Sajnos kicsi az esélye, h. Miskolc megvegye... Ők nem akarnak szopni még egy egydarabos szériával, elég bajuk van a Rábákkal, azokat is ki akarják dobni a p*csába, ráadásul még az idén kapnak asszem 100 Neoplant... Akkor mért vennék meg? Még alkatrészt se gyártanak hozzá itthon.
áááááááááááááááááááááááá, na, hogy örüljetek páran, most hallotam, hogy az agot el akarják vinni Miskolcra..:-(((((((((((((((((((((
Hogy ebből most mi igaz, és mi nem....hát...azt nem tudom, (apu mondta)
Mit ne mondjak ez az új főnök elég zsugori, azon próbál meg spórolni, hogy befagyasztja a beszerzéseket, semmilyen alkatrész nem érkezik (legalábbis Dél-pestre nem:-)
OFF Jolvan fiam, okos vagy:) éltesd az irisbust... hány ember lett munkanélküli az ikarus bezárása után? ha? ki nyírta ki idén a Karosa márkát?a helyes válasz: irisbus. ennyi. ON
Fzolee, ne bántsd már szegényt, te se voltál mindig ilyen, nézd meg mi volt az első hozzászólásod a topicban. :)))) Azt lehet tudni, hogy konkrétan mi baja?
Korábban én sem, tegnap találtam a Magyar buszok 5107-es hozzászólásában, előtte a létezéséről se tudtam. :( De most már szeretném élőben is látni. Megvehetné a BKV, máris nem lenne olyan egyedül a csuklós. :)))