Keresés

Részletes keresés

petya957 Creative Commons License 2020.09.12 0 0 20469

Kedves János!

Én is MG217-et használtam mostanában, és - bár nem szüntette meg-, de valahogy jobb lett a psori felülete. De nekem is elfogyott. Sikerült szerezned, ill honnan szoktad beszerezni? Nekem ismerősök hozták, de most ugye nem utaznak. Válaszod előre is köszönöm: Péter 

Előzmény: janos2323 (20461)
Yucca12 Creative Commons License 2020.09.09 0 0 20468

Én nem vagyok sem álságos sem forgalmazó.Ugyanolyan beteg vagyok,mint itt mindenki.Nem vagyok egy gyakorlott fórumozó,de úgy látom ennyi elég is lesz...Jó szándékból osztottam meg a tapasztalataimat,mert nekem tényleg használt ez a készítmény,és szerettem volna segíteni  a többieknek.De úgy látom,hogy itt a betegek nem egymást segítik,hanem rögtön nekitámadnak az embernek.Tisztelet persze a kivételeknek!!!Nagyon sok értelmes és jószándékú   hozzászólás is van ,ezeket továbbra is olvasni fogom!

ötfelezős Creative Commons License 2020.09.08 0 0 20467

...megint egy álságos forgalmazó...

Előzmény: Dühös vásárló (20462)
Yucca12 Creative Commons License 2020.09.06 0 0 20466

Egy és ugyanazon személy. Rossz nick-el léptem be

Icus60 Creative Commons License 2020.09.06 0 0 20465

Mi történik? Dühös vásárló és Yucca12 miért írtátok le ugyanazt? Tulajdonképpen melyiktek szedte???

K 1 Creative Commons License 2020.09.06 0 0 20464

Én nyolc hétig szedtem . De semmilyen változást, nem hozott . Még az epekövemre sem hatott ,így abba hagytam a használatát .

Előzmény: Yucca12 (20463)
Yucca12 Creative Commons License 2020.09.05 0 0 20463

Sziasztok!

Nekem a GALLMET kapszula segített.Először bizarrnak találtam,kizárt dolognak tartottam,hogy én ezt bevegyem,de végső elkeseredésemben,mikor már tényleg semmi nem használt,mégiscsak alaposabban utánaolvastam,és rendeltem egy dobozzal.Nem bántam meg,mert tényleg hatásosnak bizonyult.Én 8 hétig szedtem,már az első hét után javulást tapasztaltam,majd szépen fokozatosan ezalatt a 8 hét alatt tünetmentessé váltam.Azt olvastam,hogy a kúra időtartama alatt ajánlott sok rostot és folyadékot fogyasztani,én napi 15 dkg zabkorpát fogyasztottam/fogyasztok/,joghurtban,vagy kevés folyadékban elkeverve.A kapszula valószínűleg rostfogyasztás nélkül is használ,de én inkább a"nagytakarítás" mellett döntöttem,ami szintén bevált,mert mára nemcsak hogy tünetmentes lettem,de még a mérleg is kevesebbet mutat!

Dühös vásárló Creative Commons License 2020.09.05 0 0 20462

Sziasztok!

Nekem a GALLMET kapszula segített.Először bizarrnak találtam,kizárt dolognak tartottam,hogy én ezt bevegyem,de végső elkeseredésemben,mikor már tényleg semmi nem használt,mégiscsak alaposabban utánaolvastam,és rendeltem egy dobozzal.Nem bántam meg,mert tényleg hatásosnak bizonyult.Én 8 hétig szedtem,már az első hét után javulást tapasztaltam,majd szépen fokozatosan ezalatt a 8 hét alatt tünetmentessé váltam.Azt olvastam,hogy a kúra időtartama alatt ajánlott sok rostot és folyadékot fogyasztani,én napi 15 dkg zabkorpát fogyasztottam/fogyasztok/,joghurtban,vagy kevés folyadékban elkeverve.A kapszula valószínűleg rostfogyasztás nélkül is használ,de én inkább a"nagytakarítás" mellett döntöttem,ami szintén bevált,mert mára nemcsak hogy tünetmentes lettem,de még a mérleg is kevesebbet mutat!

janos2323 Creative Commons License 2020.08.25 0 0 20461

Sziasztok,

Van valakinek eladó Psoriasin vagy MG217 márkájú kenőcse? (2%-os kátrány tartalmú kenőcs - ointment) Vevő lennék 1 tégelyre/tubusra, sajna a héten el fog fogyni a maradékom a tubusban, és a külföldről rendelt majd csak 2-3 hét múlva ér ide. 

Margit nagyi Creative Commons License 2020.08.14 0 0 20460

Használt, v. vásárolt már valaki ASEA gélt? Ha igen, mi a tapasztalat.

Rózsaromantika Creative Commons License 2020.07.26 0 0 20459

a barátom ganoderma(pecsétviaszgomba) port eszik(kávéba) időnként 100g /év  x2. Jó.

Előzmény: Katyusi (20458)
Katyusi Creative Commons License 2020.07.23 0 0 20458

Sziasztok! Varga gyógygombáról van valakinek tapasztalata? U

asadjalka Creative Commons License 2020.07.19 0 0 20457

De működik simán a mosakodókenőcs+szteroid kombóval is, nekem 2-3 nap alatt levitte, csak néhányszor még megismételtem, mert gyorsan kiújulhat.

Előzmény: asadjalka (20456)
asadjalka Creative Commons License 2020.07.19 0 0 20456

Én úgy tudom, hogy az egy szteroidos spray.

Ami nálam bevált:

este 50-100g mosakodókenőcsbe elkeverni egy erős szteroidos krémet(dermovate vagy diprosalic), felkenni vastagon a fejbőrre, és aztán folpackkal vagy nejlon szatyorral becsomagolni a hajat/fejet, hogy ne fogja be a párnát, és reggel kimosni. Ezt néhány alkalommal megismételni, még akkor is, ha már nincs seb a fejbőrőn. Csak kevesebb szteroidos krémet kell beletenni.

A kórházakban is így csinálják, csak ott beletesznek még valami plusz hámlasztó port, amivel még gyorsabban leesnek a sebek(talán kénsav vagy szalicilsav, nem vagyok benne biztos, majd valaki megírja).

Előzmény: zsenzso55 (20455)
zsenzso55 Creative Commons License 2020.06.29 0 0 20455

Sziasztok!  

A fiam Skin-Cap sprayt használt a fejbőrére, szerettem volna újabb adagot venni. Az előbb hívtam a forgalmazót, azt mondta a hölgy, hogy kifutott a termék, nem is lesz már többé. Nem tudott helyette mást ajánlani, ezért kérlek benneteket, ha van ötletetek, hogy milyen másik termék lenne jó helyette, áruljátok el. Köszönöm előre is!

Luigi50 Creative Commons License 2020.05.21 0 0 20453

Köszi a választ . Várok valaki majd csak tud segíteni.

Előzmény: Ficzek Úr (20450)
ötfelezős Creative Commons License 2020.05.19 0 0 20452

Visszanyúlnék ahhoz, amit írtál e topikban 2016. 06. 29-én: "Csak okoskodom."

Előzmény: marslako1 (20439)
hul Creative Commons License 2020.05.18 0 0 20451

Luigi50, már megint gyógyszert tarhálsz, és erősködsz. Nem is akármiket.

Kértünk, hogy menj orvoshoz és írasd fel. Hmmm?

Előzmény: Luigi50 (20445)
Ficzek Úr Creative Commons License 2020.05.18 0 0 20450

Hiánycikk. Nekem frontint adtak helyette a gyógyszertárban mert ugyan az a hatóanyag,a sanaxhoz képest sz@rt se ér.

Octi19 Creative Commons License 2020.05.17 0 0 20449

Nekem a napsütés tesz nagyon jót! 2 éve rendszeresen és szinte minden szabadidőmet rászánva repülni tanulok, és ilyenkor már egész nap a reptéren vagyunk. Eddig 3-4 alkalommal tudtam rövidnadrágban lenni és a szinte teljes lábszáraimat befedő genyó PS már csak bőrelszíneződés szinten látszik! A térdeimen is sokat javult a helyzet, pedig most egyáltalán nem is tudom kenni a kosz és a por miatt és mégis drasztikusabban javul mintha kenném.
Szóval ilyenkor nyáron mindig rendbe kapom magam, de sajnos amint elmúlik a nyár és vissza kerülnek a hosszú alsók és felsők, akkor ismét vissza romlik.

B.GY Creative Commons License 2020.05.17 0 0 20448

Nekem nem mondta a doki hogy ne szedjem.Bár január 20 án voltam a klinikán.Március 13 ra volt időpontom de már hívtak előtte hogy ne is menjek. Valószínű a neotigason nem gyengíti az immunrendszert.4 éve voltam utoljátra beteg.Akkor kapott el a tüdőgyulladás.

Előzmény: Icus60 (20442)
Icus60 Creative Commons License 2020.05.17 0 0 20447

Sajnos nem tudok segíteni, soha nem szedtem. Bocsi!

Icus60 Creative Commons License 2020.05.17 0 0 20446

Én 18 évvel ezelőtt voltam a Holt tengernél. A klíma tényleg semmihez sem hasonlítható. Nem égsz le, hiszen a sós pára megszűri a napfényt. Ahogy a vízbe mennél be, egy korlát van, mert rögtön földob, úgyhogy kapaszkodni kell. A férjem úgy van lefényképezve, hogy szinte ül a vízen és a kezében szétnyitva az újság. Én csak az ott kapható iszapot használtam és napozáshoz azt a régi sima napolajat. Nem akartam elhinni, hogy milyen szépen eltűnt. Csak az a baj, hogy nem sokáig tartott. Találkoztam ott egy fiatal lánnyal(tatabányai) akinek az anyukája kiköltözött, így tartotta szépen a bőrét. Hát én semmi pénzért nem tenném, még akkor sem, ha jönne velem a családom.

De mehetsz, ha a vírus majd engedi a Jordán részre is, talán az kulturáltabb.

Előzmény: hul (20444)
Luigi50 Creative Commons License 2020.05.17 0 0 20445

Valaki segítsen már !

hul Creative Commons License 2020.05.17 0 0 20444

Az injekcio-váltást Trexanról Ebetrexatra épp a támogatás változása hozta, előbbi kikerült, utóbbi támogatott lett. Az árakra másképp emlékszem, az új támogatású drágább mint írtad, (majd megnézem pontosan, 5-6 e/3 hónap) de a korábbi "sima" Trexan háromhavija 62000.- Ft lett támogatás nélkül.

Amúgy szakmailag kb ugyanaz -mondja jól képzett és évek óta engem (és másokat is) kezelő bőrgyógyász. Nekem mindkettő azonosan jó és hatásos. Bármilyen inj. átállással vigyázni kell amúgy, volt olyan tip. terexat tartalmú injekció ami nekem enyhe gyomorvérzést csinált, már töredék adagban is.

(megúsztam amúgy a kórházat...)

Úgyhogy nézzetek magatok mögé, biztos jele, ha véres! És ne kérjetek mástól, és ne is adjatok gyógyszert másnak!!!!!! 

A trexan súlyos mellékhatásokat okozhat és valóban folyamatos orvosi ellenőrzést igényel, vérkép, tüdőröntgen, hasi ultrahang, és valóban az immunrendszert gyengíti.  Erre felhívta az említett orvos barátom, hogy eppen ezért kevesebbet szúrjak be a vírus időszakában. 

Azért a Holt tenger vizét és a klimatikusan gyógyító hatást kipróbálnám :-) Csodákat hallottam a sorstársaktól. 

Emellett mindenképpen meg kell változtatni a táplákozási/ivászati szokásokat, a mit és mennyit, mert egyes dolgok nagyon rontják a ps helyzetét!

Előzmény: Icus60 (20442)
Icus60 Creative Commons License 2020.05.16 0 0 20442

Sziasztok!

Néhány oldalt visszaolvastam, és szeretnék reagálni. Igyekszem rövidre fogni. 28 éve szenvedek ettől a nyavalyától. Ha valaki, hát és kipróbáltam szinte minden lehetőséget. 3 hét Harkány, meg sem mozdult, 3 hét Holt tenger, gyönyörű lett, még csak egy pont sem maradt, de ez mindössze két hónapig tartott. Tomesa, 50 kezelés, semmi változás. Kb. 3 éve kezdtem el szedni a gyógyszert, amit BGY szed. No attól ugyan elmúlt, de a tenyeremről, a talpamról lehámlott a bőr, az ajkam úgy kiszáradt, hogy már nem tudtam vele mit kezdeni, de a legrettenetesebb az volt, amikor elkezdett hullani a hajam. A fejem tetején a fodrász már nem tudta, honnan fésüljön középre, mert át lehetett látni a hajamon, pedig mindig sűrű hajam volt. No akkor abbahagytam. Lassan helyreálltak a dolgok, a hajam nőtt, a szám már nem volt száraz, viszont a testem szépen berakodott. Akkor írta fel a doktornő a trexan injekciót. Hat hónapig szúrtam, három havonta vérkép (minden rendben volt), el is tűnt ez a nyavalya. Akkor kitalálta a doktornő, hogy váltsunk Ebetrexat-ra, mert ezen van támogatás. Ebből három havi adag 1100 Ft., amíg a trexan 11000 Ft. Hát szerintem a trexan jobb volt, de mindegy. Itt a fórumon írta valaki, hogy nem elég a vérvétel, Vibroscan-nel is meg kell nézetni magunkat. Tavaly elmentem maszek alapon, mert nem volt hely a másikban, kiderült, hogy sajnos májfibrózisom van. Most kellett volna visszamenni, de a vírus miatt ki sem teszem a lábam. A doktornő március közepén felhívott, hogy azonnal hagyjam abba az injekciót, mert roncsolja az immunrendszeremet és tudjuk, hogy a vírus a gyenge immunrendszert támadja. Úgyhogy azóta nem szúrok, jött vissza a hátamon és az oldalamon, de nem vészes, inkább a fejem zavar, mert azon eddig nem volt. De már nem érdekel.

Én évek óta szedem a miluritot, nekem semmi változást nem okozott. Cukorbeteg vagyok, és néha felszalad a húgysav, bár ezzel a gyógyszerrel kordában tartom, de a sömörre nekem nincs hatással. Nektek nem mondta az orvos, hogy hagyjátok abba a gyógyszereket?

chukree Creative Commons License 2020.05.11 0 0 20441
Ficzek Úr Creative Commons License 2020.04.28 0 0 20440

"A D és a B vitaminban azonban van valami azaz a napsütésben." Nekem ront rajta. Meg a szénsavas termékek,legyen az víz,üdítő vagy sör.Kicsit kísérleteztem magamon a múlt héten,minden nap szénsavas vizet ittam.Nem kellett volna,az eredmény katasztrófa. Nem tudom mennyi idő alatt tisztul ki a szervezetből,de már várom.

Előzmény: marslako1 (20439)
marslako1 Creative Commons License 2020.04.21 0 0 20439

Pár gondolat a pikkelysömör témához.

Nekem kizárólag a hajas fejbőrön van, két oldalt a fül mellett, -a szarvasoknak-őzeknek  ezen a helyen szokott a szarv kinőni. Én arra gondolok, hogy ez ősidőbe visszanyúló (millió évek), örökölhető sejtmutáció. Hasonló logikája van, mint a rákos sejt (csak az durva) ez meg szoft. De kellemetlen. 

A sejten belül van a gond, a DNS-ben. Azt kellene megjavítani, bár lehet hogy csak álmodik a nyomor. 

Sz.tem a tudomány jelen állása szerint ez lehetetlen.

A kencék nagyjából annyit érnek, mint a ráolvasás.

A D és a B vitaminban azonban van valami azaz a napsütésben. Nyáron nekem szinte felszívódik.

A kávé nem jó neki, de én meg a kávét szeretem.

Kb. Ennyi.

hul Creative Commons License 2020.04.01 0 0 20438

A trexan gyógyszeresen (tabletta) a kezdő fázis, akkor derül ki, mennyire bírja a szervezet. Ha igen, és nem hull a delikvens haja, nem fáj a gyomra és főképp a vérképe rendben van, orvosi javaslatra idővel lehetséges az áttérés a heti 1x injekcióra, ami sokkal jobb felszívódású és hatásosabb. Aztán pedig szedni kell a vasat, injekció után a 2.nap 1 szemet 5 mg-ost kell (nekem) szednem/hét. Az orvosra kell hallgatni, azt hiszem nincs is más választás. Ez csak egy fórum:-) Persze ha beütitek a ps-t a neten, ezernyi jó cikk jön, érdemes olvasgatni.

Évekig mehet az inj is, de feltétel min. negyedéves vérkép, mert tönkremehet a vörösvérsejt háztartás, a tüdőre komoly veszély a trexan, muszáj min. évi 1x ellenőrizni, a máj különösen sérülékeny, erre szükséges a vérkép leleteken túl a hasi ultrahang. 

Évek óta rendben vagyok. Tehát van ahol működik. Nem "baj" az általános állapotot rendben tartani, túlsúly, mozgás és az alkoholfogyasztás minimalizálása. 

Előzmény: Ace Ventura1 (20436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!