Keresés

Részletes keresés

golyo28 Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2756
"Mondanom sem kell, gondolom, hogy Golyó leszólta a Körkutyákat is, mint anno Kecsón a BVSC-seket. A végeredmény tekintetében egy kis öröm az ürömben, hogy Golyó tippje ellenére a Körkutyák a 2.ok lettek, és nem csak 3.ok:)))"

Eme tényt nem tagadom, bár ezt még akkor mondtam, mikor úgy tudtam, hogy a Pécs csapatában vasárnap is ott lesz Jani és Dino, akik segítségével túljutottak szombaton a KSI Old Man's csapatán. Ha ők is játszottak volna, akkor igenis bejött volna a tippem! :-)))))

"A Körkutyák első meccse a Pécs ellen volt, amit végül 2-0ra megnyertünk:) Torday Árpi 5, Kicsi 4, Komlósi Peti 2, és Márkó 1 góljával!:)"

Ez kivételesen jó statisztika, bár ha jól emlékszem ez is csak azért, mert velem egyeztetve lett a helyszínen. :-)))))

"Gyerekek, hogy (asszem) a 9es tagjuk mennyire egy brutális állat. Szegény Kicsin lógott végig, persze az eredménye is megvolt: Kicsi hátán, vállán nehezen megmagyarázható eredetű;) vérző! karmolások"

Azt a "brutális állatot" amúgy Sóskuti Ferencnek hívják...

"Ennek ellenére vágott azért 3at (lehet h még többet is, ennyiről tudok biztosan), Márkó 4et, Peti 2-t, a kapus, Horváth Tomi 1et. (Golyó, javíts majd ki, mert 2 gólról lemaradtam, de ezek tutik:)"

Eme meccsen a gólszerzőitek: Horváth Tamás 1, Kis Gábor 4, Komlósi Péter 4, Matajsz Márk 2, Bíró Dániel 1 gól (Tuti infó, elvégre én vezettem a statisztikát az ernyő alatt...)

"Ja, és hogy nyáron se maradjunk összeesküvés elmélet nélkül:) megjegyzendő, hogy kb negyed órával ez a meccs után játszották fiaink a döntő meccset az Avanglionnal, akik ez a meccs alatt is pihenhettek."

Ahogy azt Kutya is írta az NS-ben, a körmérkőzéses torna átka, hogy csak egy csapat kaphatja meg a lehetőséget arra, hogy nem játszik két meccset egymás után. Ezt a kedvezményt szombaton a hazai csapat, míg vasárnap a címvédő csapat kapta meg. Sajnálom, ha ez nálatok esetleg összeesküvés elmélet...

"A döntőt sajnos elveszítették a Körkutyák, így csak másodikak lettek a turbórudik és a pécsiek előtt."

A sorrend kicsit más lett, ugyanis az Avanglion lett a bajnok, a Körkutyák, a Pécs és Turbo Rudik csapata előtt.
A döntőn a gólszerzőitek: Kis Gábor 6, Komlósi Péter 1, Matajsz Márk 1, Torday Árpád 1 gól

És akkor még egy észrevétel: Nagyon jók a képeitek, csak azt sajnálom, hogy egy kaptafára mennek és csak egy téma körül forognak. :-))))) Andi képei legalább vegyesek, így számomra sokkal élvezhetőbbek, de tényleg jólk a képeitek.

No akkor ennyi, de reszkessetek, egy hét múlva visszatérek! :-)))))
Előzmény: kevlárpók (2744)
Selliz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2755
Jóvanna:)))))

Amúgy lehet, h inkább pénteken megyek én is, de akkor csak késődélután... Max majd megkérek vkit, hogy vigyen át Szentesre:))))) Úgyis csak 10-15kilcsire leszek onnan...:)
Előzmény: kevlárpók (2753)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2754
Ki a ... az a Paján?:))))) Az a gyökér mozgású? (ahogy Csete Gabi mondaná) :)))))))))))))))))
Előzmény: Babee (2748)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2753

Bébikém! (ja az nem Te vagy:))) ) Az Antal név beceneve a Tóni, ugyanúgy, mint az Anti:))))

 

"...Szentesre még nem velem jöttök:)))"

 

...pláne akkor nem, ha mi lemegyünk már pénteken:))

Előzmény: Selliz (2747)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2752

Hú, a gólokat tekintve asszem akkor én egy meccsről lemaradtam:))) A helyezések meg... nem tudom miért, de nekem az eh-ról az rémlett h 3.-ak lettek, de én is csodálkoztam h hogy lehet az vajon, amikor mindenkitől kikaptak. :)) de azért csak megpróbáltam egy kicsit szépíteni a dolgot, de hát amilyen izé vagy, nem jött be:))))))))))

 

A kórházhoz meg ... nem tudok mást mondani, mint azt h: kitartást!

Előzmény: golyo28 (2751)
golyo28 Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2751
"Örömmel tapasztaltam, hogy ha csak ifi korúak is, de vannak BVSC-s (kötődésű) ismerős arcok is:) Egyértelmű volt hogy nekik szurkoltunk, végül csak 3.ak lettek. Gólok összesen: Bors Dávid 1- Csete Gabi 11, Gulyás "Kutya" Attila 6, Kusztos Tomi 5, és az utolsó két meccsre beálló Petőváry Zsolti 2 gól! HAJRÁ MALÁTA PATIKA! :))"

Nos, a MALÁTA PATIKA utolsó lett a 4 vereségével, azaz "csak" negyedikek lettek...
Góljaik megoszlása: Bors Dávid 1, Csete Gábor 12, Gulyás "Kutya" Attila 7, Kusztos Tamás 3, Petőváry Zsolt 2 gól
Előzmény: kevlárpók (2739)
golyo28 Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2750
Újfent tök jó a háromnapi beszámoló. :-))))) Gratulálok, Póki!
Bár azért jópár "hibát" találtam benne, amit nemsokára javítok.
Erre még lesz időm, de a saját beszámolómat sajna csak a kórházban tudom megírni.
Ugyanis holnaptól egy hétig újra "szeretett" kórházi ágyikómat fogom nyomni... :-(((((
Folyt köv
Selliz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2749
Akkor majd a betegszállítót ráküldjük (vagy mi volt az...), ha kihívja Pókira a rendőrséget:))))

Buzidominósok meg nem hozták ma az új telcsimet, uh menjenek a ppp...pécsi koleszba:)))))) Megérdemelnék:)
Előzmény: Babee (2748)
Babee Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2748

összeesküvés elmélet 4ever!!:)

 

Kiru!!!!köszi,imádunk!:)))

 

persze álmatlan éjszakákat töltök,mert sírok,hogy Sugi"Sogi" abbahagyja:)

 

JA ÉS DRÁGA PÓKI KIHAGYTAD A KICSI PAJÁNT IS,NO DE MIND1:)

CSAK RÁD NE HÍVJA A RENDŐRSÉGET,MERT KIHAGYTAD:)))))))))

Előzmény: kevlárpók (2744)
Selliz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2747
A bírót nem Antinak hívták?:) De végülis mindegy, jövőre lehet 1 Tóni nevű is, hátha az nem a "Sogi"-éknak fúj majd:)))

Jogsim, sztem szeptemberben lesz vmikor, uh a Szentesre még nem velem jöttök:)))
Előzmény: kevlárpók (2744)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2746

"De azért a kapcsolót majdnem sikerült elérnem...!:))))))))) "

 

Hát igen, majdnem... de ez édes kevés volt ahhoz, hogy sötét legyen:))))

 

De ügyi vagy!:) Mikor lesz már jogsid? Vagyis inkább kocsid, hogy ne kelljen vonatoznunk a vidéki meccsekre x órákat? ;)

Előzmény: Selliz (2742)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2745

Ja, a vasárnapi képek megtalálhatóak itt Szombatiak, majd később lesznek fent!

 

 

 

 

Előzmény: kevlárpók (2744)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2744

Nah, elérkeztem a 3. beszámolóhoz is. Tehát a vasárnapunk:

 

A reggel Bab'Sell' (vajon honnan is jött? ;))) ) számára nem indult valami fényesen. Vagyis hát pont úgy indult, mivel arra ébredtek még az ébresztő előtt! hogy szájukba süt a nap:)))) Szombat este ugyanis egy nagyszellőztetés után elfelejtettük behúzni a sötétítőt:) Nekem mázlim volt, mivel pont takarta a napot az egybemaradt függöny:)) Hát igen, helyezkedni is tudni kell ;) Ez a reggeli sokk után összecuccoltunk, hátunkra vettük a bazinagy táskákat és elindultunk a strand felé! Persze a portánál kulcsleadás közben valami kasu szöveggel lefoglaltuk a bácsit h Selliz ki tudjon slisszolni észrevétlenül. Sikerült. Útközben beugrottunk a boltba kajáért, piáért, aztán go strand! Golyóék már ott voltak, Zsoltiék persze sehol!:) Bevittük a nagy táskákat a ruhatárba, hogy ne kelljen a strandon kint szórakoznunk velük, aztán kimentünk vissza várni tovább. Mondanom sem kell, gondolom, hogy Golyó leszólta a Körkutyákat is, mint anno Kecsón a BVSC-seket. A végeredmény tekintetében egy kis öröm az ürömben, hogy Golyó tippje ellenére a Körkutyák a 2.ok lettek, és nem csak 3.ok:))) De hát ez még odébb van:))

Megérkeztek Zsoltiék is, bementünk velük a strandra. Megint a már szokásosnak is mondható sátorállítási ceremónia, meg miegymás. Megjegyzem vasárnap már sokkal gyorsabbak voltunk... Hiába, az összeszokottság... :))) Aztán valamikor fél 11 felé elkezdtek szálingózni a Körkutyák tagjai (meg a többiek is). Közben betalált minket drága dj barátunk, meg a tv2ös kolléga, hogy "integessünk", meg egyszerre menjünk be a vízbe, stb. Végülis elmondhatjuk, hogy sacc kb. 30000 ft/perces óradíjjal dolgoztunk, ugyanis ez a kis akciónk ismét egy napszemüveget ért:))

Aztán valamikor 11 fele kb elkezdődtek a meccsek. A Körkutyák első meccse a Pécs ellen volt, amit végül 2-0ra megnyertünk:) Torday Árpi 5, Kicsi 4, Komlósi Peti 2, és Márkó 1 góljával!:)  Második ellenfél a Turbó Rudik voltak... Gyerekek, hogy (asszem) a 9es tagjuk mennyire egy brutális állat. Szegény Kicsin lógott végig, persze az eredménye is megvolt: Kicsi hátán, vállán nehezen megmagyarázható eredetű;) vérző! karmolások.  Ennek ellenére vágott azért 3at (lehet h még többet is, ennyiről tudok biztosan), Márkó 4et, Peti 2-t, a kapus, Horváth Tomi 1et. (Golyó, javíts majd ki, mert 2 gólról lemaradtam, de ezek tutik:) ) Ja, és hogy nyáron se maradjunk összeesküvés elmélet nélkül:) megjegyzendő, hogy kb negyed órával ez a meccs után játszották fiaink a döntő meccset az Avanglionnal, akik ez a meccs alatt is pihenhettek. A másik ami miatt a döntő meccs végére teljesen meccs hangulatunk lett az meg a Tóni nevezetű bíró volt. Kicsiék sokszor csak mosolyogni tudtak, amikor Binder 'brutális vagyok' Szabolcs bekkelt ellenük, és néma maradt a síp...  Sugár 'mellbedobással nyerek' Sanyiról meg inkább jobb nem is beszélni. Egyfolytában a partról reklamált, ha vízben volt, két perc múlva időt kért h ki tudjon mászni a medence széléig. Pfff... Azé sajnálom, hogy abbahagyja... mindenképpen szegényebb lesz az ob1 nélküle. Szegény Babee meg elveszíti, és talán soha többet nem láthatja mell példaképét :))))))))))))))) A döntőt sajnos elveszítették a Körkutyák, így csak másodikak lettek a turbórudik és a pécsiek előtt.

A döntő után rögtön megtartották az eredményhirdetést: Legtöbb gólt dobó játékos: Kis Gábor, legjobb kapus pedig a 4 métereseket lábbal, meg fejjel hárító Horváth Tamás lett:)) Kis tengi-lengizés után Komlósi Petivel (akit remélem senkinek nem kell bemutatni, hogy mekkora jófej :))) )ledumáltuk hogy kivisznek minket a pályaudvarig. Még egyszer köszi Kiru, meg a többiek! Onnan meg IC-vel jöttünk haza!

 

Na hát ennyi volt a hétvégénk története, két hét múlva újra magunkra kapjuk a táskát, és utazunk, addig meg remélhetőleg elfelejtjük a hétvége felejthető részét:)))

 

CSACSI, KIRU, BABA FOREVER!

 

Selliz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2743
Nekem sem volt bajom vele, h rúgdostál, direkt jó volt rá felébredni...!:))))))
Amúgy nem lett lila foltom, szal megbocsájtok...:))))))
Póki tényleg nem tehet róla, h az egész strand nézett! Ő csak válaszolt Szmesinek:))))))
Előzmény: kevlárpók (2741)
Selliz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2742
"Selliz mutatványa meg.... húúú én még tegnap este is röhögtem,mikor eszembe jutott.."
:))))
Amúgy én is röhögtem, amikor olvastam Póki beszámolóját:)))) De azért a kapcsolót majdnem sikerült elérnem...!:)))))))))

Képzeljétek, ma volt az 1. nap, hogy nem esőben vezettem és megint meg lettem dícsérve!:))))

Cs., K., B. forever!!!!:)))
Előzmény: Babee (2740)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2741

Nekem nem volt semmi bajom azzal h agressziv állat voltál éjszaka, mivel ugye nem engem rugdaltál :)))))))))))))))))))))))))) Csak gondoltam megemlitem mit kellett szegény Selliznek kibírnia:PP

A strandos sztori meg... Hát ő kérdezte h hogy hívnak:)) Én csak jó kislány voltam, és megmondtam neki. Hogy a kövi pillában a strandolók feje mind feléd fordult és nem a  medence felé, arról én már nem tehetek ;))))

Előzmény: Babee (2740)
Babee Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2740

hát én fetrengek a röhögéstől,jó visszadézni az elmúlt 2 napot!:))

én 2 dolgot fűznék hozzá,az 1ik,hogy én már az elején közöltem,h agresszív vagyok NÉHA ha alszom,a másik pedig,hogy szívesen belefolytottalak volna,mikor megmondtad a SZMESInek a nevemet és az egész strand azt bámulta,hogy én hogyan telefonálok:))))

Selliz mutatványa meg.... húúú én még tegnap este is röhögtem,mikor eszembe jutott..

egyébként drága póki, a ki a f... az a Frikk Ottó!:))))))))))

Előzmény: kevlárpók (2739)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2739

Folyt.köv.:

Szombat reggel nagy nehezen felébredtünk, és elindultunk a strandra! Útközben reggeliztünk, strand előtt találkoztunk Golyóékkal (Golyó, Porka), majd együtt vártunk a Zsoltiékra, hogy bemenjünk velük. Bent nagy nehezen megindult az élet, segítettünk felállítani a Gatorade-es sátrat, megérkeztek a csapatok, és elkezdődött a zizi. Örömmel tapasztaltam, hogy ha csak ifi korúak is, de vannak BVSC-s (kötődésű) ismerős arcok is:) Egyértelmű volt hogy nekik szurkoltunk, végül csak 3.ak lettek. Gólok összesen: Bors Dávid 1- Csete Gabi 11, Gulyás "Kutya" Attila 6,  Kusztos Tomi 5, és az utolsó két meccsre beálló Petőváry Zsolti 2 gól! HAJRÁ MALÁTA PATIKA! :)) (ez lenne a csapatnevük:) ) (Bővebb beszámoló a meccsekről, szokás szerint Golyótól, meg az NSO-n)

Persze közben Selliz is befutott, szerencsésebben mint mi:) De természetesen a jó kis szállásból neki is kijutott... de erről később:)))) Zizi meccsek közben kaptunk napszemcsiket, Smashivel közösen Babeera fordítottuk a strand figyelmét, miközben telefonált egy drága xedik rokon nénivel, akivel pancsolás, napozás után 5kor találkoztunk, és elvitt minket egy laza 2 órás sétára:)) Amivel nem is lenne gond, csak hát ugye Babee úgy állította be nekünk a dolgot, h a néni már 80 éves, 10 percet dumálunk vele, aztán a nagy találkozás letudva.. Erre amikor kimentünk a strandról, a néni azzal fogadott h menjünk el fagyizni... Hát az sem volt a szomszédba, de még onnan is sétáltunk egy csomót. Megnéztük Pécs nevezetességeit, dzsámi, négytornyos templom, elefántos ház, stb. Végül egy buszmegállóban a néni kitalálta h menjünk fel a  Mecsekbe valami ismerősének a pincéjébe.. Na akkora aztán végképp összenéztünk 3an, és vágtunk egy 'húbazzeg' fejet:)))) De aztán szerencsére nem is az a megálló kellett nekünk, elindultunk a másikhoz, de közben leültünk egy helyre inni, ahol kis ráhatással jobb belátásra bírtuk a nénit, hogy talán mára elég lenne ennyi is:))) Onnan busszal visszamentünk a koleszba, becsempésztük Sellizt, aki sztem jobban járt volna ha észreveszi a portás bá és nem engedi be. De elmondása alapján ő már látott rosszabbat is:))) Kajáltunk, ittunk, hülyültünk. Amikor is megjelentek a szárnyas hangyák, és barátaik. Na ekkor a bogárfóbiás panell Babee, szívroham határán volt...:)) Aztán a  lehetőségekhez mérten írtottuk őket, végül összetoltuk az ágyakat. Szegény Selliz aludt középen a két ágy keretén... Biztos jó lehetett, plussz még a Babee rugdalózása is:))) Ja, azé még elalvás előtt Selliz is eksönözött egyet: történt ugyanis, hogy má mindhárman bedőltünk az ágyba, dumáltunk még, amikor is felvetődött a 'ki kapcsolja le a lámpát?' kérdés... Aztán mivel pont Selliz fölött volt a kapcsoló, egyértelmű volt a válasz:)) De hát ugye ilyenkor ki a f..nak van még kedve föltámaszkodni, ezért egy cselhez folyamodott. Tornászokat meghazudtoló módon csinált egy gyertya-jelleget, ami elég hatásvadászra sikeredett, mert mindhárman fetrengtünk a röhögéstől, csak hát a  lámpa még mindig égett. Még egyet próbálkozott, aztán a röhögétől már nem ment többször, igy kénytelen volt felülni, és lekapcsolni a lámpát.

 

Vasárnapról később... Csajok, ha van valami amit kihagytam, akkor azt pótoljátok:))

Selliz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2738
Nem is tom, hogy mit akartok, ilyen luxus körülmények között, mint tv, meg terasz....:))) Majdnem mint egy 5 csillagos hotel:)))))))
Előzmény: kevlárpók (2737)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2737

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja, hát igen, mert A szálláson nekünk volt teraszunk, hűtőnk, spájzunk, gardróbunk, ha kinyitottuk a bejárati ajtót, előszobánk, és akkor még tv-t is nézhettünk... (mindez 15 nm2-en)  :))))))

Előzmény: Selliz (2736)
Selliz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2736
Télleg nagyon korán keltem:) Annyira, hogy utána vissza is aludtam és most keltem fel megint:)))
Ja és képzeljétek tegnap hazaértem baromi éhesen, erre sültcsirke volt a kaja... Ami persze eszembe jutatta a "teraszunkat".... uh rögtön el is ment az étvágyam:)))))
Előzmény: kevlárpók (2732)
Babee Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2735

Azt a helyet még "némi" alkohollal sem lehetett elviselni:))))))))))

Mostmár tudom mit jelent az ágyam,a fürdőszoba és hasonló apróságok:))))))))

Előzmény: kevlárpók (2734)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2734

Nah, akkor a  hétvégéről egy "kis" beszámoló:

Pénteken a 15:30as vonattal mentünk le Babeeval Pécsre. Pontosabban csak azzal mentünk volna le, mivel akad egy kis (+másfél órás)malőr. A vonatot ugyanis Sárbogárdon szétkapcsolták, és a vége ment Bajára az eleje meg Pécsre, és mi a végében ültünk. Ezzel nem is lett volna probléma, mert tudtuk h a vége bajai, csak hát a kaller kicsit félrebeszélt... Elindultunk előrébb a  pécsi kocsik felé, egyszer csak megtorpantunk, mivel  az egyik kocsi végébe beraktak egy rakat bicót, és amiatt nem tudtunk továbbmenni. Ekkor jött egy csajszi, akinek a kaller azt mondta hogy a  kövi állomás Sárbogárd. Ennek megfelelően cselekedtünk, leszálltunk, mondván kivülről kerüljük meg a bicósokat, akik persze az ajtót bentről bezárták, igy a vagon elejébe kellett volna elmennünk... De csak volna... ugyanis mi akkor nem Sárbogárdon voltunk, hanem Sárosdon, vagy hol, és kb fél percet se állt a vonat, mi meg csak keccoltunk a vonat eleje felé, amikor is a vonat elindult tovább:))) Sokk I. :)Persze az eső mindeközben szakadt! Nem tudtunk mást tenni, bementünk a bakterhoz h mi a f...-t tudunk ilyenkor csinálni. Felvázolta a lehetőségeket: vagy Sárosdon várunk 2! órát a kövi pécsi vonatra, vagy elmegyünk Sárbogárdra és ott várunk másfél órát, és veszünk helyjegyet plusszban az IC-re... NA hát egyértelműen a 2. variáció volt a logikusabb. (Szegény csajszi, aki lentmaradt még velünk az meg valami világ vége helyre ment volna, ahova még 2szer át kellett volna szállnia, igy inkább ő úgy döntött, hogy visszamegy Pestre, és szombaton újra nekivág az útnak!:) ) Jött a vonat, elmentünk Sárbogárdig... ott kajáltunk, aztán közben eszünkbejutott, hogy mi van ha csak x óráig lehet elfoglalni A szállásunkat, elkezdtünk telefonálgatni, végre elértük a csávót, aki nagyon kedvesen mondta hogy bármikor mehetünk, nincs gond... Ekkor már kicsit gyanús volt valami, dehát Babeeval egyikünk se szólt.. mondhatni azért reménykedtünk, meg hát ugye gondoltuk mindent a kedves vendégért, ugye...:)) A sárbogárdi állomás pénztárban előadta Babee a sztorinkat, a csaj meg értetlenkedett, hogy miért van lekezelve a jegyünk... Pffff...Mindegy is, másfél órás várás után jött a vonat, aztán go Pécs! A vonatállomástól busszal mentünk A szállásra. A buszon a sofőrtől megkérdeztük h hanyadik megállónál kell leszállnunk, aki erre közölte, hogy menjünk hátra, aztán majd a gépi kolléga megmondja. NAh, igy is lett, jól megmondta nekünk a gépi kolléga... :)) Leszálltunk, bementünk a helyre, a formaságok után, felmentünk A szobába... Sokk II. Hű, gyerekek, ha már láttatok gány helyet, akkor ez annál is rosszabb volt:)) Ami kulturált volt, az az ágynemű, más minden undorító.. Mosdó a folyosón, konektor az ajtó fölött!!! :)) Jót szórakoztunk a jó kis szállásunkon, aztán kb 5 perc után ugy döntöttünk, hogy inkább elmegyünk az éjszakába valahova, és csak ha már nagyon nem bírjuk tovább, akkor megyünk vissza, bedőlünk,és akkor minden mindegy alapon alszunk... Így is lett, kajáltunk ittunk ezerrel, hogy elviselhetőbb legyen a pénteki nap, betalált egy kiszedett szemöldökű buzi.. nagyon izgi beszélgetést folytattunk vele, mondta h majd visszajön hozzánk, aztán amint elment, léptünk le onnan:)) Sétálgattunk még, aztán visszamentünk A helyre! Egyébként mindenkinek tudom/tudjuk ajánlani aki nem értékeli, és alapnak veszi az otthoni körülményeket!:))

folyt. köv.

Babee Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2733

Selliz,írjad csak nyugodtan,hogy

BABEE 4EVER!!:)) 

Pókikám drága,baromira nem írkáltál a képekhez semmit,tehát összeszedhetnéd magad:))))

ja és írkáljátok csajok a beszámolót,én meg ha tudok válaszolgatok!:))

CSACSI,KIRU,BABA FOREVER!!:)))))))))))

ja meg én is!:)

 

Előzmény: kevlárpók (2732)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2732

Hú, de korán keltél:)))) Egyébként a fő kérdés az, hogy milyen egyáltalán normál körülmények között ébredni?:))))

 

Csacsi, Kiru, Baba...

(a többit úgyis tudjuk ;)))) )

Előzmény: Selliz (2731)
Selliz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2731
Babee: milyen úgy ébredni, hogy nem süt a Nap ezerrel a pofádba?:))))

Amúgy tegnap este volt 1 kis összefoglaló a dunatv-n a strandziziről, de mi nem voltunk benne:) Majd ma....:)))

Csacsi, Kiru, Baba forever!!!!!:))))
(majdnem Babee-t írtam Baba helyett:))))
lg18 Creative Commons License 2004.08.01 0 0 2730

"Gém Zoltán a vízilabda-szakosztálynál neki nem tetsző történések között említette, hogy a fél csapat elmegy Egerbe, Gerendás György ott edző, itt, a BVSC-nél pedig vezető"

 

Az igazi BVSC-snek nem tetszik az egri buli. Az igazi BVSC-s távozik. Bizonyított. 40 évig.

 

Vannak akik néhány éve voltak ott. És vannak akik klubot váltanak...csak mert ott játszik egy játékos. Vagy mert ott van a pénz. És az eredmény reménye.

 

Ilyen az élet.

Előzmény: kevlárpók (2725)
kevlárpók Creative Commons License 2004.08.01 0 0 2729

Nah, újra itthon!:)) Húúú, ez a pécsi kiruccanás... kegyetlen volt! Beszámoló, meg képek majd holnap, most csak annyit még:

 

CSACSI, KIRU, BABA FOREVER! :))))))))))))))

 

Ja, és:

 

KUTYÁK, KUTYÁK, KÖRKUTYÁK, VAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ...

kevlárpók Creative Commons License 2004.07.30 0 0 2728

Tőled ez is oké ON hsznek:)) Egyébként megjegyezném, hogy ebben (" Reggel láttam a 30as busz megállójában az Ibit ANGYALFÖLDÖN !! :)))" ) csupán az a hír értékű h láttad az Ibit, ezek a színes, egymáshoz szorosan kapcsolódó betűk meg... :)))))))

 

Jelentem: Indulok a vonathoz, és GO PÉCS!

 

HAJRÁ EX-BVSC-sek! (=Eger ha minden igaz!) Aztán vasárnapra meg HAJRÁ KÖRKUTYÁK! is!:)))) 

Vagyis: HAJRÁ BVSC!- kötődésűek!:))))

Előzmény: Babee (2727)
Babee Creative Commons License 2004.07.29 0 0 2727

Gyerekek van 1 ontopic hsz-em!:))))

Ja várjál,már nem is az:))

Reggel láttam a 30as busz megállójában az Ibit ANGYALFÖLDÖN !! :)))

Angyalföldi mindenki,aki nem ... :)))))))))))

Előzmény: Zora itt is... (2726)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!