Keresés

Részletes keresés

RnD Creative Commons License 2007.12.08 0 0 5789
Szenzációs? Az nem kifejezés!
tmcorvette Creative Commons License 2007.12.08 0 0 5788

Nem az utolsó videóra gondolsz? Mert én látom. :)

Egyébként Görbe ma is szenzációs volt!

Előzmény: az ördög ügyvédje (5787)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2007.12.08 0 0 5787
Ezt a meccsvégi dolgot, ahogy átadja a díjat Katinak, nem raknád föl?
Előzmény: Deckard73 (5786)
Deckard73 Creative Commons License 2007.12.08 0 0 5786
újabb 7 videó a lengyelek elleni meccsről - ajánlom mindenki figyelmébe az utolsót! :)

GÖRBE FOREVER!!! :)))
tomi4285 Creative Commons License 2007.12.07 0 0 5785

Valóban így van, csatlakozom az előttem szólóhoz.

Nagyszerű emberi gesztus volt ez. Úgy gondolom, hogy ez nagyon korrekt "húzás" volt. Barvó!

az ördög ügyvédje Creative Commons License 2007.12.07 0 0 5784
Gratulálok Görbicznek azért a gesztusért, hogy kapásból átadta Pálingernek a meccs legjobbjának járó díjat (jogosan, mert tényleg ő volt a meccs legjobbja).
Eddig is kedveltem, de ezzel nagyot nőtt a szememben.
tmcorvette Creative Commons License 2007.12.06 0 0 5783
Koszi! Remelem meg Dec 16 utan is lesz meg mit feltenni a VB-rol. :)
Előzmény: Deckard73 (5782)
Deckard73 Creative Commons License 2007.12.05 0 0 5782
már fent vannak a Kongó és a Spanyolország elleni gólok is! :)
Előzmény: tmcorvette (5781)
tmcorvette Creative Commons License 2007.12.05 0 0 5781
Köszi Deckard! Csak így tovább Anita! :)
Előzmény: Deckard73 (5780)
Deckard73 Creative Commons License 2007.12.04 0 0 5780
már letölthető Anita japánok elleni 10 gólja! :)

GÖRBE FOREVER!!! :)))
RnD Creative Commons License 2007.11.18 0 0 5779

Kiki? Bevallom, engem ő sosem győzött meg igazán....

Hammerseng: egyértelmű. Ő a kivétel, aki erősíti a szabályt.

Előzmény: Csbalázs (5778)
Csbalázs Creative Commons License 2007.11.18 0 0 5778
Hát azért Hammerseng és Lunde is "öszvér" és elég jól működnek.
Előzmény: RnD (5777)
RnD Creative Commons License 2007.11.18 0 0 5777

Másrészt ebben a beállós kérdésben nagyon nincs igazad. Sajnos azért kell külföldi mert nincs olyan szintű magyar, aki a BL-ben megállná a helyét.

Tényleg: Mayer Szabina vissza fog kerülni hozzánk jövőre? Már annak is örülnék.(Aalborg ellen egészen biztatóan játszott...)

Egyébként nem feltétlenül a Győrtől várom el h most azonnal magyar beállóval kísérletezzen (Temes már annyi ideje keresi a posztját h félő, sosem fogja megtalálni + beálló nagyon látványosan nem szeret lenni, szóval róla már amúgyis lemondtam...). De azért a többi élcsapat találhatna már valakit, nem igaz, hogy nincs rá megfelelő alappal rendelkező játékos. Nekem nagyon az a gyanúm h egy játékos sem akarja ezt a posztot, az edzők meg nem erőltetik. Ha ez így fog folytatódni...bár egyébként már most is észrevehetően féloldalas a válogatott-szintű játékos állomány. Néha úgy érzem h irányitókkal+irányító-átlövőkkel (ez az 'öszvér' az ami tipikusan csak a mi bajnokságunkban működik jól)+kapusokkal akarunk vmit keresni a nközi élvonalban. Ez hosszú távon biztos kudarchoz fog vezetni, sajnos. 

Előzmény: Csbalázs (5773)
RnD Creative Commons License 2007.11.18 0 0 5776

Mocsalina valóban szerepelt az orosz felnőtt válogatottban, világversenyen egyetlen alkalommal - 2004-ben, pont a nálunk rendezett EB-n. Erről utóbb azt nyilatkozta, hogy 'jobb lett volna ha Trefilov nem visz el az EB-re, mert az egész versenyt a lelátóról nézhettem csak'. Egyébként a felnőtt válogatottban addig, amíg a Lada játékosa nem lett (tehát gyakorlatilag 2007 elejéig) semmilyen szerepet nem kapott.

Sikeres beépítését a Ladába egyébként főleg azért tartom  figyelemre méltónak, mert - az eltávozott Romenszkajával és Sipilovával ellentétben - ő egy átlagos 'kézis' magasságú és testtömegű játékos (amilyen nálunk is van jópár) akinek igen hamar ennek ellenére sikerült pótolnia két - válogatott -  elődjét. Ilyen testalkatú - és ilyen tehetségű - játékost (mert azért ő nem egy Bodnyijeva)  nálunk is találni, egyszerűen csak ki kellene jelölni őket és 'bejáratni' erre a pozícióra. Ha meg se próbálkozunk vele, akkor nem is lesz itt beálló. Semmiből nem lesz valami a kéziben sem (csak Borbás-szintű, aki ersatz-beálló és nem az igazi portéka...).

Ami az ifi és junior csapatokat illeti: valóban játszott Mocsalina bennük, én nem emlékszem különösebben a játékára, Tref gondolom lecsapott volna rá, ha annyira kiemelkedő lett volna (pont Rom és Sip - a Lada két legidősebb játékosa - mellett elfért volna ő is).

Amúgy mi is voltunk 2001-2002-2003-ban junior világversenyeken ha nem is elsők, de ha jól emlékszem másodikok. Azokban a csapatokban biztos voltak beállósok is - most hol vannak? Miért nem tudjuk reaktiválni őket, úgy, ahogy az oroszok Mocsalinát? Ez itt a nagy kérdés.

Nekem az az érzésem, hogy a beállós-problémának jelentős mértékben mi vagyunk az okai: ezen a poszton szvsz nagyfokú negligenciában vagyunk elmarasztalhatók. 

Előzmény: rezike (5772)
Csbalázs Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5775
Ezt MTiminek szántam
Előzmény: Csbalázs (5774)
Csbalázs Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5774
Jah így volt
Előzmény: RnD (5770)
Csbalázs Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5773

Höööö. Pont te mondasz ilyet, aki otthon van az orosz kéziban? Jobban, mint bármelyikünk.Mocsalina már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott a Volgográd játékosakébt is. És ahogy rezike írja, up. korában is nagyon jó játékos volt.

Másrészt ebben a beállós kérdésben nagyon nincs igazad. Sajnos azért kell külföldi mert nincs olyan szintű magyar, aki a BL-ben megállná a helyét.

rezike Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5772
Mocsalina nem fél év alatt vált I osztályu beállóvá, mert akkor már ugy tudom ifi és junior világbajnok volt.
MTimi Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5771
Nem, Ági lőtt Győrben is 17-et (ha jól emlékszem 17/8-at), akkor, mikor Kindl Gabi 9 akciógólt, 10 lövésből tán. a végeredmény 32-30 volt az ETO javára, az utolsó mpekben fordították meg a győriek.
de a bajnokság végén a Dunaferr lett a bajnok óriási meglepetésre.
Előzmény: fafa211 (5763)
RnD Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5770

Ha megfigyeled,általában olyan posztokon vannak idegenlégiósok,amelyeken nincs megfelelő szintű magyar játékos...

Pont a beállósok esetében ezt megfordítanám: azért nincs ezen a poszton megfelelő szintű magyar játékos, mert a klubok - okkal, ok nélkül - idegenlégiósokat vetnek be helyettük. Pedig egy beállóst 'kiképezni' nem ördöngösség, ki kell jelölni egy megfelelő játékost a keretből arra a posztra (persze tehetséges legyen) és fél-egy éves bejáratás után már kell hogy menjen a játék (mint ahogy Kulcsár sem beállós volt eredetileg). A Lada például ezt tette: amikor mindkét 190-cm-es játékosa lelépett Trefilovval, akkor egy gyengébb csapatból igazolt egy jóval alacsonyabb játékost (Mocsalinát) és fél év alatt első osztályú beállós vált belőle (bár alapozás nélkül kezdte a bajnokságot, mert arról volt szó, hogy befejezi a kézit...) De nálunk azt hiszem nincs olyan játékos aki beállós akarna lenni önszántából (például Temest már mióta kapacitálja a Győr erre...) az edző+csapatvezetés meg inkább importál a szlovák bajnokságból valakit. Állítom, ha az edzők jobban a sarkukra állnának, több lenne a magyar beállós... 

Előzmény: Hát ne éljen Eduárd? (5768)
RnD Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5769

Vegyük Bradeanut, aki sokkal szebb mint én,ezzel egy null a javára.Nade a bivajerős magyar bajnokságban feljavul a játéktudása és a MAGYAR VÁLOGATOTT hálójába vagdosa a gólokat ez a kis háládatlan.

Ahogy én emlékszem az utóbbi évek magyar-román meccseire 1) Bradeanu nem volt kifejezetten alapember a román csapatban és 2) ha pályán volt, játékával nem tündökölt. Úgyhogy miatta szvsz ne aggódjunk, úgy is vehetjük hogy  - eddig - kellően hálás volt irányunkban. :-)

Előzmény: Latta (5766)
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5768
Ha megfigyeled,általában olyan posztokon vannak idegenlégiósok,amelyeken nincs megfelelő szintű magyar játékos.Bradeanué is pont ilyen poszt.És ezért játszik sok külföldi beállós is.Mert azt ugye nem várhatjuk el,hogy pölö egy 16 éves játsszon beállóst,vagy esetleg beállós nélkül tudja le akár az ETO,akár a Fradi stb-stb a meccset.Gondolom a tizmilliókat lepakoló szponzorokat is meghatná egy jobbátlövő vagy beállós nélküli játék.A szurkolókról nem is beszélve.

Bradeanu pedig nem itt tanult meg kézilabdázni,másodszor pedig lehet,hogy fejlődik az ETOban,de tőle is sokat tanulhatnak a győri fiatalok.Ez a folyamat mindig kölcsönös.

Egyébként ezt bepötyögted a nevek felcserélésével a Szeged és/vagy a Veszprém topikjába is?Mert ott még jogos is lehet.
Előzmény: Latta (5766)
attus germanicus Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5767
Ja, megírta az NS is (bár ebben nem feltétlenül bíznék), hogy soha nem dobott még senki bajnokin 18 gólt.
Előzmény: rezike (5764)
Latta Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5766

Anitát akartam irni,hogy a macska rugja meg....

Nos...izé...ha már jár a szám megkérdezem tőletek is.Nincsen-e tul sok ideges-légiós hazánkban ? Hogy segitsek a válaszolásban : De igen,tul sokan vannak.

Miért baj ez ? Nos a válogatott miatt.

Vegyük Brandareánut,aki sokkal szebb mint én,ezzel egy null a javára.Nade a bivajerős magyar bajnokságban feljavul a játéktudása és a MAGYAR VÁLOGATOTT hálójába vagdosa a gólokat ez a kis háládatlan.Decemberben világbajnokság ria ria !Nem elég hogy egy junior tehetség elől elveszi a helyet a Győrben,még a magyar vállogatottat is keresztbegáncsolja !

Komolyan beszéltem.Uff !

Latta Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5765
Anátám ! a válogatottban is fogsz tizennyolcat lőni ? Mert azám a vaszistdasz !
rezike Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5764
szóval a lényeg, hogy a 18 az uj csucs)))
Előzmény: fafa211 (5763)
fafa211 Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5763

Nem, Ági a Volgogradnak lőtt egyszer 17-et egy BL-meccsen a Népligetben.

Előzmény: Csbalázs (5760)
Luca_41 Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5762
Szrnka 17-et egyszer, Dunaferr meccsen, talán valamelyik BL ellenfélmek.
attus germanicus Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5761
Sopi lőtt egy-két éve 15-öt az ETO-nak, de 18 az már más dimenzió. Még akkor is, ha 18(6). Mert ugye azt is be kell lőni, ezt éppen mi tudjuk a legjobban.
Csbalázs Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5760
Jah, pont ellenünk. asszem 17-et. Ha jól emléxem:-)
Előzmény: mondial (5759)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!