:) :) :) Tibbe, Tibbe! Hát a farka a tibeti masztiffnak! Mondjuk, szó se róla, gyönyörű zászlós farka van, de a két ülep, engem teljesen elvarázsolt, igen jól mutatnak, a pöttöm meg az óriás! :) :)
Hát, én sem mernék túl közel menni hozzá - de lenyűgöző a nagysága, az ereje és a nyugalma. Félni biztos nem kell mellette - már annak,akit nagyon szeret. :-)))
Igen, holnap jó idő lesz, megrendeltem:))) Ma délelőtt is volt egy kis napsütés, de ahogy jött, úgy ment... nincs meleg. Szeretném már, ha nem kéne ennyi ruhát fel-le venni... No és a kutyák tavaszi nagygenerálját is melegebb időben jó csinálni. mindannyiónk miatt:)
Én már ezt nem fogom tudni elérni, így inkább sűrűn cserélem a nyeles felmosófejeket:)))
esik--esik--esk--:( Jót tesz a földnek. de a veteménynek nem, mert nincs elvetve. Sőt nem is tudnak a földekre menni jó darabig a gépek, ha így elázik minden.
Itt is esik az eső reggel óta.(: Nekem sem akarnak kimenni, de az a baj, hogy én se nagyon, pedig muszály lesz. Én sem mosom meg a lábukat, mert mire becsukom az ajtót már régen a helyükön fekszenek. Bezzeg Pömpölénél be sem mennek addig az ajtón, amíg nincs lábtörlés. Hogy hogy tudta elérni? Na majd veszek töle gyorstalpaló tanfolyamot! :)))))