Nem csak engemzavar,foglalkozik a témával .hanem több forumtárs megjegyezte negetivvéleményét a minuszolóval kapcsolatbann.
Valószinüleg egyszer ugy is kiderül ki az,ha valaki utánnanéz kinek az IP ciméröljönnek a nagymennyiségü minuszok..(van rá lehetöség)
mint pl.az utobbiesetbenn Te 6 +t,én 11-t kaptam rövididöalatt,nemondja senki,17-ten csak azértnéznekbe,kb .1/2 óraalatt, hogy sumákba minuszoljanak ..
A minuszolás itt a forumon egy jelentéktelen tevékenység,igazságszerint szórasemérdemes,figyelembesemkénevenni,csak az ember nem érti mi a célja a minuszolónak,és miért sumálba nyilvánit véleményt,csak izgatja a kedéjeket,azértneház megállni szónélkül a a tevékenységét ..pedig azvolna a helyes...
Ilyen emberekközötti probléma mindigvolt,van,és lessz is..
Egy jó pl.a zsenik zsenije mondta:
„Es gibt keine Impfung gegen Dummheit.“ ― Albert Einstein ="A hülyeség ellen nincs védőoltás."
Ui.biztosan a minuszolót a szülei elvittékorvoshoz,az orvos aztmondta elmebeteg,a szülei ugyértették ,elmehetnek ,nem kezeltették a gyereket ,életevégéig gyogyós..
Láthatod, csak nem nyugszanak mínuszkáék, mert bennük tartja valaki a lompost.
Most elmentöttem néhány oldalnyi hoozászólást bizonyítékként, a fölsőbb szervek számára.
A továbbiakban élni fogok a szabad vélemény nyilvánítás jogával, lehet hogy kimozdul majd néhány be betonozott személy is. Én nem sunnyogva töszöm ezt mint a hernyók, hanem nyilvánosan.
A kéményhuzat alapja a hőmérséklet-különbség. A téglából épült külső kémény is kihűl, de a hozzá lépest kb. nulla tömegű fémcső akár percekkel a tűz kialvása után kihűl, a huzat megszűnik. Tekerhetsz köré bármit, az attól még ugyanúgy ki fog hűlni, legfeljebb nem 5 per hanem 10 után. Nem véletlen, hogy a kéménynek az épületen belül a helye, ahol maga az épület tartja melegen...
Ez az olcsóáru hátránya,(kb.70 EU )habár az uriember aki használja,(csempész) rendszeresen használja,3 éve ..
A kapcsolo az elektromosfeltételenkek megfelelö ,4x 1.5 V =9V -tal müködik a szerkenytyü,csak a kis fekete kapcsolókarhasználata kényelmetlen,kicsi ,ennél is az törtle..
Ha én most mondok erre egy összeget, akkor az te elhiszed? Akkor téged tényleg könnyű félrevezetni. Kérj olyan kéményes vállalkozásoktól ajánlatot, akik bélelnek, bővítenek fúrással/marással, vesd össze őket és döntsd el, melyik felel meg neked.
Könnyen lehet. Felújítani kb. mennyibe kerülne a régi kéményt? Tehát kiszedni belőle a ráégett alumínium burkolatot. Emeletes ház, tehát a kémény teljes hossza 9-10 méter lehet.