Keresés

Részletes keresés

DarkSide Creative Commons License 2003.02.12 0 0 343
A zúzda és a alterego keverék kiegészítve nu-metal-lal a magyar viva-n. Kedden 23 órától Megawatt beszélgetésekkel, riportokkal, hírekkel, némi zenével(mint jó régen a zúzda), s éjféltől kettőig Megawatt Extra csak klipekkel és ötpercenként reklámmal.
Előzmény: MIKIATI (342)
MIKIATI Creative Commons License 2003.02.12 0 0 342
Azér' a szobából nem rohantami ki..... :)) Csakhát a cenzúrázotthoz képest...

Mi az a megawatt?

Előzmény: DarkSide (341)
DarkSide Creative Commons License 2003.02.12 0 0 341
"Tegnap láttam először a cenzúrázatlan változatát a Creadle of filth From The Creadle to the enslave c. klippjének, az kökemény.... "

Én mindig jókat nevetek rajta. :) Bár egy "sikoly"-on felnőtt horror-rajongó biztosan sikítva rohanna ki a szobából. :)
Mult héten volt ebben a Megawatt nevű szörnyűségben pont ez a szám elött egy klip a Lordi-tól. Na az kegyetlenül jól meg lett csinálva. Gyönyörű maszkok, jó háttér. Bármelyik filmes megirigyelhetné.

Előzmény: MIKIATI (338)
DarkSide Creative Commons License 2003.02.12 0 0 340
Azért '83-ban még elég pisisek voltak. :) HA jól emlékszem, 13-15 évesek lehettek. Ahhoz képest sem rossz, amit csináltak. :)

Este örültek anyámék, 11 körül értem haza, s hallgattam egy kis Wolfhart-ot. :) Csak szolidan-halkan, hogy minden elsuttogott szót szépen-jól lehessen hallani. :)

Egyébként náluk még elviselem a mode-os hatást, de volt egy Paradise Lost album, amit nem vettem meg. Egyszerűen nem bírtam meghallgatni. De hallottam egy új számukat, végre megint elengedte a hangját, s a zene is kezd gitárokat tartalmazni. :)

Előzmény: BlackStar (337)
DarkSide Creative Commons License 2003.02.12 0 0 339
Miért, nem hallottad még? :)
komolyan van a számnak egy övidebb verziója, az kapta a radio edition jelzőt. :) Egyébként van eredeti rövid klipp is, az előbb említett zenére, de itthon az eredeti teljes klippet adják le, csa képpen lekeverik az utolsó két percet.

A Metallica feldogozás a Therion előadásában az utsó hammer CD-n van rajta. :) Abban a refrén helyenként tényleg black metal-os, egyébként igazi death. :) Gondolom Ordas kedvéért! :)

Therion. :) Nagyon jó zene. Amit ezek műveltek a szinfónikusokkal, az egyszerűen fenomenális. Nem csak odarakták a rock zene mögé, hanem együtt írták a számot a két stílusban. :) De a régiek is nagyon jók. S még jobbak az újradolgozott albumok. :) S akkor a filmzenéikről még nem is beszéltünk. :)
Azért néha Lepaka-lok egy két régi lemezt a polcról én is. :)

Előzmény: BlackStar (336)
MIKIATI Creative Commons License 2003.02.12 0 0 338
Üdv urak!

"a Burzum elmebeteg enekese meg legjobb tudasom szerint epp koncert kozben lotte fejbe a dobost (a neve meg... hat szegyen, de nem ugrik be..."

Én úgy tudom, hogy a Majhem elmebeteg basszere lőtte fejbe a dobosát, ( agyvelőevésről is szólt a fáma ), aztán lecsukták, és a sittről Burzum néven adja ki a dolgokat.

Egyébként az ilyen nordikus zenék ruleznak!
( inflémsz, dimmuborgir, therion, mactatus, nocte obducta mind király! )
Tegnap láttam először a cenzúrázatlan változatát a Creadle of filth From The Creadle to the enslave c. klippjének, az kökemény....

Előzmény: BlackStar (326)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.12 0 0 337
'83-ban adták ki az első demójukat. :)
Ilyen pisisek csak...? Nekem olyan 25-30 ev derengett... Hiaba, no. Nagy oregek. Keves ilyen meghatarozo tarsasag van. (Metalcica, mint elkoptatott klise, JudasPriest, Helloween, Slayer, es most a DepesMod is :))) )

Telleg, epp Kovenantot hallgatok a legeslegujabb lemezukrol, hat valami borzasztoan jo, a stilus maradt, de eleg depesmodos lett. Nekem nagyon bejon.
:))

Szerintem elég kevés ember mondhatja el magáról, hogy pájafutása elején Ő nevezhet el egy egész stílusirányzatot, jobban mondva az Ő tiszteletére nevezik így el! :)
Blekmetal, homhom? :)))

Fócvágenes! :) Ezt már Borótól úgyis megkaptam! :)
Ketharmados tobbseg megvan, holnaptol GolfSide lesz a nikked :)))

Mert akkor mindjárt előkerül valami kompromitáló Opel-es dolog! :)
Ooooooo. Azert a Jag sem rossz oto :))

Előzmény: DarkSide (335)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.12 0 0 336
Amorphis az egyik nagy kedvencem. Agyvérzést szoktam kapni, amikor az Alone vágott klipjét, vagy a "radio edition"-t adják le(bár ezt magyar rádióban még soha nem hallottam, s szerintem nem is fogom :)).
Radio Edition :))))

Most szólj hozzá! Az az öreg Ian még mindig olyan gyors, mint régen! :) Jönnek fellépni Taszárra is? :)
Ha ok jkonnek, az nem baj, csak ne az IrAN jojjon :))

Ha gondolod felrakom mp3-ba, s elküldöm Neked azt az új Strato számot.
Okesz, johet! (bar inkabb lecci toltsd fel valahova, asszem olyan 500k-nal akad ki a melbokszom)

Amikor kezdődik a szám még egy István a Király-t is bele lehet hallani,
Na azt szeretem :)))

Erről jut eszembe! Rajta van a CD-n a fight Fire With Fire a Therion előadásában!
Marmint melyik CDn?

Kegyetlenül súlyos hangzás! :) Jobb, mint az eredeti, csak az énekhang furcsa rajta egy kicsit. :)
Therion is erzi a temat (ilyent halklgatok, ha Theli van a thokom a ducduccal :)) )

Az Amon a Deicide volt még demo-s korszakukban. Az első lemezük még ezen a néven jelent meg. :)
Nem mondom, hogy nem irritalna kevesbe ezen a neven...

Előzmény: DarkSide (334)
DarkSide Creative Commons License 2003.02.11 0 0 335
'83-ban adták ki az első demójukat. :) Nem mai gyerekek, az biztos! Szerintem elég kevés ember mondhatja el magáról, hogy pájafutása elején Ő nevezhet el egy egész stílusirányzatot, jobban mondva az Ő tiszteletére nevezik így el! :)

Death

:)
Fócvágenes! :) Ezt már Borótól úgyis megkaptam! :) Persze Neki sem volt igaza, s Neked sem lenne! :) Mert akkor mindjárt előkerül valami kompromitáló Opel-es dolog! :)

Előzmény: BlackStar (332)
DarkSide Creative Commons License 2003.02.11 0 0 334
A katalógusuk csak azért jön, mert rendeltem tőlük. :) Amúgy interneten szoktam kiválasztani, ami kell, lefoglalom telefonon, és értemegyek személyesen. :) Kihasználom az összes kapcsolattartási lehetőséget. :)

Amorphis az egyik nagy kedvencem. Agyvérzést szoktam kapni, amikor az Alone vágott klipjét, vagy a "radio edition"-t adják le(bár ezt magyar rádióban még soha nem hallottam, s szerintem nem is fogom :)).

Most szólj hozzá! Az az öreg Ian még mindig olyan gyors, mint régen! :) Jönnek fellépni Taszárra is? :)

Ha gondolod felrakom mp3-ba, s elküldöm Neked azt az új Strato számot. Amikor kezdődik a szám még egy István a Király-t is bele lehet hallani, de amikor bejön az összes hangszer, akkor pont úgy szólnak, mint a Metallica az S&M-en. S ezt a látszatot erősíti csak a bután-művileg odarakott szinfónikus háttér. Nem egy Therion, az biztos. :)
Erről jut eszembe! Rajta van a CD-n a fight Fire With Fire a Therion előadásában! Kegyetlenül súlyos hangzás! :) Jobb, mint az eredeti, csak az énekhang furcsa rajta egy kicsit. :)

Az Amon a Deicide volt még demo-s korszakukban. Az első lemezük még ezen a néven jelent meg. :)

Előzmény: BlackStar (331)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.11 0 0 333
Jo is, hogy eszembejut, a japonemetbe vert fogok inni, mint Blackie Lawless :))))
(az a Blackie egyebkent csak olcso kinai hamisitvany, az eredeti en vagyok, a WASP meg meg nem tudom, mint jelent, de az 'S' benne a SAAB :))) )
Előzmény: DarkSide (330)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.11 0 0 332
Ez az egy zenekar(Ember) van, aki nálam szentnek számít. Vele nem szoktam viccelődni.
Ezt most korulbelul ugy mondod, mintha aszondtam volna, hogy 'Megy ket Suldiner a sivatagban...', pedig nem is mondtam ilyent. Vagy mondtam? Viszont mikor kezdtek zenelni? Husz eve? Harminc eve? Talan meg annal is tobb? (egyebkent telleg nem tudom, csak azt, hogy borzaszto regen, ha mar egyszer egy borzaszto regi mufaj nevadoi...)

Egyébként egy Jaguart egy Saab-hoz hasonlítani, tényleg sértő a Jaguar számára. :)
No ezzel meg en nem szoktam viccelni, meg egy ilyen, es lefoxvagenesezlek! (a kovetkezo fokozat az lesz, hogy aszondom, olyan vagy mint Eminem, most igy hirtelen nem tudok ennel nagyobb sertest)
:)))))

Előzmény: DarkSide (330)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.11 0 0 331
Már hogyne lenne még headbanger! :)
Jön is mindig időben a katalógusuk. :)

en inkabb mindig beficcentem ertuk, ott hallottam csupa jo zeneket, eloszor Flamest es Tragedyt is. Ha postan szervalnam be, maig nem ismernem egyiket se. Nahat.
:)))

Mi a bajod Chris Burns-el? :) Szerintem tök jó hangja van: :)
No nem is mondtam, hogy rossz. Kivancsi vagyok, hogy szokott krakogni. Vagy ilyenkor asziszik rola, hogy megprobalja kivagni a magas Ct? :)))

Bár mostanában kezd úgy kinézni, mint Rob Zombie. :) Hiába no! Öregszünk! :)
Nekem mondod? :))

Mostanában viszont nagyon rá vagyok megint indulva a Sentenced-re. Az összes albumot végig szoktam hallgatni naponta kronológiai sorrendben. S hozzá egy kis Tales... az Amorpish-tól, s néha egy kis Elegy lefekvés elött. :)
Ezt a sok Amorfiszt direkt nyalizasnak mondtad, ugye? Pedig soha nem mondtam, hogy rossz a Toyota :)))))

tegnap meghallgattam az utsó hammer CD-t. Az új Anthrax szám végre olyan, mint amilyennek egy igazi Anthrax számnak lennie kell! :)
Antrax meg letezik? Ez volt a Hammer CDn? Hat, inkabb, mint Taszaron :)))

Meg van rajta még egy két pofátlan koppintás is. :) Az új Stratovarius nóta egy az egyben Metallica S&M,
A Stratovarius, amint NYUL? Raadasul pont a Metalcicatol? Ne ma!

az ének viszont a refrénnél Helloween-es. Egy csomó zenekar szól mostanság úgy, mint a régi és a Dark Ride-os
Kicsoda? :)))

Helloween ezen a CD-n. S akkor van egy zenekar, ami egy az egyben ős Death hangzással játszik, az utsó zenekar pedig pont ugyan úgy szól, mint az Amon demója. :) Régi szép idők! :)
Amon demo? Szegyellem, de nem t'om az mi :-/
Mi ez a Desszes hangzas? (Eszid Dessz? :))) )

Előzmény: DarkSide (325)
DarkSide Creative Commons License 2003.02.11 0 0 330
Ez az egy zenekar(Ember) van, aki nálam szentnek számít. Vele nem szoktam viccelődni.
Egyébként egy Jaguart egy Saab-hoz hasonlítani, tényleg sértő a Jaguar számára. :)

:)

Előzmény: BlackStar (329)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.11 0 0 329
A Death nem lesz soha sem nyugdijas.
Tavaly elött december óta nem léteznek, csak az emlékekben.
Akkor halt meg Chuck Schuldiner.

Szeretem, amikor igy leveszed a dolgokat :))
(multkor amikor aszondtam, hogy JAG majdnem olyan kira' verdakat csinal, mint a nonpluszultra SAAB, akkor aszitted, hogy ez valami sertes :)) )

Kulonben is, rajottem, hogy mit jelent a Megadeth.
(a majkroszoft hatasara a vincseszterkapacitasra :))))) )

Előzmény: DarkSide (316)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.11 0 0 328
In Flames tavaly a Summer Rockson az év koncertje lenne nálam, ha másnap nem lett volna Slayer. De volt. Így "csak" 2. Amorphis a szigeten meg a 3. :)
Nakerem, ez nacceru izlesre vall!
Flemsz, Amorfissz, es meg Szlejer is!
Igy koll elni! :))
Előzmény: Pusher (323)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.11 0 0 327
Leszállnál rólam puhapöcs? :)
Asszed te vagy itt a HardKur? :PPP :)))
Előzmény: Ordas (319)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.11 0 0 326
Blekk metálban én se vagyok túl járatos, de példának elsősorban norvég zkarokat illik említeni :)) Pl Mayhem, Burzum, ezek eleg trúk, előbbi tagjait némi templomgyújtogatással vádolták utóbbi meg az előbbi vezetőjének legyilkolása miatt ül éppen...
Egeszen pontosan Majhemiek a rajongoikat uszitottak templomgyujtogatasra, amit a felkegyelmuek meg is tettek, folgyujtottak egy kilenc'az eves norveg fatemplomot (illetve, ez az egyben biztos ok a hunyok, de norvegiaban ez nagyon elharapozott a blekkmetal kb. 5-6 evvel ezelotti eloretoresekor). Oket egyebkent Nemetorszagbol is kitiltottak, nem utolsosorban a helyi vagohidakrol beszerzendo levagott, megnyuzott marhakoponya-fetisuk miatt (csokoltatom az izlesuket :)) ), a Burzum elmebeteg enekese meg legjobb tudasom szerint epp koncert kozben lotte fejbe a dobost (a neve meg... hat szegyen, de nem ugrik be... mentsegemre szolgaljon, hogy mar regota nem veszem havi renc'eresseggel a Metyal Havert :)) ). Mongyuk nem biztos, hogy a racs mogott nem kozveszelyes, egy koncerten peldaul sikerult elopiszkalni a sajat beleit, amikor szejjelvagta a hasat egy torott uveggel...
(nem vagyok benne biztos, hogy a figura normalis)

Asszem belehallgattam már a zenéjükbe, de nem nagyon j5t be.
Teljesen megertelek. Regebben meg jobban birtam oket, de valahogy ebbol kinottem :)))

Ami viszont kellemes az pl a Satyricon, Borknagar, Covenant (ill mostmár The Kovenant vmi azonos nevű másik 1üttes miatt.)
Bezonam. Ez egyebkent egy eleg 'szedettvedett' tarsasag, eredetileg projektkent kezdtek, bar a Hellhammer (Civilben Axel Blomberg) nevu dobos arc most igy hirtelen nem is tudom, hany tarsasagban dobol, a (mar emlitett :)) ) Mayhemtol az Arcturusig, de a fel Arcturus es Dimmu Borgir benne van. Na sebaj :))
En csak a Nexus Polarist ismerem toluk, be is jon nagyon. Eloszor a boritojuk teccett meg :)))

COFfal nemtom mi bajod van nekem bejön a zenéjük.
Megmondjam mi? Semmi. Csak vicces a nevuk. COF. Nekem is volt COFfom, es lesz is. Most eppen nincs.
:)))

BAR az imidzsükön elég jókat tudok mosolyogni :)))
Pedig hol wannak mongyuk a Gwartol (akik nem tudom, hogy veszik komolyan magukat, szerintem sehogy) :))

Előzmény: Pusher (322)
DarkSide Creative Commons License 2003.02.11 0 0 325
Már hogyne lenne még headbanger! :)
Jön is mindig időben a katalógusuk. :)

Mi a bajod Chris Burns-el? :) Szerintem tök jó hangja van: :) Bár mostanában kezd úgy kinézni, mint Rob Zombie. :) Hiába no! Öregszünk! :)

Mostanában viszont nagyon rá vagyok megint indulva a Sentenced-re. Az összes albumot végig szoktam hallgatni naponta kronológiai sorrendben. S hozzá egy kis Tales... az Amorpish-tól, s néha egy kis Elegy lefekvés elött. :)

tegnap meghallgattam az utsó hammer CD-t. Az új Anthrax szám végre olyan, mint amilyennek egy igazi Anthrax számnak lennie kell! :)
Meg van rajta még egy két pofátlan koppintás is. :) Az új Stratovarius nóta egy az egyben Metallica S&M, az ének viszont a refrénnél Helloween-es. Egy csomó zenekar szól mostanság úgy, mint a régi és a Dark Ride-os Helloween ezen a CD-n. S akkor van egy zenekar, ami egy az egyben ős Death hangzással játszik, az utsó zenekar pedig pont ugyan úgy szól, mint az Amon demója. :) Régi szép idők! :)

Előzmény: BlackStar (324)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.11 0 0 324
Látod, ezért nem érdekel a rap, meg a tuc-tuc. Bár Eminem: Without me nagyon bejön. :-)
Mire fel is mondtam ezt a dallamdolgot? Hammerfallt ismered? Tutkon jo sracok, mert csak 50 kilometerre laknak a SAAB gyartol :)))

Ezeket nem annyira ismerem. Hol találok rájuk?
A neten, meg a Hodbangerba'... :))) Telleg, letezik meg a Hodbanger? Mar vagy ket eve nem voltam ott, ami egyreszt szegyen, masreszt meg a net uralmat mutatja :))
Eloszor a Tragedyvel kezdd, az dallamosabb, az uccso 2 (?) kazijuk *erosen* depesmodos mellekizt tartalmaz (vonatkozo megjegyzesek: 1, ettol meg siman a sajat stilusuk 2, ettol nem lesz rossz, sot, 3, a depesmod jo.), az Aegis atmenet, az elotte levo Velvet Darkness They Fear meg meg a metalos-ubergotikus trend hatasait mutatja, ezek nagyon morcik, a Raymond L. Rohonyi nevu osnorveg enekesnek a vegere valszeg tyuxem nott a torkara :)) A Dagatt Hering meg alapvetoen mas zene, sokkal progresszivebb, no igen, egyertelmuen Anneke van Giersbergen hangja adja el oket, nagyon eroteljes, karakteres, meg hat nagyon tud banni vele. Itt mongyuk nincs annyi dallam, de szerintem be fog neked jonni.
(Noi enek talalhato meg az Otep nevu tarsasagnal is, egy ideig eltartott, amig rajottem, hogy nem Krisz Barz trillazik, hanem egy harminckilos csaj :))) )

Előzmény: Törölt nick (317)
Pusher Creative Commons License 2003.02.10 0 0 323
In Flames tavaly a Summer Rockson az év koncertje lenne nálam, ha másnap nem lett volna Slayer. De volt. Így "csak" 2. Amorphis a szigeten meg a 3. :)
Előzmény: BlackStar (314)
Pusher Creative Commons License 2003.02.10 0 0 322
Blekk metálban én se vagyok túl járatos, de példának elsősorban norvég zkarokat illik említeni :)) Pl Mayhem, Burzum, ezek eleg trúk, előbbi tagjait némi templomgyújtogatással vádolták utóbbi meg az előbbi vezetőjének legyilkolása miatt ül éppen... Asszem belehallgattam már a zenéjükbe, de nem nagyon j5t be. Ami viszont kellemes az pl a Satyricon, Borknagar, Covenant (ill mostmár The Kovenant vmi azonos nevű másik 1üttes miatt.)
COFfal nemtom mi bajod van nekem bejön a zenéjük. BAR az imidzsükön elég jókat tudok mosolyogni :)))
Előzmény: BlackStar (309)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.10 0 0 321
OFF: Hogy-hogy ilyenkor netközelben Ordas?
Előzmény: Ordas (319)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.10 0 0 320
És a klip is kurva jó. Különösen a vége. :-))))

Általában az Eminem klipek jók, gondolok itt Clean out my closet-re is.

Előzmény: Ordas (318)
Ordas Creative Commons License 2003.02.10 0 0 319
Leszállnál rólam puhapöcs? :)
Előzmény: BlackStar (309)
Ordas Creative Commons License 2003.02.10 0 0 318
Érdekes rap-et én is gyűlölöm, de a Without Me-t az nagyon komálom
Előzmény: Törölt nick (317)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.10 0 0 317
>Szoval a dallamokat szereted, ha jol ertem.

Látod, ezért nem érdekel a rap, meg a tuc-tuc. Bár Eminem: Without me nagyon bejön. :-)

>Akkor ajanlhatom mongyuk a Theatre of Tragedyt, epp most ezt hallgatom, nagyon kiralyok (az elobb The Gathering ment, az is kiraly. Tok vicces a nevuk: Dagadt Hering :)))) )

Ezeket nem annyira ismerem. Hol találok rájuk?

Előzmény: BlackStar (307)
DarkSide Creative Commons License 2003.02.10 0 0 316
A Death nem lesz soha sem nyugdijas.
Tavaly elött december óta nem léteznek, csak az emlékekben.
Akkor halt meg Chuck Schuldiner.
Előzmény: BlackStar (312)
BlackStar Creative Commons License 2003.02.10 0 0 315
Telleg, Ataraxia... arrol bezzeg tutkonfrankon nem is volt szo eddig, mi? :))
(keressetek mongyuk ra a Filava Melisre, Hydra Hyalira vagy az Emeraude-ra, tecceni fog. Ez utobbi nem eppen egy porgos szam, ehem. :)) )
BlackStar Creative Commons License 2003.02.10 0 0 314
Roviden vazolom, hogy az elmult kb. 6 oraban miket hallgattam, csak egy parat. Jol mutatja zenei tag latokoromet :))

Amoprhis - Captured state (atom egy nota), In Flames - Jotun (ez is atom), In Flames - As the future (ez szinten atom), Kosheen - Catch (ez is atom... meghogy tag latokoru... van az 360 fok is :)) ), Bonanza Banzai - Regi indulat, Squarepusher - Acid jazz & trip hop, Rammstein - Sonne (Marilyn Manson remiksz), Kruder & Dorfmeister - Speechless, Amorphis - Alone (aki ezt a notat nem ismeri, az szegyellje magat... ezt meg 500 ev mulva is ismerni fogjak ugyanis), Portishead - Tribute, Bigteteny's finest - lovasok a szakadek fele (ezt valszeg senki sem ismeri, pedig mekkora egy szam), Popeda - Turbo SAAB (a nev kotelez :))) ), Amorf Ordogok - Kedd delutan (pedig hetfo hajnal van :)) ), Amorphis - Crimson wave (ez am a mero eklektika :)) ), Kruder & Dorfmeister - Aprodelics, meg meg egy csomo, amit frasse fog leirni mind... volt benne sok In Flames meg Amorphis, ezenkivul sok metal, drum'n'bass, trip hop, goa, ocsokommersz, meg minden, ami jo...
Aludni is kene ma' :))

(Telleg, Ataraxiat ismeritek? Mibe, hogy azt se? Adta pancserjai :)) )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!