Hurghada, az egyiptomi üdülőhely topicja. Kéretik a weboldal-ajánl ás és az egyéb direkt vagy indirekt marketingtevékenység kerülése. Útitársak (ki-mikor-hová-kivel) a társtopicban lelhetők fel. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9179855
A legtöbb szállodáról a fórum látogatói már írtak részletes beszámolót, feltétlenül javasoljuk egy évvel korábbi vagy akár régebbi bejegyzésekig a visszaolvasást és a bal oldali kereső használatát a szálloda nevének beírásával.
Gyomorrontás, "fáraó átka", Antinal, biztosítás, fakultatív program, Kairó, Luxor, Vörös-tenger, sznorkelezés, búvárkodás és pénzváltás, árfolyam stb. kulcsszavakra történő keresés szintén hasznos lehet az előzetes tájékozódásban.
Jó utat és szép nyaralást Hurghadán!
A hotelértékelésekért, fényképet tartalmazó beszámolókért előre is köszönet, ezekben a keresés megkönnyítésére a szálloda nevét minden esetben kérjük feltüntetni.
A városba is voltunk bent 3x nem volt semmi probléma a taxiba már kell a maszk és a városba is felvettük csak a kávézóba nem volt rajtunk. Egyébként minden bolt nyitva van érdemes bemenni.
A reptéren kérik a negatív pcr tesztet ami nem lehet 72 óránál régebbi erre nagyon odafigyelnek mert volt olyan utas akinek azért kellett kint még egyet csináltatnia mert a mintavételtől számított 72 órán túl volt a gépindulás.
Kint 30 dollár és 24 óra múlva van eredmény amíg a szállodai szobába kell maradni . Legalábbis ezt mondják.
Az orvosi papír nem elfogadott hogy már túl vagy a covidon nekik is kellett tesztet csináltatni kint.
Szóval ha készültök kicsit pihenni napozni búvárkodni akkor induljatok bátran mert most nagyon megéri.
Első egyiptomi utunkat tervezem , elsődleges cèlunk delfin terápia a kisfiammal (10 èves kerekesszèkes) ès persze pihenès :) Tudnàtok ajànlani szuper szàllodát esetleg sznori opciòval, illetve olyan kiràndulàst ami a gyerekkel is kivitelezhető?
Igen, tudom az benne van ahogy mondod és nem is para, elnézést lehet hülye kérdés, de azt szeretném tudni, hogy mivel kellett fizetnem előleget, akkor az levonódik-e ilyen esetben a kötbér összegéből, vagy azon felül kell még fizetni.
Az okés, még várunk is egy kicsit, hogy hogyan alakul, legalább április közepéig. De ha nem változna a helyzet akkor nem mernék utazni. és nem vettem kötekedésnek :)
Azért kérdeztem,h a lemondásnál a kötbért hogyan kell kalkulálni, hogy teljes legyen a kép. szóval ha erről van infód azt nagyon megköszönném.
Most nem kotekedni akarok, de majus 27 meg nagyon messze van. Ket honapja meg azt sem tudtuk van ez a x@r, ujabb 2 honap alatt el is mulhat a realis veszely.
Mi majus 4-en mennenk es egyelore nem panikolunk. Vagy torlik az utat es visszakapjuk a teljes arat, vagy megyunk!
Na most már nem merünk elindulni, május 27-én lenne az út. Ha lemondjuk az utat mert nem merünk / akarunk utazni egyértelmű hogy kell kötbért/bánatpénzt fizetnünk. Ezzel még nincs is gond viszont a kérdésem a köveetkező:
Ebbe a lemondási díjba beletartozik az előleg, vagy azon felül kell fizetni? pl ha 170 EUR-t kellene fizetni de befizettem 95-t, akkor is teljes összeget kell, vagy az előleggel csökkentettet?
Szia, ja nem a koronavírus miatt, illetve nem is akarom lemondani, majd május végén utaznánk, januárban lett foglalva az út. Csak addig történhet bármi. Ne legyen erre szükség, csak gallottam olyat h foglaláskor lehet csak..., egyénileg foglaltam azért kérdem.
De ha arra gondolsz, hogy szeretnéd lemondani az utat mert megijedtél a korona virustól, akkor felesleges, mert arra nincs biztosítás. Olyan egészségügyi dologra se fizet, ami szerződéskötéskor már ismert.
Május 8-15 között szeretnénk utazni Hurghada-ra, leginkább a Makadi Bay öbölbe. 2-en megyünk, gyerekek nélkül, de mivel legutóbb kb. 10 éve utaztunk Egyiptomba, nem tudom melyik szállodát válasszuk. Akkor Sunrise Gerdenben voltunk. Akkor nagyon tetszett, de nem tudom, hogy azóta milyen lett ez a szálloda.
Mivel most gyerekek nélkül megyünk, elképzelhető 'Adults only" szálloda is. Ami fontos: kényelem, elegancia, wellness, luxus inkább, mivel abszolut csak pihenni szeretnénk full kényelemben.
Tudtok ajánlani elegáns, új szállodát ami magas minőséget nyújt szervizben is?