Keresés

Részletes keresés

Dworkyll Creative Commons License 2002.04.11 0 0 382
Valamikor a rendszerváltás idejéből, egy szilveszteri műsorból

"A harangok Rómába mentek.....

...az elvtársak kedveskednek az egyháznak....hátha odadja a perselyt!

...mert nekünk az isten pénze nem elég......."

Ő volt a legnagyobb.

Stormbird Creative Commons License 2002.04.11 0 0 381
Eddigi életemben két igazán nagy és pótolhatatlan veszteség ért.
Az első Apám halála volt...

Nyugodj Békében mindenki Géjzája!

Efreet Creative Commons License 2002.04.11 0 0 380
14:00tól rádiókabaré a Petöfin. biztos vagyok benne, hogy ott is lesz megemlékezés.
kicsimaci Creative Commons License 2002.04.11 0 0 379
Draga Geza Bacsi!

Nyugodj bekeben!

ny_152 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 378
Sziasztok Mindenkik!

NYUGODJ BÉKÉBEN GÉZA BÁCSI!

Ha van nemzet színésze, TE a NEMZET HUMORISTÁJA vagy!

Csatlakozom a sok el?ttem szólóhoz, akik hasonlóan hozzám gyerekkorukban ismerték, és szerették meg Hofi ellenállhatatlan humorát (persze akkor még mit sem értve bel?le).

Ja, szerintem mindannyiunk nevében - akik szerették a mestert - mondom: köszi gyerekek a sok ÉRTELMES hozzászólást a topichoz, az "esik az es?, könnyeznek az angyalok a röhögést?l" volt a legszebb :)).

DE!

Nem tudom, hogy miért kell ide is belekeverni azt a k****a politikát!
Itt most nem számít, hogy ki melyik pártra szavazott, hanem az, hogy politikai nézett?l függetlenül itt mindenki le tudja róni tiszteletét el?tte, és slussz!!!! X-|

Remélem 1etértetek velem.

Üdv.: Paleee

Canis Creative Commons License 2002.04.11 0 0 377
Szegény Gejza, nem halljuk többet a híres anyóst sem. Hofi nem humorista volt, hanem egy normális ember, aki elmondta a véleményét - humorosan. Azt hiszem nemigen mértük fel a veszteséget, de látva a mai Maksa híradós, Jáksó hátvenis próbálkozásokat, nagyon fog hiányozni.
Dworkyll Creative Commons License 2002.04.11 0 0 376
" Anyósom mondta: Teee Gééza, nem lesz ebből baj, ha visszajönnek a kommunisták?"

Madách Kamara, előadás vége, utolsó poén:
Jézus a kereszten. Egy jótét légionárius a lándzsájával megpróbálja elhessegetni a Jézus sebeire gyűlő legyeket.

Hofi-Jézus (széttárt karral, mély hangon, halkan és lassan): Fiam! Hagyd csak. Úgyis csak éhesebbek jönnek.

Ő volt a legnagyobb.

pLatyak Creative Commons License 2002.04.11 0 0 375
Részvétem mindenkinek!
Tényleg egy nagy Ember ment el közülünk.
Ha nem jön össze a hofi.hu, lehetne hofelia.hu is, szerintem ott is elég sokan megtalálnák.
engie Creative Commons License 2002.04.11 0 0 374
"tisztelt tanácselnök úr....izé...polgármester elvtárs"

"szója pörkölt, szója fasírt, szój a növérkének, hogy befostam"

"az élet olyan, mint a motor. be kell rúgni és megy"

szép volt Géza bácsi!!!

Myself Creative Commons License 2002.04.11 0 0 373
Látod ezt nemtom, de ott a tfonszáma. Én Finnbôl nem fogom felhívni, mert az Erikfija már így is gondba' van. :-) De ha vkinek itt kedve van, akkor fel lehet hívni, és kedvesen (csak mert volt egy kis anyázás már itt) megkérdeni, hogy-e lenne-e kedve-e, meghogy hogyisállhozzá? :-)))
Előzmény: Stöki (371)
Ewron Creative Commons License 2002.04.11 0 0 372
"Tegnap voltam a BM-ben, ja Békásmegyeren..."

"Ne félj, Te is mennél, ha megtudnád, hogy akarsz"

Stöki Creative Commons License 2002.04.11 0 0 371
Hm...Szabados Gábor...

Nincs egy ilyen nevű újságírója a Hócipőnek?

Előzmény: Myself (345)
Leonora Creative Commons License 2002.04.11 0 0 370
Tegnap este a Híradóban mondták be, hogy szombaton emlékmüsor lesz, közvetlenül a halálhíre után. Aztán, hogy lesz-e...?
Előzmény: h-alga (366)
korgu Creative Commons License 2002.04.11 0 0 369
Gondoltam, hogy előbb-utóbb csak kitör valakiből a keresztény úriemberi modor, csak úgy minden mocskolódás nélkül.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.11 0 0 368
Pvc!

Kérd meg a modikat, hogy töröljék ezt a topicot! Szépen kérlek!
(lehetőleg ezzel a degenerált barommal együtt :-(((( )

h-alga Creative Commons License 2002.04.11 0 0 367
vagy a szatelit helyett?
Előzmény: h-alga (366)
h-alga Creative Commons License 2002.04.11 0 0 366
Valaki írta a szombati emlékműsort?
Honnan az infó? Hol van erről biztos?
Az MTV lapján nem lelek ilyet.
Myself Creative Commons License 2002.04.11 0 0 365
SZUPER! Azóta megtudtam, hogy az, akinek a nevén van a domain, csak parkoltatja a nevet. Ebbôl az az érzésem, hogy ingyen nem fogja sem odaadni, sem hagyni, hogy vmi is elérhetô legyen rajta. :-(((

Ha lesz vmi, (MINDEGY, mi az URL, ha megtalálható a keresôkkel, mint "Hofi Géza Emlékoldal"), akkor jó lenne úgy csinálni, hogy külföldrôl is el lehessen érni. Csak azért, hogy az olyan ámítástechnikusok, akik elmenekültek az otthoni gazdagság, szabadság, állandó professzionális továbbképzés, érdekes munkák elviselhetetlen stressze elôl... szóval hogy mi is láthassuk.

Nekem csak egy sztorim van, kissé politikai, és sajnos én nem tudok szó szerint emlékezni, idézni. De az Öreg elmesélte fehérváron, hogy az kommunisták (és azért viccelôdött ô eleget ott is, pár évtizedet) _összesen_ annyiszor nem hívták be rapportra, mint az MDF... Azt is megmondta viszont, hogy most megteheti, hogy nem megy el. :-))) Legfeljebb nem láthatjuk a TV-ben. Nem is láttuk sokáig.

Előzmény: csz (363)
xclusiv Creative Commons License 2002.04.11 0 0 364
Hali!

Tegnap eppen zenet hallgattam, netezgettem, hatterben meg ment a TV. Latom, hogy benne van a Géza. Gondoltam kapott meg egy dijat...

Regebben egy baratommal hallgattunk Hofit, es azt mondta, hogy feltetlenul hallgassam meg eloben...

Jo otlet a neten egy emlekmuvet allitani Neki. Szerintem foleg a kozszolgalati TV-vel es radioval lehetne (kellene) beszelni, bar nem tudom, hogy ok ehhez hogy allnanak hozza ehhez a temahoz. Rohadt sok anyag van meg nekik Gézatol.

Nyugodj békében Géza!

csz Creative Commons License 2002.04.11 0 0 363
Isten Veled Géza bácsi!

A web site-hoz hozzá tudok járulni hostinggal (bent a BIX-en), valamint DNS-el.

Remélem odaadják a domaint.
Csinálni kell egy szervezetet, vagy a Törzsasztal alapítvány keretein belül megoldani.
Írjatok nekem is!

Dark One-nál meglesz az email címem, ami az adatoknál van, asszem nem működik már.

Előzmény: The Dark One (253)
Myself Creative Commons License 2002.04.11 0 0 362
Nos egy tuti: ha cenzúrázták is, nem mindig hagyta. :-))) Nemtom emlékezte-e egy beszólására, amirôl a fél ország nem tudta mirôl szól... Szilveszteri műsor volt? Régen volt. Énekelni kezdett, a zenekar meg elkezdett játszani, azaz kisérni az énekét. Ô meg rájuk kiabált, de elég rendesen: NE KISÉRJENEK!!! Aztán meg valami olyat mondott, hogy: mostanában nem szeretem ha kisérnek. Nos a fáma szerint (kicsi voltam, nemtom ki mondta) elôtte a Markó utcában volt, és nem néhány órát! Az egyik (Hofélia?) elôadása után várták a rendôrök, és bekisérték. A TV-közvetítés miatt kellett kiengedjék. Addig próbálták agymosni. Na, ennyit ért. :-)))) Nem mondott semmit, amit cenzúrázni lehetett volna, mégis az egész ország megtudta. :-)))
Előzmény: nullázás (356)
Vahine Creative Commons License 2002.04.11 0 0 361
Én is nagyon szerettem a műsorait, különösen a Rózsa Sándor és az Odüsszeusz témák. A Hoféliát és az Élelem bérét azonban sosem sikerült megnéznem, az időpont miatt.

Mint mondott kee:
Aszontam, bakfitty!
Hát énnéköm sénki né mongya, hogy bakfitty! mer ráemellöm a karót!
Úgy. Hát akkó: bakfitty!
... Jó van no, akkó mönjünk a kocsmába, igyunk eggyöt!
---
Megérkeztem Ittakába, kutyám mindjárt megismert, elkezdett ugatni. Mondom neki, ne ugass, ne ugass! Mér? Hát van egy ilyen törvény: kutya nem ugathat. Azonkívül mindenki!

Legyen neki ott nagyon jó, ahol van!

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2002.04.11 0 0 360
"különben is, a dolgozó mit szedjen fel? a parkettát?"
missparker Creative Commons License 2002.04.11 0 0 359
Én is nagyon sajnálom. Egyszer, még gyerekként eljutottam egy vidéki haknijára. A szüleim nem akartak elvinni, mondván, hogy úgysem érteném, de szerencsére nem tudtak hova tenni. Nekem meg annyi maradt meg, hogy nagyon jókat nevettem, és később is kerestem a műsorait a tévében.

Nem végig olvastalak bennetek, de jó gondolatnak tartom, hogy valami igazán rangos emléket állitsunk neki.
Nekem az jutott eszembe, hogy a család beleegyezésével meg lehetne alapitani egy Hofi Géza-Dijat (persze valami rá jellemző, eredetibb néven). Szerintem nagy dicsőség lenne egy magyar humoristának ilyen dijat kapni.

Cyberius Creative Commons License 2002.04.11 0 0 358
Érdekes, hogy bar az utóbbi években a fellépései sikeresek voltak, a tv-ből eltüntették.
Abban volt jó, ahogy a kormányt kritizálta.
Ha a kormány nem bírja a kritikát, a tv-kből eltünik.
Nesze neked független sajtó!
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2002.04.11 0 0 357
respect, R.I.P.

"maga túlsúlyos! - doktor úr, maga meg szép!"
"negyven mázsa kommunista, szállítása oda-vissza"

Nyugodj Békében Géza Bácsi!

[megvannak a lemezei, főleg bakeliten és kazettákon, mégis szeretném, ha meglenne mp3-ban is, hogy a mhelyemen is hallgathassam.Ha ezzel szerintetek megkárosítok valakit...
]

nullázás Creative Commons License 2002.04.11 0 0 356
Sajnálom én is Hofit.
Azért az objektivitáshoz az is hozzá tartozik, hogy amit ő csinált ( a tartalmára utalok ), egyszerű szelep volt.
MIndenki azt érezhette,: hű, a Hofi jól megmondta a komcsiknak(is).Pedig az ő szövegeit cenzurázták csak igazán !
Másképp nem lehetett volna elmondani.
Ezzel nem akartam illuzió romboló lenni, csak tényszerő közlést kívántam tenni.
Nyugodj békében Géza Bácsi !
Szárnyas fejvadász Creative Commons License 2002.04.11 0 0 354
És most már sajnos sohasem láthatom élőben Géza bácsit 8-(
Szegényebbek lettünk egy NEVETTETŐVEL, aki egyéni volt a szó minden értelmében. Hiányozni fog!

"... a Cenzné meg az ura. Ja. A Cenzúra."

Csaby_d Creative Commons License 2002.04.11 0 0 353
"Lefogadom, hogy ha a Videoton gyárban TV-k helyett rakétákat gyártanának, azok meg nem robbannának fel!
De helyette lehetne fogni velük a cseh 2-t.
Az se kisebb csapás..."

"Van hely, meg volt hely, meg lesz hely, ahol húsra, zsírra, vajra adnak ki jegyet...
... van ott rokonod? Disszidált? ODA?
Máskor ne engedd el térkép nélkül!"

"Tudod, Ő a fiatalság, a jövő záloga. Dögöljek meg, ha valaha kiváltom..."

KisJodge Creative Commons License 2002.04.11 0 0 352
Sziasztok !

Semmi újat nem tudok hozzáfűzni, csak szeretném leróni tiszteltemet és kifejezni örömömet, mennyien gondolták őt nagy művésznek, embernek.

Volt szerencsém őt élőben látni.... Örülök neki!

"Se rokona, se ismerőse nem vagyok senkinek, én vagyok a szocializmus!"

Hé, figyelj! Már műtenek!
Altató nincs, helyette a mikrofonból: Az üzemi demokrácia éves szintje... Hrrr és már alszom is..

Nyugodjon békében!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!