Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tegyél rá mágnest, ha a Tiéd is acél, ahogy a Gyurié, akkor ipari ezüst megfogja. Igaz, utána csak festeni tudod mert benne lesz egy vékony ezüst csík, barnító azt nem fogja. Ha nincs a környékeden szaki, küldd el egy borítékban, ingyen megcsinálom.
A felhúzókar alumíniumból van,nem fogja a neodímium mágnes,de a reteszelő úgy rászipantotta a mágnest,hogy alig tudtam lehúzni róla,tehát nagy szilárdságú öntött vas vagy alacsony ötvöző tartalmú acélból lehet!.:)
Hogy van-e a puskában spiáter azt nem tudom, de nem valószínű hogy az Anschütz alkalmazná azt a puha kopékony anyagot!
Kölcsön adtam a kezdő sporttársnak aki kivette az agyazásból a puska szerkezetet, majd mikor összerakta mikor felhúzta hogy ellenőrizze minden rendben működik, ahogy csukta vissza a puska magától elsült. Mivel szégyelte magát, próbálgatta párszor ki, majd vissza rakni az agyazásba, de a puska állítása szerint mindig elsült 3-4 alkalommal, amíg egyszer hallott egy fémes koppanást hogy valami elrepült, nos ez volt a képen látható törött reteszelő billentyű. Vissza hozta szétszedve és ugyan én sem értem a dolgot, de ha függőlegesen vagy vízszintesen rakom be az agyazásba, akkor a puska valóban elsül magától mikor próbálom vissza csukni a kart, de ha összeszereléskor oldalról rakom az agyazásba akkor hibátlanul működik utána, ezt többször kipróbáltam és csak ha oldalról rakom az agyazásba és húzom le az agyazás csavarjait akkor hibátlan minden. Tehát a kérdés kör jelenelg bővült, hogy mi lehet a hiba, normális ez hogy csakoldalról összerakva működik, vagy valamit sikerült neki még elállítani.
Tudom csekély az esély arra hogy sikerrel járok. De nincs esetleg valkinek a fiók mélyén lapúlva egy Anschutz 380-as légpuska felhúzó karjához való reteszelő/fixáló billentyűje?
Csatoltam pár képet, hogy melyik alkatrészt is keresem. Kérem akinek akad ilyen alkatrésze, vagy van ötlete hogy honnan tudnám beszerezni az kérem írjon a vargakvargak2@gmail.com e-mail címere.
Üdv a fórumtársaknak!Suhl 312 légfegyver jó állapotban (Nem a frissen felújitott,hanem régi,de jó állapotu),hibátlan müködéssel,töbször kipróbálva eladó.A diopter állitó csavarjai hiányosak,de az állitást,és a müködésüket nem befolyásolja. Irányár:105000 Ft. Érdeklődni:+36706127000, vagy a fodorjozsef750@gmail.com emailen.Köszönöm!
Tell-50 légpuska eladó. Használt, de szép állapotú. Biztosítós, távcső sínes kivitel. Gyerekeknek tervezett puska elvileg, de azért szerintem 10 év feletti gyerkőc fogja csak tudni felhúzni. Megbízásból hirdetem. Ára 50.000 Ft.
Helyileg Üllőn található de át tudom adni még Vecsésen Gyömrőn vagy Budapest X. XVIII, XIX. kerületeiben is.