Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.03 0 0 413
Csatlakozom
Előzmény: pasa_ (410)
zsombolya Creative Commons License 2003.11.03 0 0 412
Szilva2, írtál már nekem? Várom ám:)
Előzmény: Szilva2 (198)
F_a_s_z_á_n Creative Commons License 2003.11.03 0 0 411
Mindig irigyeltem az olyanokat, akik keveset szólnak és mégis sokat mondanak! :-)

Előzmény: pasa_ (410)
pasa_ Creative Commons License 2003.11.03 0 0 410
>Hát ez valahogy nem sikerült.

Ez "valahogy" sosem sikerul.

Pedig ha belegondolsz eleg egyertelmu, hogy akik eleve nem ertik amit irsz, a tovabbi irasaidat sem fogjak erteni, az ujabb torekvesekkel egyutt.

>Jeleztem is többször, hogy az ilyen jellegű kóstolgatásokra nem szívesen reagálok.

Teljesen felesleges reagalni. Flamen kivul mas nem terem belole. Felesleges idopazarlas.

Ha van mondanivalod a temarol, mondd el, aki akarja, felfogja. Ez forum es nem cset, joval tobben olvassak, mint irnak bele, es az o szamukra erdemes irni.

Pasa

Előzmény: F_a_s_z_á_n (404)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.03 0 0 409
szasenyka, csak a tortenelmi huseg kedveert, NEM faszan kezdte a jelzoket akasztgatni, ora akasztgattak mar rogton a legelejen. Pl hogy arrogans, mert ki meri jelenteni, hogy horribile dictu 30 perc futasba nem fog egy egeszseges iskolas belehalni. Aztan ebbol lett levonva a sok okos kovetkeztetes, hogy az o nebuloi biztosan mind utaljak ot meg a testnevelest meg az iskolat es talan az eletet is an blokk!

Meg erteni sem tudom, mire ezek a nagy erzelmek egy atszaladgalt tesiora miatt.

Előzmény: Törölt nick (407)
F_a_s_z_á_n Creative Commons License 2003.11.03 0 0 408
Egy apró kiegészítés:
1. Amiket én írtam, azok már a VÁLASZOK voltak!
2. A "facsiga" is!
VISSZAOLVASHATÓ! Menni fog?

Előzmény: Törölt nick (407)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.03 0 0 405
"De manapság olyan nyomasztó szülőnek lenni!"
???????????
Mi abban a nyomaszto? En annyira elvezem, hogy januartol inkabb otthon maradok htb-nek, hogy ne massal nojon fel a gyerekem, meg akkor is ha kevesebb jut siturara meg lovagolni.
Bizont te tehetsz rola ha koverke, te adsz neki egy evesen csokit, mert olyan edesen maszatoska. Meg 2 evesen megdonelc mert azt biztosan megeszi es gond sincs vele. Aztan raszokik. (nem Rolad irtam, altalaban de a kover gyerek nem isten akaratabol kover, hanem tobbet visz be mint amennyit felhasznal)

Miert van az, hogy Te Joistened Neked, akit nyomaszt a szülöseg, konnyen adott gyereket, nekem meg, aki annyira elvezem es elveznem ha 4 lenne akkor is valoszinuleg, meg lombikkal sem ad??? Na ennyit a te Joistenedrol :(((

Az eletformat nem az iskola adja a gyerekednek hanem TE. Az iskola max megadja a sosem mozgoknak is a minimalis mozgasi lehetoseget, mert elettanilag szukseguk van ra.

Visszaterve a csunya szavakra. Volt nekem Olaszo-ban egy szomszedasszonyom, ugy hivtak PINA. Igen, ez a neve, ez egy teljesen hetkoznapi es eleg gyakori nev. Es volt neki egy fia, akit ugy hivtak Luca, amit ugy kell ejteni LUKA. Ez ma az egyik legdivatosabb fiunev. Szerinted en sosem ejtettem ki a szomszedasszonyom nevet? Vagy a fiaet??? Nem kellene szavakon megakadni, azok csak szavak, elszallnak a levegobe, vagy bele az internetbe, de ott mar csak 00111101000011010 a legcsunyabb szo is. Szavakkal nem lehet gyilkolni, de igazan meg bantani sem, mert ami teged bant az nem a masik nickje, hanem valami benned amire a nickrol asszocialsz, amirol a masik nem is tudhat. Engem nem bant faszan nickje meg mase sem, ot minositi adott esetben nem engem.

Előzmény: komancs (401)
F_a_s_z_á_n Creative Commons License 2003.11.03 0 0 404
Ha értenéd is, amit olvasol, akkor feltűnt volna, hogy udvariasan megkértem az engem gyalázóakat, hogy ne avval foglalkozzanak, hogy szerintük milyen vagyok, hanem próbáljunk meg értelmesen a témánál maradni.
Hát ez valahogy nem sikerült.
Jeleztem is többször, hogy az ilyen jellegű kóstolgatásokra nem szívesen reagálok.
Ezután kicsit huncut dolog megint az én lelkivilágomra vicces (ha-ha-ha!) utalásokat tenni.
El kéne felejteni engem, meg azokat is amiket mondtam/írtam, s mehet tovább a dagonya.

"ugyanis valóban normális, együttműködő szülőnek tartom magam, "

Erre egy számítástechnikai szervíz díjszabása ugrik be:

Szervízdíj 2000 Ft/óra (belépni tilos!)
Ha belép, 3000 Ft/óra
Ha nézni akarja, 4000 Ft/óra
Ha beleszól, 5000 Ft/óra
Ha segíteni akar, 6000 Ft/óra
Ha maga akarja csinálni, és minket nem enged a géphez, 10000 Ft/óra

Előzmény: Törölt nick (399)
Szilva2 Creative Commons License 2003.11.03 0 0 403
Nem hiszem, hogy kizárólagosan az iskola felelőssége a büfé választéka. Szerintem a szülői értekezletek pont az ilyen problémák megbeszélésére IS kell, hogy fordítson időt. Ráadásul, ha a szülő csomagol uzsit, és nem pénzt ad, máris meg van oldva a helyzet.
Én pl. csomagolok, mert nem vet fel minket a gazdagság, ezért nincs zsebpénz. De azért annyira szegények sem vagyunk, hogy ne legyen, így ha szükségük van valamire, nyilván kapnak pénzt. Amikor nem értem rá a nagy rohanásban uzsonnát gyártani, adtam pénzt, de kikötöttem, hogy csak ezt, vagy azt vehetnek belőle. Az az én szerencsém, hogy a gyerekeim - legtöbbször - szótfogadnak. Ha nem, és sumákolnak, akkor lelkük rajta...
Előzmény: Törölt nick (402)
komancs Creative Commons License 2003.11.03 0 0 401
Természetesen sok mindenben igazad van.
De manapság olyan nyomasztó szülőnek lenni!

Régen a gyerek isten akaratából született, manapság a fogamzásgátlás korában az én döntésem .
Én tehetek róla ha kövérke, mert nem figyelek a táplálkozására, miattam néz állandóan tévét, mert nincs időm rá, stb..

Azt szeretném ha a suli nem ellenem dolgozna. Ha már én tudatlanságból nem odafigyelésből elrontottam az alakját, akkor az tesitanár ne vegye el a maradék mozgáskedvét, hanem egy ici-picit korrigálja az én balekságomat, és amennyire lehet szerettesse meg vele a mozgást.

Ez olyan kipipálás szerűnek tűnik, ma 30 percig megizzasztottuk, pedig a cél nem ez, hanem az hogy ÉLETFORMÁJÁVÁ váljon, hogy napi 30 percet mozogjon.

Előzmény: Szilva2 (397)
anyabanya Creative Commons License 2003.11.03 0 0 400
Igazad van, nem a gyerek tehet róla, hanem vagy a rossz táplálkozás egy kis alkati adottsággal keverve, vagy a hormonok, amiről meg senki sem tehet, de.... A tanár mind két esetben rávezetheti kedvesen és tapintatosan is arra, miként probáljon fogyni. Az egyik ismerösöm fia volt kövér, amugy senki más a családban, csak ő. A tanár kialakotott neki egy fogyi programot és a gyerek örömmel csinálta, mert látta, hogy csak jót akar lenni, hogy megérti őt, stb Sosem ségyenitette meg azért, mert a sulya miatt kevesebbet tudott futni, csak fokozatosan növelte a követelményeket. Ez a tanár otthoni feladatokat is adott, hogy mennyit fusson, mennyit ugráló kötelezen, uszon stb. Sőt még azt is megmondta, hogy mit egyen, s mit ne, mikor, stb A mamának komplett leirást adott és tanácsokat. Aztán, ahogy javult a gyerek, ugy dícsérte egyre többet a társai elött is, mert eleinte a közös titok volt a fogykura.
Előzmény: Szilva2 (397)
F_a_s_z_á_n Creative Commons License 2003.11.03 0 0 398
"kedves tanerő nehezen fogja fel, hogy sokkal fontosabb a mozgás, a sport megszerettetése a gyerekekkel mint az, hogy a gyerek kiköpje a tüdejét és előre azon agyaljon hogyan tudná kikerülni az óráját amit megutáltatott már."

Még szerencse, hogy vannak ilyen hozzáértő figyelmes szülők, akik felhomályosítják az embert, hogy mi az ami a legfontosabb. Nélkülük, csak tanácstalanul szédelegnénk az iskola folyosóján kétségbeesve, hogy most mi lesz?

Kérlek tanítsatok még! Olyan jó inni a szavaitokat, érzem, hogy fény gyúl a belsőmben, s kitisztul az a kevés a fejemben. Végre! Új értelemet kapott az életem!
Ne hagyjátok abba!

Előzmény: Törölt nick (395)
Szilva2 Creative Commons License 2003.11.03 0 0 397
Kedves Anyabanya!

Több topicban is találkozhattunk már, és mondhatom, hogy eléggé megkedveltelek.
Most viszont nem értek egyet veled, mert bár lehet, hogy a nagy átlagoból kiesel, de ez a tényeken nem változtat.
Szerintem azért nincs igazad, mert nem a gyerek tehet arról, hogy "kistehénke" lett belőle, ahogy írtad. Arról egyes egyedül a szülő tehet (néhány hormonzavaros esettől eltekintve), még csak nem is a tanár. A tanárnak az a dolga, hogy megmozgassa a gyerekeket, közben statisztikákat kell gyártania, mindenféle Cooperek által kitalált tesztek elvégzése után, tehát közel sem arról van szó, hogy a tanár élvezkedik nyálcsorgatva. Egyszerűen arról van szó, hogy manapság a legtöbb gyerek túlsúlyos, mert nem táplálkozik megfelelően. Miért nem? Mert ebben a rohanó világban a szülőnek nem jut annyi ideje a gyerekére, amennyi szükséges lenne. Mit csinál ilyenkor az átlag szülő? Ellátja zsebpénzzel a gyereket. A gyerek bemegy az iskolai büfébe, és édessüteményt vesz, meg kólát, ahogy azt a napokban is láthattuk egy TV műsorban, illetve bemegy egy gyorsétterembe, ahol ismét feleslegesen túldúsított, káros adalékanyagokkal teli patkányhúst (én csak így hívom) raknak a tálcájára, mellé ismét kóla, csak nagyobb adagban, mint a suliban. Aztán ott meresztik a seggüket, míg ki nem dumálták magukból a hülyeségeket.
Szerintem tehát ha a tanár kissé leizzasztja ezeket a gyerekeket a tornaórán, amiatt nem kellene a szülőknek a szívükhöz kapniuk.

Igenis meg fogom védeni azokat a tanárokat, akik megpróbálják kicsit megmozgatni az eltunyult kölköket! Egyébként pedig ha csinálsz magadnak egy kis statisztikát, akkor rájössz, hogy igazam van. Én ugyanis vettem a fáradtságot, és sok szülővel beszélgettem arról, hogy milyen az iskolánk. Kétféle elégedetlenkedővel találkoztam. Az egyiknek nem volt jó tanuló a gyereke, a másik meg sznob, örök elégedetlenkedő, de ahhoz már nincs elég pénze, hogy magántanuló legyen a gyereke, így aztán marad az állandó panaszkodás. Próbáld csak ki Te is, kérdezősködj, és hidd el, meg fogsz lepődni. Nálunk pl. nagyon jó a továbbtanulási arány, a legjobb gimikbe mennek a gyerekek a suliból, és mégis vannak olyanok, akik szídják.

És addig tanárpárti leszek, amíg látom, hogy a gyerekek direkt kikészítik őket, és ők meg másnap is képesek bemenni, és tanítani alamizsnáért olyan körülmények között, hogy az egy szégyen az egész államra nézve. Hiszen a felnövekvő nemzedékkel kellene foglalkoznunk, de ebben az országban sokmindent meg lehet tenni sokaknak, tökmindegy melyik kormány van hatalmon. Csak az iskolákkal nem foglalkoznak, és így a gyerekekkel sem. Hiába mondják, hogy de.

Na jól elkanyarodtam. A lényeg, hogy nem ártott még meg egy kölöknek sem, ha minimum annyi kalóriát elégetett egy nap, amennyit felvett.

Előzmény: anyabanya (392)
F_a_s_z_á_n Creative Commons License 2003.11.03 0 0 396
"Te cinikus, durván sértő és arogáns vagy"
Ez így van! Sőt kioktató is: az arrogáns-t két "r"-el kell írni!
Ja, persze, elütés volt :-)))

"megalázz gyermekeket, mert mondjuk nem tudnak ugy teljesiteni, ahogy Te akarod?"

Ezt honnan veszed?
1.Itt valszeg felnőttek vannak.
2.Senkit nem aláztam meg!!

"akik szerint a vívás nem sport" -a sakk is az!

"El tudom képzelni, hogy viszonyulsz egy túlsulyos gyermekhez, egy kistehénke kamasz lányhoz (remélem tévedek)..."
Üvöltve szoktam a sarkukban nyomulni, és szöges ostorral verem a hátukat, amíg össze nem rogynak, aztán még a földön fekve néhányszor belerúgok a mozdulatlan testükbe, átharapom a torkukat és iszom a vérükből.
(Ezt szeretted volna hallani, ugye?) :-)))

Előzmény: anyabanya (392)
F_a_s_z_á_n Creative Commons License 2003.11.03 0 0 394
Éljen!
Előzmény: Törölt nick (391)
komancs Creative Commons License 2003.11.03 0 0 393
Lehet, hogy naív vagyok, de ahhoz hogy kérdezni tudjon valaki, ahhoz ismeretei kell hogy legyenek.
Most a fiam Petőfi életrajzát tanulta, és kikérdezés helyett, ezt játszottuk.Az ötödik kérdésél már komolyan el kellett gondolkodnom, hogy mi is volt az anyagban amire rákérdezhetek.(előtte fölolvasta). És ő is azt mondta, mostmár inkább csak te kérdezz.
Gondolom egy új anyagnál, ha valakinek még 6. kérdése is van az nagyon figyelt, és az a cél, hogy figyeljen a gyerek ne rendetlenkedjen az órán.
Előzmény: Szilva2 (389)
anyabanya Creative Commons License 2003.11.03 0 0 392
Kedves sport eszköz Te cinikus, durván sértő és arogáns vagy, s ez inkább tesz alkalmatlanná a pedagogusi pályára, mint a követelmény szint. Azt hiszed, hogy igazad van, jó legyen, de ez mire hatalmaz fel? Arra, hogy megalázz gyermekeket, mert mondjuk nem tudnak ugy teljesiteni, ahogy Te akarod? Ugyan már! Vannak tesi tanárok, akik meg tudják egy életre utáltatni magukat, akiknél a serdülő világbajnok csak kettes-hármas, akik szerint a vívás nem sport. No egy dolgot érnek el, kiirtják a kölkökből a sport szeretetét.
A cinizmus a másik lealázásának lelki igénye kivillan a soraidból és ez szörnyű annak a tükrében, hogy Te is nevelheted a jövö generácioját. El tudom képzelni, hogy viszonyulsz egy túlsulyos gyermekhez, egy kistehénke kamasz lányhoz (remélem tévedek)...

F_a_s_z_á_n Creative Commons License 2003.11.03 0 0 390
"remélem sosem fog ilyen ember kezei közé kerülni a fiam"

Ne reménykedj, fog, csak akkor már késő lesz! :-) Majd jussak eszedbe! :-)

"nem nagyon sikerült a testneveléstanárok jóhírét öregbítened itt"

Nem is volt ilyen célom.
Legközelebbi fogadóórán ne felejts el felszólalni, hogy:
"Pistikének" csak 5 percet engedélyezel futtatni, lécci, lécci, lécci, mert te olvastad az interneten, hogy annyi a követelmény, és ha nem így lesz, bepereled a tornatermet.
(Majd figyeld a reakciókat!)

Előzmény: Törölt nick (388)
Szilva2 Creative Commons License 2003.11.03 0 0 389
"minden óra végén lehetőség lenne kérdéseket föltenni. Aki kérdezni tud az biztos, hogy figyelt. Aki a 6. kérdést is fel tudja tenni, az piros pontot kap, 3 v 5 pont egy kis ötös, és 3-5 kisötös javítana egy jegyet a témazáró osztályzaton"

EZ AZTÁN A TANÍTÁS!
Nem akarok károgni, de szerintem nem biztos, hogy azt írtad, amit szerettél volna közölni. Azt azért érzékeltem, hogy a jó szíved vezérelt. De az írtad, hogy ha a gyerek tud okosakat kérdezni, ráadásul hatot is, akkor kaphat piros pontot. Ugye eddig jól értelmezem? Aztán 3 v. 5 pont kegy kis ötöts, stb. Kérdem én naívan, hogy miért a kérdésre kapná a kölök a piros pontot? Hiszen TE válaszolsz, ő csak kérdez. Végül is a gyereknek lehet egy csomó kis és nagy ötöse, mert jól tud kérdezni. Kérdés, hogy az anyagot tudja-e?

Az én álmaim iskolájában pedig mindenkinek lennének kötelességei, és azokat be is tartaná. Úgy a tanárnak, mint a diáknak egyaránt. Továbbá mint már említettem, saját szekrényekkel rendelkeznének a kölkök, hogy a saját cuccaikat el tudják zárni. Ugyanis hiába akarjátok itt megváltani a tanár társadalmat, a gyerekek - főleg általános iskolában - baromi kegyetlenek, ott szúrnak ki a másikkal, ahol csak lehet, jókat röhögve a szenvedő alany nyomorán. Továbbá lopnak, csalnak, hazudnak - életre nevelődnek.

Előzmény: komancs (382)
F_a_s_z_á_n Creative Commons License 2003.11.03 0 0 387
Gyöngyöt a disznók elé?
Előzmény: Törölt nick (386)
F_a_s_z_á_n Creative Commons License 2003.11.03 0 0 385
Megint tanúbizonyságot tettél a hozzánemértésedről:
A követelmény rendszer a minimumot takarja, ami még kell a továbblépéshez, hogy te is megértsd a KETTES-t. Ez nem ugyanaz, amiről én az állóképesség FEJLESZTÉSEKOR beszéltem.

Személyeskedő megjegyzéseidre TUSKÓ módon nem szeretnék reagálni. Sajnos Te olyan egyszerű, vagy mint a facsiga, a 6.-os fizika tananyagban.
Előzmény: M62 187 (367)
E-ditke Creative Commons License 2003.11.02 0 0 384
Két gondolatodat emelném ki, amelyik, azt hiszem, egyáltalán nem iskola-, hanem tanárfüggő, és biztos vagyok benne, hogy vannak tanárok, akik alkalmazzák is ezeket.

...év elején rászánnék pár tanórát arra, hogy a meggyőzzem a skacokat, miért is kell ezt a tárgyat ismerni, tudni
Nem kell erre külön tanórákat szánni, azt hiszem. Folyamatosan, minden órán tudatosítani kell a gyerekben, hogy amit éppen tanulunk, az miért jó vagy szép.

...minden óra végén lehetőség lenne kérdéseket föltenni. Aki kérdezni tud az biztos, hogy figyelt.
Tudomásom szerint ez elég elterjedt módszer.

A negyedévenkénti számonkérésről már írtak mások, azokat csak megerősíteni tudom a véleményemmel.

Előzmény: komancs (382)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.11.02 0 0 383
Én a magam álomiskolájában ennél többre mentem... :-)

Álmaim iskolájába a gyerekek szeretnek jérni, és csak tényleg akkor maradnak otthon ha betegek. Álamim iskolájában a gyerekeknek örömöt okoz az, ha új tudást szereznek, és álmaim iskolájában minden tanár arra kivéncsi, higy mennyit is fejlődött MAGÁHOZ KÉPEST az én gyerekem. Egyáltalán, álmaim iskolájában mindenki arra kiváncsi, hogy mit tud, és nem arra, hogy mit nem tud a gyerekem.

Álmaim pedagógusai NAGYON JÓL meg vannak fizetve. És eleve úgy kerülnek a tanári székbe, hogy előtte VAN NÉMI SZELEKCIÓ, és nem úgy megy, hogy aki másra nem volt jó, az menjen el tanítani. Álmaim iskolájában a valóban hHIVATÁSSAL rendelkező pedAGÓGUSOK KAPJÁK MEG IDŐVEL AZ IGAZGATÓI SZÉKET.

Eh... most látom, hogy a pisis bilbe lógott a kezem, és ezt félálomban mondtam, bocs... :-((((

Előzmény: komancs (382)
komancs Creative Commons License 2003.11.02 0 0 382
Ha valóban irónia nélkül kérded, akkor egy szóval :emberséges.
Az én sulimban azt érezné a gyerek, hogy érte van minden, és nem ellene.
Mint egy üzletben, ha rá akarok sózni vmit a kedves vevőre feldícsérem a portékát. Ugyanígy év elején rászánnék pár tanórát arra, hogy a meggyőzzem a skacokat, miért is kell ezt a tárgyat ismerni, tudni. S ehhez nekem is tudnom kell hogy mi is a legfontosabb a tanárgyamban, hogy kellően hiteles legyek.
Mint korábban írtam jobb szeretném, ha csak nagyedévente lenne néhány dolgozat, teszt v vizsga, menet közben nem osztályoznék.
Viszont minden óra végén lehetőség lenne kérdéseket föltenni. Aki kérdezni tud az biztos, hogy figyelt. Aki a 6. kérdést is fel tudja tenni, az piros pontot kap, 3 v 5 pont egy kis ötös, és 3-5 kisötös javítana egy jegyet a témazáró osztályzaton.
Előzmény: E-ditke (377)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.11.02 0 0 381
Én is átnéztem, és igazat adok a betükombinációs kollégának.
Előzmény: Törölt nick (380)
M62 187 Creative Commons License 2003.11.02 0 0 379
Elsiklottam néhány "részlet" felett, és csak most hívtát fel rá a figyelmemet... :-)
Ígérem, nem leszek hosszú, tárgyilagos leszek és nem személyeskedem...

"Azért a számokba ne menjünk bele, mert nem nehéz utánajárni, hogy az állam bevételeinek a több mint 90 %-át az adók teszik ki, és a befolyt adók több mint 90 %-át a bérből és fizetésből élők által befizetett és levönt jövedelemadók jelentik."

Valóban nem nehéz utánajárni. Meg is tettem, mert a fenti adatok már ránézésre is alapvetően hibásak. 2002-ben a központi költségvetés bevételeinek 68%-a származott a közterhekből (jövedelemadók, tb. járulékok, egyéb adók, vámok stb.). Ez azért mégsem 90%. A bevételek 17%-át tették kia jövedelemadók. Ez már arányaiban is nagyon messze van a 90%-tól. A teljes bevétel 13%-át teszi ki a személyi jövedelemadó (és ebbe beleértendő a bérből és fizetésből élőkön kívül a vállalkozók befizetései is!). Ez a 13% nagyon-nagyon messze elmarad az említett 90%-tól. Még akkor is, ha hozzáadjuk a munkavállalókat terhelő , 4%-ot kitevő tb. járulékot. Csak megjegyzésként: a közterhek 35%-át, a teljes bevétel 24%-át teszik ki a termékek és szolgáltatások adói. De még ez is kevés a 90%-hoz.
(Az adatok forrása a http://www.pm.gov.hu/Dokumentumok/Hirek/Aktualitasok/Jogterv/ktsgtv/altindmell/im_merl.pdf dokumentum.)
Mivel azt ígértem, nem személyeskedem, ezért nem is fűzök megjegyzést a fentiekhez.

"Sajnos nincs 50%-os utazási kedvezményem."

Akkor téged valaki becsapott. Minden tanárt megillet az 50%os kedvezmény a MÁV és a GySEV vonalain, valamint a BKV-HÉV vonalakon a közigazgatási határon kívül. Ez tény, ehhez kivételesen valóban értek!

Más:
Kedves bokor!

Én egyetlen szóval sem állítottam, hogy értek az oktatásügyhöz. (Ha igen, kérlek mutasd meg, hol!) Én csak azt írtam, hogy remélem, ebben az országban járt vagy jár 10 millió ember iskolába, tehát véleményük lehet róla, akár csak a tanárokról. Főleg azoknak, akiknek a gyerekeik is iskolások (voltak).
A többi csak irónia... :-)))

Előzmény: F_a_s_z_á_n (226)
Lovászi Creative Commons License 2003.11.02 0 0 378
Talált, süllyedt...
Szia, sorstárs :-)
Előzmény: pasa_ (371)
E-ditke Creative Commons License 2003.11.01 0 0 377
Látod, erre mondtam, hogy durván fogalmaztam, és bele lehet kötni.

Én most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen a Te álomiskolád. De komolyan, irónia nélkül mondom.

Előzmény: komancs (376)
komancs Creative Commons License 2003.11.01 0 0 376
Ez érdekes helyzet!
Általában a főnök fizet, és lehetnek ezért elvárásai.
Itt viszont én adom a pénzt az adóból, és konkrétan a befizetndő összegekkel, a megvásárolt taneszközökkel megkönnyítem a "főnök " munkáját.
Előzmény: E-ditke (375)
E-ditke Creative Commons License 2003.11.01 0 0 375
Nem, az iskola valóban nem a Te főnököd, hanem - durván fogalmazva - a gyereké.
(Ebbe most bele lehet kötni, de nem tudom jobban kifejezni magam.)
Előzmény: komancs (374)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!