Valamikor régen volt kábeltévénk, és ha valamit, akkor ezt rohadtul utáltam: nem volt olyan év, hogy legalább egyszer ne csereberéljenek csatornákat; és akkor mind a 3 analóg eszközt (2 TV + 1 videó) be kellett hangolni.
"Az ÁSZF E Mellékletének Digitális kábeltévé és az IPTV szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások pontjából az alábbi csatornák 2025. január 1. napjával kivezetésre kerülnek: ▪ Club MTV ▪ News24 ▪ NickMusic ▪ NTD Television ▪ Romania TV ▪ Tv Polonia ▪ Motors TV ▪ Motorsport TV ▪ Sky News ▪ Deutsche Welle ▪ Bloomberg TV ▪ RTL DE ▪ ProSieben ▪ D1 TV ▪ MTV 80s."
"A DIGI Online TV-szolgáltatást 2024. december 31. napjától kivezetjük, majd 2025. január 31-én a meglévő DIGI Online regisztrációkat töröljük. Ennek értelmében a regisztrációval rendelkező előfizetők 2025. február 1-től nem tudják igénybe venni a DIGI Online szolgáltatást. A szolgáltatás kivezetésével kapcsolatban az előfizetőknek nincsen teendőjük. Minden egyéb alap televíziószolgáltatás a továbbiakban is változatlan feltételekkel érhető el. A DIGI Online belépéshez szükséges jelszó törlése nem érinti a DIGI Ügyélkapu regisztrációs adatait, a felülethez az előfizetők változatlanul hozzáférnek.
2025. januárjától weboldalunkon elérhetőek lesznek az új, ügyféligényekhez igazodó ajánlataink, amelyek egy csomagban biztosítják a lineáris, video-on-demand és streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést tévére, webre és okostelefonokra egyaránt."
Az a tv se való mindenkinek, otthon ülő, napi 24 órában tévét működtető nyugdíjasok esetében például biztosan nem az OLED tv a megoldás, mert az ilyen használat esetén nem sokáig tartja a minőségét.
A Win11-et fel lehet telepíteni olyan PC-re, ami egyébként simán elfuttatná, csak a telepítéskor direkt nem megfelelőnek jelzi ki a program... Ilyen videók vannak a youtube-on tucatjával, hogy mi a menete.
Hagyjuk az olvtársat, valszeg szőrszálat szeret hasogatni, vagy direkt élvezi ha szarabb nála a jel s inkább nézi analógban amit 100 programhellyel arréb HD-ben is láthatna.
Vagy ebben szocializálódott és nem tud már elszakadni a megszoPástól. Mint egy régi haverom, aki még a nyolcvanas évek legvégén is töredezett borítású szalaganetnnával próbálta meg befogni a magyar egyet, ahelyett hogy koaxon vitette volna be magához a szkájcsánelt.
Samsung 40F6400 tipust váltotta amit 2014 júniusban vettem.
Valós 100Hz FHD korának legjobb LCD tévéi közé tartozott a 100Hz miatt (képkocka-képkocka-képkocka) szemben az olcsóbb 50Hz-es )képkocka-feketeképkocka-képkocka) a 4K korszak elött, de eljárt ez felette az idő.
Az LG Oled42c31la 4K UHD 120Hz amit vettem. 4K olcsó tévékért nem szabad pénzt adni 60Hz-ek. (ugyanaz a hibájuk mint a régi valós 50Hz-nek. Gyors mozgásnál (sport) eksön filmeknél tojáslabda vagy szaggatott mozgás
Más kávézó egy lcd után képileg. Jobb processzor (ezzel már tényleg lehet böngészni neten), újabb szoftver bár nehézkesebb a teló tükrötése tévére mint egy 10 éves samuval.
Azt nem tudom, hogy ez hány évet fog kibírni, de az biztos a szekrénysort lekell cserélnem, mert max 43"os tévé fér csak bele. :)
Ha LG és filmnézés csakis oled jöhet szóba az lcd kizárva a nem.létező fekete szín miatt.
Hát ha így számolod, akkor a dolog még bonyolultabb, mert már nagyon régóta nem gyártanak analóg TV-t. Fokozatosan költöztek bele a digitális áramkörök. De ha pl. SCART van még a TV-n, akkor abban a jel még mindig analóg.
Ha jól értelmezem a polémiát, nem az a kérés, hogy egy digitális tévé tud-e még fogni analóg jelet is, hanem hogy ha az újabb tévék alapvetően már digitálisak, akkor minek beléjük analóg jel?
Nekem elég koros a legutóbbi Samsungom. Egy ideje már az LG OLED evo-t tervezem. Írnál róla tapasztalatokat, véleményt? Megköszönném, mert nem egy olcsó tv.
Minek az analóg? Miért nem szünteti meg a Digi?Már vagy 15 éve nem árulnak analó tévét!
Már a 3. (jelenleg LG Oled 4K) digitalis tévét "fogyasztom"
Keresztfiam 34 éves 65"-os tévét vett, lemondta a Telekomos TV előfizetését nem is akar másikat köttetni.. Ellenben van Netflix meg hasonló stream előfizetései.