Keresés

Részletes keresés

FémFatál Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28062

Tulpen,

a költözés miatt értelemszerűen többszörös hipphipphurrá! Ez annyira jó dolog, én legalábbis szeretem, de szerintem te is :-)

Szívzörej: azt nem mondták, hogy mitől van az embernek ilyenje, és hogyan-miért növi ki?

Bahra,

Welcome :-)

Mivel firkálta össze a falat a leányzó?

Ilyesmi nálunk is be-befigyel néha, ceruzás grafittik már most ott pompáznak a nappaliban, úgyhogy tollat-filctollat meglátni se szeretnék a ded kezében.

De ami a legjobb: az hagyján, hogy a 21 hónapos firkál a falra, de sajnos a 9 éves nővére se tud ennek a kísértésnek mindig ellenállni. Marhajó. Ő ennyi idősen egyébként már sötétkék filccel dolgozott, de nemcsak falra, hanem bútorra is. (Volt is hozzá egy-két keresetlen szavam).

Előzmény: tulpen (28061)
tulpen Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28061
Fatál!
Egy cipőben járunk,Barnus is feltünően balkézzel dolgozik. A foci meg egyértelműen bal lábbal megye neki.
Én néha átrakom a jobb kezébe a kanalat,de nem erőltetem.

Voltunk sziv uh-on.
Van egy kis szivzöreje a kölyöknek,de ártalmatlan és kinövi. Tudtam én.:)
Előzmény: FémFatál (28040)
tulpen Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28060
Sziasztok Csajok!!
Szia Bahra,üdv itt!

Csodálatos időnk van ma,igy kihasználom az időt és dobozolok,csomagolok.
Gyönyörűséggel tölt el a mostani dobozolás.;))
Szerdán költözünk.

Én meg nem tudtam ellenállni vágyaimnak és a hívó szónak,igy jövő héten csütörtöktől-vasárnapig nagyon feszített tempóban beállok dolgozni egy volt boltomba Hüvösvölgybe.
Ugyi idén egy hétvégére esik az Anyák napja,meg a ballagás,igy jó kis szakadás lesz. No a pénz baromi jókor fog jönni.
V. szabin lesz a kölzözés miatt,szerdán még át tudok pakolni velük,de csüt. már hajnalban megyek a nagykerbe az árú fogadására. Jó lesz már a kezemnek,lelkemnek. Fiúk majd szépen szerelgetik a lakást,V. vigyáz Barnedlire.Max vasárnap után kipakolom a dobozokat. Jó kis múri elé nézünk.:)

Szia Bahra!
Duma miatt még ne aggódj,van még időd,ráér a beszélőkével a gyermek.
Rajzolás az ciki,férj csak nem lesz már ideges...mi pont ezért sima fehér falakat kértünk a lakásba. Az könnyen kezelhető.;)

Csehlencse!!
Kéne dumálnunk férj ügyileg,mert van ugye 1db spájzunk,amit szeretnénk bepolcozni. V. úgy döntött,hogy sk. kéne megcsinálni,gondoltam összeereszteném a pároddal.
Kérdezd meg légyszi,hogy érdekli e fusiban ez a meló.
Köszi

Haspoki!
Izgi az uh,z ára nem annyira:(.
Ki fog derülni a neme vajon?

Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28059

Azt hiszem most fogok agyvérzést kapni, a lányom most firkálta össze a tapétát!

Engem még nem is zavarna mert ez együtt jár ilyen kis gyerekkel de amit majd a férjemtől kapni fogok hát az nem lesz semmi! Idegbajt fog kapni ha meg látja!

Előzmény: Bahra (28058)
Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28058

Szia !

Anno én is a praxisban voltam 4D UH-n nekem 8000 volt az alap vizsgálat, video+szines kép így fizettünk 10000Ft úgyhogy sokat nem változtak az árak!

Korrekten megvizsgálnak!

Előzmény: haspoki (28057)
haspoki Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28057
Szia Bahra! Üdv itt!

Mostmár maradok a Praxisban, közel is van nekem, meg a babaneten regisztráltam, az mínusz 1000 ft, így csak 11000, így is sok, de egyszer kibírjuk.
Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28056

Szia! Meg tudod nézni a www.barathvivien.gportal.hu weboldalon itt a születése óta vannak képek információk!

Jó nézelődést!

Előzmény: Törölt nick (28055)
ljucus Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28054
Haspoki, mi a Hattyúházban voltunk, ott olcsóbb. Talán 10000, de nem emlékszem pontosan. És nagyon korrekt. Egyébként ugyanannyiba került, mint Bazsival volt 2004-ben.
Bahra Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28053

Szia!

Már nagyon várom hogy a kis csemetém is csacsogjon egész nap de hát majd el jön az ideje!

Most mese nézés megy egész nap, változatosan mert hol a Dr.Bubó kell neki hol a Kockásfülü és a Kisvakondról nem is beszéltem.

Beteteti a dvd lejátszóba majd megy játszani oda se néz de kikapcsolni, más csatornát nézni nem lehet! Hiradót már hetek óta nem láttam!

Előzmény: Szylvus (28051)
Szylvus Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28052

Jesszasz Haspoki! Ez egy vagyon!!! Mi anno Andrissal a pocakomban Fészkesfehérváron voltunk, ott 7ezer Ft volt.

Most is oda tervezünk menni, remélem nem emelkedett sokat az ár...

Előzmény: haspoki (28048)
Szylvus Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28051

Bahra: üdv itt :))

Tasha, Sapi: haláli röhejes lehetett. (már bocs, de még így is röhögtem, pedig csak olvastam)

Előzmény: Bahra (28050)
Bahra Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28050

Sziasztok!

Új vagyok még a lányom két éves lesz júniusban, beszélni még nem hajlandó csak a saját babanyelvén kommunikál velünk, amúgy mindent megért!

Ha nem gond csatlakoznék hozzátok!

Amúgy mi az a játszó bölcsi? Hány éves kortól lehet oda vinni, és merre van? 

Előzmény: csehlencse (28047)
tasha Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28049
:DD
Előzmény: haspoki (28048)
haspoki Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28048
Bejelentkeztem 4D UH-ra, a 18. hetit ott fogom megcsináltatni, 12.000 FT :o
Petivel még csak 8 000 volt.

Képzeld Tasha, van egy Teletubby film, amiben a finn gyerekek énekelnek, Peti már énekli velük a szöveget :)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28047

Igen, nagyon tetszett Ankának. (Csak az evéssel nem volt kibékülve.):)

Felírattam magunkat is jövő péntekre, majd meglátjuk mi lesz!:))

Előzmény: brmmm (28045)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28046

:-DDD

Ez király lehetett!

De Borcsa is jó fej lehet a nyögéssel :-)

Ben azt utánozza, ahogy ordítok fel a nővérének az emeletre, de csak a hanglejtést imitálja meg a hangerőt, felismerhető szavak persze nincsenek, csak a szokásos jeti-üvöltés :-)

Előzmény: tasha (28044)
brmmm Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28045

Ezek szerint bejött?

Akkor majd egyeztessünk, ha Anka hajlandó Bazsirémmel bölcsizni:D

Előzmény: csehlencse (28043)
tasha Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28044
:DDD
M. a hányós elso harmadban copyzta a hangokat, klafa volt mikor a boltban rákezdte :P

Csl :)))

Előzmény: Törölt nick (28042)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28043

Ez a nyögés, ez nagyon vicces, Anna is szokta. Ő is engem utánoz, pl. mikor a kapu előtti három lépcsőn vinném le őt babakocsistul, már előre nyög helyettem.:DD

Ma voltunk játszóbölcsiben. Úgy látszik, félénk kislánykám egoját sikerült az utóbbi időben szerencsésen megnövelni, ő volt az egyik leghangosabb. Vagy örömében visított - mert fel volt dobódva, vagy felfedezett egy új játékot - vagy leordította valamelyik gyerek haját, mert az el akarta venni, ami a kezében volt. Máskor viszont teljesen magától odavitt egy-egy játékot másoknak, és odaadta. Meg simogatta a többieket.:)

Előzmény: Törölt nick (28042)
brmmm Creative Commons License 2006.04.26 0 0 28041

Szerintem a melyik kezével nyúl a kanál után kisfickók esetében nem mérvadó. Bazsi mindkét kezével tud szépen kanalazni, és evésnél váltogatja is, ill. minkettőt használja, de az evés a mindene ugye :) Az evésen kívül a ceruzát meg egyebeket ált. a jobbal fogja.

Előzmény: FémFatál (28040)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.26 0 0 28040

Tyűha, akkor ez nehezen fog mostanában kiderülni, ilyesmire nemigen tudom rávenni :-) Mindegy, előbb-utóbb kiderül, egyébként ezt az összekulcsolást ténylegmán, én is hallottam...

Az nem támpont, hogy melyik kezével nyúl a kanál után? :-)

Előzmény: tasha (28038)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.26 0 0 28039

FF, én is látom Ankánál, hogy bizonyos helyzetekben - pl. evés - inkább a bal kezét használja. Máskor meg felváltva a kettőt.

Úgy tudom, hogy csak 5-6 éves korban dől el igazán, hogy milyen kezes lesz a gyerek. (Unokaöcsém mikor írni tanult eleinte mindkét kezét használta :), de végülis jobbkezes lett.)

Nálunk a családban tudomásom szerint csak egy balkezes van a felmenők között - anyósom. De őt átszoktatták gyerekkorában a "szép" kezére.

Előzmény: FémFatál (28035)
tasha Creative Commons License 2006.04.26 0 0 28038
nem tudom, ezt hallottam :)
ja meg nézd meg hogy teszi karba a kezét vagy hogy kulcsolja össze
Előzmény: FémFatál (28037)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.26 0 0 28037

Melyik lábával? De abból nem az derül ki, hogy esetleg ballábas? :-o

Attól még lehet jobbkezes, és vica versa.

Vagy nem...?

Előzmény: tasha (28036)
tasha Creative Commons License 2006.04.26 0 0 28036
állítólag úgy lehet kideríteni, h megnézed, melyik lábával rúgja a labdát

vigantol: d-vitamin? Na nálunk azt egész évben kell, de ugy ez sarkkör majdnem :p
Előzmény: FémFatál (28035)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.26 0 0 28035

Az látszik már ilyenkor szerintetek, hogy a gyerek esetleg balkezes?

Gyanús nekem a fickó, mindig a bal kezébe fogja a kanalat, a ceruzát stb.

Na nem mintha balkezesség baj lenne, csak fura, mert a családunkban nem volt ezelőtt senki se.

Szlivvia Creative Commons License 2006.04.26 0 0 28034
Az összesen két üvegre én is emlékszem, nem te vagy a lüke.
Előzmény: Szylvus (28033)
Szylvus Creative Commons License 2006.04.25 0 0 28033

Na most megfogtatok...

Teljesen elbizonytalanodtam a vigantolt illetően. Pedig istók zicsi úgy emlékszem, mintha a dobozban található tájékoztatón olvastam volna valami ilyesmit. Mármint ezt a két üveges izébizét.

Megyek, megnézem, mert az üveg a dobozzal (ha minden igaz) még megvan...

Nnna, itt van a papír előttem, és tényleg nincs benne, hogy csak két üveggel lehetne (hol egy pirulós ikon????)

Azt írja, hogy: "Csecsemők két hetes koruktól az első életév végéig kapják. A második életévben a V. olaj további adása főleg a téli hónapok alatt javasolt."

Úgyhogy bocs mindenkitől.

Südve Creative Commons License 2006.04.25 0 0 28032
Nekünk tavaly csak a szülinapig kellett, vagyis július közepéig, utána meg csak szeptembertől... na, ez is ahány orvos, annyi gyakorlat... :-(
Előzmény: FémFatál (28031)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.25 0 0 28031

Ezt a két üveg ügyet most hallom először...

De majd rákérdezek, téllegmán.

Nekünk az lett mondva, hogy három éves korig, az első évben nyáron is.

Azaz idén nyáron nem kell.

(Az a baj, hogy már úgy rááll a kezem, hogy automatice beadom a fickónak esténként. Na, este gyorsan kidobom a maradékot, úgyis határeset, hogy lejárt-e a szavatossága, ami, ha jól emléxem, fél év).

Előzmény: Szylvus (28029)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!