Keresés

Részletes keresés

borsosalma Creative Commons License 2004.09.14 0 0 445

No comment

Bácsfi éjjel egykor szabadlábra kerülhet

MTI
2004. szeptember 14., kedd 21:21

Közösség elleni izgatás és tiltott önkényuralmi jelkép használatának megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldte kedden meg a rendőrség az ügyészségnek a magát hungaristának valló Bácsfi Diána ügyét. Az ügyészség csak szerdán alakítja ki álláspontját az ügyről. Az őrizetbe vétel 72 órás határideje azonban már szerdán éjjel egy órakor lejár.

Előzmény: luciluca (444)
luciluca Creative Commons License 2004.09.14 0 0 444
Terelődik az ügy szépen arra, amivel kezdődnie kellett volna. A rendőrségnek nincs jogszabályi lehetősége a tüntetés betiltására, mondvacsinált ürüggyel pedig nem kívánták megkadályozni azt. Megvárták, amíg a főkolompos hibát vét. Diána nyilatkozott boldog-boldogtalannak, valamelyik mondata banánhéj volt. Nyakoncsípték. Beállt őt helyettesíteni egy legényke. Egy nyilatkozatát láthattuk és már ment is a leányka után. Hány walesi bárdra számíthatunk az elkövetkező hónapban? Csak nem fogytak el ilyen gyorsan... :-DDD
Előzmény: toloba (442)
toloba Creative Commons License 2004.09.14 0 0 442

http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=106081

Hungaristák: még egy gyanúsított 2004. szeptember 14., kedd 15:50 A rendőrség még ma befejezi a nyomozást a hungaristák ügyében, és vádemelési javaslattal átadja az ügyészségnek – közölte belügyminiszter.

tavir Creative Commons License 2004.09.14 0 0 441
Örülök, h elmosolyodtál. Bármin is. :)))
Előzmény: smafu (440)
smafu Creative Commons License 2004.09.14 0 0 440

Én tudom, hogy annak szántad, és én nevetnék is, ha a felvázolt vicced, nem lenne egy lehetséges változata annak, amiről még semmit nem tudunk.

Nevezetesen Diana hátterének. Hogy van-e, és ha van kik állnak mögötte.

(egyébként elmosolyodtam, de szerintem nem azért amiért kérded.. ;) 

Előzmény: tavir (439)
tavir Creative Commons License 2004.09.14 0 0 439
Wazze, ezt én humorosnak szántam, de ma még ez sem sikerül.
Vagy kiderült, hogy van balodali humorérzék. Ez tény.
(legalább elmosolyodtál?:)))))
Előzmény: smafu (437)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.14 0 0 438
Dejó! Mindig sejtettem, de most te bizonyságot szolgáltattál: Bokros Lajos Viktor embere volt. :-)
Előzmény: smafu (437)
smafu Creative Commons License 2004.09.14 0 0 437

Van benne szerintem tény is.. Kiemelem:

"Volt valaha, egy felderítő tiszt, akinek született egy kislánya." (Apuci SzT tiszt)

"Középiskoláit befejezve már látszott rajta, .. h csakis a pártnak él. " (szélsőbalos kapcsolatok)

" csoportot, fiatalokból, akiknek az IQ-ja kisebb, mint 80." (saccperkb)
"- ne ijedj meg, ha hirtelen a média a szárnyai alá vesz, már le van zsirozva, és többet fogsz szerepelni, mint a Havas vagy Stohl Buci. "

Szóval itt csak az nem világos, hogy a Bácsfi Diana magától gárgyult-e meg, vagy ukázba kapta .

De az tény, hogy a ballib média propagálja, és az MSZP-SZDSZ kormány vezette rendőrség engedélyezi a tüntetést.

Azon rendőrség, amely már jó pár valóban demokratikus keretek közt szervezett tüntetést betiltott (pl Iraki háború ellenes).

AZ is tény, hogy a tüntetés csak az MSZP-SZDSZ kormány népszerűségét növeli, és intézkedéseit magyarázza.

A következtetés joga, pedig az adott személy tulajdona, még mindig. 

Előzmény: tavir (436)
tavir Creative Commons License 2004.09.14 0 0 436
(Hát hülye vagyok én, h nem hagyom abba? Igen.)

Na szóval, akkor megpróbálnám a magam szerény eszével összefoglalni az általad közölt tényeket.
Volt valaha, egy felderítő tiszt, akinek született egy kislánya. Már akkor párt parancsba kapta, hogy a lány neve "Diána" legyen, mert a főnöke azt szerette kockacukorral, meg különben is teszett neki a wales-i hercegnő. A kislányt, szigorúan a párt utasítására, már az óvodában is arra képezték ki, h csak és kizárólag a párt utasításait hajtsa végre, a lehető legnagyobb tökéletességgel. Középiskoláit befejezve már látszott rajta, elsősorban a külső megjelenésén, h csakis a pártnak él. Ekkor iratkozott be az egyetemre, ahová nem vették volna fel, de a párt segített rajta. Minden érdekelte Őt, az Alma Mater falain belül és kívül, ami a pártot is érdekelhette volna.
Egyszer csak titkos találkozóra hívták, aholis közölték vele az utasításokat.
- szervezz egy csoportot, fiatalokból, akiknek az IQ-ja kisebb, mint 80.
- tanulmányozd Szálasi életművét, de csak egyszer olvasd el, ami megmaradt aaz agyadba, azt kezd el a sajátodként hirdetni
- ismerkedj meg a hungarizmus eszméivel, de csak ami érdekel azokat ismételgesd
- konfekció boltban vegyetek egyeningeket, ragasszatok rá Technokollal egy majdnem-nyilaskeresztet
- karlendítéssel köszöntsétek egymást. Ha valaki azt mondja, h ez tilos, mert náci köszöntés, akkor mondjátok azt, h nem is, csak csak elfogyott az izzadásgátló dezodor, és pállik a hónotok alja
- előszőr a jól bejáratott újságok jelennek meg nálad a MANCS és a Demokrata
- ne ijedj meg, ha hirtelen a média a szárnyai alá vesz, már le van zsirozva, és többet fogsz szerepelni, mint a Havas vagy Stohl Buci.
- erőteljesen szídjál bennünket, olyan nagyon, h szinte kilógjon a lóláb, és a jobboldali sajtó ezt észre vegye, majd akkor jól lecsukunk, és bebizonyítjuk a vallomásoddal (itt van, olvasd el), h a jobboldal áll mögötted, és akkor majd jól betiltjuk minden demonstrációjukat
Előre a szebb, Párt által vezetett jövőért! Diácska Te vagy a Párt ökle!

Ezek a tények. Ugye?
:)))))
Előzmény: smafu (434)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.14 0 0 435

No jó, nem mondták. Csak magukban, a lelkük mélyén.

Csak akkor még volt egy ici-pici félmondat a törvényben, amire ürügyként hivatkozni lehetett. :-)

Előzmény: smafu (434)
smafu Creative Commons License 2004.09.14 0 0 434

Nem mondták.. Említett tüntetések betiltását máig jogszerűnek tartják.

De már jópáran eljutottak odáig, hogy lássák a politikai akaratot a döntések mögött még a túloldalon is.

Ennek a csürhének a tüntetése ponthogy arra jó, hogy a későbbi betiltásokat indokolhassák. AZon felül, hogy egy nagy adag szart boríthatnak az ellenzékre a saját kis agyonreklámozott neonáci csoportjuk ürügyén. Bár már kezd visszaborulni..

Előzmény: Törölt nick (433)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.14 0 0 433

Két dolgot tisztázzunk a hozzászólásod kapcsán..

Tehát elismered, hogy politikai okokból nem engedték a Háború ellenes tüntetést.

Azt a tüntetést amit Európa minden országában engedélyeztek. Mert egy demokratikus országban nem tehetnek mást. Nálunk a komcsik megtehetik.

Na látod! Rájöttek hogy milyen csúnya dolgot műveltek és azt mondták, hogy "Istenkém, bocsáss meg, soha többé nem teszek ilyet."

És te meg nem hagyod, hogy megtérjenek. Hát így viselkedik egy jó keresztény?

Előzmény: smafu (427)
tavir Creative Commons License 2004.09.14 0 0 432
Pl. arra gondoltam. Meg a többire. De ezek mint tudjuk, tények. Szerinted.

Ahogy egy tanult barátom mondaná: "Így jártam!"
Előzmény: smafu (430)
smafu Creative Commons License 2004.09.14 0 0 431
Vagy a besúgóra.. Olvagasd Salgó jelentéseit, Lezsákról, meg filozófusokról, szabadgondolkodókról.. forrás: www.hetivalasz.hu
Előzmény: tavir (428)
smafu Creative Commons License 2004.09.14 0 0 430
Bizonyára a komcsi jelzőre gondolsz.. Pedig ez is tény.
Előzmény: tavir (428)
tavir Creative Commons License 2004.09.14 0 0 429
Na ja! Nagy és nagyobb szellemek ha találkoznak!
;)

Egyébként a helyes válasz: le-van-toj-va-a-Di-á-cs-ka!:)))
Előzmény: Wic (424)
tavir Creative Commons License 2004.09.14 0 0 428
Bocs, de feladtam. X hozzászóláson keresztül hajtogatjuk a magunkét, de még esélyt sem látok arra, valami piciri változás is legyen az álláspontjainkban.
Egyetlen egy dolgot kell a saját önbecsülésem miatt megkérdeznem Tőled: ugye én nem cimkéztem senkit? Nem helyeztem jelzős szerkezetbe semmelyik ellenzéki politikust?
Én vagyok a hibás.
Az bisztos...
Előzmény: smafu (427)
smafu Creative Commons License 2004.09.14 0 0 427

Két dolgot tisztázzunk a hozzászólásod kapcsán..

Tehát elismered, hogy politikai okokból nem engedték a Háború ellenes tüntetést.

Azt a tüntetést amit Európa minden országában engedélyeztek. Mert egy demokratikus országban nem tehetnek mást. Nálunk a komcsik megtehetik.

De ha már te is politikai indokokat látsz tüntetések betiltásában, akkor nyílvánvalóan engedélyezésében is azt kell lássál.

Azaz az MSZP-SZDSZ kormány befolyása segítette a hungaristákat arra, hogy az egész országot egyemberként felháborító eszmék hangoztatóit, a neonácik tüntetését, a besúgó Salgó Laca vezette rendőrségünk engedélyezte.

A többi az merő plágium.

Előzmény: tavir (411)
Wic Creative Commons License 2004.09.14 0 0 426

2. attól függ, hány főre jelentették be. de ha visszaolvasod, erre már adtak választ (2millió :) ) tehát nem biztosítható másfele a forgalom, ergo tiltható

komolyra fordítva: mi van, ha 20 főre tervezték? ők keresztbe simán átérik az Andrássy utat, ami főforgalmú, másfelé nehézkes megoldani a közlekedést. a mellékutcák gyakorlatilag járhatatlanok. ha az andrássy le van zárva, hihetetlen dugó alakul ki. ergo 20 fő esetén is meg lehet tiltani.

gumiparagrafus.

Előzmény: sashimi (425)
sashimi Creative Commons License 2004.09.14 0 0 425
Talan kozelebb jutubk a megoldashoz, ha eloszor valaszolni probalunk az alabbi ket kerdesre:

1. a hungarista rendezvény megtartása a népképviseleti szervek vagy a bíróságok zavartalan m?ködését súlyosan veszélyeztetné-e?

2. a közlekedés a hungarista rendezveny megtartasa eseten más útvonalon biztosítható-e?

sashimi

Előzmény: Wic (413)
Wic Creative Commons License 2004.09.14 0 0 424

megvan!

Nem lesz ö-ö-ö...!

kezdjük végre a helyén kezelni ezt a topicot...

:)

Előzmény: tavir (423)
tavir Creative Commons License 2004.09.14 0 0 423
Majdnem.:))) Szét OFF-oljuk a topicot má.:)))

Én nekem hirtelen a Grespik ugrott be, de csak mert őt nagyon szeretem, a kenyérdobálása óta. Igazából arra gondoltam, h ha valamelyik "sztárügyvéd" tünik a jányka mellett, akkor elhiszem, h valakik állnak a szervezkedés mögött. Mert azt nehezen tudom elhinni, h annyi pénzük lenne, hogy egy ilyen csoportocskának, h állák az igen magas költségeket.
Előzmény: Wic (421)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.14 0 0 422

Egy ügyvéd mióta épeszű? Ha minden kötél szakad, akkor ott van Grespik.

Egyébként szvsz bármelyik ügyvéd elvállalja, akinek némi publicitásra van szüksége. Ha a rendőrséget kell bosszantani, ott van Szikinger. Amióta kiebrudalták a BM-ből, minden ilyen ügyre ugrik.

Előzmény: Wic (421)
Wic Creative Commons License 2004.09.14 0 0 421

Nem lesz tan-díj!

Erre gondoltál? :o)

ki lesz az az igen felkészült ügyvéd,

remélem, épeszű ember nem vállalja. majd hivatalból kijelölik Bárándy-t ;)

Előzmény: tavir (420)
tavir Creative Commons License 2004.09.14 0 0 420
OFF
Nem ezt, a másikat, na, tudod.:)))))))
ON

Dinkácskánkhoz visszatérve, érdekelne, h ki lesz az az igen felkészült ügyvéd, aki elvállalja a védelmét. Ha kiderül, talán tudni fogunk valamit arról, h áll e valaki egyáltalán mögötte.
Előzmény: Wic (417)
Wic Creative Commons License 2004.09.14 0 0 419

De szvsz Bárándy sem olvasta el.

erre kívántam célozni én is.

egy ismert nézetekkel rendelkező személy pl. tényleg egy más jellegű tüntetést akar rendezni. (pl. levegőszennyezés).

szvsz Dianácska tüntetés nélkül is szennyezi a levegőt.

;)

Előzmény: Törölt nick (418)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.14 0 0 418

OFF!

El kéne olvasni a törvényt! Nem sok az egész. A tetejébe valóban használhatatlan.

A törvény azt írja, hogy a szervező minden esetben természetes személy. Tehát ha egy szervezet rendezi, akkor is meg kell nevezni a felelős szervező személyt. De szvsz Bárándy sem olvasta el.

A beadványban meg kell nevezni a rendezvény célját. Ez pl. lehet az aluljárók akadálymentesítése. Ha végül ez egy hungarista demonstáció lesz, azzal a törvény nem tud mit kezdeni. Ugyanis arról nem rendelkezik, hogy a rendőrség ellenőrizheti, hogy a demonstráció arról szól-e, amit bejelentettek (részben vagy egészben).

A törvény nem rendelkezik arról, ha a rendezvény célja "várhatóan" más, mint amit bejelentettek.

Továbbá nehezen kezelhető lenne az az eset, amikor pl. egy ismert nézetekkel rendelkező személy pl. tényleg egy más jellegű tüntetést akar rendezni. (pl. levegőszennyezés).

Előzmény: Wic (409)
Wic Creative Commons License 2004.09.14 0 0 417
Nem lesz gáz-ár-e-me-lés!
Előzmény: tavir (416)
tavir Creative Commons License 2004.09.14 0 0 416
:DDDDD És mondd lassan is! :)))
Előzmény: Wic (415)
Wic Creative Commons License 2004.09.14 0 0 415

A nevét a klaviaturámra se vetettem, de még csak fel sem merült akár halvány gondolat parányként sem abban az egybites agyamban.

ezért segítek neked.

Leírom megint, hogy bevésődjön:

A felelős Orbán.

;)

Előzmény: tavir (412)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!