Keresés

Részletes keresés

Mészáros Dóra Creative Commons License 2002.09.10 0 0 440
Hogy ti milyen szánalmasak vagytok.
Hegedűs öreg bácsit meg lehet találni esténként a nyugati alúljáróban, lehet neki adni aprót, meg fogja köszönni. Utánna lehet hazamenni, leülni a gép elé, és marhaságokat írni.
Az alábbi példa is mutatja, az állatok mennyivel többet érnek, mit egyes emberek.
Satana, te meg azért mert sátánnak hivod magad, még nem biztos, hogy az is vagy. Max. egy pattanásos tinédzser.
Dóra
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.09.10 0 0 439
Kedves Dóra!

"Lehet, hogy a pénz az istenem, de... Te nem tudhatod, miért van így.."

Nincs de! Ami a de előtt van, az egy szegénységi bizonyítvány. Szegénységen persze itt nem azt értem, hogy nincs 40 ruppód...

"Ha neked is például 13 évesen kellett volna kollégiumba költöznöd azért, hogy a családi hagyományt folytasd, hogyha tv nélkül kellett volna felnőnöd, ha már annak is örültél volna, hogy párizsi van vacsorára, nemcsak zsíroskenyér... Nem tudom Neked milyen értékrended lenne."

Én is 14 voltam, amikor kollégiumba költöztem, és nem úgy éltem ott, mint Rockefeller. Mégsem lettem kurva.
Rólad sem állítom, hogy az vagy, de azért nem tartalak szentnek sem.

"Nem jövök haza úgy a városból, hogy ne adtam volna koldusnak pénzt."

Ez szép dolog. Főleg, ha nem a koldusmaffiát támogatod vele. Én ezért nem szoktam pénzt adni. De volt már olyan, hogy az ABC előtt kéregetett valaki, és vettünk neki némi kaját. (Nem csak egy kiflit!)

"Nem tehetném meg ezt, ha 350Ft-os órabérért dolgoznék a mekiben."

Ez csak félig igaz. Én megfigyeltem, amikor valaki bajba kerül, elsőként nem a gazdagok segítenek rajta, hanem a szegények. Az árvízkárosultaknak is a Létminimum Alatt Élők Egyesülete segített először. Hidd el, akiknek kevés van, azok sokszor nem csak relatíve, de abszolute is többet adnak másoknak, mint akiknek sok van!

Egyébként szép dolog, hogy támogatod az időseket. Ezért fogadd elismerésemet!
És a sztriptízzel sincs semmi bajom. Ezért nem foglak annak tartani, aminek aláírtad magad.

Üdvözlettel:

Kurta

Előzmény: Mészáros Dóra (418)
KLiNg0n Creative Commons License 2002.09.10 0 0 437
isten vagy! simogatjak a lelkem a szavaid.

kling

Előzmény: Rogyionov (436)
Rogyionov Creative Commons License 2002.09.10 0 0 436
És azt is tedd hozzá, hogy szexuálisan frusztrált (kispöcs, kismell stb), üreszsebű káeurópai műmájerek. Az irigykedők, a "dögöljönmegaszomszédtehene" népe.
Egyébként nem tűnik fel, hogy a mi Dóránk osztja itt az óberfrankót?
Előzmény: az utolsó kuructigris (434)
KLiNg0n Creative Commons License 2002.09.10 0 0 435
szerintem csak viccelnek. remélem.

kling

Előzmény: az utolsó kuructigris (434)
McFart Creative Commons License 2002.09.10 0 0 433
Nekem az a vicc jut eszembe errol, hogy egy szkadt melos megkerdezi a csajszit, hogy mit csinal, hogy 25 evesen mercije van. Az meg mondja hogy uraknak tesz a kedvere. Erre mondja a melos, hogy az szopas. Aztan kerdi a cica, hogy maga mit csinal? 40 eve dolgozika csepeli gepgyarban van egy wartburgja meg egy lepukkant lakasa. Na latja, ez a szopas, valaszolja neki a cica.

ui.> mindettol fuggetlenul en biztos nem nagyon habarodnel bele egy expornosztarba. meg meghagnam az tutter:)

Előzmény: Rogyionov (428)
Rogyionov Creative Commons License 2002.09.10 0 0 432
Elég most már jöjjenek a KÉPEK!

Öregbácsi könnyes szemmel felnéz.
Beteg kisgyerek almát majszol. Dóra fizette.
Háromlábú kiscica, akit Dóri mentett meg.
Mekis lány, aki a sültkrumplipolcnál leszopja a főnökét.

Satanas666 Creative Commons License 2002.09.10 0 0 430
Ne bántsátok már szegény Dórikát, a végén még megsértődik és nem fog adakozni a cicuskáknak. egyébként is már nyilatkozott magáról, igazad van Dóri, pontosan az vagy, aminek aláírod magad az előző hozzászólásodban.
johnny_bravo Creative Commons License 2002.09.10 0 0 429
OFF

Bivisz!
Mail ment. Csövi.

ON

Előzmény: bivisz (423)
Rogyionov Creative Commons License 2002.09.10 0 0 428
Dóra! Meséld el azt a jelenetet, amikor az öreg bácsi a könnyes szemével! Amikor úgy felnézett rád! Az szép volt! ÉN IS AKAROM ÉREZNI!
Előzmény: Rogyionov (421)
KLiNg0n Creative Commons License 2002.09.10 0 0 427
hehe. hát, viccesek vagytok. kézcsók.

kling

KLiNg0n Creative Commons License 2002.09.10 0 0 426
huh, most olvasom csak, mennyit hibaztam. bocsanat, sietni kellett.

kling

Előzmény: KLiNg0n (391)
venlany Creative Commons License 2002.09.10 0 0 425
Éredekesen szűk világban mozoghatsz érdekesen alacsony IQ-val, ha a 350 HUF-os mekis órabér és a prostitúció között van választási lehetőséged 25 éves korodban. De ez a te dolgod. :)

Komolyra fordítva a szót: nem gondoltál arra, hogy beteg gyermekeket segítő alapítványok javára adakozzál pénzt? Talán érnek annyit, mint a cicák...

Előzmény: Mészáros Dóra (418)
bivisz Creative Commons License 2002.09.10 0 0 423
OFF

Johnny te most elérhető vagy? 2 hete ment egy mail...

hali
b

ON

Előzmény: johnny_bravo (422)
johnny_bravo Creative Commons License 2002.09.10 0 0 422

Én mindenben igazat adok Dórának, és nem nyalizásból, hanem mert így gondolom. Pedig nem dúskálok a pénzben. Az nekem is furcsa, hogy cicákat (is!) támogat, de könyörgöm, mindenkinek lehetnek gyengéi.
Rogyionov Creative Commons License 2002.09.10 0 0 421
Kedves Dóra.
Megfigyeltem, hogy a gazdag, menő emberek mindig támogatják az elesett kutyákat, macskákat. És erre büszkék.
Én utálom a kutyát és a macskát, a dögök teleszarják a fél várost. Sintértelepre velük! De mindegy, én csak egy proli vagyok, pénzem sincs sok.
Csak azt mondd meg nekem: olyan szemét már ez az emberi faj, hogy nem is érdemes támogatni őket? Mondjuk a macskák helyett?
Előzmény: Mészáros Dóra (418)
KLiNg0n Creative Commons License 2002.09.10 0 0 420
ábszorúte egyetértek. csodas noi ereny a tartas (nem ironia, hanem teljesen oszinte; komoly szemekkel irtam:). de ha valaki megis ledob egy-ket bugyit, ne kapjuk már szét :).

kling

Előzmény: Cseresznye (416)
Satanas666 Creative Commons License 2002.09.10 0 0 419
A Cseresznye nick-es hozzászólónak abszolút igaza van. De aki gondolja, sajnálhatja szegény, szerencsétlen, állatbarát dórikát, aki a végén még maga is elhiszi, hogy mennyire szerencsétlen és nyomrorult. Persze mindent meg lehet ideologizálni és ki lehet magyarázni, de ettől még mindenki az marad ami volt.
Előzmény: Cseresznye (416)
Mészáros Dóra Creative Commons License 2002.09.10 0 0 418
Kedves Cseresznye!

Lehet, hogy a pénz az istenem, de... Te nem tudhatod, miért van így.. Ne ítélkezz addig emberekről, míg nem tudod mi áll tetteik, mondataik hátterében.. Nem hiszem, hogy el kéne magyaráznom neked, milyen gyermekkorom volt, ezt csak a legközelebbi hozzátartozóim tudják. Ha neked is például 13 évesen kellett volna kollégiumba költöznöd azért, hogy a családi hagyományt folytasd, hogyha tv nélkül kellett volna felnőnőd, ha már annak is örültél volna, hogy párizsi van vacsorára, nemcsak zsíroskenyér, ha neked is akkora esélyed lenne, hogy 25 évesen nagyon rövid idön belül árva maradj, mint nekem... Nem tudom Neked milyen értékrended lenne.
Lehet, nem járok activityzni, de az én hobbyaimhoz nem kell társaság. Több kismacskát megmentettem például a biztos haláltól, sok tizezer forintomba kerülnek havonta, ők nem itélkeznek felettem. Nem jövök haza úgy a városból, hogy ne adtam volna koldusnak
pénzt. Nem tehetném meg ezt, ha 350Ft-os órabérért dolgoznék a mekiben.
És majd ha elég pénzem lesz ahhoz, hogy pl. egy tetoválószalont nyissak, lehet hogy az én rajzaimat fogják viselni emberek egy életen át a testükön. Ennél nagyobb elismerésre talán nem is vágynék. Sajna, ehhez is pénz kell, az nem elég, hogy állítólag jól rajzolok. Egy tetoválógép többszázezer forint.
Szóval, bocs, ha nem értesz egyet az életmódommal/felfogásommal, de úgy érzem nem is erőltettem Rád.

Felsőbb cél? Mint: "épp fontosabb dolgokkal ("felsőbb célokkal") foglalkoztam, pl. olyasmivel, hogy különböző médiumokban szót emeljek azért, hogy lehessen egyáltalán emberi áron interneteznünk" ez nem tűnik teljesen önzetlennek, lehet egy kicsit inkább öncélú? Majd ha megérted azt nit érez az öreg bácsi mikor majd' könnyes szemmel néz fel rád mikor adsz neki párszáz forintot. Felsőbb cél pl. a nyugdíjasok segítése, s lehet ettől nem lesz jobb minden nyugdíjas helyzete, de már akkor is többett tettem mint Te a nagy felsőbb cél érdekében. Kötve hiszem, hogy túl sok kisöreg elsőszámú problémája lenne, hogy túl drága az internet. És volt hogy 14 évesen ingyen dolgoztam egy debreceni öregek otthonában. Ha valami akkor az ehhez hasonló dolgok szolgálják a felsőbb célt. Magas lóról ülve lehet neked az is felsőbb cél, hogy drága az internet. (Ami, mint a mellékelt ábra is mutatja, csak butít... Persze szigorúan erre a topicra korlátozva.) Igen ha valaki a "budai elit" része, lehet hogy az általad említett felszólalásokat felsőbb célnak tekinti, -mivel neki mindegy mennyibe kerül- de attól még nem válik azzé. Igen, én is budán lakom, de nem itt születtem nem abba nőttem bele, hogy a legnagyobb problémát a luxuscikkek hiánya jelentse.
Tévedés ne essék nem azért "teszem közszemlére genitáliáimat", hogy öregek otthonát nyissak, persze alapvetően a magam boldogulásáért, de így marad a keretből arra, hogy 40 ezer forintot kifizessek zsebből azért, mert egy szegény szürke kismacskán átment egy elmebeteg, mert kurvára sietett fel a Rózsadombra. Ha nem lett volna épp pénzem eláshattam volna otthon a kertben. Lehet nem köszönte meg szavakkal, de minden nap bizonyítja hálásságát.
Más: "és mondja azt, hogy szinte mindegyik prostituálja magát a munkahelyén, vagy a párkapcsolatában, egyikük sem különb nála. Ez az, amihez nincs joga." Na az a kis szó: SZINTE... Látod ezzel bizonyítottad, hogy ezt le sem kellett volna írnod. Apropó ezt nem én ítam, hanem a barátom. Ő sem másokat kurvázott le, hanem alapvetően engem védett és azt feszegette milyen jogon használják egyesek a kurva szót. Mert ha elolvasod láthatod arról volt szó mikor is jogos a kurva, mint szó használata, bár ez inkább már nyelvi kérdés. Már azt a véleményét is osztom, hogy a diszlexia népbetegséggé kezd válni...

Ennyi volt a mondandóm számodra, kedves Cseresznye!
Annak azért örülök, hogy vannak akik elolvassák a hozzászólásokat, mielőtt úgy felidegesítik magukat, hogy elered az orruk vére, aztán hisztériás rohamot kapnak a képernyő előtt.

Mészáros Világkurvája Dóra

Előzmény: Cseresznye (414)
FRODO Creative Commons License 2002.09.10 0 0 417
Én egyetértek, csak hagyd már ezt a francba!
Előzmény: Cseresznye (416)
Cseresznye Creative Commons License 2002.09.10 0 0 416
Nem egyformán mozog az agyunk, de hidd el, Dóra szavaiban megvolt az alapja minden feltételezésemnek. Azt is írta magáról, hogy nem nagyon vannak barátai. Partnere pedig nem vitatkozik vele, inkább visszaigazolást nyújt neki: Jól teszi, amit csinál. Sőt, mások előtt is megvédi.

Én ezt nem kapom meg Tőled, de ez nem zavar. Nem szívesen élnék egy bólogató Jánossal.

Azt mondtad, jobban tenném, ha feltételezések helyett inkább a tényeket írnám le:
Szemüveges titkárnő vagyok (már amikor nem kontaktlencsét hordok), de szabadidőmben nem a főnököm farkával foglalkozom (remélem, ezt értékeled :-)). Merthogy ilyen is van.

Még mielőtt bárki bármit mondana, elmondom, hogy nagyon zavar az a feltételezés - amivel ebben a topikban már többször találkoztam - , hogy minden lány, aki nem utazik a pornóban, vagy nem tapsol neki, egyértelműen bányarém, vagy hiányos szexuális életű szerencsétlen míszpicsa. Szerintem a szépség nincs egyenes arányosságban a nyilvánosság előtti meztelenkedéssel - gondoljunk csak Piroskára.
Remélem, van itt olyan is, aki egyetért velem abban, hogy nem kell mindenkinek vetkőznie, akinek mutatósak az idomai.

Előzmény: sierra (415)
sierra Creative Commons License 2002.09.10 0 0 415
Szerelmem, te szokás szerint már megint azzal vitatkozol, amit hozzáképzelsz XY fórumban megörökített írásához és nem az írással magával. Összevissza feltételezel dolgokat, aztán amikor pontos fellelhetőség után érdeklődöm, akkor közölsz egy ahhoz hasonlót, hogy abból már egyenesen következik az, amit helytelenítettél.
Én nemtom miféle logika ez, női-e, vagy sem, de azt tudom, hogy produktív vitába nem tudok szállni vele. Ez a "sorok között olvasás" biztosan remekül fejleszti az intuíciót, vagy tudomisén mire jó, de nekem érthetetlen, mi több, követhetetlen.
Maradtam tiszteletteljes egyet nem értésben.

Sierra

U.i. a helyből rögtönítélő statáriális törvényszéked visszavonásának azért örülök... :-)
Pussz

Előzmény: Cseresznye (414)
Cseresznye Creative Commons License 2002.09.10 0 0 414
Nem azt mondta, hogy az őáltala járt út az egyedül boldogító. El tudott képzelni más módokat is a nőnemŰ egyedek boldogulására: szex a munkahelyen, vagy a partnerrel. Ezeken kívül azonban nem sokat.

A másik három dolog valóban csak feltételezésen alapult, mint ahogy az is, hogy ha Hillary Clintonról egy időben mindenkinek az jutott eszébe, hogy megcsalta a férje, hiába mondott vagy tett bármit.

Fiúk!
Ez mindhármótoknak szól: Ennek a topiknak a szétoffolását én kezdtem, Dóra (és később a partnere és Piroska) azonban kitűnően folytatták. Nekem az elejétől fogva nem tetszett, ami itt folyik, de most már egyetértek Veletek abban, hogy ez az egyéni szociális problémám kellett volna, hogy maradjon. Nem kellett volna itt ítélkeznem Dóráról és kollégáiról. Mindezért elnézését kérem Neki is és mindazoknak, akik megbántva érzik magukat ezért, vagy azért mert elrontottam a szórakozásukat.

Sokak szerint minden rendben is ment mindaddig, míg valóban Dóra képeiről szólt a topik és nem jelent meg itt ő maga, hogy válszoljon a kérdésekre és igazolja magát. Válaszaival nincs semmi baj, hitvallásából viszont az derül ki, hogy az ő istene a pénz, és ezért (az idegenekkel való szerelmi aktuson kívül) bármire képes. És ez még mindig nem lenne durva. A legrosszabb az egészben az, hogy úgy igazolja önmagát előttetek és valószínüleg saját maga előtt is, hogy más lányokat hasonlít önmagához, és mondja azt, hogy szinte mindegyik prostituálja magát a munkahelyén, vagy a párkapcsolatában, egyikük sem különb nála. Ez az, amihez nincs joga.

Örülök, hogy nálam kevésbé elfogult hölgyek is - mint pl. Desiré - kikérték maguknak ezt a feltételezést.

Tudom, hogy vannak olyan emberek, akiknek a szemében mindig hiteltelen leszek, de ez nem zavar. Egyszer egy taxishiéna is elmondott mindennek, mert a szemébe mondtam, hogy csal.

Előzmény: sierra (413)
sierra Creative Commons License 2002.09.10 0 0 413
Életem fénye, én aztat kérdeztem, hogy hol mondott olyat (amiért te elítélted), hogy el sem tudom képzelni, hogy más út is van a boldoguláshoz, mint önmagunk pénzért való mutogatása, vagy a főnökünk kielégítése.
Mire te azt idézed:
Igen, a műsorokkal jól keresek, ez pénz 90%-ban a bankba megy. Igy biztositva, hogy 5 év múlva ne szemüveges titkárnőként munkaidő előtt/közben/után titokba a főnök faszát szopva kelljen megtartanom a szaros 100 ezer forintos állásomat.

Kezitcsókolom, ezzel nem mutattál rá, mely mondatában véli ő, hogy az általa választott út az egyetlen boldogító? Ne tessen értetlenkedni. Ő azt magyarázta, mi az amit el akart kerülni mindenáron (ezen az áron pl.) és nem azt, hogy ezen kívül nem létezik semmi más. Tehát nem a szavaiból indultál ki, hanem mögéképzelődsz.
Ezenkívül egzisztenciális kérdésről beszéltünk, tehát a "szeretetből tesz, nem pénzért" kitételt tartalmazó mondat irreleváns.

A másik három kérdésben vehetem úgy, hogy igazam van, vagy inkább megcáfolsz?

KLiNg0n Creative Commons License 2002.09.10 0 0 412
"nem nyílna alkalom arra, hogy bizonyíthassátok lovagiasságotokat és megvédjétek azt, aki szíveteknek kedves, nemigaz? :-)))"

hehe. adj mar egy kis alapot arra, hogy teged vedhesselek.

kling

Előzmény: Cseresznye (404)
KLiNg0n Creative Commons License 2002.09.10 0 0 410
draga cseresznye,

ismet javitanek, magamat is meg teged is. mikor magasabb erkolcsi celokat emlegettem, nem dorara gondoltam (ami persze nem zarja ki, hogy ot hasonlo celok vezerlik), csak -mint mar elotte is kozoltem- egy vitahoz szoltam hozza, ami nem szigoruan dora szemelyehez kapcsolodik, viszont az ebben a topikban lezajlottak inditottak el. lehet dora hos vagy tunder vagy barmi egyeb, en egyik iteletet sem hoztam meg mert nem posztom, hogy megtegyem.

te viszont itelkezel, meghozza ugy, hogy meg sem probalsz az elfogultsagodon felulkerekedni. eleg visszataszito szerintem es hitelgyilkos.

tovabbra is tisztelettel

kling

Előzmény: Cseresznye (402)
Cseresznye Creative Commons License 2002.09.10 0 0 409
Az alapján a hozzászólás alapján tűnt úgy, hogy nem igazán lát más kiutat a szegénységből.
Előzmény: az utolsó kuructigris (408)
Cseresznye Creative Commons License 2002.09.10 0 0 407
Felment bennem a pumpa a képek láttán, és mindenféle régi IRL élmények következtében, illetve magam sem tudom, mi ütött belém.
Előzmény: az utolsó kuructigris (406)
Cseresznye Creative Commons License 2002.09.10 0 0 405
Itt az ideje, hogy bocsánatot kérjek a topikrombolásért és felajánljem cserébe, hogy Dóra akárhány képe bekerüljön az Index kávéházban található "Cseresznye neglizsében" topikba. :-))
Előzmény: Cseresznye (404)
Cseresznye Creative Commons License 2002.09.10 0 0 404
A 228-as hozzászólásban Dóra azt írja:
Igen, a műsorokkal jól keresek, ez pénz 90%-ban a bankba megy. Igy biztositva, hogy 5 év múlva ne szemüveges titkárnőként munkaidő előtt/közben/után titokba a főnök faszát szopva kelljen megtartanom a szaros 100 ezer forintos állásomat.
Tehát ez a két lehetőség van arra, hogy valaki boldoguljon. Illetve van egy harmadik is: A barátját babusgatja az ember - mint én Téged - és ezért viszik el vacsizni, moziba, vagy a török riviérára :-)), de mi van, ha ezt szeretetből teszi, nem a pénzért???

Tudom, hogy most mindenki nekemugrik és védi majd a művésznőt a hitgyülis stílusú erkölcscsősztől.
Higgyétek el: Meg sem szólaltam volna, ha nem emlegetnek itt diókkal, mogyorókkal együtt.

Fiúk! Ha nem lenne egy kis izgalom, egy kis piszkálódás, nem nyílna alkalom arra, hogy bizonyíthassátok lovagiasságotokat és megvédjétek azt, aki szíveteknek kedves, nemigaz? :-)))

Előzmény: sierra (403)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!