Keresés

Részletes keresés

dance10. Creative Commons License 2005.03.20 0 0 59

sziasztok

 

:-))))

 

nem hinném,hogy lenne maffia legalábbis nem tudok róla pedig ismerek pár boltost!

 

üdv dance

 

remélem beindul ez a topic és nem lesz olyan punnyadt mint maga ez a város !!!

 

 

crumerum Creative Commons License 2005.02.14 0 0 58

Esztergomban 2004. februárjában alakult meg a Bogáncs Kutya és Kisállatotthon, kiemelten közhasznú alapítvány.

 

Elsődleges céljának a gyepmesteri telep kutyáinak átvételét, a kóbor, kidobott, elveszett kutyák ellátását, új/régi gazdához való juttatását tűzte ki céljának.

Első évében, alig 11 hónap alatt több, mint 100 kutyát látott el (etetett, gyógykezelt, oltott, féregtelenített) és helyezett el új helyen. Jelenleg teltházzal, 50 kutyával várja a kutyákat keresőket ideiglenes telephelyén.

Egy év alatt ismert lett országszerte és elismert menhelyként tartják számon az állatvédő szervezetek.

 

Az alapítvány másik nagy céljának a szemléletformálást, felvilágosítást tűzte ki céljai közé, hogy ezzel is elősegítse a kulturált kutya- és kisállattartás kialakulását térségünkben. Ez mindekinek közös érdeke lenne.

 

Ha támogatnád munkánkat, szertnél kutyát vagy épp elvesztetted sajátodat, örömmel válrunk!

tereveink szerint jelenlegi ideiglenes telepünkök később végleges menhelyünk is felépülhet, amihez mindenki segítő szándékára, adományára szükségünk lenne.

 

 

 

Index fórumunk címe: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9108080

Itt megtalálod jelenlegi kutyánkat, fajtatiszta, keverék, felnőtt és kölyökkutyák egyaránt várják egy új, szerető gazdi jelenkezését.

 

Honlapunk címe: www.bogancsotthon.fw.hu

Ha email szeretnél írni, megteheted a telmamax@invitel.hu címre.

Telefonszámaink:

30/520-5633 (elnök)

30/482-7245

30/276-7809

lv Creative Commons License 2005.01.20 0 0 57
Na, a polgári-, meg a kultúrális életre már rá is fér egy 'kis' felpezsdülés.
Előzmény: courage the dog (56)
courage the dog Creative Commons License 2005.01.19 0 0 56
Géza fejedelem és Mária Terézia szobrot kap Esztergomban
2005. január 19. 14:58

MNO
Az esztergomi Széchenyi tér felújításának finanszírozásáról szóló szerződést írtak ma alá a városházán – értesítette szerkesztőségünket Esztergom Város Önkormányzata.

A város központjának integrált átalakítása abba a koncepcióba illeszkedik, amelynek célja Esztergom egységes, rendezett városképének kialakítása. Az elképzelések szerint növekszik a Duna-parti város tőkevonzó, lakosságmegtartó képessége és turisztikai vonzereje, emellett új munkahelyek alakulnak ki a beruházás nyomán.

A 600 milliós pályázathoz harmincmillió forintos önerőre volt szükség. A település az önerő előteremtéséhez 18 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Belügyminisztériumtól.

A beruházás kivitelezésének első ütemeként elbontják a Széchényi téri burkolatot, hozzálátnak a közművek átépítéséhez, a berendezések, vezetékek szükséges korszerűsítéséhez. A muzeológusok, régészek feltárják a történelmi értékeket. A mai városközpontban állt egykor a Lőrinc-templom is, melynek maradványai a tér északi végében megtekinthetők lesznek.

A tér dísz- és egyéb burkolóelemeket kap, és átszabják a jelenlegi gyepesített, parkos területet a Szentháromság-szobor körül. Új köztéri szobrok, Mária Terézia és Géza fejedelem kap helyet Esztergom új főterén. A harmonikus összképhez az önkormányzat által terveztetett táblák, egyedi padok, hulladékgyűjtők, burkolathoz illeszkedő ágyásszegélyek, fák, cserjék, virágok is hozzájárulnak.

A beruházás az esélyegyenlőségi szempontokat is figyelembe vette: a területet kisgyermekes családok, mozgássérültek és más fogyatékkal élők számára is akadálymentessé teszik. A hagyományos aszfaltnál drágább, de tartósabb porfírburkolat mentes lesz a kerekes székek gördülését akadályozó, kiemelkedő szegélyektől is. A terv előnyben részesíti az EU szabványaival harmonizáló technológiákat, termékeket, és a környezetvédelmet szem előtt tartó eljárásokat

A díszkővel burkolt, kerthelyiségekkel és éttermi teraszokkal újjáélesztett városközpont nemcsak a Várból idesétáló vendégeket csalogatja. Az egységes, rendezett településkép, a város igényeinek megfelelő rendezvények, utcabálok, koncertek, a kisvárosi hangulatú, pihenésre és szórakozásra lehetőséget és alkalmat nyújtó, szabadon átjárható sétatér kialakulása hozzájárul a polgárok életminőségének javulásához és a kulturális élet felpezsdüléséhez.
onagyz Creative Commons License 2004.12.04 0 0 55
Még valami: a levélben foglaltak az utolsó betűig fedik a valóságot. Hihetetlen javulás két hónap alatt.
onagyz Creative Commons License 2004.12.04 0 0 54

Mélben elküldtem, de visszadobta. szerintem rossz a mélcímed:

 

Tisztelt Előfizetőink!

 

Ezúton tájékoztatom Önöket a cég életében történt változásról. 2004 szeptemberétől új ügyvezetője van az InternatinalNET Kft-nek, a tulajdonosi szerkezet azonban változatlan maradt. Szeretném mindenki megelégedésére folytatni a cég irányítását. Az elmúlt időben sok fejlesztést hajtottam végre. A fejlesztést folyamatosan kívánom tovább folytatni.

Több mint 20 településen szolgáltatunk. Elérhetők vagyunk sok olyan külterületről is, ahol még a vezetékes telefonszolgáltatás is problémás. Most már Esztergomban a Szamárhegy környékén is elérhető szolgáltatásunk. Változtak tarifáink is, a korábbiakhoz képest új, kedvezőbb tarifákat vezettem be

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az InternationalNET Kft. a közeljövőben lecseréli a mail szerverét. Ez szinte minden előfizetőt érinteni fog, és reméljük mindenki megelégedésére fog szolgálni.

Az új szerver néhány újdonságot is jelent majd:

- a fióknév nem csak a levélcím @ előtti része lesz, hanem a teljes emailcím.

- A jelszavakat megpróbáljuk átvinni, az új szerverre, de előfordulhat, hogy nem mindenkinél lesz sikeres. Előre is elnézést kérünk az esetleges problémák miatt.

- Az új szerveren lehetőség lesz webes felületről leveleket olvasni. Ennek pontos módjáról majd külön levélben számolunk be.

- Új domain neveket jegyeztünk be, így aki kéri, kérhet valamelyik új domainban email címet a jelenlegi helyett. Új email címek a következő formában néznek majd ki: user@egomnet.hu, user@dorognet.hu és user@tatanet.hu. Az ilyen irányú igényeiket a tech@internationalnet.hu címen kérjük jelezni. 2004 folyamán ingyen elvégezzük az átállítást.

- Ingyenes spam szűrést lehet kérni. Aki a tech@internationalnet.hu címen jelzi igényét, bekapcsoljuk. Ez az első esetben ingyenes, a későbbiekben évente egyszer ingyenes, majd 800 Ft+ÁFA / állításdíjat fogunk felszámolni.

- Vírusvédelmi szoftvert telepítünk szerverünkre, bárki kérheti postafiókjainak védelmét. A NOD32 szoftvert fogjuk telepíteni. A vírusvédelem postafiókonként havi 320 Ft+ÁFA. Két fiók esetén 560 Ft+ÁFA, ennél több fiók esetén kérje árajánlatunkat! A postafiók vírusvédelmének igényét a tech@internationalnet.hu címen kérjük jelezni. Itt jegyzem meg, hogy a NOD32 szoftver bármely verzióját megvásárolhatják tőlünk, előfizetők 10% kedvezményt kapnak a mindenkori listaárból.

- Az új szervertől gyorsabb és még megbízhatóbb működést várunk.

 

 

Kérem Önöket kérdéseikkel, problémáikkal bizalommal keressenek bennünket a vezetékes számunkon 33/400-941, Fax: 33/400-942, vagy mobil telefonon. Esztergom környékén a (20)999-60-23 telefonszámot hívhatják, Tatabánya környékén pedig a (20)999-60-25-ös telefonszámon találják meg Balog Ferenc munkatársunkat.

 

 

Üdvözlettel:

Zábó Károly

Ügyvezető

(20)999-60-22

Előzmény: CyS (53)
CyS Creative Commons License 2004.12.04 0 0 53

Milyen szélessávú internet előfizetési opciók vannak Esztergomban, és melyiket ajánljátok? Én eddig csak az Invitelt találtam...

Üdv, CyS

ingmar-b Creative Commons License 2004.10.12 0 0 52

Szia Monkey!

 

Én szívesen közreműködök és segítek a felfuttatásában a topicnak. Tényleg jó lenne...

 

Előzmény: Monkey (51)
Monkey Creative Commons License 2004.09.21 0 0 51
FUSS VELÜNK ESZTERGOMBAN!

 - Szeretsz futni, kocogni?
 - Egészségesebben szeretnél élni?
 - Fogyni szeretnél?
 - Most készülsz első futólépéseid megtételére?
 - Kisgyerekeid mellett nehéz alkalmat keríteni a mozgásra?
 - Félmaratonra, maratonra készülsz, és hosszú edzéseidhez hiányzik a társaság?

Az Esztergomi Atlétikai Club keretein belül
Hobbifutó Club indul, korhatár nélkül, minden amatőr futáskedvelőnek.

GYERE, CSATLAKOZZ HOZZÁNK TE IS!

Ami Rád vár:
- jó társaság,
- egyesületi háttér, sportpálya, öltöző, rossz időben terem,
- orvosi háttér,
- személyre szabott edzés,
- gyerekeknek párhuzamosan atlétikai foglalkozások,
- gyerekmegőrzés,
- futóbabakocsi-kölcsönzés,
- közös részvétel utcai versenyeken, kedvezményes nevezés
- egyéb közös programok.

Közös futások már a szerveződés ideje alatt is:
Minden hétfőn, szerdán és pénteken 18.00 órakor találkozunk a Sportcsarnok bejáratánál!

Érdeklődni: (30) 2219941
cyber.greg Creative Commons License 2004.06.29 0 0 50

Üdv helló!

Melyik időpontban jár Siemens Desiro Budapestről Esztergomba?

Sollva Creative Commons License 2004.06.26 0 0 49
Katasztrófaelháratási gyakorlat volt Esztergomban,

képekben:

http://body.uw.hu/katvedelem.htm

Monkey Creative Commons License 2004.05.30 0 0 48
Sziasztok, kedves Esztergomiak!
Csak most vettem észre, hogy létezik ez a topic, igaz az elmúlt 2-3 évben nem is sokat jártam az Index háza táján. Én is Esztergomban lakom születésemtől kezdve, és szívesen „használnám rendeltetésszerűen” ezt a fórumot!
Valóban sajnálatos, furcsa, és hihetetlen, hogy amikor pl. egy hasonló kaliberű Baja városnak, vagy Budafok kerületnek (meg gondolom még egy csomó területnek) nagy forgalmú, baráti hangvételű fóruma van, akkor a 30 ezres Esztergomban EKKORA az érdeklődés. :-(((((
Ígérem, ha beindul a beszélgetés, én igyekszem rendszeresen jelen lenni.
rila (ha olvasod még…),
Neked nem véletlenül Tamás a keresztneved?
Üdv: „Monkey”

onagyz Creative Commons License 2004.05.30 0 0 47
Hát ezt a boltosok tudnák megmondani, én nem hallottam róla, pedig érdekelne
Előzmény: jedi knight (46)
jedi knight Creative Commons License 2004.05.29 0 0 46
Sziasztok Esztergomiak!
Szeretnék egy üzletet nyitni a belvárosban, de már 2 embertől hallottam, hogy van valamilyen maffia ami befenyíti a boltosokat meg ilyesmi igaz ez?
onagyz Creative Commons License 2004.04.12 0 0 45
Miyamoto Creative Commons License 2004.03.13 0 0 44
Sziasztok,

Akar azert is hozzaszolhatnak, hogy elmondjam mennyire szeretem ezt a varos. Mivel a kornyeken volt hetvegi hazunk a fel gyerekkoromat ott toltottem.

Az ok amiert irok, az hogy kene egy kis segitseg.
Edesapamek miutan korvedvezmennyel nyugdijba mentek, budapesti eletuket felszamolva Esztergomba koltoztek, ott elnek mar kb 1 eve.
Mostanra teljesen berendezkedtek es apu most munkat keres, mivel szivesen elfoglalna magat, meg persze a penz is jol jonne.
Az elmult 25 evben a ruhaiparban dolgozott vezeto beszosztasban, nagyon preciz, megbizhato ember.
Ha valaki tud valami normalis munkalehetoseget (lehet akar reszmunkaidos is), az legyen kedves irjon egy emailt.

Nagyon szepen koszi a segitseget.

M.

Rianna Creative Commons License 2004.01.24 0 0 43
Ha akar valaki nosztalgiázni, itt vannak régi esztergomi képek..

2004.01.24. - Dunakanyar (Tájak városok II. rész)
Újabb képek kerültek fel a Sevcsik Albumba. A képek 1925 és 1955 között készültek: Csobánka, Esztergom, Margitliget, Szentendre és Vác.
www.multimania.hu

Lord Ice Creative Commons License 2004.01.20 0 0 42
Tücsike, megoldódott már a lakásproblémád?
Bár, mostanra már lehet akkor is késő volna, ha nem... :)
rali Creative Commons License 2004.01.01 0 0 41
laktam ott: Temető utca 4.

Nagyon szerettem.

Howard Creative Commons License 2003.12.30 0 0 40
Köszönöm szépen!

Őőő, mint témanyitó eléggé elhanyagoltam a dolgokat, de hiába, nagy fába vágtam a fejszét.
Csak egy kis internet-hozzáférés, aztán megoldódnak a dolgok.... remélem.

Albérlet? Az nehéz dolog, én nagyon kevés hirdetéssel találkozok. Kivált kiadó lakás terén.

Előzmény: PiroskaLány (39)
PiroskaLány Creative Commons License 2003.12.29 0 0 39
azért írok egy hozzászólást is, hogy örülj, ha megnézed :)))
PiroskaLány Creative Commons License 2003.12.27 0 0 38
PiroskaLány Creative Commons License 2003.12.27 0 0 37
PiroskaLány Creative Commons License 2003.12.27 0 0 36
PiroskaLány Creative Commons License 2003.12.27 0 0 35
PiroskaLány Creative Commons License 2003.12.26 0 0 34
PiroskaLány Creative Commons License 2003.12.26 0 0 33
PiroskaLány Creative Commons License 2003.12.26 0 0 32
jééé sikerült...
PiroskaLány Creative Commons License 2003.12.26 0 0 31
tiszta pech, de legalább forgalmat csinálok:)))
Előzmény: PiroskaLány (30)
PiroskaLány Creative Commons License 2003.12.26 0 0 30
>img src="http://www.esztergom.hu/pix/bazilikakulso.jpg">

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!