Még egyetlen "neves" embertől sem hallottam NEM-et. "
Nem is fogsz. Miért?
Mert aki tájékozott és tisztességes, az tudja, hogy más a kérdés tartalma és következménye, mint amit a szinén tisztességes, de tájékozatlanabb tömegek gondolnak róla, /Újraegyesülés; csak egy útlevél; nem kerül semmibe!/ ugyanakkor azt is tudja, ha felvállalja az érvelést, rögtön hazaárulónak minősíttetik! :((
E címet olyanok sütik rá, akik ugyanúgy tisztában vannak a kérdésben rejlő veszélyekkel, de nem tisztességes emberek lévén önös érdekből a nemzeti érzést felhasználva tömegeket vezetnek félre útlevéllé degradálva az állampolgárság jogintézményét!
Engem nem. (Mintahogy az sem, hogy ki all ki az "igen" mellett.) Miert szamitana egy sikeres sportolo velemenye tobbet egy hetkoznapi emberenel? Nem ettol fugg az egesz ugyrol alkotott velemenyem.
Figyu kéthónapos fizetettnick! Szerintem ne akard eljátszani a jólértesültet, mert amire célozgatsz egy két éve lejárt lemez. Itt csak te nem tudtál erről.
Nem neves emberek kellenek, hanem elegendő névtelen, hétköznapi ember.
Írhatnánk ide egy csomó nevet, de mindegyiket lefikáznátok: komcsi, libsi, zsidó, nemzetáruló, úgyhogy ne is strapáljátok magatokat ezzel a hülyeséggel.
Latom komoly szovegertesi gondjaid vannak...
Egyszerubben: Te csak azert mondasz igent mert hires emberek is azt mondjak ill. csak azert nem mondasz nemet mert hires emberek nem mondjak azt? Ez esetben reggelenkent egy szanalmas, onallo gondolat es akarat nelkuli bab nez rad a tukorbol...
En nem figyelem a kulonbozo neves emberek nyilatokozatait annyira,meg nem is erdekel az allaspontjuk kulonosebben mert nem befolyasol. Mert ennnalam mindenhogyan 2 nem van vagy lenne de nem fogok szavazni.
Minden kozegnek mas a koztiszteletben allo, de nem ez volt a kerdes,hanem az hogy neves embereknek mi a velemenye. Meg aztan nekem mas a koztiszteletben allo ,meg mas neked is. Meg aztan ez a koztisztelet engem nem erdekel az erdekel ,hogy nalam hogy all es nem az ,hogy a koznel hogy. Magat Eorsit meg a legkevesbe sem erdekli,hogy o a te normaid szerint koztiszteletben allo-e vagy sem. Ahogy leszarta ezt Kadar alatt ugyanugy leszarja most is.
Felpillantóval egyetértve: mostmár nem nem egyszerűen elméleti a kérdés, vasárnap népszavazás van róla. Amit mellesleg az aláírásgyűjtés alatt - a nyilatkozatokkal szinkronban - a Fidesz sem támogatott. A népszavazás új helyzetet teremtett, amit úgy érdemes megoldani, hogy minél kevésbé csesszünk ki a határon túliakkal.