Keresés

Részletes keresés

hidrowick Creative Commons License 2018.05.25 0 0 825

"Ki nyer ezzel?" Ő..

Előzmény: Vajk (823)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.25 -1 0 824

A lényeg, hogy ennek van-e így értelme?

 

Nincs.

Előzmény: PCNCoin (822)
Vajk Creative Commons License 2018.05.24 0 0 823

Tehát a befektető közösség adjon neked valódi pénzt, te ennek elteszed a 30%-át és utána kreálsz egy fabatkát, majd meghatározod az átváltási arányt (mi alapján?) és ezt a sehol, semennyit nem érő fabatkát elosztogatod olyanok között, akik semmire sem fogják tudni használni + még kérsz 10 % ot a valódi pénzen számolt cégben.

 

Annyit mondj, miért adna neked bári is akár egyetlen fillért is? Rajtad kívül (30% + 10% a cégben) ki nyer ezzel?

:)

 

 

Előzmény: PCNCoin (822)
PCNCoin Creative Commons License 2018.05.24 0 0 822

Sziasztok!

 

Most ismerkedem ezzel a fórummal és elég vegyes a hozzászólás, különböző témákban, ezért meg is tetszett, hisz különböző véleményeket lehet hallani!

 

A kérdésem az lenne, hogy saját kriptovalutát szeretnénk létrehozni, pont erre a befektetési problémára! Egy olyan finanszírozási megoldást, ahol teljesen szabadon és bizottságoktól (ez alatt értem a StartUp befektetéseket) és egyéb hitelintézetektől független.

 

A lényeg, az, hogy ha van egy ötleted, vagy már egy vállalkozásod, de tőkére van szükséged, feltöltöd egy oldalra, hogy mit szeretnél és ehhez mekkora összegre lenne szükséged, majd közzéteszed! Végül a kriptoközösség ez megszavazza és ha a szavazásnál a többség azt mondja, hogy "Oké, ez jó üzlet, induljon el!", akkor a kibocsátó vállalat, azaz mi oda adjuk ezt az összeget! Mindez országtól független lenne, tehát teljesen mindegy, hogy az USA-ba akarsz céget, vagy Máltán!

Hogy honnan lenne rá pénz? Úgy hogy a közösség megveszi a kriptovalutát a cégünktől és annak a 70%-át visszaforgatnánk ebbe a vállalatfinanszírozási részlegbe!

Csak annyit kérnénk cserébe, hogy a kriptovalutánk lehessen fizetőeszköz a cégben és az, hogy mi is csendestársként 10%-ban tulajdonosok legyünk benne (mindenhol legalább 9%-ban tulajdonosok a befektetők)!

 

A lényeg, hogy ennek van-e így értelme? Gondolom, hogy van, hisz nekem az a tapasztalatom, hogy vagy fedezet kell (ingatlan stb.) vagy már működnie kell a vállakozásnak, stb. stb. de én a ti véleményetekre vagyok kíváncsi!

 

Várom az értelmes és egyértelmű hozzászólásokat!

 

Kellemes napot!

tamarin83 Creative Commons License 2018.05.24 0 0 821

Rájöttem, ingatlanba nem érdemes befektetni, magasak a költségek, mindig tatarozni kell! 

tamarin83 Creative Commons License 2018.05.24 0 0 820

Tina-Zeg Nagyon jó befektetést tudnék ajánlani, egy környezetvédelmi, közösségi napenergia programmal! 

e-mail címem: nemesed@gmail.com

Android játék Creative Commons License 2018.05.23 0 0 819

Szia!

Ez az összeg sajnos sok mindenre nem elég! Vagy tedd be a bankba, vagy társulj egy olyan céggel, akinek fejlesztéshez kellene tőke bevonás. 
A kripto - val ne is gondolkodj! :) Ha gondolod írj a greenlifehungary@gmail.com címre, a megújuló energia jó és veszteség nélküli terület. Kivéve, ha te kiépítő vagy, úgy nagy a konkurencia.

Előzmény: Tina-Zeg (818)
Tina-Zeg Creative Commons License 2018.05.23 0 0 818

Sziasztok! 1,5 millió tőkével mit lehet kezdeni? Elsősorban valami vállalkozásban gondolkodom, amiből meg lehet élni.

Msparis Creative Commons License 2018.05.20 0 0 817

Sziasztok!

 

Befektetőt keresünk Mosoda + önkiszolgáló mosoda a Balatonra szabva projektünkhöz. Kb. 1,5-2 millió forintra lenne szükségünk.

Ha érdekel, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot itt, hogy beszélhessünk a részletekről: efreeworker@gmail.com

Köszönjük!

Nehézdió Creative Commons License 2018.05.20 0 0 816

Sziasztok!

Ha valakit érdekel, eladó egy 2017-ben alapított Kft. Befektetőknek ajánlom. A napelemparknak köszönhetően akkor is nyereséggel zárhat minden évet, ha nem végez aktív munkát benne. Biztosabb bevétel, mint az ingatlan. Részletre is megoldható.

Érdeklődés s.r.pecs@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2018.05.14 -1 1 815

Akkor nem egyszerűbb egyszerűen ETH-et venni, és hagyni a fenébe a sallangot? Vagy a sallang magasabb hozamot ígér mint az ETH (800->2000/3000)? Akkor meg az ETH minek?

Előzmény: Mfektetes01 (788)
TaniSandor Creative Commons License 2018.05.10 0 0 814

BEFEKTETÉS 1 MILLIÓ FELETT


Külföldi tulajdonú vagyonkezelő, elismert és neves brókernél (IC Markets) üzemeltetett számlájára kínál 5.000 USD feletti befektetési lehetőséget. Az elmúlt 1 évben átlag 4,59%-os havi hozamot ért el. Hitelesített kereskedési statisztika, valósidőben nyomon követhető kereskedéssel (Myfxbook).
A befektetett összeg teljesen likvid, bármikor kikérhető vagy emelhető plusz költség nélkül. Nincs fix költsége, csak sikerdíjat vonnak le: a nyereséges kereskedési hónapban elért profit 30%-át.

https://nvrfx.com/

Az utóbbi időben kellőképp lerombolták a Forexes befektetések hírét a kamu piramisjátékok, így megértem, ha sok kérdés merül fel. E-mailben szívesen válaszolok mindenkinek.

Android játék Creative Commons License 2018.05.08 0 0 813

Sziasztok!

Tőkével rendelkező Társat / Partnert keresünk fuvarozási vállalkozásunk gépparkjának bővítéséhez. Több partner bevonása megoldható, esetleg járművel (nyerges vontató) és tőkével rendelkező személyek jelentkezését is várjuk az swfan.hu@gmail.com címen. Részleteket privátban biztosítok! Minimális tőke 4mft.

Nicknak Creative Commons License 2018.04.29 0 0 812

BEFEKTETÉS
Van pénze, de nem tudja, mit kezdjen vele? Érdekelné külföldi ingatlan befektetés,valós cégtől ami után hozam is jár? Akkor jó helyen jár, írjon nekem Én tudok ajánlani! Higgye el nem fog rosszul járni!!!!

PixelImperium Creative Commons License 2018.04.24 0 0 811

Komoly befektetőt keresünk egy marketing és grafikai szolgáltatásokat nyújtó cég indulásához. A szükséges tőke nagyából 5-10 millió forint. A cég főbb szolgáltatásai és bevételi forrása: SEO, Weboldal készítés, Webáruház készítés, Social Media marketing, E-mail marketing.  Rendelkezésünkre állnak a kapcsolatok a szolgáltatások lebonyolítása, illetve a telefonos értékesítéshez. Már csak a tőke hiányzik!

 

Bővebb tájékoztatást a support@pixelimperium.hu e-mail címen lehet kérni! Várjuk a megkereséseket!

száz1 Creative Commons License 2018.04.17 0 1 810

Újabb átverés a proliknak, egy beszervezős piramisjáték keretében. Az ilyen külsős pénzbevonás mindig a legdrágább, tehát mindig kamu. Ha egy cég ilyen piaci környezetben az elérhető hitelkamatok sokszorosáért akar pénzt bevonni Mari néniktől és Józsi bácsiktól, az mindig kamu, átverés. Zsebre rakott jutalék lesz a befizetésből. Piramisjáték, amit a palik befizetéséből addig fenntartanak, amíg van belépő, utána összeomlik. Én szívem szerint szögesdrótra akasztanám azokat, akik ilyenekkel csapják be a hiszékenyeket.

 

Előzmény: Pancsil (808)
száz1 Creative Commons License 2018.04.17 0 0 809

Ennyi infóval semmire se lehet menni. Pontos helyismeret, ingatlan megépült vagy épülő, hány nm-es lakás, tájolás, emelet, ezernyi információ kell egy ilyen döntéshez. 

Összességében szerintem egyre inkább túlárazott a Balaton, amit én amúgy se tartok sokra. 

Előzmény: Nehézdió (806)
Pancsil Creative Commons License 2018.04.15 -2 0 808

Befektetési Megoldás:
Közösségi Naperőmű Program!

 

Most egy komoly üzletet ajánlok, ami 2013. óta jelen van, egyre bővül, fizet és bizonyít.  SunMoney egy új, nagy játékos az energiaiparban és lehetőségünk van részt venni ebben a nagyszerű üzletben!

 

Mit nevezünk közösségi naperőmű programnak? 

 

A lényege, hogy a létrehozni kívánt naperőművet egy közösség finanszírozza meg, vagy a már megépített naperőműben a leendő tagok részesedést vásárolnak (nálunk ez utóbbi eset valósul meg). A finanszírozásban résztvevők a megtermelt energia eladásából részesülnek vagy a megtermelt energiát saját célra felhasználják.

A naperőmű, mint környezetbarát alternatív energiatermelő eszköz több szempontból megoldás a jövőre és világszerte egyre nagyobb mértékben terjed. A SunMoney Közösségi Naperőmű Program révén kisbefektetőként is lehetőséged van résztulajdont szerezni és további befektetőket bevonva folyamatos valós passzív jövedelmet termelő hálózati jutalékokra leszel jogosult.

 

Videó ITT! 

 

Csatlakozni a videó alatti linken tudsz! 

Bővebb információ ITT!

 

 

Jó alkalom Creative Commons License 2018.04.15 0 0 807

" Külföldieknek elsősorban a belvárosi részek kellenek" 

Szerinted....

Előzmény: száz1 (805)
Nehézdió Creative Commons License 2018.04.13 0 0 806

Úgy látom tényleg otthon van ezen a területen. Ha az általam írt ingatlan Siófokon, 200 méterre a parton található, a befektetési összeg pedig 18Mft, akkor mekkora rációt lát benne? Ott könnyen lehet értékesíteni akár külföldieknek is! Kérdés, hogy mekkora haszonnal. 

Előzmény: száz1 (805)
száz1 Creative Commons License 2018.04.11 0 0 805

Mindig az ár-érték arány számít. Külföldieknek elsősorban a belvárosi részek kellenek. Minden attól függ, hol helyezkedik el az ingatlan, milyen az épület általános állapota, a közlekedés. Általànosságban, a konkrét paraméterek ismerete nélkül ostobaság lenne bármit mondani. Egyébként én azon az állásponton vagyok, hogy most érdemesebb realizálni a hasznot, azaz eladni. Venni csak nagyon alkalmi áron vennék. Lelassult az árnövekedés, lassan túl van fújva a lufi, komoly belföldi piaci kockázatokat látok, emellett a nemzetközi gazdasági és politikai kockázatok is óvatosságra intenek. Ezek szerintem erősebb kockázatok, mint amit kompenzálhatna a reálbér várható folyamatos növekedése, az alacsony kamatkörnyezet és jelenlegi régiós alulértékeltség. 

Néha olyan ökörségeket írnak, hogy nem bírom megállni a reflektálást, bár viszonylag ritkán fórumozok, még ritkábban írok. 

Előzmény: Nehézdió (804)
Nehézdió Creative Commons License 2018.04.11 0 0 804


Kedves száz1!
Az első hozzászólások óta, érződik, hogy komoly ember. A szándék jó, miszerint segíteni szeretne tanácsaival, csak a stílus az ami befolyásolja a végeredményt. Ha segítség, akkor az itteni feltüntetett lehetőségekre, keresésekre jól jönne sok embernek gyakorlati tanács, elméleti szinten mindenkinek van véleménye. 
Olvastam, hogy ingatlannal foglalkozik mostanában. Mi a véleménye befektetőként az A++ energia hatékony ingatlanokról? Befektetésnek jók idehaza, vagy inkább a külföldiek részesítik előnyben? 

Előzmény: száz1 (803)
száz1 Creative Commons License 2018.04.06 0 0 803

Van pénzem, régóta forgatom hol ebbe, hol abba, most főleg ingatlanban az utóbbi pár évben. Bár most elkezdek eladni, realizálom a hasznot. Ha pénzt akarnék bevonni, nekem nem kell ilyen topikokban bohóckodni. Tudnék bevonni pénzt magánembertől, vállaljozástól és/vagy banktól is. Engem nem sűrűn vezetnek meg az üzletben. Azt szeretném, hogy a naivabbak se bukjanak. Mert valljuk be, aki itt keres a pénzének helyet, az nem ért se a pénzhez, se az üzlethez. 

Előzmény: Nehézdió (800)
száz1 Creative Commons License 2018.04.06 0 0 802

Nem kell megsértődni! Tribuszerné és Bróker Marcsi országában sajnos  rengeteg naiv ember van. 50.000 euró Ausztriában semmi, ennyit egyszerűsített szabadfelhasználású hitelre is adnak. Ha valaki kint hitelképtelen, annak nyomós oka van. A behúzott palimadár aztán meg járhatna ki pereskedni, mert ugye kinti cég. 

Aki ilyen helyen keres kisbefektetőt, az komolytalan. Saját környezetében nem tudja "eladni", nem kap rá hitelt banktól? Ezek mögött mindig komoly veszély van. Egy részük tudatlan álmodozó, más részük csaló, nagyon kevés a korrekt befektetési lehetőség itt. 

Én a befektetési alapos, tőzsdés topikokba szoktam belenézni, ide ritkán tévedek fel.

Nehézdió Creative Commons License 2018.04.05 0 0 800

Szia száz1!

 

Köszönjük, hogy benéztél. Nem tudom, valós szakértelem rejlik az írások mögött, aki pénzzel is rendelkezik, vagy csak unatkozol. Amennyiben valakit nem érdekel valami, továbblép, nem kritizál. 

Keress barátokat és viselkedj emberségesen.

Előzmény: száz1 (798)
Melinda S Mia Creative Commons License 2018.04.05 0 0 799

Kedves szaz1!

 

Az üzletbe eddig több mint 50.000€ lett befektetve. Nyilvan papirokat nem fogunk itt nyilvanossagra hozni.  Az üzletvezetö sajat döntése hogy szeretne befektetöt bevonni. Hivatalosan!

 

Nem, nem atverés, kérlek ne savazz mindenkit a forumon, hisz ez egy befektetöt keresö Forum. Mindenki ugy probalkozik ahogy szeretne.

 

Köszönöm

Előzmény: száz1 (795)
száz1 Creative Commons License 2018.04.05 0 0 798

Was? 😂

Előzmény: Nehézdió (767)
száz1 Creative Commons License 2018.04.05 0 0 797

Hogy a faxba írsz pályázatot ilyen helyesírással?

Előzmény: Koch Tivadar (762)
száz1 Creative Commons License 2018.04.05 0 0 796

Soha ne bízz olyanban, akinek nincs pénze, nem finanszírozza bank és nem tud helyesen írni! 😂

Előzmény: faszállítós (783)
száz1 Creative Commons License 2018.04.05 0 0 795

Milyen komoly az a cég, ami nem tud 3-4 havi osztrák átlagbérnek megfelelő összeget megfinanszírozni? Miért fizet 3-4%-os banki kamat helyett 50%-os kamatot? Átverés! 😂

Előzmény: Melinda S Mia (785)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!