Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.A nem várt mensi előtt csináltam két tesztet.Mind a kettőn meg jelent a két csík,de nem a kontrol csík mellett hanem jóval odébb!!!A müanyag illesztés alatt!!!Ez esetleg jelentheti,h babás vagyok????
Vegyél egy tesztet és csináld meg reggeli első vizeletből.
Egyébként sose értettem az ilyen kérdéseket. A monitort nézve hogyan is lehetne megmondani, hogy terhes-e valaki, vagy sem? Miért nem jut eszébe a nőknek, hogyha aggódnak a menstruáció késése miatt, akkor vegyenek egy nyamvadt terhességi tesztet...? Annyi helyen lehet kapni, nem csak patikában.
Sziasztok!Másfél hónapja valakit kielégítettem kézzel, de már nem volt.Januárt 20 körül kellett volna megjönnie, de nem jött meg / általában nem rendszeresen jön, gyakran késik amikor nincs is rá "ok".Szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok? Hogy ha magamhoz nyúltam"olyan"kézzel?Néha szokott fájni a hasam, de nem mindennap.Szerintetek?Előre is köszönöm.
Játszottam kicsit a képpel, ha nagyon akarom oda tudom képzelni a második csíkot, de azért még ne éld bele Magad! Türelem, pár nap múlva tesztelj újra. Drukkolok:)
Látom már rég nem volt itt senki, kicsit én is eltüntem, mert el voltam keseredve, mert végül negatívak lettek a tesztjeim, de nem adom még fel, ma is csináltam egyet, van még egy hetem a mensesig, de ma vagyok a 10. dpo-n, ezért kiváncsi voltam. Szerintetek milyen ez a teszt? Én látok rajta valamit élőben.
Nekem egyszer volt ilyen, de az újabb egy-két óra múlva el is tünt. Az akkor negatív volt. Nézd meg délután, ha akkor is ott lesz, akkor valószínűleg pozitív. De azért ne éld még bele Magad. A (nem)várt mensi napján tesztelj újra. DRUKK!:)
Ma reggel csináltam egy tesztet, negatívnak tünk, és kb. egy-két óra múlva pozitív lett halványan, de látszik. Ilyenkor mi a helyzet? Clearblue teszt volt, szóval jobb minőségű, ezért nem értem. Még van egy hetem a mensesig csak kíváncsi voltam :-). Történt már valakivel ilyen? És mi lett végül? Kérlek segítsetek.
Én holnapra nem várom, múlt szerda óta pecsételgetek, hőemelkedés és émelygés. Doki szerint 70% hogy nincs baba 30 % hogy van. Napokon belül kiderül. 6.-án még nekem is negatív volt. Holnap reggel azért mindenképpen ellövök egy tesztet! :)
Sajnos én március 28.-án elvesztettem máe egy babut igaz 6 hetes volt és akkor 2 nappal a nemvárt után lett halvány pozitív, de most vettem 10es tesztet és az elvileg 2 nappal előbb kimutathatja, de ugye ez attól is függ mikor ágyazósott be.
Pár nap múlva kéne megjönnie, szerintem nem volt túl sokáig benne. És te mikorra nem várod :-) ? Pár nap múlva tesztelek mégegyet, holnap írd majd meg, hogy milyen lett a tied.
Szerintetek mi lehet ez a rózsaszín folt és nem csík? Volt már valaki hasonló helyzetben és terhes volt? Lehet még korai volt? Az előző végülis negatív lett, megmutattam a páromnak, de azőta eltelt pár nap és megint teszteltem és ilyen lett:
Csak holnap tudom elérni az orvosomat, de hátha tud valaki valami okosat mondani. Merckmorfin és Euthyrox gyógyszert szedek PCO-ra és autoimmun pajzsmirigy alulműködésre és 9 napja késik. Az előbb csináltam két tesztet is ami pozitív lett, okozhatják a gyógyszerek a pozitív tesztet?