talán ritmikailag jobb lett volna 2401re helyezni a találkozót - de ez esetben hősünk szerelme 10 évvel korábban reinkarnálódik, tehát hősünknek egy idősebb nővel kellene párzania (miközben pokolba kivánná a kora 21. század versesztétáit)
B válasz ** jól mEGGondoltad(d)magad * KI.Dolgoz_ottan * má jus(s) ünn/epén * míg vál(l)asz(szó)ra bírtad * szH'ived húR_ja'it(t) * nem vagy te kEret,(il(l))én (bután)
nézd sün! én nem mondtam azt, hogy a tisza moziban megnyomni az entert, illetve beindítani a 80 éves vetítőt, nem okoz áramkimaradást a városban...tehát ez is elég menő, mivel igenis hogy pislákolnak egy pillanatra a háztartásokban a villanykörték, mikor NEKEM elindítják a filmet.
ahhoz képest hogy ez egy mozi, nem egy olyan steril nagyon átgondolt kreálmány, mint egy reaktor, ez azért nem semmi!
van két nagy hatalmas vetítőgép, ami a tekercses filmet vetíti, meg van egy számítógép megy egy ilyen projektor.
szeretem a gépházat különben, a filmszalagnak nagyon fura illata van. olyan sötét hely az, de én kedvelem. (régi épület a mozi, a zsinagógához tartozott valaha)
egyszer megmutatom neked azt a nagy szerkezetet. zsír nagyon
áá nem zavaros. velem mostanában annyira de annyira valószínűtlen dolgok történnek, hogy sokszor el sem merem meséli, mert nem hinnék el.
pl. imádok moziba járni...a tisza egyetlen látogatója szerintem én voltam aznap, meg amúgy is olyan mintha hazajárnék már...na mondom beülök egy filmre, ami hatkor kezdődött...azt mondja a gépész hat előtt tíz perccel, ő elkezdi vetíteni, mer már úgysem jön senki. mondom, jó van...na és befeszülök a terembe...ott ülök már vagy húsz perce a sötétben, semmi...kimegyek, kérdem a kávézós csajtól, nem megy a film? mire ő: de a másik teremben...na azt így áthevertem oda.
de rendes volt a gépész, mert dvd-s film volt és viszatekerte az elejére :)
de amúgy szerintem újra fűzte volna ha tekercses...
és dolgozói jegyet veszek különben...350 ft-ba kerül. de van amikor ingyen mozizok.
végül is te egy egészséges sün vagy, tehát nem kell aggódnod az állatszex miatt...
én meg kétszer ebédeltem egy óra leforgása alatt az úgy volt, hogy gyorsan bementem az egyik étteremben és ott megcsináltam az első ebédet, majd irány a mozi, elintézni valók miatt. és akkor egyszer csak elém toppant egy kapuból a főnök, és kérdezte, hogy ebédelni?? ja mondom...úgyhogy mondta akkor velem tart, és így beültünk a szomszédos éterembe. (a csaj nem bírja, ha kummantunk, és én nem szóltam neki, hogy mennék seftes ügyben)
tényleg, ma láttam egy jóseggű csajt biciklin - nagylelkűségemben elnéztem neki, hogy egy darabig előttem tekerte magát :)) (vagy ez már állatszexnek számít?)
hát nem, amikor éppen vezetek, nem vagyok ideges :)
csak néha belegondolok, hogy elég rosszul esne a lelkivilágomnak, ha egy ilyen közlekedni nem tudó hülye miatt sittelnének le (mert tanú valszeg nem lenne, aki az én álláspontomat igazolja - inkább néhány poshadt agyú néni, aki esernyővel támad majd rám, hogy elütöttem azt a 'szegény gyereket')
én az a fajta biciklis vagyok, aki az autóst kurvaanyázza, ha nagy ritkán rámerészkedem az úttestre. engem pl. az a helyzet aggaszt, mikor olyan kereszteződésben, ahol egyenesen is tovább lehet haladni és jobbra kanyarodni is lehet, szóval ott megállok faszául egy nem indexelő gépkocsi mellett...mert ugye sejtésem szerint egyenesen akar haladni amerre én i,s tehát haladhatunk faszául egymás mellett, és akkor baszki zöldre vált a lámpa és fordul rám a faszkalap kocsikájával.
de különben sajnos ez a szitu is már csak a múltté...mert most egyelőre nincs bicajom. :(
amúgy szerintem a fővárosi bringás az egy külön állatfaj, ez saját megfigyelés.
egyébként engem nem a bicajosok feszítenek ki, hamár közlekedésről meg az egymáésra figyelésről van szó, hanem az unatkozó babakocsijukba kapaszkodó bálnák, akik ilyenkor megjelennek, és pl. a kifejezetten futáshoz kialakított helyeken csámborognak. a kurva anyját az ilyeneknek...
most megpróbálom kurva engedékenyen megfogalmazni: ha a bicikliseknek némi segédfogalmuk lenne a kreszről (másrészt meg nem a gyalogosokon vezetnék le a közlekedésbeli nemtudásuk következtében elszenvedett frusztrációt), akkor talán embernek tartanám őket - de pillanatnyilag olyan kellemetlen tényezőnek tekintem ezeket a bénázókat, akik elvárják, hogy helyettük is én vigyázzak a szaros testi épségükre, miközben azt képzelik, hogy tetszőleges irányban, tetszőleges sebességgel, tetszőleges módon mehetnek az úttesten - ehhez még hozzájárul a fene nagy öntudatuk, merthogy ők BICIKLISTÁK
persze, ha szelektálódnának, azaz büntetlenül el lehetne gázolni a hülyébbjét, akkor talán előttük is megnyílna a fejlődés lehetősége - de sajna védett állatoknak minősülnek, uh pillanatnyilag csak tehetetlenül anyázom őket, amikor előttem cikáznak 15tel