Akkor marad a cserélgetés , sajnos,de most egy időre magára hagyom a gépet,köszönöm a pozitív hozzáállást ! Felírtalak a jók közé,ha egyszer összefutunk vendégem vagy egy sörre :D
Fals levegő , benzinnyomás , befecskendezőfej első körben ami szegény keveréket tud okozni . Aztán jön a többi alap érzékelő mint MAP és fojtópotméter ezeket normálisan csak oszcilloszkóppal lehet vizsgálni a multiméter túl lassú hozzá .
A csati volt a bűnös !!! Szóval most már van egy új működő szivattyúm :D ellenben hirtelen gázadásra most sem reagál megfelelően. Tehát ami új benzinszivattyú,elosztófedél,nagyfesz kábel,rotor gyertya ill. egy bontott gyújtásjeladó. Map ,fojtószelepállás érzékelő ,alapjárat szabályzó mágnesszelep, hőgomba, befecskendező ellenállása kimérve megfelelőek, a befecskendező fej tiszta. Ha bármelyik csatit lehúzom a motorkontroll egyből világítani kezd vagy le is áll kivéve ha az oxigén szenzorét húzom le akkor nem történik semmi. Ami feltűnt a gyertyák szürkésfehérek ami szegény keverékre utalnak. Mi okozhatja ?
A régi 1.6 illetve a régi 1.3 denso befecskendező ugyanaz nincs különbség . A többlet üzemanyag a motorvezérlő programozásában rejlik . Gyanítom a Suzuki rendszerével a turbinás megoldás nem fog normálisan működni mivel a MAP szenzor itt pozitív nyomást nem tud értelmezni illetve a motorvezérlőben a jellegmező nincs pozitív értékre megírva . Szivó motorban a szívótorokban pozitív nyomás nem alakul ki . Az üzemanyagnyomás növelésével lehet némi eredményt elérni de tökéletes ez a rendszer nem lesz . Ha jó és működőképes rendszert szeretnél akkor érdemes beruházni egy olcsóbb írható motorvezérlőre .
Szia ! Szerintem nincs olyan jelentős különbség az 1.3 és az 1.6 befecskendező rendszere által szállított üzemanyag mennyisége között. Optimális estben max 1 liter 100 km-en . A motorvezérlésbe is be kellene nyúlnod A beszívott levegő (vagy a betolt levegő) mennyiségének arányosnak kell lennie a befecskendezett üzemanyaggal . Egyéni laikus vélemény írtam le .
Szia r.jozee ! Beszerelés előtt szakadásvizsgálóval átnéztem mindent a tank felől. rendben volt . Nos az ülés alatt két csatiban van három vezeték . A páros megy a szivattyúra a magányos a szintjelzőre. A pároson betáp irányból megvan a 12 V kapcsoláskor. Van valami külön test is ?
Sziasztok ! Ötleteket várok a következőre: Levettem a tankot ,makulátlan tiszta belülről . Kicseréltem az üzemanyag szivattyút (Marelli Magneti) polaritásra figyeltem. Tank visszahelyez ,akku beköt és láss csodát a szivattyú nem működik. Rámértem a csatira az ülés alatt semmi, kiszereltem az ac relét összekötöttem a rózsaszínt a kék-fehér vezetékkel és van 12v de ha a csatit így összenyomom akkor se működik a szivattyú. Létezik valami amit nem tudok vagy csak egyszerűen az új szivattyú selejt
Sajnos még mindig a 2003-as Swift (motorkód G13BB) EOBD hibakód kiolvasásával küzdök. Ugyan is nem akar összejönni. Van esetleg valakinek valakinek egy konkrét típus ami működik? Összeszedtem egy pár darabot, de egyik sem kommunikál a kocsival. Az itthon lévő többi kocsival boldogulok, csak ezzel nem. Rá kellene jönni hogy miért világít a MIL lámpa... Szóval ha valakinek esetleg van működőképes példánya, az adatait és esetleg a képét ossza már meg velem.
Ha az olcsó Bárdis kormánymű került bele akkor lehet ismét az halt meg sajnos nincs nagy élettartama . De távlatokban látatlanba konkrétumot mondani sajnos nem lehet . Rengeteg meglepően szar minőségű alkatrész van a piacon ezekhez az autókhoz , több esetben még a prémiumnak nevezett alkatrészek is idő előtt megadják magukat . Egy tisztességes futómű átvizsgálás fényt tud deríteni a hiba okára .
Helló! Tud valaki Debrecen környékén olyan szerelőt aki valóban ért a régebbi tipusokhoz, álló helyzetben apró kormánymozdulatokra kopogás hallatszik elölről ami eddig cserélve lett az a kormánymű és a bal axiálcsukló, egy ideig nem hallatszott, most megint elkezdte vajon mi lehet a baja?
Sziasztok. 2005ös ignisem van,és a jobb oldali anyós oldali ajtónál zörög valami de nem tudom mi! Semmi ütközés semmi más sérülés. De csak zörög folyamatosan. Tudom rosszabb ne legyen,de már hónapok óta zavar. Ha volt már valakinek ilyen tapasztalata,és meg oldotta az irja meg nekem az orvoslást. Köszönöm szépen.