Keresés

Részletes keresés

Biovadász Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1322
Nos, ha a marketingdumába az dominálna, hogy milyen jók a hatoanyagok és nem szerepelne benne az amerikai tvshopduma, akkor (talán) nem ílyen bizalmatlanul állnának hozzá az emberek.

Vajon erre mikor jönnek rá a hálozatban?
Előzmény: Vikus2 (1321)
Vikus2 Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1321
Nyugi! Azért előbb megnéztem, hogy milyen fajtájú hatóanyagok vannak benne és hogy mit tartalmaz még. Ezért például egész leveles készítményt nem szívesen vennék meg, mert az aloin eléggé mérgező. (Teszem azt hozzá, hogy kis adagban az egyik legjobb hashajtó, de csak rövid ideig lehet szedni.)
Előzmény: Biovadász (1320)
Biovadász Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1320
"Erre tényleg nem láttam még írásos anyagot, ezért nem is hangoztatom."

Hangoztatják helyetted a "kollegáid" eleget.


"2. Abból, hogy hosszú ideig életben marad és, hogy begyógyítja saját magán a sebeket, én azt a következtetést vonom le, hogy ha saját magán ennyit tud segíteni, akkor talán nekem is jó lehet. Nekem ezt bizonyította"

Vikus, remek üzleti ajánlatom van számodra! :)
Csináljunk egy mlm rendszert, amiben a termék szalamandra püré lesz.
A szalamandra ugyanis egyedülállóan az állatvilágban vissza tudja növeszteni a végtagjait, sőt még az agya egy részét is!
A te logikád szerint ez elsöprőbb bizonyíték a szalamandra gyógyító hatására, mint bármilyen ajtóraszögelt aloe. :)
Ugyanis a szalamandra jobban gyógyítja magát mint az aloe, tehát a te logikád szerint ha magán ennyivel sokkal jobban tud segíteni, akkor neked még jobb lehet. :)

Amit írtál, az gyaloggalopp logika. (tudod, ha olyan nehéz mint egy kacsa, akkor boszorkány)

Ui.: azért ne rohanj egyből szalamandra pürét gyártani, mert egyrészt védett álat, másrészt a te vaslogikád ellenére sem gyógyít téged ugyanis mérgező.
Előzmény: Vikus2 (1316)
Metal Dog Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1319
Röhögni fogsz, olvastam valahol, hogy már kutatják a jelenséget. Csak nem annyian foglalkoznak vele, mint az aloe fajokkal, ezért még nem tartanak sehol.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1317)
Metal Dog Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1318
Fogadjunk.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1314)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1317
Már ne is haragudj, de ezzel az erővel letört gyíkfarokkal is kezelhetnéd magad! :-)))))   Lehet, hogy megéljük ezt is? Hogy amputált embereknek MLM-ben fognak gyíkfarkat árulni, hátha kinő az ő végtagjuk is?
Előzmény: Vikus2 (1316)
Vikus2 Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1316
1. Nem azt mondják, hogy az aloe ültetvény felett nincs légiközlekedés, hanem, hogy a méhészeti telep fölött. És azért, hogy a begyűjtött virágpor minél tisztább lehessen. Erre tényleg nem láttam még írásos anyagot, ezért nem is hangoztatom.
2. Abból, hogy hosszú ideig életben marad és, hogy begyógyítja saját magán a sebeket, én azt a következtetést vonom le, hogy ha saját magán ennyit tud segíteni, akkor talán nekem is jó lehet. Nekem ezt bizonyította.
De mindenki vonja le, neki mit jelent. Ha csak egy régi sztorit, távoli helyről, akkor csak annyit. Nem ez a bizonyíték, ez csak egy adalék a növény megismeréséhez. És senki nem azt írta, hogy az FLP-s aloe marad csak életben.
Előzmény: Biovadász (1315)
Biovadász Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1315
"Biovadász! Ha írott, független anyagból vett példákat sorolnak fel, az miért gagyizás?"

Ok, akkor csak válaszolj két kérdésemre, mert úgy látszik nem ugyanazt értjük parasztvakítás alatt:

1, Miért jó az, ha egy aloe ültetvény felett nincs légifolyosó?
2, Mire bizonyíték az egy gyógynövény szempontjából, hogy sokáig bírja ajtóra szögelve?

De most ne könyvet írj be, hanem gondolkozz. :)
Előzmény: Vikus2 (1313)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1314

Fogadjunk, hgoy ezt a hű-de-tudományosnak hangzó hablatyot Te sem érted!!! De még ha úgy is lenne, a vevők 99,9%-a nem tud mit kezdeni vele - de iszonyú jól hangzik! Le vannak hengerelve, a parasztok el vannak vakítva.

 

Vikus: azért kérdeztem, hogy benne van-e a könyvben!!!!! Ha nincs, akkor meg mi is tudjuk, hogy van néhány jó hatása az AV-nak.

Előzmény: Metal Dog (1312)
Vikus2 Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1313
Otto! Hol írja a könyv, hogy MLM rendszerben kell megvenni?
Biovadász! Ha írott, független anyagból vett példákat sorolnak fel, az miért gagyizás?
Hayloft! Ajánlanám a szótárt vagy egy orvos ismerőst megkérdezni, mit jelent ez a szó.
Metal Dog Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1312
Az igazság az, hogy a kutatások egyre inkább az acemannon molekula felé irányulnak, ami mucopoliszacharid, és már az eddigi eredmények alapján állítják, hogy rendkívüli képességekkel bír az immunrendszer modulálásában. Ez a molekula ebben a formában csak az Aloe Veraban van jelen, hasonló is csak két másik növényben. Lesz ebből még gyógyszer is egyszer, nem egyszerű betegségekre. A baj az, hogy a szinergikus hatás miatt a molekula magában nem biztos, hogy eléri a kívánt hatást.
Előzmény: Törölt nick (1308)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1311

"Még annyit, hogy az aloe az immunrendszert modulálja."

 

hotteccikmonnani???micsinál?

 

(éljenek a kárpitos gyógyszerészek)

Előzmény: Vikus2 (1285)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1309

UGyanígy fog megdőlni a többi parasztvakítás is. Viszont a forgalmazó kazánkovácsok és szövőnők nem fognak leállni ezekkel a csoda-érvekkel!

Az EGIS-t most büntették meg százmillióra http://index.hu/gazdasag/magyar/egis041025/

sajnos az ügynökök ugyanilyen reklámot folytatnak, de nehezebb elkapni őket.

Előzmény: Metal Dog (1307)
Metal Dog Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1307

Na figyelj. Az Interneten szerinted hány Urban Legend kering? Egy MLM hálózatban legalább annyi. Ezeknek van alapjuk, mint hagyományos társaiknak. Én a magam részéről hobbiból ellenőrzöm ezen állításokat.

A légifolyosóról pl. annyit már kiderítettem, hogy megvásárolni ugyan nem lehet az USA-ban sem, de bérelni igen. Még nem tudom, hogy a konkrét méhgazdaság fölött bérli-e a cég, de már nyomon vagyok. A Na-Benzoát természetes eredetével már leszámoltam, mert igaz, hogy ki lehet vonni növényekből, de akkor kétszeres lenne az ár. Annak megértésében, hogy ez miért kell, és miért nem annyira rossz, a szóban forgó könyv segített. A dallasi Southfork Ranchot pedig 1993-ban vette meg a cég, tehát nem tőlük bérelte a stáb a helyszínt. Más kérdés, hogy most kezdték el a folytatást, és ehhez már bérli. :-) Az ajtóra szögezett aloe meg igaz. Az ültetvényen használt elektromos traktorok téma helyszíni bejárást igényel, mert láttam már pici John Deere-t elektromos hajtással, de nagyot még nem. Ezt a fotókról nem tudom eldönteni, mert tök ugyanúgy nézett ki az elektromos gép, mint a dízeles.

Ugyebár Magyarországon táplálékkiegészítőről nem lehet azt mondani, hogy jobban leszel tőle, tehát előveszi a terjesztő az Urban Legendet, így sejteti a valóságot. (Jut eszembe, hírek szerint a GVH felfüggesztertte az FLP bírság kifizetését.) Én nem szeretem használni, csak amit magamnak bebizonyítottam.

Előzmény: Biovadász (1302)
Biovadász Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1306
Lassan írom, hogy te is megértsd:

Miért kell olyan gagyizást használni az mlm és tv shop termékeknél, hogy:

légifolyosómentes,
kétszeres hangsebességű,
ajtóraszögelve is megél (mi az isten köze van ennek a gyógyhatásához?)
NASA részére kifejlesztett,
Vagy pl a kedvenc AMWAY duma az LOC-ről, hogy virágot lehet vele locsolni...

Kedves Vikus elmondom még egyszer hátha még mindíg nem érted, nem az aloe hatásairól kérdezlek, hanem arról, hogy miért gondolják csak ennek a módszernek a képviselői, hogy a kanapéseggű amerikai háziasszonyok számára kifejlesztett marketingstílus európában is beválik? A hívők és a síkagyuak kivételével ki gondolja, hogy egy soksokezer méter magasan repülő gép csak maga alá függőlegesen füstöl és nem sokszáz vagy ezer kilóméterrel odébb?

Érted már?
Nem?
Akkor maradjunk példaként ennél a repülőnél, a többi dettó ugyanez.
Repül, van égésterméke, amit baromi messzire elfúj a szél, mire leér a földig, akár egy kontinensel odébb is fújhatja. Szóval szerinted mennyit ér, hogy nincs légifolyosó az aloe ültetvény felett? Igen pont semmit. Az hogy ilyenre hivatkoznak az a parasztvakítás.

Szóval erre miért van szükség, ha olyan baromi jó és ráadásul akár hogy oszt-szoroz a terjesztő szerinte még nagyon olcsó is? :)
Előzmény: Vikus2 (1303)
Biovadász Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1305
Vikus, nem tudom hogy és hányszor írjam le, hogy nem az aloe hatásait kritizálom, hanem a übergagyi "marketingtevékenységről" kérdezlek benneteket.
Mit nem értesz ezen? Ezt még az ujságárus és a kozmetikuslány is megérti, csak nem tud válaszolni...
Előzmény: Vikus2 (1303)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1304

Azért nem érted, mert nem akarod érteni. Meg a többi terjesztő sem!

 

Szerintem itt még soha senki nem kérdőjelezte meg az aloe-vera jótékony hatását. Nagyon jó égési sérülésekre, és még néhány egyéb tünetre. Nagyon szeretik a hölgyek az a-v tartalmú kozmetikumokat is. Nincs is ezzel semmi baj. A probléma ott van, hogy szerintettek csak az (flp) MLM-ben terjesztett a-v a hatásos, a többi ***rt se ér. EZ A HAZUGSÁG!!!

Ha az a könyv azt írja, hogy MLM-ben kell megvenni azt a löttyöt v. más terméket, akkor NEM FÜGGETLEN!

 

Biovadász:

>Miért kell az mlm és a tvshop termékeket parasztvakításos dumával eladni, >légifolyosóval, ajtóraszögeléssel, kétszeres hangsebességgel?

 

Kifelejtetted, hogy a NASA számára fejlesztették ki!!!!! :-)))))))))))))

Előzmény: Vikus2 (1303)
Vikus2 Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1303
Lemaradtam... Eddig minig kértétek, hogy valamivel igazoljuk amit állítunk. Most amikor egy teljesen független könyvet hoz fel valaki forrásként, az is parasztvakítás. Nem értem. :-(
Előzmény: Biovadász (1302)
Biovadász Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1302
Én meg kérdezem. Tőled, bízva abban, hogy te leszel az elsp mlm akármike, aki tud válaszolni. Túl sokat várok? Lehet...

Nomégegyszerutoljára:
Miért kell az mlm és a tvshop termékeket parasztvakításos dumával eladni, légifolyosóval, ajtóraszögeléssel, kétszeres hangsebességgel?

Ha nem tudsz rá válaszolni ne aggódj, nem lógsz ki a sorból a kollégáig 99%-a pont ugyanennyire ért hozzá...
Előzmény: Metal Dog (1301)
Metal Dog Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1301
Bocs, a "parasztvakítás" pontos forrását próbáltam vázolni. Ha ez mellébeszélés, ám legyen. Én olvastam, Te jössz. 
Előzmény: Biovadász (1300)
Biovadász Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1300
"Ulla Rahn-Huber: Aloe Vera A természet gyógyító és szépségápoló növénye, Egészség a természet patikájából sorozat, M-érték Kiadó, Budapest, 2004. 12. olda"

Bazze olvass már!!!!!!!!!!
Nem azt kérdezem, hogy jó-e az aloe vagy sem, hanem hogy miért kell PARASZTVAKÍTÁS dumákkal eladni (légifolyosó, ajtóraszögelés, stb)???????

Eh mindegy hagyjuk, kb pont ezt a mellébeszélést vártam, mint ahogy eddig minden mlm ügynöknél tapasztaltam. Újságárus és kozmetikuslány, betanulnak egy tv-shoppos reklámszöveget meg pár könyvcímet és azt ajángatják.....
Előzmény: Metal Dog (1297)
Metal Dog Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1299
Ajánlom a lenti könyvet. Cégfüggetlen.
Előzmény: Törölt nick (1296)
Metal Dog Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1298
Nézd, 26 év alatt biztosan nem marja le, mert akkor már előfordult volna. Ezzel szerintem veri a csalánt. :-)
Előzmény: Törölt nick (1295)
Metal Dog Creative Commons License 2004.10.26 0 0 1297
Ulla Rahn-Huber: Aloe Vera A természet gyógyító és szépségápoló növénye, Egészség a természet patikájából sorozat, M-érték Kiadó, Budapest, 2004. 12. oldal
Előzmény: Biovadász (1289)
Biovadász Creative Commons License 2004.10.25 0 0 1292
Vikus:
Én ezt elhiszem, de áruld már el légyszives, hogy miért jó attól egy gyógynövény, hogy lassan szárad ki? Vagy ez csak bele lett írva mert de jól néz ki?
Ennyi erővel azzal is lehetne érvelni, hogy a gyemekláncfű azért jó, mert a magja messzebre száll...
Előzmény: Vikus2 (1290)
Vikus2 Creative Commons License 2004.10.25 0 0 1291
Ha él még amikor kiteszed, akkor igen. :-)
Előzmény: Janibacsi (1288)
Vikus2 Creative Commons License 2004.10.25 0 0 1290
Az Aloe Veráról köztudott, nem FLP-s szakkönyvekben olvasható, hogy azért olyan nagy túlélő a növény, mert, ha megsérül a levele, akkor begyógyítja magának. Ha levágod és eldobod (nem kell kitűzni, az csak az arab szokások leírásánál szerepel és azt sem az FLP fizette, hogy leírja) még jó ideig nem szárad ki, nem fonnyad el. És sehol nem olvastam, hogy azt írta volna Metal Dog, hogy a többi gyógynövény nem jó. Csak ennek a szegény aloénak pont ez a tulajdonság jutott. Sajnálom...
Előzmény: Biovadász (1289)
Biovadász Creative Commons License 2004.10.25 0 0 1289
Le az összes olyan gyógynövénnyel, ami pár nap alatt megszárad az ajtón!
A mekka-ajtópróba 100% bizonyíték rá. hogy ezek mind vackok, a nagymamám kaktusza jobb gyógynövény ezeknél!
Rendelje meg most, a mekkajtó2000-t a teszteléshez kedvezményes áron! :)

Jaj hölgyekurak, az ilyen rossz dumák miatt van ilyen híre az egésznek, ha megtanulnátok kihagyni belőle az olyan részeket amin egy értelmes ember felváltva röhög és sír, nem lenne az ilyen cégek és termékek hirneve a béka segge alatt...
Nem tudom fel tünt-e már valakinek, de az öreg Európában középosztályban és attól felfelé nem működnek olyan jól azok a marketingfogások, amik a kanapéseggű amerikai háziasszonyoknál bejönnek....
Előzmény: Janibacsi (1288)
Janibacsi Creative Commons License 2004.10.25 0 0 1288

Muviraggal kiserletezni er? :o))

 

Jano

Előzmény: Vikus2 (1286)
Biovadász Creative Commons License 2004.10.25 0 0 1287
De ennek mihez van köze?
Kérdezhetem úgy is, hogy az mlm és tvshop termékekhez (akár jó akár nem jó) miért kell plussz parasztvakítást bedobni, ajtóraszögelést, kétszeres hangsebességet, légifolyósót, stb-t?
Miért nem lehet ilyen parasztvakítás nélkül?
Előzmény: Vikus2 (1286)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!