Azt hittem, hogy készítesz gyöngyöket és azért kérdeztem, hogy mit szólsz a narancs színhez, hogy tudnál-e olvasztani. Akkor ez tárgytalan. Később lehet, hogy a feketét átvenném tőled, addig megszámolod hány darabod van belőle?
Köszönöm, hogy megnézted. Azért voltam olyan rövid, mert a billentyűzetemből több gomb beragadt (kicsi gyerekem bele öntötte a teát) és így nehéz volt írnom:-) Már megoldottam, van új billentyűzetem. Jól olvastam, hogy te készítesz gyöngyöket? Narancs színhez mit szólsz? Színtelen gyöngyből ami nagyméretű (2,5-4 cm-ig) mennyid van és mennyiért?
mármint az volna jó, ha megnézném a hőfokokat? :-) na jó, megkeresem
ilyen gyöngyeim vannak elég sokan, többféle színűek, csupaszon is, fóliázva is, jól emlékszem, hogy a színtelenekre utazol? mennyi kellene? nem emlékszem, pont színtelennel hogy állok
Ha jó neked,hétfőn leleltározom milyenek vannak. Biztos van még jó pár pirosom is,de átlátszóból is akad egy csomó,ha jól emlékszem. Valami árnyalata van tán,majd megnézem.
A szívem vágya piros volna nem is kellene belőle csak 4 db. Átlátszóra volna még szükségem abból amennyi van jöhet. Előre is köszi. Kerámia égetésre használt kemencében lehet üveget olvasztani? Azt mondja az ismerősöm ő 900 fokon égeti ki az edénykéit. Ez az üvegnek is elég nem?
Sziasztok! Van-e valakinek nagyméretű (3 cm-es) lámpa gyöngye eladó vagy hol lehetne beszerezni. A Gm-ben már nincs és nem is lesz, megszüntették a forgalmazását. Előre is köszönettel!
Valóban kevesebbet kell csiszolni, de nincs igazán gyakorlatom, mert kb. 3-4 órát használtam, amikor megvettem, azóta nem volt időm foglalkozni vele.
A tanfolyamon azt mondták, hogy azért jó a fűrész, mert kevesebbet kell törni, bonyolultabb formákat is ki lehet vágni úgy, hogy nincs túl sok hulladék.
sajnalom, de nem kaptam semmit, vagy nem voltam eleg figyelmes es a kukaba uritettem volna ? nem hiszem, ha kedved tartja ismetelsz-e? koszi. Kristall 2000 S gepem van erre is szerelheto, nem ? valo az allitas, hogy a szoban jaro furesz utan nem kell csiszolni, illetve nagyon keveset?