ahová Teleki László tartozik, bizony kiszorult az országos cigányönkormányzat politikájából, most próbálnak bejutni az MSZP-ben, az Országos Cigánytagozatba, magyarul a következő lehetőség lesz, jobb oldalon a Lungo Drom fogja lefedni a nagy pártot, a baloldalon pedig a CSZOSZ. Szerintem azt gondolom, hogy ez nem egység, ez megosztás.

László Bencsik Judit: - És bizonyos dolgokban is elképzelhetetlennek tartja? Tehát azért lehet, ugye a politizálni, lehet azt mondani, hogy én jobbról, én balról közelítem a végül is ugyanazt a problémát. Elképzelhetetlennek tartja? Tehát a politikai megosztottság a roma társadalomban, vagy a vezetőiben is annyira erőteljes, hogy bizonyos dolgokban sem lehet leülni, és egységes álláspontot képviselni? Azért vannak dolgok, amibe ez nagyon fontos lenne.

Csík Tamás: - Sajnos elmúltak azok az idők, amikor azt mondjuk, hogy most akarunk leülni. Jönnek a választások, most akarunk jó gyerekek lenni, szép gyerekek lenni, okos gyerekek lenni. Én elmondom azt is, hogy az elmúlt három évben miért nem történt ez meg. Teleki László hatalomban volt, jelen pillanatban is ott van, bármikor összehívhatta volna a magyarországi civil cigányszervezeteket, hogy leüljön, beszéljen, kikérdezze a véleményüket. Az én szervezetemet az Integrációs Roma Szövetséget, én most csak magamról beszélek. Egyetlen egy meghívásra nem hívta meg. Ha azt mondom, hogy Medgyessy Péter miniszterelnök romaügyi tanácsából majdnem kivezettetett Teleki László, mert mertem szólni, akkor most mondjuk el, hogy akkor mi ez az egységes dolog, amiért egységről beszélünk. Én álszent dolognak tartom ezeket a politikai megnyilvánulásokat, álszent dolognak tartom azt, hogy a Magyar Szocialista Párt azt mondja, hogy van programja, közben nincs programja, álszent dolognak tartom azt, hogy nem a cigányok választják ki ezeket a cigányvezetőket, akik hitelesen tudják képviselni a párton belül is, hanem centralizált kézi erővel a párt elitje választja ki magának, húzza ki a fiókból a cigányvezetőket, mint Kállai Katalint, és Teleki Lászlót.

Müller György: - Nem is beszélve arról, hogy az átlag, mondjuk, ha mondhatjuk ezt így, az utca cigányembere, hogyha szóba kerül a cigánypolitika, akkor mindig azt mondja, testvérem, ezek a politikusok, ezek csak a saját zsebükkel törődnek. "Haggyad már, mit foglalkozol vele?"

Csík Tamás: - Nézze, könnyű a meleg bársonyszékekből élni.

Müller György: - Ezt mondja az utca embere.

Csík Tamás: - Én is ezt mondom. Hát én is az utca embere vagyok, én nem vagyok pozícióba, én társadalmi munkában végeztem 14 évig a Magyar Szocialista Párt mellett a munkámat, társadalmi munkában voltam az Országos Cigánytagozat elnöke, és hozzáteszem, hogy most a Centrum Párt oldalán is, mint országos cigányügyi politikai referens, és társadalmi munkában csinálom. Nem lehet arról beszélni, hogy jól megfizetnek, és akkor könnyű, és befogom a számat. Pontosan azt kell mondani, hogy ezek az emberek, akik hatalomban vannak, ezeknek érdekük, hogy befogják a szájukat, illetve kiszolgálják a pártokat, illetve a pártok kezéből egyenek. Én azt gondolom, tenni kell most már cigánytársadalomért. Felesleges lózungokba beszélni, hogy ilyen megegyezés lesz, illetve ilyen béketeremtés lesz. Én azt gondolom, elmúltak ezek az idők. A cigánytársadalom nagykorú, beindult a politikai ébresztőórája, bizony dönteni fog azokban a kérdésekben, ami őket érinti. És el is kell mondani, hogy kell most már a cigánytársadalomnak, hogy döntsön, hiszen a saját sorsáról van szó. Nem szabad kiszolgálni egyetlen egy pártot sem abban a formában, akik ígértek. Számon kell kérni. Ha a Centrum részéről még nem ígértek, akkor meg kell hallgatni, hogy mit ígérnek, meg kell várni mi lesz a programjuk, össze kell vetni a többi pártokéval, és el kell indulni egy egyenes úton, egy középre való nyitásban, ami nem jobb, és nem baloldali.

Müller György: - Van egyébként a Centrum Pártnak olyan szövetségese a politikai palettán, akivel esetleg úgy gondolja, hogy eredményesen együtt tud dolgozni?

Csík Tamás: - Nézze, erre nem vagyok felhatalmazva, hogy ezeket most kinyilatkoztassam, hiszen együttműködésekről fognak szólni ezek a jövőben ezek a tárgyalások, illetve igényekről, politikai igények lesznek megfogalmazva.

Müller György: - Csak kíváncsiskodtam.

Csík Tamás: - Természetesen van. Hát most melyiknek nincs? Mindenkinek van szövetségese, természetesen, de nem mindegy, hogy kivel, és hogyan szövetkezik.

László Bencsik Judit: - Az biztos!

Csík Tamás: - Azokkal nem lehet szövetkezni, akik annak idején az elmúlt időszakban bizony kárt csináltak a magyar társadalomnak. Azokkal kell szövetkezni, akik valóban azt szeretnék, hogy valami változás legyen. Ne Orbánok és Gyurcsányok határozzák meg a nagy politikát, ne a politikai ....

László Bencsik Judit: - Hanem Kupák? Bocsánat.

Csík Tamás: - Parancsoljon.

László Bencsik Judit: - Nem, csak azt mondtam, hanem Kupák?

Csík Tamás: - Nem Kupáról beszélek én, nem Kupa Mihály elnök úrról beszélek elsősorban, és nem Dávid Ibolyáról és nem Kuncze Gáborról, hanem pontosan a két nagy párt politikai retorikáját akartam ezzel kihangsúlyozni, hogy az egyikben személyi kultusz van, a másikban meg hát inkább azt mondom, hogy centralizált hatalom van.

Müller György: - Csík úr, szerintem mintha kicsit kiábrándult is lenne, ugyanakkor meglehetősen élesen fogalmazott. Már-már radikálisan, és tulajdonképpen azt gondolom, hogy az a küzdelem, amit önnek is, mint roma politikusnak folytatnia kell, ez a hangvétel ez nem árt, sőt én azt gondolom, hogy adott esetben még hasznos is, hogyha azt mondja, hogy nem kell már ez a rizsa, már bocsánat, hogy ezt a szót használom. Hanem jöjjenek a tettek. És hogy ne legyünk álságosak. Hát minden bizonnyal szükség lesz minden, hogy is mondjam akár az indulatára, akár az eszére is ebben a törekvésben.

Csík Tamás: - Elnézést kérek, a hangvételért, inkább azt mondom, hogy most már följött az igazságérzetem. Följött a cigánytársadalomnak is az igazságérzete. Az indulat az nem itt kezdődik. Az indulat ott kezdődik, hogy amikor elmegyünk szavazni, és indulatból, szívből, akaratból, elméből, meggondolásból behúzzuk az ikszet. Az indulat lesz. Én azt mondom, és bizony azt majd lehet mérni.

Müller György: - Hát reméljük, hogy ez a párt, amikor majd -ahogy ön is megjósolta -egy nagyhatalmú, nagy jelentőségű párt lesz, hogy akkor is megmarad ugyanaz a harcos radikalizmusa.

Csík Tamás: - Én bízom benne, és én azt gondolom, hogy ahogy megismertem a Centrum Párt elnökségét, elég komolyan, és nagyon szívvel-lélekkel veszik ezeket a feladatokat, és nagyon pozitívan el kell mondjam, nagyon pozitívan és gyorsan álltak mellém, és felismerték azt, hogy bizony valami kell a társadalomnak a cigányságot nem lehet félvállról venni, a szegénységet nem lehet lekezelni. Azt gondolom Kupa Mihály ráadásul egy pénzügyi szakember, szóval jól átlátta azt, hogy ha tovább folytatódik és gyűrűződik ez a szegénység, ez a nyomorúság, bizony ez az egész társadalomra fog szakadni. Ezért össztársadalmi probléma a feladat megoldása is. Szóval nem lehet a cigányokat magukra hagyni, a szegényeket magukra hagyni. Nem azt mondom, hogy svájci életmód kell most már mindenkinek.

László Bencsik Judit: - Pedig akár ... én nem bánnám speciel.

Csík Tamás: - De azt sem mondta Kupa Mihály elnök úr, hogy ez két év alatt meg lehet oldani, de bizony le kell tenni az alapokat. Nem lehet elmismásolni ezeket a problémákat. Aki nem teszi le ezeket az alapokat, nem vállalja föl nyíltan a cigányokat, mint szavazókat, mint bázist, a szegényeket, a nyugdíjasokat, akkor el lehet mondani, hogy az bizony nem igazából akarja az össz-társadalmat képviselni. Az saját magát szeretné képviselni. Nagyon rossz volt eddig a történet. Igen, sajnos az MSZP-nek most jön el az ideje, hogy meg akarja szólítani a cigányokat, barátságban akar lenni velük. Nekik csak annyit szeretnék mondani, nem elég ma a Parlamentbe cigány nyelven beköszönni egy beszéd formájában, át is kell érezni a cigányok helyzetét, és a szegények helyzetét.

Müller György: - Nagyon szépen köszönjük Csík Tamásnak, hogy a rendelkezésünkre állt, és további eredményes munkát kívánunk.

Csík Tamás: - Szép napot.

Müller György: - Viszonthallásra.

Rádió C

2005. 03. 25.

 

 

Újlaki Creative Commons License 2005.03.29 0 0 1405
(Amikor katona voltam, nekem nem volt centim, mert még azt sem fogadtam el a katonaságból. Viszont nagyokat röhögtem, amikor festőművész katonatársam a hivatásosok 10 000 centis centijét emlegette.)

Centivágás indul: 9999...
Előzmény: özv. Bitera Sándor (1404)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.03.29 0 0 1404

Meddig fog naponta megbukni a Gyurcsány kormánya?

2006-ig, esetleg 2022-ig?

 

:o))

Újlaki Creative Commons License 2005.03.29 0 0 1403
Egy biztos pont ebben a rohanó, változó, törékeny világban: ide bármikor jöhetsz, mindig ugyanaz fogad: ma bukott meg a kormány. Éljen soká!
Bölcseketmondó jobbos Creative Commons License 2005.03.29 0 0 1402

Kevered valakivel. (ERősen tépelődj.)

 

Előzmény: takacsi (1395)
nyitnikék Creative Commons License 2005.03.29 0 0 1401

Még 2010-ben is ezt fogja irni, mert akkor is Gyurcsány lesz a kormányfő!

 

Előzmény: apple48 (1400)
apple48 Creative Commons License 2005.03.29 0 0 1400
Megint megbukott. Te, hogy ez hányszor tud megbukni! Még 2007-ben is ezt fogod írni! :-))
Előzmény: takacsi (1395)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.28 0 0 1398
Azé valljuk bé; Gyurcsány hátrányban van; nem szerveznek nekije gólrúgási lehetőséget agy IGAZI MAGYAR MÁSODOSZTÁLYÚ CSAPAT-ban. De ŐŐŐŐ ŐŐŐ
GÓLT rúgott. Szegény Gyurcsány! Most mi lészen ővele, aki csak dolgoz, kormányoz,
és - Isten ne vegye vétkemül - gondolkoz (ik).
Hogy lehet ezt a primitív dolgot összehasonlítani, egy másodosztályú meccsen lőtt
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓllal??
Gyurcsány valóban megbukott!
Szőlővessző poraira!
Viktor! Viktor! Viktor! Viktor! Viktor! Viktor!
Tokaj! Tokaj! Tokaj! Tokaj! Tokaj!
Előzmény: nyitnikék (1397)
nyitnikék Creative Commons License 2005.03.28 0 0 1397

A te vezéred már 3 éve bujdosik, csak akkor jön elő, ha a hívei körülveszik!

Vagy talán tényleg hiányzik neked Gyurcsány miniszterelnök?

Nem tudjátok elképzeni ugye, hogy most miért szerepel ritkábban?

Ne örüljetek visszajön és itt is marad legalább 2010-ig.

Előzmény: takacsi (1391)
mamami Creative Commons License 2005.03.28 0 0 1396
"Fleto permanens bukásban van..." Ahoz képöst cövek-mereven tarcsa magát ! ( gazdákkal,márc 15-i "demokratákkal" stb... szemben is.) Attól még bukhat 1 év múlva,de az odébb van,addig az "álmodozás az élet megrontója ".
Előzmény: takacsi (1395)
takacsi Creative Commons License 2005.03.28 0 0 1395
Nektek ismernetek kell a saját "permanens forradalm" tanításotokat...

Nahát Fleto permanens bukásban van...
Előzmény: ancsil01 (1393)
ancsil01 Creative Commons License 2005.03.28 0 0 1394
De az is lehet, hogy meglocsolta az anyósát :-)
ancsil01 Creative Commons License 2005.03.28 0 0 1393
De ma miét bukott meg??? Tán nem volt locsolni Gyurcsány???? Vagy volt és az a baj???
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.28 0 0 1392
Szóval most van sapkája, vagy nincs sapkája?
Előzmény: takacsi (1391)
takacsi Creative Commons License 2005.03.28 0 0 1391
Neked is Áldott Húsvétot!

Elásták egy gödörbe Gyurcsányt, mert állandóan kiröhögtette magát....
Nem engedik kamera elé, mikrofon elé....
A Dumagép. El van vágva.
Kormányozni képtelen volt még fél órára sem...

Senkinek nem hiányzik.
Persze előveszik, kicsit más lesz...
Előzmény: Törölt nick (1386)
apple48 Creative Commons License 2005.03.27 0 0 1390
Hát ha elfogadom "értékelésed", akkor is különbek, mint Fitymaszék, akik nem képesek talpraállni!
Előzmény: mamami (1389)
mamami Creative Commons License 2005.03.27 0 0 1389
Igazi keljfel-Jancsi kormány.Hónapok óta naponta megbukik-talpraáll. Gyerekkorom kedvenc játéka.
Zabos-Szabó Creative Commons License 2005.03.27 0 0 1388
Rottenbiller is megbukott, oszt utca van elnevezve róla!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!