Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2003.07.13 0 0 854
mf

mivel cca egyetlenegy konkretumot irtal erre kerdeznek ra.

tehat az aak milyen es mennyi penzzel vett reszt a pannonplast uzletben?

emlekeztetoul te 13 milliardot irtal!

Előzmény: mellfekvenc (851)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.13 0 0 853
surmi

nekem ez a madura forro pinter vonalbol a madura mond valamit. mszp-s. forro a mediaize? pinter a belugyminiszter? buta vagyok nem tudom es nyilvan tudnom kellene.

egy sikaszto sehova ne menjen es kulonosen ne menjen

1., ibizara

2., aderhez

menjen a bortonbe, elozetesbe.

egy rogan ne inszinualja a belugyminisztert hogy alkalmatlan erintettseg okan a vizsgalatra.

akinek bukni kell bukjon. nagy sandor annak idejen vip ugyben egy 3 millios kolcson miatt bukott. cca akkorat mint simicsko. nem tul nagyot.

az hogy en a penzemet egy brokernek odaadom hogy forgassa meeg nem buntett. ha tudok rola hogy mi keszul es benne vagyok a sikkasztasban az allami penz kihelyezeseben akkor buntett. megall az a felelosseg is hogy egy politikusnak nem eleeg becsuletesnek lenni annak is kell latszania. ezzel egyutt pl. kis elemernek a helyen kellett volna maradnia. vihar es pohar viz.

lovas mar arrol fantazialt hogy a media szocikat tamogato emberei vannak a listan. es hogy ez milyen szemet es milyen rossz. ugye lovas ur egy picit hulyenek nez?

talan eloszor vilagosan huzzuk meg a buntetojogi es az erkolcsi felelosseg korlatait.

eddig

1., rogan osszevissza hazudozik.

2., kulcsar attila sikkaszt.

azt hiszem eddig ezek a biztos dolgok. ha van meg biztos bunugyre es erkolcstelen (wc) ugyre biztos tudasod, osszad meg velunk.

2/a ader bunozokkel keetszer targyal. ez tudom hogy necces es lehet hogy nem problema. talan az hogy miert keetszer. es csak akkor allt el a dologtol amikor kiderult hogy nincs vagy nincs megfelelo bizonyitek. tehat ez a bizonyitekhiany a kormanykozelisegre is vonatkozni fog. hiszen ha lett volna bizonyitek akkor ader es fonokei lettek volna az elsok hogy boritsanak!

2/b az mszp vadaskodasai. amik akaar igaznak is bizonyulhatnak de most meeg nem erdemlegesek. szinten bizonyitek hijjan!

remelem egy picit feljebb emelkedtem az altalad mercenek megjelolt szinttol. ami nekem nem is olyan rossz. en mindenkit igyekszem megbecsulni es nem szemelyeskedni.

Előzmény: surmi (849)
hét szűk esztendő Creative Commons License 2003.07.13 0 0 852
Tegnap nagyon mozgott Tóni szája. :-))Terel ezerrel.
Ádert felkereste politikai védelemért Kulcsár. Kulcsár ezekután külföldre menekül. Varga Tamás fideszes sikkasztóval is így jártak el. Simicska még teletömte a jogtalanul visszaigényelt áfamilliókkal utána külföldremenkítették, azóta se kép, se hang. Milyen érdekes. Ezt a forgatókönyv. Kellemetlen vagy a Fityesz számára, irány külföld, kutya sem fog keresni.
Előzmény: 42maci (850)
mellfekvenc Creative Commons License 2003.07.13 0 0 851
Itt jelen pillanatig a ballib áll vesztésre....
De nagyon. Egyrészt mert a hatalmas pofájukkal kampányoltak (" mindenkinek üvegszemet", " Keller posztert minden hálószobába az ágy felé"), erre egy év és máris mibe keveredtek...

Ráadásul mindent elöször tagadnak/hazudnak, majd rosszul visszavonulnak.
Elöször hogy az Állami Autópálya Kezelő Rt.-nem nem volt köze a Pannonplast ügyhöz.
Erre kiderül hogy 13 milliárd közpénzzel, ráadásul hamisított okiratot produkálnak.
Na , erre kirúgnak egy vezérigazgatót.
Nincs politikus érintettség, hangoztatják.
Erre kiderül hogy Gáldi "vérprofi" MSZP-s.
Nincs banki érintettség , hangoztatják, csak a brókercég.
Erre kiderülnek az összefonodások, Rejtőt is muszáj kirúgni.
Nincs Medgyessynek, László Csabának, Draskovicsnak, semmilyen érintettsége.
Mudura plázája, a KandH ügyei, a Britton mint szál, Kulcsár aki szinte mindenhol "ott van", védehetetlenné teszi.

És mindezzel szemben, két vérszegény bukott másodvonalbeli, Katona és Gy. Németh, feláll és "kérdéseket" tesz, mert a hivatalos szóvivőnek, Gál Jének a közvélemény már semmit nem hisz el...
Hááát... Gyalázatos a kommunikációjuk, az hétszentség...

És persze, megfejelve az egészet hogy a gazdasági bajok miatt a helyzet egyre súlyosabb és az SZDSZ-ben egyre többen követelik a kilépést, már nyíltan is szervezkedve.

Nem sajnálom őket, megérdemlik, olvasom hogy ballib Terror Házát szeretnének, nagyon helyes,
lássuk csak Horn, Csehák, Medgyessy, Gál Zoltán, H.Kovács Lászlót és a kádári MSZMP
kádereit már kiállitva a múzeumban...

42maci Creative Commons License 2003.07.13 0 0 850
Fél-off, de nem rossz.
Tegnap este, TV 2, Irígy Hónaljmirigy-műsor.
Konferanszié: Honnan lehet tudni, hogy egy politikus hazudik? Válasz: Mozog a szája...
surmi Creative Commons License 2003.07.13 0 0 849
Ejha... meg a vegen lerombolod a rolad festett pozitiv kepemet :)
Barataimmal voltam sorozni/tequilazni, szoval lehet, hogy kisse impulziv leszek...

Tessek, kedves Alfredoo, elkepzelni egy db. ketse3gbeesett embert, aki milliardokkal log... elmegy segiccsegre a polgarjenohoz... kihez? Aki esetleg megkapja a hatalmat, ha azok buknak, akik csaltak.. esetleg akik csaltak, ezt majd a jovo donti el...
Ha en csalnek, a nyakara jarnek barkinek, szerintem te is...

Az, hogy VIp-bol mit feltetelezel, a te dolgod, eddig Mudura, Forro, Pinter meg egy no van meg... eddig nem fidesz, ugyi? :)

Autopalyaval lemesz KyshTurul szintre, szerintem te is vagod...
Ha nem erted, mirol beszelek, akkor hogy a jo francba beszelgecc Wizessel? :))

surmi

UI: nem is voltam agressziv ittas :)

Előzmény: alfredoo (848)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.13 0 0 848
surmi

tehat nem rohangaszott hanem szep lassu tempoban odament? miert? es miert ment ketszer a lelkem. elfelejtette hogy mit mondott eloszorre ader?

persze hogy megvan a penz. viszont en a sikkasztast is lopasnak tekintem. utana persze hogy visszarakja. hasznalat utan, hianytalanul megvan. csak kozben termelte a zsozsot.

hogy kinek? nyilvan a vipes tagoknak? hogy kik ezek? nyilvan megtudjuk. feltetelezem hogy oldalsemlegesen. innen is egy onnan is egy. igy logikus. es ez nekem az ader kapcsolatokat is magyarazna.

mindenesetre ugy tunik hogy ezek a derek MAGYAR cegek, akik kapcsolatba kerultek az autopalya epitessel, nagyon nagyon magyar cegek. erdemes volt kedvezni nekik. hiszen annyira magyarok. par eve is annyira magyarok voltak most talaan (ha lehet) meeg magyarabbak.

nem egeszen ertettem hogy mit nem ertesz. de ez mar nem baj.

az erintett ceg sikkaszto vezetoje aki a kormanynak es az mszpnek dolgozik elszalad a fidesz elnokehez. nem azokhoz szalad akiknek milliardokat termelt es akiktol vedelmet remelhet, hanem ader janoshoz szalad hogy most mar meg fog dolni a mutatvany es segitsen. ez igy tenyleg nagyon eletszeru. ader janos meg 2x mondja hogy a nyilvanossag tud rajta segiteni ha mar bizonyitekai nincsenek. mert a bizonyitekokat a vip klub tagjai eltuntettek. a hazkutatas alatt jegesy dr. bunsegedletevel. alakul a dolog...

Előzmény: surmi (846)
surmi Creative Commons License 2003.07.12 0 0 847
Ja, es a nagy budos francot loptak el a penzet, egy normalis ember nem irja ala, hogy ket honap halasztassal, az eladotol kulonbozo szemelyeknek fizetve vesz allampapirt...
Előzmény: alfredoo (845)
surmi Creative Commons License 2003.07.12 0 0 846
Az ember nem ehet meg egy joghurtot levezeteskepp, hogy ne olvasna vmi meglepot...

Az Aderhez rohangalast nagyon elbaltaztad - hibas kovetkezteteseket vonsz le, termeszetesen "rohangaszik" hibas alapvetesbol.

Az AAH-penz ellopasa meg akkor nem lenne gyanus, ha nem kotodne a - mindeddig felderitetlen, ketseges, hogy valoban letezo - tobbszoros kamattal kedvezmenyezett kor egyes tagjai kapcsan a miniszterelnok es ezen keresztul a kormany fele. (Mudura, Forro, Pinter)

surmi

Előzmény: alfredoo (845)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 845
laszlo

persze hogy feleljen mindenki.

rogan ur miert nem hoz fel uj erveket? az hogy 13 milliard mar addig is ismert volt. addig miert nem mutatott a kormany fele? kozbeszerzes az allamkotveny vasarlasra? es ha masik ceg nyeri el es elsikkasztja a penzt? itt legalabb nem sikkasztottak el?

mitol rossz hiru a k&h? ha rossz hiru akkor a fidesz ezt annakelotte miert nem osztotta meg velunk? ha tudta? en nem tudtam. a nevet sem tudtam.

rogan antal szvsz leggomboket ereget.

es ha olyan partatlan rogan antal akkor kiterhetne arra is hogy miert rohangaszik az erintett ceg ugyvezetoje az ellenzeki part egyik elso emberehez? ha odament akkor mar az elso talalkozas elott ismerte ot. ez a szal esetleg (rogan urnak) nem mutat a fidesz fele? csak es kizarolag a kormany fele mutatnak a szalak?

a sikkasztas meg sikkasztas. akaar egyedul, akar bunszovetkezetben kovetik el. az aah meg nem adott megbizast reszvenyvasarlasra. elloptak a penzet. es ki tudja hogy masik brokerhaz nem lopta volne e el? attol hogy kozbeszerzes van ez nincs kicsukva. miert csak brokerek szerepelhetnek a tozsden? netaan ki van ez talalva? az aah is tudott volna venni allampapirt ha erre lett volna jogositvanya. de csak ellenorzott es becsuletes cegek tehetik. ezt akaar idezojelben is irhatnam.

ugy tunik a fidesznek minel rosszabb annal jobb. es ez nem az elso eset. lisszabon!

Előzmény: Kulik (843)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 844
jobbocska

jobbocska tok jot irt.

ezekkel egyet lehet erteni. ilyen alapon viszont korrupcio maradt. o.k. nyilvanvalo. hiszen hova ment volna. maradt.

viszont az 50%-os beremeles is maradt. nagyon nagy szukseg volt mar ra. megvolt. fekszik, nyukszik. ennyi...

kihagytad a minimalbert. talan mert erezted hogy az ahhoz kapcsolodo fanfarok kicsit hamisan csengenek...

gresham ugy. lehet hogy nem volt minden tiszta. miert pont ez a dolog lett volna tiszta. viszont a joemberek idenyomattak nekunk egy sokcsillagos szallodat. ez is baj? az hogy az onkormanyzati kepviselok esetleg CSAK korrupcio aran engedelyeztek. kisnyul, nagy kaland. mit lehet tenni. onkormanyzati kepviselok mar csak ilyenek.
ezzel osszehasonlitani keller lufikat? azok a keller lufik talan nem is lufik. talan tenyleg lufik.

kamionokrol nem irnek. mar irtam. a 23 millio roman meg nem kepezte (de hogy miert) per targyat. talan mert kirohogtek volna oket a birosagon.

anita, vamos miklos a tv-nel dolgoztak mar akkor is amikor... orbanbanyak. szerintem tok jelentektelen ugyek bar anita tok csinos, vamos miklos meg nem tudom hogy miert annyira szoci. egyebkent nekem szimpatikus. talan masnak is. vagy ez nem az a vamos miklos?

felszinen elfogadom a donteseket, de azert valami igazsagerzet motoszka.

diakhitel egyertelmuen jonak tartom. nem is nyulnak hozza. lakastamogatas jo de talan nagyon, tul sokba kerul. kisebb modositas indokolt. mert igy a nyugdijasok fizetik a lakastamogatast. a milliardoset.

statusztorvenyt nem emlitenem es nem dicsekednek. hoztam is meg nem is. nagyobb a fustje mint a langja. ennel a torvenynel nem sokan melegszenek. szep csendben messzebb lehetett volna jutni. adokedvezmeny nem rossz, talan a mertek. a nem adozok tamogatasa. azert azok is adoznak pl. afan keresztul. fogyasztasokon keresztul. meg sokat is isznak.

mindenesetre neegy evig nem volt nagy galiba. en a sajat szempontombol kormanykepesnek itelem a fideszt. talan kevesebb ideologia, kevesebb maszlag, kevesebb demagogia, kevesebb 2,000,000.00 ember. afb is kevesebb. mosolygos reklamember is kevesebb. kevesebb tobb lett volna. mindegy majd a kovetkezo ciklusban meglatjuk. hogy a bosszu lesz az elso szamu szempont vagy a nyugodt orszagepites.

a veled valo egyetertesem fontosabb mint a felhozott ellenvelemenyek!

Előzmény: Törölt nick (841)
Kulik Creative Commons License 2003.07.12 0 0 843
Medgyessy: felelni fog, aki érintett a brókerbotrányban
Rogán szerint az ügy szálai a kormányhoz vezetnek

"Mindenkit felelősségre vonnak, aki érintett a brókerügyben - közölte újságírói kérdésre válaszolva a Londonban tartózkodó Medgyessy Péter. A brókerbotrány szálai a szocialista párt és a kormány felé mutatnak - ezt viszont Rogán Antal mondta szombati rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Aki érintett a K and H Equities botrányában, számíthat arra, hogy felelősségre fogják vonni. Ezt egy baloldali konferencián Londonban tartózkodó Medgyessy Péter miniszterelnök válaszolta újságírói kérdésre..."

Ez a beszéd!!!

stones Creative Commons License 2003.07.12 0 0 842
ki áll a Britton mögött vagy ahogy én szoktam kérdezni a polfórumon, ki a Keresztapa?

(Alexander_Mudura és/vagy mEdgyesy_Pétör)

Előzmény: hét szűk esztendő (832)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.12 0 0 841
turbo2!
1, De igen. de ez ki vitatta? Kérlek mond el, hogy hogy lesz, mert ha nem úgy ahogy én írtam, akkor én rosszul tudom. A "nem úgy lesz" cáfolat kevés. Tessék azt is megmondani, hogy hogy lesz
2, MP lánya, Vámos M az MTV-nél dolgoztak a Fidesz éra alatt is.
3,Én elfogadom a döntéseket. Valahogy a baloldal képtelen arra, hogyha nekik kellemetlen döntés születik, akkor az támadják. Pl. Kovács szórólapjai
4, Tévedzs. Én nem rágodom. Elfogadom, hogy Greshem ügyben minden jogilag tiszta volt. És te azt el tudod fogadni, hogy a kipukkanó Keller lufik ügyében is minden tiszta volt?
5, nem érted, nem magyyarázom tovább.

Senki nem mondta, hogy nem volt korrupció. De ami fontos, fontos ügyekben jó döntéseket hozat. Pl. diákhitel, lakástámogatás, adókedvezmény, státusztörvény.... Ezek számítanak, mert ezek életünk részét képezik. Ezekre lehet majd emlékzni évek múlva is. Botrány meg jön és megy.
Üdv!
jobbocska

Előzmény: turbo2 (659)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 840
laszlo

legyszi ne tiszteltezz. tok ciki...

mindenhol nagy a baj. nincs ujsagiras.

mai nepszabadsag kozli velem hogy kiderult hogy antedatalt az aak szerzodese. amivel junius kozepen operalt. persze senki nem megy utana hogy ki es milyen modon antedatalt.

senki soha nem nyomta az orrunk ala az (antedatalt) szerzodes teljes szoveget, ami alkalmat adna a folyamatok melyebb megertesere.

egyszeruen tudjak hogy kovetkezmeny nelkul hulyenek nezhetnek. es gyakoroljak is.

Előzmény: Kulik (838)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 839
laszlo

en is csinalnam de akkor nem tudnek itt ulni. igy az itteni szurokon at jon belem az aldas.

meg amikor autoval megyek a radio.

a betelefonalos musorokat nagyon szeretem de most mar azokat is csak szorvanyosan lehet hallgatni.

rohej hogy az info radio betelefonalos musorai haldokolnak. 60%-uk zene. miert? szerepet jatszik a temavalasztas is. altalaban sikerul valami tok erdektelen temat valasztani.

a bolgar musorbol meg gyakorlatilag kizartak a hallgatokat. jobboldalit es baloldalit. unalmas, megvilagito riportok mennek! mar alig varom a valasztast.

Előzmény: Kulik (838)
Kulik Creative Commons License 2003.07.12 0 0 838
Tisztelt alfredoo!

Teljes mértékben egyettértek Veled.

Én ha lehetőségem van rá minden híradót megnézek és utána foglalok állást bizonyos kérdésekben.

Nem veszem kézpénznek sem a hírTV, sem az MTV, sem az RTL, TV2, stb. híreiben mondottakat.

Előzmény: alfredoo (837)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 837
laszlo

ezen gondolkodok hogy markansan mas a hirek tartalma es felvezetese. abszolut kiugrik az info radio jobboldalisaga es a klub radio ellenoldalisaga. a hirekbol.

es ez ertelmetlen. vagy belemagyarazok?

ha orban viktor megszolal az az infoban elso hely a klubban harmadik.

a klub radio rendszeresen olyan hireket hoz elo ami tompitja az esetleges torteneseket.

es meeg nincs is hazugsag. csak sorrendiseg es csusztatas es elhagyas.

az egri radiot hallgattam szintugy vilagos volt jobboldalisaga. pedig baloldalt erosito hirek is voltak. azok valahogyan kimaradtak.

Előzmény: Kulik (834)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 836
laszlo

tovabbra is fennall hogy korrektnek tartalak. es azt hiszem erre (a latszatra) pedansan is ugyelsz. egyszeruen helyenvalonak tartottam volna megemliteni hogy mno. semmi mas.

a hirrel kapcsolatban olyan erzesem van mintha emelni kellene a teetet. mar mar rogani magassagokba!

lehet hogy holnap az eut fogja megvadolni.

Előzmény: Kulik (834)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 835
torres

ezek szerint a kadar kormany volt az utolso amit magadenak vallottal.

meg jo hogy en gazdagabb vagyok. nekem tobb kormanyom is van. a rendszervaltas utan mar az otodik kormanyomat nyuvom.

a szemelyeskedesre es annak felesleges voltara meeg nem is tertel ki.

Előzmény: Törölt nick (831)
Kulik Creative Commons License 2003.07.12 0 0 834
"ezeknek a hireknek GYAKORLATILAG egyformaknak kellene lenniok. es nem egyformak! itt a baj."

Igazad van de, ha figyelted, én minden honnan szoktam idézni, teljesen függetlenül a forrástól.

Előzmény: alfredoo (830)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 833
laszlo

ez nem volt ketseges.

egyebkent soha nem allitottam hogy az mti partatlan.

ez a 'hir' ala is huzza hogy soha meg nem tortent allitasomnak van igazsagtartalma...

errol az allitasarol rogan antalnak MIKOR fog kiderulni hogy meeg meretesebb hazugsag mint az eddigiek?

persze az mti-nek igaza van. rogan antal NYILVAN ezt mondta. mint a jonapot hazudta kovacs laszlo.

analogia.

Előzmény: Kulik (829)
hét szűk esztendő Creative Commons License 2003.07.12 0 0 832
Tóni nem bírja ki egy napig sem sajtótájékoztató nélkül.
Bizonyítékokat már mutatott, vagy csak megint látott, de nem beszélhet. Nem mind1.
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.12 0 0 831
Nekem nem kormányom se ez sem az ezt megelőző nem volt az.
Neked nincsenek érveid, de a nagy lözungokat már jól tudod.
Előzmény: alfredoo (827)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 830
laszlo

nem ismerem a szokasokat igy lehet hogy igazad van. az mti-t sem olvastam vegig. gyakorlatilag csak azt amit behoztal.

lehet hogy nincs jelentosege. nekem ezzel egyutt feltunt.

es nem csak a klikket adtad be hanem egy szoveget is. ott hianyzott (nekem) az mno.

annyira masok a radiok es ujsagok hirei, sorrendjei meg minden.

szinte tudhatja az ember a hirrol hogy melyik radiot hallgatja. vagy a hirek sorrendjerol.

ez normalis? es nyilvan nem lehet azt allitani hogy az egyik jobb mint a masik. mindegyik partosan adja magat elo. bal es jobboldali. hiszen a jobboldaliban is van hogy EGYALTALAN nem szerepel egy hir. meg a baloldaliban is. ezeknek a hireknek GYAKORLATILAG egyformaknak kellene lenniok. es nem egyformak! itt a baj.

Előzmény: Kulik (828)
Kulik Creative Commons License 2003.07.12 0 0 829
MTI-től a hír.
Előzmény: Kulik (828)
Kulik Creative Commons License 2003.07.12 0 0 828
Kedves alfredoo!

Rá kattintottál a linkre?
Mit kellett volna még tennem?
Egyébként a hír az származik ha nem vetted volna észre.

Úgy látom elfogytak az érvek.

Előzmény: alfredoo (820)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 827
torres

na most megint szemelyeskedsz. de miert?

egyebkent a kormany a te kormanyod is. ha nem zavarlak ezzel a tennyel. magyarorszag kormanyarol folyik a pourparle.

es gondolom te is magyarorszagon elo magyar vagy. a mi kormanyunk. enyem, tied, ove....

Előzmény: Törölt nick (825)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 826
torres

javitok:

'sokrol'

'emlekszem'

Előzmény: alfredoo (823)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.12 0 0 825
A Te kormányod és politikusaid a vödört telesz@rták, amelyet most Rogán rátok öntött. Lehet menni mosakodni, kiscsillagom.
Előzmény: Törölt nick (816)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!