Elméletileg nem is hülyeség ez a D3 kúra, hiszen a többségnek (legalábbis nekem) javul az állapota a napsütéstől, a napsütés meg hatással van a D-vitaminra, tehát lehet akár összefüggés a kettő között. A Covid miatt 2 hónapja szedem a D3 vitamint, de a sömör nem javult semmit, sőt romlik, mint ősszel mindig :(
Azt írod, hogy neked is volt psoriasisod . D3 kúrától, A bőr felülete 80 -90 %-ban rendbe jön . Most akkor, hogy is van ez ? Nincs psoriasisod vagy ? Vagy csak javult az állapotod ?
En del-amerikaban elek, nekek is volt psoriasisom viszont nalunk egy 6-8 honapos d3 vitamin kurat kap mindenki es 80-90% ban a bor felulete teljesen rendbejon. Braziliaban kezdtek 2013-ban.
Én is MG217-et használtam mostanában, és - bár nem szüntette meg-, de valahogy jobb lett a psori felülete. De nekem is elfogyott. Sikerült szerezned, ill honnan szoktad beszerezni? Nekem ismerősök hozták, de most ugye nem utaznak. Válaszod előre is köszönöm: Péter
Én nem vagyok sem álságos sem forgalmazó.Ugyanolyan beteg vagyok,mint itt mindenki.Nem vagyok egy gyakorlott fórumozó,de úgy látom ennyi elég is lesz...Jó szándékból osztottam meg a tapasztalataimat,mert nekem tényleg használt ez a készítmény,és szerettem volna segíteni a többieknek.De úgy látom,hogy itt a betegek nem egymást segítik,hanem rögtön nekitámadnak az embernek.Tisztelet persze a kivételeknek!!!Nagyon sok értelmes és jószándékú hozzászólás is van ,ezeket továbbra is olvasni fogom!
Nekem a GALLMET kapszula segített.Először bizarrnak találtam,kizárt dolognak tartottam,hogy én ezt bevegyem,de végső elkeseredésemben,mikor már tényleg semmi nem használt,mégiscsak alaposabban utánaolvastam,és rendeltem egy dobozzal.Nem bántam meg,mert tényleg hatásosnak bizonyult.Én 8 hétig szedtem,már az első hét után javulást tapasztaltam,majd szépen fokozatosan ezalatt a 8 hét alatt tünetmentessé váltam.Azt olvastam,hogy a kúra időtartama alatt ajánlott sok rostot és folyadékot fogyasztani,én napi 15 dkg zabkorpát fogyasztottam/fogyasztok/,joghurtban,vagy kevés folyadékban elkeverve.A kapszula valószínűleg rostfogyasztás nélkül is használ,de én inkább a"nagytakarítás" mellett döntöttem,ami szintén bevált,mert mára nemcsak hogy tünetmentes lettem,de még a mérleg is kevesebbet mutat!
Nekem a GALLMET kapszula segített.Először bizarrnak találtam,kizárt dolognak tartottam,hogy én ezt bevegyem,de végső elkeseredésemben,mikor már tényleg semmi nem használt,mégiscsak alaposabban utánaolvastam,és rendeltem egy dobozzal.Nem bántam meg,mert tényleg hatásosnak bizonyult.Én 8 hétig szedtem,már az első hét után javulást tapasztaltam,majd szépen fokozatosan ezalatt a 8 hét alatt tünetmentessé váltam.Azt olvastam,hogy a kúra időtartama alatt ajánlott sok rostot és folyadékot fogyasztani,én napi 15 dkg zabkorpát fogyasztottam/fogyasztok/,joghurtban,vagy kevés folyadékban elkeverve.A kapszula valószínűleg rostfogyasztás nélkül is használ,de én inkább a"nagytakarítás" mellett döntöttem,ami szintén bevált,mert mára nemcsak hogy tünetmentes lettem,de még a mérleg is kevesebbet mutat!
Van valakinek eladó Psoriasin vagy MG217 márkájú kenőcse? (2%-os kátrány tartalmú kenőcs - ointment) Vevő lennék 1 tégelyre/tubusra, sajna a héten el fog fogyni a maradékom a tubusban, és a külföldről rendelt majd csak 2-3 hét múlva ér ide.
este 50-100g mosakodókenőcsbe elkeverni egy erős szteroidos krémet(dermovate vagy diprosalic), felkenni vastagon a fejbőrre, és aztán folpackkal vagy nejlon szatyorral becsomagolni a hajat/fejet, hogy ne fogja be a párnát, és reggel kimosni. Ezt néhány alkalommal megismételni, még akkor is, ha már nincs seb a fejbőrőn. Csak kevesebb szteroidos krémet kell beletenni.
A kórházakban is így csinálják, csak ott beletesznek még valami plusz hámlasztó port, amivel még gyorsabban leesnek a sebek(talán kénsav vagy szalicilsav, nem vagyok benne biztos, majd valaki megírja).
A fiam Skin-Cap sprayt használt a fejbőrére, szerettem volna újabb adagot venni. Az előbb hívtam a forgalmazót, azt mondta a hölgy, hogy kifutott a termék, nem is lesz már többé. Nem tudott helyette mást ajánlani, ezért kérlek benneteket, ha van ötletetek, hogy milyen másik termék lenne jó helyette, áruljátok el. Köszönöm előre is!
Nekem a napsütés tesz nagyon jót! 2 éve rendszeresen és szinte minden szabadidőmet rászánva repülni tanulok, és ilyenkor már egész nap a reptéren vagyunk. Eddig 3-4 alkalommal tudtam rövidnadrágban lenni és a szinte teljes lábszáraimat befedő genyó PS már csak bőrelszíneződés szinten látszik! A térdeimen is sokat javult a helyzet, pedig most egyáltalán nem is tudom kenni a kosz és a por miatt és mégis drasztikusabban javul mintha kenném. Szóval ilyenkor nyáron mindig rendbe kapom magam, de sajnos amint elmúlik a nyár és vissza kerülnek a hosszú alsók és felsők, akkor ismét vissza romlik.
Nekem nem mondta a doki hogy ne szedjem.Bár január 20 án voltam a klinikán.Március 13 ra volt időpontom de már hívtak előtte hogy ne is menjek. Valószínű a neotigason nem gyengíti az immunrendszert.4 éve voltam utoljátra beteg.Akkor kapott el a tüdőgyulladás.
Én 18 évvel ezelőtt voltam a Holt tengernél. A klíma tényleg semmihez sem hasonlítható. Nem égsz le, hiszen a sós pára megszűri a napfényt. Ahogy a vízbe mennél be, egy korlát van, mert rögtön földob, úgyhogy kapaszkodni kell. A férjem úgy van lefényképezve, hogy szinte ül a vízen és a kezében szétnyitva az újság. Én csak az ott kapható iszapot használtam és napozáshoz azt a régi sima napolajat. Nem akartam elhinni, hogy milyen szépen eltűnt. Csak az a baj, hogy nem sokáig tartott. Találkoztam ott egy fiatal lánnyal(tatabányai) akinek az anyukája kiköltözött, így tartotta szépen a bőrét. Hát én semmi pénzért nem tenném, még akkor sem, ha jönne velem a családom.
De mehetsz, ha a vírus majd engedi a Jordán részre is, talán az kulturáltabb.